- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.441
Bir türlü kızımdan fırsat bulamadım canım ilk hamileliğimde çok hasta olmuştum. Benim doktorum burun spreyi de dahil griplerde hiçbir ilaç içmeme izin vermiyordu. Eczanelerde breath right burun bandı buldum. Burunu yukarı çekerek etleri açan harika birşey. Bunu alın mutlaka :)
Amin canım inşallah rabbim kimseye vermesin bunu. Şimdiye kadar hiç atak yaşamayınca gayet iyi gidiyodum diyodum. Ama bu 3 kez hastalamam büyük ihtimal astım alerji ilaçlarını birden kesmemden kaynaklı. Bünye hep alışınca bastırılmaya şimdi en ufak bişeyde hastalanıyorum. Ki bu üşütme değil çok dikkat ediyorum o konuda.
Saglikla gelsin paşa o zaman ilk bebegin mi canim. Bir de özgür dereni araştırayim bilgiler için çok sağolKontrolüm iyiydi çok şükür canım cinsiyetimiz kesinleşti erkek dedi ayrıntılı ultrasonu sordum gitmek istersen o zaman ayarlarız dedi nereye gitmeniz kolay olursa dedi ankarada özgür deren diyebilirim dedi şimdiden randevu almalınıyız dedim hallederiz dedi
Sana söylüyorum ama ilk hamileliğim aynen sizin gibiydi. Tamamen Normal tavır sergiliyorsun korkma hiçHamilelik başlı başına sabrı öğrenmek demekmiş sanırım :)
Evet canim.karna koyulup kaldirilarak da oluyomus:) baya eski tutan bi yontem.yine de hayirlisi baklm:)Dönmesi kız, ileri geri gitmesi erkekmiş :)
İnşallah canım biliyorum okudum Allah şifa versin soğuk havalar tetikliyor tabiGrip ilacı değil canım astım ilacını sorcam dr a. Bunu biliyorum ama hiç aklıma gelmedi ya keşke bugün alsaydım. Yarın nöbetçi eczaneden aldırayım bari. İnşallah fayda eder. Vicks falan hiçbir faydası olmadı.
Sağol canım birde kızım var allah bağışlarsa.ben yine dr ismi falan verdiğinde yazarım sana sonraki kontrolüm 1 ay sonra o Zaman kesinleşir dr adı falan.Saglikla gelsin paşa o zaman ilk bebegin mi canim. Bir de özgür dereni araştırayim bilgiler için çok sağol
Hepiniz gibi tek endişem sağlıklı olması sağlıkla dünyaya gelmesi.. burda okuyorum çünkü 16. Hafta da kalbi durdu, 20. Hafta da kalbi durdu falan inanılmaz korkuyorum.. bi yandan da olacaksa önüne geçemezsin ne kokruyosun diyorum kendi kendime valla ruh halim çok karışık.. ama sizleri okudukca yalnız olmadığımı görmek iyi geliyo..Sana söylüyorum ama ilk hamileliğim aynen sizin gibiydi. Tamamen Normal tavır sergiliyorsun korkma hiç
Amin canım inşallah rabbim kimseye vermesin bunu. Şimdiye kadar hiç atak yaşamayınca gayet iyi gidiyodum diyodum. Ama bu 3 kez hastalamam büyük ihtimal astım alerji ilaçlarını birden kesmemden kaynaklı. Bünye hep alışınca bastırılmaya şimdi en ufak bişeyde hastalanıyorum. Ki bu üşütme değil çok dikkat ediyorum o konuda.
Evet canim.karna koyulup kaldirilarak da oluyomus:) baya eski tutan bi yontem.yine de hayirlisi baklm:)
Can'ım seninle haftamız aynı. Benim de ilk bebeğim ve ben hissettim. Çok da Emin'im. Bugüne dek hissetmediğim bir şeydi çünkü ve ara ara özellikle sabahları hissediyorum. Tam da bebeğin olduğu yerde. İkili testte dr hep o noktadan bakmıştı çünkü.Bana da cok küçük geliyomzaten ben de tam tersine göbek deliğimin sol taraflarına doğru bi seyirme hissediyorum şimdi biraz araştırdım sanırım gaz sancısı gibi bişey çünkü bebek oralarda değildir gibi geliyo ve daha minnacık :) cvp verdiğin için çok çok teşekkür ederim
Tam olarak nerede? Ben hiç dikkat etmedim ikili test yaparken nerden yaptı? :) cinsiyet sormayı bile unuttuğuma inanabiliyo musun? Çok heyecan yapıyorum elim ayağım buz kesiyo resmen kafamdan herşey gidiyoCan'ım seninle haftamız aynı. Benim de ilk bebeğim ve ben hissettim. Çok da Emin'im. Bugüne dek hissetmediğim bir şeydi çünkü ve ara ara özellikle sabahları hissediyorum. Tam da bebeğin olduğu yerde. İkili testte dr hep o noktadan bakmıştı çünkü.
