2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Grip ilacı değil canım astım ilacını sorcam dr a. Bunu biliyorum ama hiç aklıma gelmedi ya keşke bugün alsaydım. Yarın nöbetçi eczaneden aldırayım bari. İnşallah fayda eder. Vicks falan hiçbir faydası olmadı.

Evet bende çok dikkat ediyorum ama astım tamamen senin elinde olan bi hastalık değil malesef önümüzde kış daha çok etkiler bizi

Saglikla gelsin paşa o zaman ilk bebegin mi canim. Bir de özgür dereni araştırayim bilgiler için çok sağol

İnşallah canım biliyorum okudum Allah şifa versin soğuk havalar tetikliyor tabi

Sana söylüyorum ama ilk hamileliğim aynen sizin gibiydi. Tamamen Normal tavır sergiliyorsun korkma hiç
Hepiniz gibi tek endişem sağlıklı olması sağlıkla dünyaya gelmesi.. burda okuyorum çünkü 16. Hafta da kalbi durdu, 20. Hafta da kalbi durdu falan inanılmaz korkuyorum.. bi yandan da olacaksa önüne geçemezsin ne kokruyosun diyorum kendi kendime valla ruh halim çok karışık.. ama sizleri okudukca yalnız olmadığımı görmek iyi geliyo..

Evet bende çok dikkat ediyorum ama astım tamamen senin elinde olan bi hastalık değil malesef önümüzde kış daha çok etkiler bizi
Evet canim.karna koyulup kaldirilarak da oluyomus:) baya eski tutan bi yontem.yine de hayirlisi baklm:)

Evet , göbüşümün üstünde daha net halka çizdi :)

Can'ım seninle haftamız aynı. Benim de ilk bebeğim ve ben hissettim. Çok da Emin'im. Bugüne dek hissetmediğim bir şeydi çünkü ve ara ara özellikle sabahları hissediyorum. Tam da bebeğin olduğu yerde. İkili testte dr hep o noktadan bakmıştı çünkü.
Tecrübeli arkadaşlardan ilk bebeklerini geç hissetmiş olanlar olabilir ama bence daha erken hisseden de vardır. Sonuçta bebek bu hafta hareketleniyor. Tabi ki tekme atacak kadar değil :))

Tam olarak nerede? Ben hiç dikkat etmedim ikili test yaparken nerden yaptı? :) cinsiyet sormayı bile unuttuğuma inanabiliyo musun? Çok heyecan yapıyorum elim ayağım buz kesiyo resmen kafamdan herşey gidiyo

İstanbulda mı doktorunuz ? Çarşamba gittiğim hastanenin perinatoloğula görüşeceğim . Bakalım ne zaman yapalım diyecek . İki gündür başım beynim şişti artık . Benim bebekde 8 gün önden gidiyor ultarson güzeldi ama işte kan ..,,

Bence hissedilebilir Kızlar ben öyle düşünüyorum. Zaten erkek bebekler daha erken hissediliyor. Deriniz ince iç karnınız küçükse neden olmasın.

Sevgili Mayıs anneleri,ben sizi hep okuyorum :) nubtan cinsiyet tahmininde bulunanınız vardı,tutar tutmaz bı de bana tahmin yapsaniz :)

Tam olarak nerede? Ben hiç dikkat etmedim ikili test yaparken nerden yaptı? :) cinsiyet sormayı bile unuttuğuma inanabiliyo musun? Çok heyecan yapıyorum elim ayağım buz kesiyo resmen kafamdan herşey gidiyo
Can'ım benim sol tarafta göbek deliğimin çaprazı tam. İkili teste gitmeden önce eşime de söylemiştim sanki buraya yerleşmiş gibi. Dr ultrasonla önce sağdan başladı bomboş çok korktum o an. Tam hissettiğim yere gelince düştü ekrana sıpa :) birkaç gün sonrada o bölgede zaman zaman hareketlenme hissettim.
Ben de heyecandan daha dr bişey demeden cinsiyet emareleri var mı dedim :)

Bence hissedilebilir Kızlar ben öyle düşünüyorum. Zaten erkek bebekler daha erken hissediliyor. Deriniz ince iç karnınız küçükse neden olmasın.
Evet canım benim de erkek. Yani bu güne dek hissetmediğim bir şeyi hissettim sonuçta. Bağırsak hareketleri çok farklı ayırt edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…