- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.161
Bitti cnm
Evet canım ayan beyan gördükAy masallah göstermiş baya pipiyi
Maşallah prenses geliyor desene. gözünaydın hayırla sağlıkla gelsin insallahKızlaraaar ben geldim elhamdülillah çok iyi geçti muayene herşey yolunda çok şükür burun ense parmaklar vucut gayet iyi zaten iyi gördüm teste hiç gerek yok dedi doktorum içim rahat etti şükür... Buarada 4 gün önden gidiyor bebişim .... şeker testini boşuna yüklemicem bi aç bi tok ölçücez yeter dedi ve cinsiyeti KIZMIŞ.... 3 oğluşumdan sonra kızım geliyor çok şükür kıpır kıpır dı... %90 dedi zaten evirip çevirdi banada hep gösterdi bak pipi yok dedi.... Doktorum çok iyi Allah razı olsun... Aralık 8 kontrol verdi ayrıntılı ultrasyon hemen randevu aldırdı Ocak 8 de ayrıntılı var inş...
Biri 16 ya gircek biri 9 biri malum cennette bu kızçemde neşem olur inşallahCanım cok sevindimne güzel Rabbim değişik tattırıcak kac yasındaydı oğulların Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin insallah
Ay hiç aklıma gelmedi cnm 3700 okumusum kalan 1300 ü baskası alsın madem bi dahakine az alırımEvt cnm. 1000 er alsak daha iyi. Ne kadar cok kisi kadar cok dua
Harmony testi olacağını sanmam çünkü o ayrımı yapamaz üçüzde İkizde sanırım fetal dna yani bebekten alınan kandır o bence onu yaptırmak 3 bebek için risk gibi duruyor amniyosentezin bi değişiği canım amniyosentez de bile düşük riski var tek bebekte 3 bebekte risk artar bebişlerinle mutlu ol annesi sıkma canını takma kafanı ayrıntılı baktır yeter bence doktora bi sor kararını ver tabi ama Nacizhane fikrimKizlar bisey sorcam aklimi karistirdi kac gundur dusunuyorum ne oldugunu hatirlayamadim.ozeldeki doktorum bana 2li 3lu 4 lu test yapmicam ddi.2 izlerde oluyo fakat 3 uzlerde olmuyo onun yerine dna miydi tam olarak hatirlamiyorum bi test varmis onu yapabiliriz ddi.o testin adini bilen varmi ne yapmaliyim sizce hic anlamiyorum bu testlerden
Dün ikili sonucunu koymuştun ama net değildi naptın dr la görüşebildin mi? aklima geldi de inşallah herşey yolundadır4000 alayım
Galiba ole biseydi sanirim.bana dier testler olmica icin soledi ama bilemedim simdiFetal dna denilen kan alınıp yurtdışında kromozomlarina bakılan test olabilir yüksek ihtimalle.harmony testti adı.arkadasim yaptırmıştı ama o yaştan dolayı yaptırmıştı.
Ya tam anlamadigim bi olay normalde hemen bisey duysam arastririm ama bu seferkinden pek bisey anlamadim.doktorum risk ciksa bile ben sana aminiyo sentez falan hic bisey yapmayi uygun gormuyorum cok risklisin cunku ddi ama rabbim buyuktur bakalimHarmony testi olacağını sanmam çünkü o ayrımı yapamaz üçüzde İkizde sanırım fetal dna yani bebekten alınan kandır o bence onu yaptırmak 3 bebek için risk gibi duruyor amniyosentezin bi değişiği canım amniyosentez de bile düşük riski var tek bebekte 3 bebekte risk artar bebişlerinle mutlu ol annesi sıkma canını takma kafanı ayrıntılı baktır yeter bence doktora bi sor kararını ver tabi ama Nacizhane fikrim
2000 ben alayımEl Bari- 45369
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden
kardelen384 =1369
Kalan=44.000
Merhaba bugun okuyup bitirilen esmayi okuyamayanlar icin tekrar paylastirsak olur mu? Haftaya cumaya kadar okunacak degil mi? Ayri bir grup daha olur ayni esma icin olurdu ve yetisemeyenler de duasini etmis olur boylece :)Arkadaslarin maasallahi var, yüksek sayilarda da aldılar. Ebced degeri de cok degil.
Hayırlı olsun güzel kızın canım.hanımlar merhaba,
benim de bir kızçem oluyor.
biliyorum erken ama şimdiden normal doğum için neler yapılabilir çünkü bazı tanıdıklarım mutlaka yürü yoksa bebek içerde kımıldamaz sezeryan yaparlar dedi.
tabi yine o anki koşullar neyi gerektirirse o olur ama tecrübeli olanlarınızdan bilgi almak isterim ilk gebeliğm çok cahilim her konuda.
kardelen384 bende almak isterim ama bitmis ve isteyip alamayan cok kisi kalmis. Fazla alanlar birazini biraksaya alma sınırı getirsek en fazla ikibin gibi. Yada esit dagilim yapip her hafta ayni sayida alinsa boylece erken gelen almis olmaz
Dün ikili sonucunu koymuştun ama net değildi naptın dr la görüşebildin mi? aklima geldi de inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?