- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.601
Canim ben 1000 daha okudum. Allah kabul etsin 3000 yazabilrsin bittiEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
@ftmkya = 21000
@pedike =1000
@hiye =1000
@ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
@elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
@zenderu =3000
@emsaLus =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
@UykucuSirine =1000
@loveren =1000
@ddades =1000
@weryew =1000
B Berenimo877 =2000
@Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
@_meLinDa_ =9000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =2000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
@Kahverengikus =1000
@prenses2534 =3000
@toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
@sayer =1000
@Gokfer =1000
@Fonetik =1000
@ahsenitakvim34 =1000
@ANNONA =1000
@fancy life =1000
KALAN=7.000
de maydanoz sökücüdür allah korusun hamile olanlar denemesin kasılmaya düşüğe erken doğuma neden oluyor sadece suyu değil fazla maydanoz tüketmek bile neden oluyor bebek kayıplarınaİdrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlar için söylüyorum not alınbir çeyrek bağ maydanozu kaynatıp soğutun. Gece yatmadan idrarınızı yapın ve maydonoz suyunu için mümkünse de gece boyunca idrara çıkmayın.akşam sıvı alımını azaltırsanız gece idrara çıkmama konusunda daha başarılı olursunuz.bunu birkaç gece tekrarlarsanız problem ortadan kalkacaktır. Maydonoz çok güçlü bir antiseptiktir, o içilen toz şase ilaçlardan daha iyi işgörür.
Bende senin gibi 3le başladım şimdi tek gebelik devam ediyor düşük yapmadım içerde hala duruyor hatta ultrasyon da bile çıkıyorlar Rabbim bu yavrularımızı korusun.. Ben zaten ikili yapmıcaktım ama dediğin doğru aslında bunu doktora bi cuma günü sorayım bende çünkü içerde duruyorlar hala... Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba nasılsınız:) ben de aranıza yeni katıldım umarım herkes bebegine saglıkla kavusur
12+3 haftalık hamileyim. Ücüz gebelik olarak başlamıstı ikisinin (tek kesede iki bebeklerdi) kalp atısları durdu. Onların dna sı karısır diye doktorum ikili test önermiyor,detaylı ultrason baktı sadece siz ne düsünüyorsunuz baska doktora sormalı mıyım?
Ben sadece elevit kullanıyorum bir de iyotq basladık bu hafta,sizler neler kullanıyorsunuz?
Hergün ne yiyor iciyorsunuz,özellikle nelere dikkat ediyorsunuz.. vaktinizi aldım cok tesekkür ederim:)
Buarada nub a göre cinsiyet tahmin edebilen varsa ultrason görüntülerime bakabilir misiniz ❤
Sevgilerimle
adada nub erkeğe benziyor hayırlısı sağlıklı sı İnşallahArkadaşlar merhaba nasılsınız:) ben de aranıza yeni katıldım umarım herkes bebegine saglıkla kavusur
12+3 haftalık hamileyim. Ücüz gebelik olarak başlamıstı ikisinin (tek kesede iki bebeklerdi) kalp atısları durdu. Onların dna sı karısır diye doktorum ikili test önermiyor,detaylı ultrason baktı sadece siz ne düsünüyorsunuz baska doktora sormalı mıyım?
Ben sadece elevit kullanıyorum bir de iyotq basladık bu hafta,sizler neler kullanıyorsunuz?
Hergün ne yiyor iciyorsunuz,özellikle nelere dikkat ediyorsunuz.. vaktinizi aldım cok tesekkür ederim:)
Buarada nub a göre cinsiyet tahmin edebilen varsa ultrason görüntülerime bakabilir misiniz ❤
Sevgilerimle
Canım ikinci fotoda çok net gözüküyor nıbu ve paralel uzanıyorMerhabalarr :)
Şimdi ikili testten geldim . Kan sonuçlarımı cts alavakmışım ultrasonda herşey gayet normal çıktı çok şükür :) Foto ekliyorum nub dan anlayan arkadaşlar bir el atın :)))
Canım ikinci fotoda çok net gözüküyor nıbu ve paralel uzanıyorMerhabalarr :)
Şimdi ikili testten geldim . Kan sonuçlarımı cts alavakmışım ultrasonda herşey gayet normal çıktı çok şükür :) Foto ekliyorum nub dan anlayan arkadaşlar bir el atın :)))
Maydanoz ve zararlarıArkadaşlar sizle ne durumdasınız ben çok şişiyorm akşamlar
Yok paralel değil dik nubu canım ya doktorda ben gibimi demiş erkekmi demiş :), sağlıklı olsun yavrularımızCanım ikinci fotoda çok net gözüküyor nıbu ve paralel uzanıyornuba göre kız ama doktor erkek demiş napsak nedesek ki?
