2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol canım cevap için advence olanı içtim şükür alerjik bir reaksiyon oluşsaydı olurdu galiba..Benim vücudum alerjik çünkü herşey yaramıyor...bebişe zararı olmasın da tek.. gaviscon kurtarıcım

Kızlar merakımdan çatlayan bir insan olarak gaviscon mevzusunu bizim doktor abiye yazdım,dedim abş advance i niye içme dediydin sen bana ,cevabı şu; advance de sodyum potasyum etken madde değerleri peppermintın iki katıymış ve uzun süreli kullanımda böbrek yükünü arttırdığı için böbrekleri yordugundan çok tavsiye etmiyormuş;gebelikte genelde kullanım süresi uzun olduğundan pepppermint ı kullanmak daha avantajlı dedi. Ben de sebebini tam anlamıyla öğrenmiş oldum ohhh. Bu arada alerjik madde dediğim ikiisnde de yardımcı madde olarak varmış o başka bi konuşmanın konusuymuş meğerse ben sebepleri karıştırmışım geçmiş zaman işte hatırlayamadım kusura bakmayın.

Çarşamba figen hanımla randevum. Ar direkt mustafa beyin yanına götürecekmiş beni konuşup karar verelim dedi . Ama hastanede yapmıyormuş amniyoyu bakalım ne zaman nerede yapacak
Hayırlı sonuçlar alacağına inanıyorum centralda mı yaptırmıştın ilk testi

Şimdi yine bir soru :)
Sorularım bitmez şimdi benim kusura bakmayın lütfen
Trizomi18 ultrasonda temiz çıkıp kanda yüksek çıkııppp amniyo da temiz çıkma ihtimali var mıdır ? Hiç duydunuz mu ?

Çarşamba figen hanımla randevum. Ar direkt mustafa beyin yanına götürecekmiş beni konuşup karar verelim dedi . Ama hastanede yapmıyormuş amniyoyu bakalım ne zaman nerede yapacak
Mustafa bey çok iyidir. 5 sene önce oğlumun detaylisini yaptı. Bu hamileliğimde de ikilimi kendisi yaptı. Eğer ki illa amniyo yapılacaksa bence güvenebileceğin bir doktor.

Trizomi18 ultrasonda temiz çıkıp kanda yüksek çıkııppp amniyo da temiz çıkma ihtimali var mıdır ? Hiç duydunuz mu ?
Tabi ki var çünkü yaptırdığın ikili testte %5 ihtimalle yalancı pozitiflik diye bir durum var bu bir; bir ikincisi senin riskin 1/278 çıkmış yani 278 de 1 ihtimalle bebeğin sendromlu,şimdi bir de tersten okuyalım 277 ihtimalle bebeğin sağlıklı yani istatiksel olarak test pozitif çıksa bile bebeğin sağlıklı Doğma ihtimali hasta doğma ihtimalinden herzaman daha yüksek. Oyuzden insanlar hep deneyimlerini anlatıyorlarken bende de pozitif çıktı ama amniyosentez temiz çıktı ya da bende de pozitif çıktı ama bebeğim sağlıklı doğdu diye anlatıyorlar.. hatta bu insanlar sayıca testi pozitif çıkıpta gerçekten hasta bebek doğuran insanlardan sayıca daha fazlalar. Sen içini ferah tut amniyosentezi yaptır, amniyosentez tek gerçeklik Zaten orda ihtimaller Yok bebek ya hasta ya sağlıklı o sana söyleyecek merak etme

Teşekkürler canım bu bilgi doğrultusunda kullanmaya çalışacağım artık gerçi ilaç kullanma taraftarı değilim o yüzden çok zorda kalmadıkça içmiyorum ama yinede öğrendiğim iyi oldu

Yaaa sen melek misin ? Allahım seni darda koymasın inşallah Sıkıştığın her an hızır yanında olsun

Canım amniyosentez yanılma oranı yok %99.9 bu bir tür dna testi aslında güvenli şekilde yap işin rahat etsin inş yavrunu da Rabbim korusun... Görüceksin bak gerçekten biliyorum içinde fırtınayı çok iyi biliyorum Sakin ol kuzuyu etkileme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…