Tecrübeli arkadaşlardan ilk bebeklerini geç hissetmiş olanlar olabilir ama bence daha erken hisseden de vardır. Sonuçta bebek bu hafta hareketleniyor. Tabi ki tekme atacak kadar değil :))
Evet bende çok dikkat ediyorum ama astım tamamen senin elinde olan bi hastalık değil malesefönümüzde kış daha çok etkiler bizi
İnşallah canım biliyorum okudum Allah şifa versin soğuk havalar tetikliyor tabi
Benim takiplerimi profosor olan bir perinatolog yapiyor.ultrasonda benim de hersey gayet yolunda gununden 1gun onde hatta....bazi perinatologlar t21 icin fetal dna t13-18 icin aminosentez ve cvs oneriyor cunku fetal dna da t21 dogruluk orani%99.5 ama t13-18 %96 da bunun sebebi ise 6000 8000 bebekte 1 gorulmesi istatistik sayisi arttikca arastirmada guc oldugu icin....ben Allaha emanet ettim ondan gelecek herseye boynumuz kildan ince.bekleyip gorucez ve ona gore yol cizicez sabirla bekliyoruz D Denizzccan
Bence hissedilebilir Kızlar ben öyle düşünüyorum. Zaten erkek bebekler daha erken hissediliyor. Deriniz ince iç karnınız küçükse neden olmasın.Can'ım seninle haftamız aynı. Benim de ilk bebeğim ve ben hissettim. Çok da Emin'im. Bugüne dek hissetmediğim bir şeydi çünkü ve ara ara özellikle sabahları hissediyorum. Tam da bebeğin olduğu yerde. İkili testte dr hep o noktadan bakmıştı çünkü.
Tecrübeli arkadaşlardan ilk bebeklerini geç hissetmiş olanlar olabilir ama bence daha erken hisseden de vardır. Sonuçta bebek bu hafta hareketleniyor. Tabi ki tekme atacak kadar değil :))
Of bu yine tutmadı. İlki kız ikinci erkek çıkıyor. Düşünce gücüyle enerji mi yolluyorum nedir. Takvimler bu metotlar hiçbiri tutmadı bendeEvet canim.karna koyulup kaldirilarak da oluyomus:) baya eski tutan bi yontem.yine de hayirlisi baklm:)
Can'ım benim sol tarafta göbek deliğimin çaprazı tam. İkili teste gitmeden önce eşime de söylemiştim sanki buraya yerleşmiş gibi. Dr ultrasonla önce sağdan başladı bomboş çok korktum o an. Tam hissettiğim yere gelince düştü ekrana sıpa :) birkaç gün sonrada o bölgede zaman zaman hareketlenme hissettim.Tam olarak nerede? Ben hiç dikkat etmedim ikili test yaparken nerden yaptı? :) cinsiyet sormayı bile unuttuğuma inanabiliyo musun? Çok heyecan yapıyorum elim ayağım buz kesiyo resmen kafamdan herşey gidiyo
Evet canım benim de erkek. Yani bu güne dek hissetmediğim bir şeyi hissettim sonuçta. Bağırsak hareketleri çok farklı ayırt edebiliyorumBence hissedilebilir Kızlar ben öyle düşünüyorum. Zaten erkek bebekler daha erken hissediliyor. Deriniz ince iç karnınız küçükse neden olmasın.
Can'ım net değil ama doğru gördüysem paralel gibi. Kız yani :)Eki Görüntüle 2066415
Sevgili Mayıs anneleri,ben sizi hep okuyorum :) nubtan cinsiyet tahmininde bulunanınız vardı,tutar tutmaz bı de bana tahmin yapsaniz :)
Can'ım net değil ama doğru gördüysem paralel gibi. Kız yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?