2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
El Bari- 45369 Level-2

Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
Zeynosrkn84

2000 de ben alayım. Artarsa tekrar alabilirim duruma göre

Bol yürüyüş ve çok kilo almamak normal Doğum için gerek şartlar, ben ilk hamileliğimde çok istemiştim normal Doğum ama son dakika sezeryan oldu senin için en hayırlısı olsun inşallah

Spor yapmak gerekiyor bence. Ama nasil onu bilmiyorum arastirmak lazim. 3.ay dolduguna gore spora baslayabiliriz bilgisi olan varsa paylassin lütfen. Bende arastiracagim

Evt beklemek zor ins sağlıkla bi kız olsun o zaman ilk çocuk erkekmis bizim 3. Bir oğlum ve bir kızım var aslında çokta bi tercihimiz yok ama merak işte

Spor yapmak gerekiyor bence. Ama nasil onu bilmiyorum arastirmak lazim. 3.ay dolduguna gore spora baslayabiliriz bilgisi olan varsa paylassin lütfen. Bende arastiracagim
Ben doktora sordum canım, günde yarım saat normal tempoda yürüyüş şart dedi, istersen uzman birinin eşliğinde hamile pilatesi ya da yogası yapabilirsin dedi. Normal Doğum istiyorum dedim çok güldü ilerleyen vakitlerde çatı muayenesi karar verir ona, sen yürüyüşünü mutlaka yap gerisi kolay dedi sonra da

Bana çatı muayenesinde dar dedi doktor, bebek 4kilo doğar, çatı dar, saatlerce sancı çekersin yine de zor doğurursun belki vakumla çekmemiz gerekir dedi sezaryen olsun dedim o güne kadar normal doğum yaparım diyordum. Gerçekten bebek bir türlü aşağı inmedi nerdeyse 20 saat sancı çekmişim ama suyum gelmedi. Annem de böyle erkek kardeşimi çok zor doğurmuştu direnmedim artık sezaryen oluverdim. Ve evet 4 kiloydu koca kafalıcaydı kestikleri yerden bile zor çıktı bastıra bastıra kaburgalarımı ezdiler...İnşallah olur diye siz yine yürüyün ama çok sa inatlaşmamak lazım nasıl geleceğine de bebiş karar veriyor

Çin takvimi soran arkadaşım malesef diğerinde kız çıkmıştı erkekti bu erkek çıktı ams kızım olucak mış Allah biliyor

Hadi gözünaydın Can'ım. Çok sevindim. Doktorunu da çok sevdim valla.hastası İkili test ve şeker yüklemesi yaptırmıyor diye tribe giren doktorlar var :)

Can'ım ben perine masajı diye bir şey duydum. Son haftalarda yapılıyor sanırım. Youtube da videolar da var. Ben tam anlayamadım nasıl olduğunu :)) ama uygulamak da fayda var. Bu masajı hastalarına öğreten doktorlar var. Rahim ağzını esnekleştiren bi masaj olduğundan doğumu kolaylaştırıyormuş.

Kızlar cinsiyet kesinleşenler cin takvimi filan tuttu mu ne tuttu ne tutmadı yazsanıza
Ben de Çin takvimin de erkek çıkmıştı. Doktorum da erkek dedi Can'ım :)

Sordum ozellikle her seferinde 28 haftada test yapilcak dedi ilk cocugun mu

Okuldan gelene kadar çok msj bırakmış hepsini okuyamadım.hafta sonu şöyle kafamı toparlıcam.
Kilomu kendim yönetmeye çalılıcam bir nevi sağlıklı diyet yapıcam yürüyüş..
Sonra ne zamandır kuran okumuyordum hatim başlıycam inş daha güzel bir gebelik geçirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…