- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.181
2000 de ben alayım. Artarsa tekrar alabilirim duruma göreEl Bari- 45369 Level-2
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden
D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
Zeynosrkn84
3000 okurum bendeEl Bari- 45369 Level-2
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden
D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
Zeynosrkn84
Bol yürüyüş ve çok kilo almamak normal Doğum için gerek şartlar, ben ilk hamileliğimde çok istemiştim normal Doğum ama son dakika sezeryan oldu senin için en hayırlısı olsun inşallahhanımlar merhaba,
benim de bir kızçem oluyor.
biliyorum erken ama şimdiden normal doğum için neler yapılabilir çünkü bazı tanıdıklarım mutlaka yürü yoksa bebek içerde kımıldamaz sezeryan yaparlar dedi.
tabi yine o anki koşullar neyi gerektirirse o olur ama tecrübeli olanlarınızdan bilgi almak isterim ilk gebeliğm çok cahilim her konuda.
2000 de ben aliyimEl Bari- 45369 Level-2
D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
Zeynosrkn84
Kalan=35.369
El Bari- 45369 Level-2
D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
Zeynosrkn84
Kalan=35.369
Spor yapmak gerekiyor bence. Ama nasil onu bilmiyorum arastirmak lazim. 3.ay dolduguna gore spora baslayabiliriz bilgisi olan varsa paylassin lütfen. Bende arastiracagimhanımlar merhaba,
biliyorum erken ama şimdiden normal doğum için neler yapılabilir çünkü bazı tanıdıklarım mutlaka yürü yoksa bebek içerde kımıldamaz sezeryan yaparlar dedi.
tabi yine o anki koşullar neyi gerektirirse o olur ama tecrübeli olanlarınızdan bilgi almak isterim ilk gebeliğm çok cahilim her konuda.
Evt beklemek zor ins sağlıkla bi kız olsun o zaman ilk çocuk erkekmis bizim 3. Bir oğlum ve bir kızım var aslında çokta bi tercihimiz yok ama merak işteBen oğlumun cinsiyetini ikili testte öğrenmiştim. Ama tabi benimde doktorum kesin diyemem haftan erken dedi. 16 haftalıkken kesinleştirdi. Bu hamileliğimede kıza benziyor dedi. Hatta ben sordum yoksa söylemeyecekti. Boşuna kafam karıştı keşke sormasaydım dedim sonradan. Çünkü heveslenmek istemiyorum. Sabredicez artık. 2 hafta sonra 17 oluyorum o zaman kesinleşir inşallah. Ama tabi beklemek zor
Ben doktora sordum canım, günde yarım saat normal tempoda yürüyüş şart dedi, istersen uzman birinin eşliğinde hamile pilatesi ya da yogası yapabilirsin dedi. Normal Doğum istiyorum dedim çok güldü ilerleyen vakitlerde çatı muayenesi karar verir ona, sen yürüyüşünü mutlaka yap gerisi kolay dedi sonra daSpor yapmak gerekiyor bence. Ama nasil onu bilmiyorum arastirmak lazim. 3.ay dolduguna gore spora baslayabiliriz bilgisi olan varsa paylassin lütfen. Bende arastiracagim
Bana çatı muayenesinde dar dedi doktor, bebek 4kilo doğar, çatı dar, saatlerce sancı çekersin yine de zor doğurursun belki vakumla çekmemiz gerekir dedi sezaryen olsun dedim o güne kadar normal doğum yaparım diyordum. Gerçekten bebek bir türlü aşağı inmedi nerdeyse 20 saat sancı çekmişim ama suyum gelmedi. Annem de böyle erkek kardeşimi çok zor doğurmuştu direnmedim artık sezaryen oluverdim. Ve evet 4 kiloydu koca kafalıcaydıBen doktora sordum canım, günde yarım saat normal tempoda yürüyüş şart dedi, istersen uzman birinin eşliğinde hamile pilatesi ya da yogası yapabilirsin dedi. Normal Doğum istiyorum dedim çok güldü ilerleyen vakitlerde çatı muayenesi karar verir ona, sen yürüyüşünü mutlaka yap gerisi kolay dedi sonra da
Hadi gözünaydın Can'ım. Çok sevindim. Doktorunu da çok sevdim valla.hastası İkili test ve şeker yüklemesi yaptırmıyor diye tribe giren doktorlar var :)Kızlaraaar ben geldim elhamdülillah çok iyi geçti muayene herşey yolunda çok şükür burun ense parmaklar vucut gayet iyi zaten iyi gördüm teste hiç gerek yok dedi doktorum içim rahat etti şükür... Buarada 4 gün önden gidiyor bebişim .... şeker testini boşuna yüklemicem bi aç bi tok ölçücez yeter dedi ve cinsiyeti KIZMIŞ.... 3 oğluşumdan sonra kızım geliyor çok şükür kıpır kıpır dı... %90 dedi zaten evirip çevirdi banada hep gösterdi bak pipi yok dedi.... Doktorum çok iyi Allah razı olsun... Aralık 8 kontrol verdi ayrıntılı ultrasyon hemen randevu aldırdı Ocak 8 de ayrıntılı var inş...
Can'ım ben perine masajı diye bir şey duydum. Son haftalarda yapılıyor sanırım. Youtube da videolar da var. Ben tam anlayamadım nasıl olduğunu :)) ama uygulamak da fayda var. Bu masajı hastalarına öğreten doktorlar var. Rahim ağzını esnekleştiren bi masaj olduğundan doğumu kolaylaştırıyormuş.hanımlar merhaba,
Ben de Çin takvimin de erkek çıkmıştı. Doktorum da erkek dedi Can'ım :)Kızlar cinsiyet kesinleşenler cin takvimi filan tuttu mu ne tuttu ne tutmadı yazsanıza
Sordum ozellikle her seferinde 28 haftada test yapilcak dedi ilk cocugun muCanım sana yazdım geçen gün ama adını etiketleyemdim herhalde msjinida bulamadım.o yüzden görmedin sanırım.kan uyuşmazlığı bizde de var.gebeligin başından beri indirekt coombs diye basit bir kan testiyle bebekle benim aramda kan alışverişi olup olmadığına bakıyorlar.iki kere yapıldı test ikincisinide bugün aldım negatif çıktı.doktoruna bi hatırlar istersen tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?