2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir yakinim kullandi gogusleri yara olunca, sonra tekrar birakti bebek acisindan sorun olmadi iki turlude emiyordu
Sanırım bebekten bebeğe değişen bir durum. Ama göğüs ucu acısı gerçekten çok zor. insallah yaşamayız ama yaşarsak ta gercekten o acıyı azaltacaksa kullanılabilir

seyirme oluyorsa erkek bebiş. hayırla sağlıkla gelsinler inşallah

Sağılan sütler o ay içerisinde tüketilmeli. çünkü bebeğin ihtiyacına göre her ay sütün içeriği değişiyormuş. Bu da Allah'ın bir mucizesi. Bebeğin 3 aylıkken sağılan sütü 6 aylık bebeğe verirsen ihtiyacını karşılamıyor diye biliyorum. Yine de sen bi araştır bu konuyu

NORMALDE 13+ 2 AMA GELİŞİMİ 12+4
Canım sana yazdım geçen gün ama adını etiketleyemdim herhalde msjinida bulamadım.o yüzden görmedin sanırım.kan uyuşmazlığı bizde de var.gebeligin başından beri indirekt coombs diye basit bir kan testiyle bebekle benim aramda kan alışverişi olup olmadığına bakıyorlar.iki kere yapıldı test ikincisinide bugün aldım negatif çıktı.doktoruna bi hatırlar istersen tatlım.

oyle hic rastlamadim ama arastirirm olsun yine sagilan sutu bi uere gitsen yaninda ise yarar yani ilkden cok sutler bosa akiyor. ama arastiricam bu konuyu cok saol boyle bilmiyordum

Mantıklı bende bebek hasta olduğunda anne sutu içeriğinin hastalığa yönelik değiştiğini duymuştum.bu mucize değilde nedir.

El Bari- 45369
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

kardelen384 =1369
@emsaLus =2000
elifahsen =2000
ftmkya =5000
@Gokfer =1000
weryew =3000
ZeynepBusee =4000
tmz =2000
@Kelebeklibride =3000
sofiarya =6000
Hayatimmm70 =1000
M Mustu 34 =2000
HayatGayem =1000
zezelina =1000
loveren =1000
beren20 =2000
_meLinDa_ =3000
Z Zynp0606 =1000
D Denizzccan =4000

Kalan=0

Son düzenleme:
Kızlaraaar ben geldim elhamdülillah çok iyi geçti muayene herşey yolunda çok şükür burun ense parmaklar vucut gayet iyi zaten iyi gördüm teste hiç gerek yok dedi doktorum içim rahat etti şükür... Buarada 4 gün önden gidiyor bebişim .... şeker testini boşuna yüklemicem bi aç bi tok ölçücez yeter dedi ve cinsiyeti KIZMIŞ.... 3 oğluşumdan sonra kızım geliyor çok şükür kıpır kıpır dı... %90 dedi zaten evirip çevirdi banada hep gösterdi bak pipi yok dedi.... Doktorum çok iyi Allah razı olsun... Aralık 8 kontrol verdi ayrıntılı ultrasyon hemen randevu aldırdı Ocak 8 de ayrıntılı var inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…