A a acok gecmis olsun. Su an hayretler icerisindeyim. İnsanin gercekten hayattan ogrenecekleri asla bitmiyor. Kalbi duran bebekler icinizde ya hala size veya diger bebege zarar vermiyor mu? Allah korusun zehirleme durumu falan olmuyor mu? Ya da bundan korunmak icin bir tedavi mi aliyorsunuz?Bende senin gibi 3le başladım şimdi tek gebelik devam ediyor düşük yapmadım içerde hala duruyor hatta ultrasyon da bile çıkıyorlar Rabbim bu yavrularımızı korusun.. Ben zaten ikili yapmıcaktım ama dediğin doğru aslında bunu doktora bi cuma günü sorayım bende çünkü içerde duruyorlar hala... Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
İyi
de maydanoz sökücüdür allah korusun hamile olanlar denemesin kasılmaya düşüğe erken doğuma neden oluyor sadece suyu değil fazla maydanoz tüketmek bile neden oluyor bebek kayıplarına
Maydonozun aşırı tüketilmediği sürece hiçbirşeye sebep olduğu yoktur. Özellikle miktar belirttim Zaten çeyrek bağ diye. Ayrıca suyla kaynatılsın dedim böylece içindeki etken maddeyi suyla ayrıştırarak dilüe etmiş olursunuzz. Bir sağlık çalışanı olarak güvenilirliğinden ve bilimselliğinden emin olmadığım bir konuda kesinlikle bilgi paylaşmam bu konuda endişeniz olmasın,İyi
de maydanoz sökücüdür allah korusun hamile olanlar denemesin kasılmaya düşüğe erken doğuma neden oluyor sadece suyu değil fazla maydanoz tüketmek bile neden oluyor bebek kayıplarına
Maydonozun aşırı tüketilmediği sürece hiçbirşeye sebep olduğu yoktur. Özellikle miktar belirttim Zaten çeyrek bağ diye. Ayrıca suyla kaynatılsın dedim böylece içindeki etken maddeyi suyla ayrıştırarak dilüe etmiş olursunuzz. Bir sağlık çalışanı olarak güvenilirliğinden ve bilimselliğinden emin olmadığım bir konuda kesinlikle bilgi paylaşmam bu konuda endişeniz olmasın,İyi
Bendede var maalesef bende sadece su içiyorm bu gün gittim dr da sadece su tavsiye etti bol bol iç diyor br iki hafta sonra tekrar tahlil artarsa toz verecek 1 seferlik oda oyle maydanoz filan tasiye etmiyor % 1 de olsa düşüğe neden olacak şeylerden uzak durmaliyız dikkat etmeliyizEvet canım insan çekiniyor. Bende de var idrar yolu enfeksiyonu ama sadece çok su içmeye gayret ediyorum
Bendede var maalesef bende sadece su içiyorm bu gün gittim dr da sadece su tavsiye etti bol bol iç diyor br iki hafta sonra tekrar tahlil artarsa toz verecek 1 seferlik oda oyle maydanoz filan tasiye etmiyor % 1 de olsa düşüğe neden olacak şeylerden uzak durmaliyız dikkat etmeliyiz
Gebelikte maydanoz suyu: gebelikte anne adaylarının dikkat etmesi gereken önemli noktalardan biri besin tüketimidir. Ne fazla nede az yemelidir. Bazı besinlerin anne adayı tarafınca tüketilmesi düşük yapmasına neden olabilir. Gebelikte maydanoz tüketmek, suyunu ve çayını içmek düşüğe neden olabilir. Sebebi de maydanoz bitkisinin yapsıcaklıknda apiol ve beta bisabolene maddesinin olmasıdır. Bu maddelarden apiol abortif çocuk düşürücü etkilidir. Bu sebepten hamileliğin ilk üç ayında maydanoz tüketiminde uzak durulmalıdır. Sonrada maydanoz tüketiminde aşırıya kaçmamak gerekir. Marul, domates, havuç ve salatalıktan yapılan salata hem hamilelik sırasında hem hamilelik sonrasında iyi bir besin kaynağıdır. Maydanoz bir demir deposudur, hamilelikten önce ve sonra tüketilmesi vücut için gereklidir.Maydonozun aşırı tüketilmediği sürece hiçbirşeye sebep olduğu yoktur. Özellikle miktar belirttim Zaten çeyrek bağ diye. Ayrıca suyla kaynatılsın dedim böylece içindeki etken maddeyi suyla ayrıştırarak dilüe etmiş olursunuzz. Bir sağlık çalışanı olarak güvenilirliğinden ve bilimselliğinden emin olmadığım bir konuda kesinlikle bilgi paylaşmam bu konuda endişeniz olmasın,
Valla ne yalan soyleyim ben yiyorum maydonoz ya. Cok seviyorum napiyim. Gecen gun bir oturusta bir bag yedim. İki gundur de bir bagi iki gune yayarak yemeye calisiyorumGebelikte maydanoz suyu: gebelikte anne adaylarının dikkat etmesi gereken önemli noktalardan biri besin tüketimidir. Ne fazla nede az yemelidir. Bazı besinlerin anne adayı tarafınca tüketilmesi düşük yapmasına neden olabilir. Gebelikte maydanoz tüketmek, suyunu ve çayını içmek düşüğe neden olabilir. Sebebi de maydanoz bitkisinin yapsıcaklıknda apiol ve beta bisabolene maddesinin olmasıdır. Bu maddelarden apiol abortif çocuk düşürücü etkilidir. Bu sebepten hamileliğin ilk üç ayında maydanoz tüketiminde uzak durulmalıdır. Sonrada maydanoz tüketiminde aşırıya kaçmamak gerekir. Marul, domates, havuç ve salatalıktan yapılan salata hem hamilelik sırasında hem hamilelik sonrasında iyi bir besin kaynağıdır. Maydanoz bir demir deposudur, hamilelikten önce ve sonra tüketilmesi vücut için gereklidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?