2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende aynen tuvalete git gel çok bunalırsam acile gitcem yada yarın doktoruma gitcem yanmadan ziyade ağrı var bende

gitmek lazim dusuge bi sebebde o bence benimki ilerledi bence yarin aslinda gitswm bende iyi olurda kizimla nasil ilacak bilmiyorum

Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık tuvalete gidiyorum sizlerden idrar yolu enfeksiyonugeçiren varmı antibiyotik kullanmak istemiyorum
Geçmiş olsun, ben geçirdim tek kullanimlik toz antibiyotik verdi iki tane 3 gün arayla yatmadan içtim ama geçmedi tekrar gittiğimde bir tane daha ondan ve içinde 3 adet olan fitil verdi. Tam geçiyor okulda nobette usutuyorum yine tekrarlıyor bol su içmek lazım.

Kızlar hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Ben ve oğlumda fena grip olduk. Oğlum 2 gündür ateşli benim de dünden beri vücudum komple ağrıyor sadece parol içebiliyorum. Ben bugün decavit ve devit 3 icmeye basladim. Bir de maltofer kan ilacı var henüz baslamadim. Çok bulantı yapıyor diye duydum. Kullanan var mı? Zaten bulantilarim geçmedi benim kan ilacınada başlamaya cesaret edemiyorum. Oysa ki demir depolarım boş kullanmam lazım

Saol canım bende o tozdan hamile olmadan kullanmıştım yarın gitmeyi düşünüyom bakalım ne diyecek doktor hayırlısı git gel doktor yollarında kaldık Allah beterinden saklasın

Kizlar deli gibi bas agrim var gozum yerinden cikacak bildigin zonkluor dun aksamdan beri gecmedi gitti yapilacak bise varmi ilac icmek istemiorum onerisi olan varmi
Geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Dün akşam ben de öyleydim. Sıcak bi duş aldım ve parol içtim. Biraz vicks sürdüm başıma çok şükür biraz hafifledi ağrım

Burun bantlarından kullanın arkadaşlar gece yatarken özellikle kullanıyorum ben

EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 21000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =3000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =2000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =5000
_meLinDa_ =9000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =4000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =3000
toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
S sayer =1000
@Gokfer =1000
Fonetik =1000
ahsenitakvim34 =1000
ANNONA =1000
@fancy life =1000
N nisann_tr =1000

KALAN=2.000

KıZlar mrb 12 haftada olanlar herkes cinsiyeti birazda olsa çıtlattı mı drlar? Ben bugün gittim görünmüyor kesinlikle dedi dr

Bende bu gün gittim ikili test için ama hiç bir şey söylemedi bende sormadım gerçi devlet hastanesinde 16 haftadan önce pek söylemiyorlar kesinleşmeden yani

KıZlar mrb 12 haftada olanlar herkes cinsiyeti birazda olsa çıtlattı mı drlar? Ben bugün gittim görünmüyor kesinlikle dedi dr

Bende bu gün gittim ikili test için ama hiç bir şey söylemedi bende sormadım gerçi devlet hastanesinde 16 haftadan önce pek söylemiyorlar kesinleşmeden yani

İdrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlar için söylüyorum not alın bir çeyrek bağ maydanozu kaynatıp soğutun. Gece yatmadan idrarınızı yapın ve maydonoz suyunu için mümkünse de gece boyunca idrara çıkmayın.akşam sıvı alımını azaltırsanız gece idrara çıkmama konusunda daha başarılı olursunuz.bunu birkaç gece tekrarlarsanız problem ortadan kalkacaktır. Maydonoz çok güçlü bir antiseptiktir, o içilen toz şase ilaçlardan daha iyi işgörür.

Bende 1000 alabilirim

beta hcg düzeltilmiş mom 0,52
papp-a düzeltilmiş mom:0,42
nt :0,98 mom
Papp a ile ilgili arama yaparken paylaşımını gördüm. Papp a değerinin 1 in altında olması korkutucu birşey değil merak etme. Bir tahmin yöntemine göre senin değerlerine benzer değerleri olan anneler erkek bebek doğuruyorlarmış. Bakalım bu yöntem sen de tutacak mı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

Ben decavit kullaniyorum. Bulanti yapmadi cunku yatarken iciyorum benim sevdigim bir ilac oldu. Kabizlik sorunuma iyi geliyor. Gece yatarken icmeni tavsiye ederim.
Bende ilac icmektense dogal yontemleri tercih ederim. Ama maydonoz biraz riskli degil mi :/ gerci bizim haftalar ilerleri oyle ceyrek demet maydonoz etkilemez Allah in izniyle. Ama hamileligin ilk haftalarinda olanlar etkilenebilir. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…