2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Maşallah maşallah canım senin adına çok sevindim.hep böyle güzel haberler verelim birbirimize inşallah.3erkekten sonra bir prenses geliyor demek.aman aman aman pek şanslı valla:)teste gerek yok derken ne testi bu arada?bide şeker yüklemesi bu haftalarda mi yapılıyor?kusura bakma yanlış anladiysam ben bu haftaları ilk kez yasiyorum sayilirda.

İkili test canım gerek yok zaten dedi herşey iyi gözüküyor dedi Rabbim bilir tabi şeker yüklemesi için daha var ama ön bilgi verdi

İkili test canım gerek yok zaten dedi herşey iyi gözüküyor dedi Rabbim bilir tabi şeker yüklemesi için daha var ama ön bilgi verdi
Saol tatlım anladım.bi açlıkla bi toklukla takip ediliyor demekki.ayy ben zır cahilim .kiyafet eşya konusunda da öyleyim.iyi iki burası var sizler varsınız.

Emeğine sağlık Burada paylaşman çok iyi oldu , ekran görüntüsü aldım okurum artık canım. Nasılsın nasıl gidiyor
iyiyim canım çok şükür. Bulantilarim tamamen gecti. Arada adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor hafif kısa süreli. Doktor çok normal olduğunu soylemisti.Şimdide gezmedenn yeni geldim eve uzanicam biraz. Sen nasılsın canım

Kizlar bisey sorcam aklimi karistirdi kac gundur dusunuyorum ne oldugunu hatirlayamadim.ozeldeki doktorum bana 2li 3lu 4 lu test yapmicam ddi.2 izlerde oluyo fakat 3 uzlerde olmuyo onun yerine dna miydi tam olarak hatirlamiyorum bi test varmis onu yapabiliriz ddi.o testin adini bilen varmi ne yapmaliyim sizce hic anlamiyorum bu testlerden

Canım cok sevindim ne güzel Rabbim değişik tattırıcak kac yasındaydı oğulların Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin insallah

Fetal dna denilen kan alınıp yurtdışında kromozomlarina bakılan test olabilir yüksek ihtimalle.harmony testti adı.arkadasim yaptırmıştı ama o yaştan dolayı yaptırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…