- 14 Ekim 2017
- 166
- 307
- 103
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.141
Kızlaraaar ben geldim elhamdülillah çok iyi geçti muayene herşey yolunda çok şükür burun ense parmaklar vucut gayet iyi zaten iyi gördüm teste hiç gerek yok dedi doktorum içim rahat etti şükür... Buarada 4 gün önden gidiyor bebişim .... şeker testini boşuna yüklemicem bi aç bi tok ölçücez yeter dedi ve cinsiyeti KIZMIŞ.... 3 oğluşumdan sonra kızım geliyor çok şükür kıpır kıpır dı... %90 dedi zaten evirip çevirdi banada hep gösterdi bak pipi yok dedi.... Doktorum çok iyi Allah razı olsun... Aralık 8 kontrol verdi ayrıntılı ultrasyon hemen randevu aldırdı Ocak 8 de ayrıntılı var inş...
Maşallah maşallah canım senin adına çok sevindim.hep böyle güzel haberler verelim birbirimize inşallah.3erkekten sonra bir prenses geliyor demek.aman aman aman pek şanslı valla:)teste gerek yok derken ne testi bu arada?bide şeker yüklemesi bu haftalarda mi yapılıyor?kusura bakma yanlış anladiysam ben bu haftaları ilk kez yasiyorum sayilirda.Kızlaraaar ben geldim elhamdülillah çok iyi geçti muayene herşey yolunda çok şükür burun ense parmaklar vucut gayet iyi zaten iyi gördüm teste hiç gerek yok dedi doktorum içim rahat etti şükür... Buarada 4 gün önden gidiyor bebişim .... şeker testini boşuna yüklemicem bi aç bi tok ölçücez yeter dedi ve cinsiyeti KIZMIŞ.... 3 oğluşumdan sonra kızım geliyor çok şükür kıpır kıpır dı... %90 dedi zaten evirip çevirdi banada hep gösterdi bak pipi yok dedi.... Doktorum çok iyi Allah razı olsun... Aralık 8 kontrol verdi ayrıntılı ultrasyon hemen randevu aldırdı Ocak 8 de ayrıntılı var inş...
Aaa ne çabuk doktora gittim okumadım neyse ben kendim çekerim İnş sayısı kaç olucak kiSenden önceki arkadasla bitti cnm.
İkili test canım gerek yok zaten dedi herşey iyi gözüküyor dedi Rabbim bilir tabi şeker yüklemesi için daha var ama ön bilgi verdiMaşallah maşallah canım senin adına çok sevindim.hep böyle güzel haberler verelim birbirimize inşallah.3erkekten sonra bir prenses geliyor demek.aman aman aman pek şanslı valla:)teste gerek yok derken ne testi bu arada?bide şeker yüklemesi bu haftalarda mi yapılıyor?kusura bakma yanlış anladiysam ben bu haftaları ilk kez yasiyorum sayilirda.
Saol tatlım anladım.bi açlıkla bi toklukla takip ediliyor demekki.ayy ben zır cahilim .kiyafet eşya konusunda da öyleyim.iyi iki burası var sizler varsınız.İkili test canım gerek yok zaten dedi herşey iyi gözüküyor dedi Rabbim bilir tabi şeker yüklemesi için daha var ama ön bilgi verdi
iyiyim canım çok şükür. Bulantilarim tamamen gecti. Arada adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor hafif kısa süreli. Doktor çok normal olduğunu soylemisti.Şimdide gezmedenn yeni geldim eveEmeğine sağlık Burada paylaşman çok iyi oldu , ekran görüntüsü aldım okurum artık canım. Nasılsın nasıl gidiyor
Maşallah hayırlı evlay olsun.İnşallah ben de öğrenirim cinsiyetini.yarın randevum var çok meraklıyımİkili test canım gerek yok zaten dedi herşey iyi gözüküyor dedi Rabbim bilir tabi şeker yüklemesi için daha var ama ön bilgi verdi
Doğru söylüyorsun canim. Evet kesinliklehiye Haftalik esmalari ayrica yapmaya çalışıyorum ben. Insanin ici huzur doluyor.
Burda herkes ayni haftada olmagindan ortak bir sey belirleyip cekelim diye düşündüm. Kisa baska zikirler de olabilir. Yer gök dua üstüne
Canım ben de 1000 tane okuyabilirim
Ya Müsavvir diye okumak gerek değil mi
Senden önceki arkadasla bitti cnm.
Canım cok sevindimKızlaraaar ben geldim elhamdülillah çok iyi geçti muayene herşey yolunda çok şükür burun ense parmaklar vucut gayet iyi zaten iyi gördüm teste hiç gerek yok dedi doktorum içim rahat etti şükür... Buarada 4 gün önden gidiyor bebişim .... şeker testini boşuna yüklemicem bi aç bi tok ölçücez yeter dedi ve cinsiyeti KIZMIŞ.... 3 oğluşumdan sonra kızım geliyor çok şükür kıpır kıpır dı... %90 dedi zaten evirip çevirdi banada hep gösterdi bak pipi yok dedi.... Doktorum çok iyi Allah razı olsun... Aralık 8 kontrol verdi ayrıntılı ultrasyon hemen randevu aldırdı Ocak 8 de ayrıntılı var inş...
Fetal dna denilen kan alınıp yurtdışında kromozomlarina bakılan test olabilir yüksek ihtimalle.harmony testti adı.arkadasim yaptırmıştı ama o yaştan dolayı yaptırmıştı.Kizlar bisey sorcam aklimi karistirdi kac gundur dusunuyorum ne oldugunu hatirlayamadim.ozeldeki doktorum bana 2li 3lu 4 lu test yapmicam ddi.2 izlerde oluyo fakat 3 uzlerde olmuyo onun yerine dna miydi tam olarak hatirlamiyorum bi test varmis onu yapabiliriz ddi.o testin adini bilen varmi ne yapmaliyim sizce hic anlamiyorum bu testlerden
Aaa ne çabuk doktora gittim okumadım neyse ben kendim çekerim İnş sayısı kaç olucak ki
3000 binde ben alayım canımkardelen384
kardelen384 anladım canım teşekkür ederim :) nacizane bundan sonra ebced değeri az olanlarda 1000 tane alalım istersen kalırsa yine alırız ne kadar çok kişi okusam kadar iyi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?