2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
EVET canım tsh yorgunluk yapar. Az çalışması yani tsh yüksekliği halsizlik yorgunluk yapar çünkü metabolizma az çalışır normalden.
En son 2.5 cikti tsh ama yine de yuksek sanirim. Insallah duser en kisa zamanda. Coook tesekkur ederim :)

Böyle hissedemeyince de köyü her doktor kontrolüne inşallah bi problem yoktur acaba kalbi atıyo mu diye gidiyorum hep bi stres

inan onu bende yasiyorum ustelik suan riskli donemdeyim. eskiden 3 haftada bir gidiyordum simdi ise 2 haftayi bekleyemiyorum. Allaha emanetler

Inşallah sağlıklı doğacak cnm. Dualarım senin ve diğer arkadaş için. Tabi tüm anne adayları içinde aynı zamanda çünkü testler iyi çıksada hasta doğan bebekler oluyor maalesef.
Burada ben ilk gebeligimi geç farkettim. Üstüne görmüştüm çünkü. Tabi bilmeden cooook ilaç almıştım. Doktorum bebekte problem olabilir dedi ve genetik araştırmaya yönlendirdi. Iki hafta sonuç bekledim ama zaman hic mi geçmez. Çok stresliydi. Sonuc iyi cikti fakat ben hamileligim boyunca aklımdan atamadim ve tabi dualara sığındım. Çok şükür sağlıklı 5 yaşında bi oğlum var ama bazen aklıma gelir acaba ilerde bi sağlık problemi çıkar mı acaba diye. Allah evlatlarımızı korusun.

Böyle hissedemeyince de köyü her doktor kontrolüne inşallah bi problem yoktur acaba kalbi atıyo mu diye gidiyorum hep bi stres
Ayni ben :/ artik esim kardeslerim filan sikildi benden. Pimpirikli bir hamile olmak ne zormus. Ne zaman bir dahaki randevun? Benim 3 gun kaldi. surekli gun sayiyorum deli gibi

D Denizzccan canım Central daki Mustafa kır Harika bir perinatolog. İnşallah sonuçların tertemiz çıkar ama ona gidersen emin ellerde olursun

Çarşamba figen hanımla randevum. Ar direkt mustafa beyin yanına götürecekmiş beni konuşup karar verelim dedi . Ama hastanede yapmıyormuş amniyoyu bakalım ne zaman nerede yapacak

Çarşamba figen hanımla randevum. Ar direkt mustafa beyin yanına götürecekmiş beni konuşup karar verelim dedi . Ama hastanede yapmıyormuş amniyoyu bakalım ne zaman nerede yapacak
Insallah guzel sonuclar alirsin en kisa zamanda. Iyi bir doktorun elinde riskler neredeyse hic yok amniyonun. Dualar senin ve bebegin icin guzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar kusura bakmayın kızımın doğumgünü vardı bakamadım birkaç saattir :) gaviscon konuşuyorduk en son. Advance de aslında kategori olarak A ama. Benim ilk gebeliğimde birlikte çalıştığım doktorlardan biri demişti advance olanın içinde 2 tane alerji yapma potansiyeli olan madde var demişti hee iyi madem diyip kullanmamıştım omdan sonra da çok araştırmadım hep düz olanından içtim, ya da şimdi Yen'i double effect çıkmış enson bunu içsek olur mu abi advance gibi demiştim Yok bunu iç sıkıntı olmaz diyince onu aldım daha iyi düz olanından gaviscon konusunda ki non-bilimsel açıklamalarım bukadar kızlar öpüyorum hepinizi

Kimyasal icerikli bence pek faydali degildir ama bende sade süt icemiyorum. Bardakta muzu ezip birazda bal katip uzerine ilik suy ekleyip karistirip icebilirsin guzel oluyor. Yada bi parca cikolata katabilirsin sicak süte. Kahvaltilik gevreklere katabilirsin. Ben bu sekilde tuketiyorum. Hic yoktan iyidir :)

Öyle de deniyim yoksa içemicem süt hiç bi zaman

kafam karıştı benim iki değişik gaviscon var elimde kutusuz olanı içmişim bir öncekinde bugün aldığımda kutulu olan hepsi aynı sanıyordum hiç dikkat etmemişim ..

inan onu bende yasiyorum ustelik suan riskli donemdeyim. eskiden 3 haftada bir gidiyordum simdi ise 2 haftayi bekleyemiyorum. Allaha emanetler
Neden riskli dönemdesin? Allah korusun hepimizin bebeklerini çok korkuyorum herkes adına çünkü çok büyük yıkım hele şimdi büyüdü içimizde heryerini görüyoruz falan Allah’a emanet hepsi..

Eki Görüntüle 2066433 kafam karıştı benim iki değişik gaviscon var elimde kutusuz olanı içmişim bir öncekinde bugün aldığımda kutulu olan hepsi aynı sanıyordum hiç dikkat etmemişim ..
Gaviscon yazısının hemen altında birinde advance yazıyor kutusuz olan; diğerinde de peppermint yazıyor. Aslında ikisinin de gebelik kategorisi A teknik olarak ikisi de rahatlıkla kullanılır ama işte bizim hassas doktor abimiz bi ara öyle birşey söylemişti aklımda hep advance i tercih etmeme durumu kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…