- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.421
Kızlar size bişey sorcam benim ilk hamileliğim daha önce hiç düşük falan da yaşamadım yani tamamlanmamış hamilelikte yok o yüzden çook bilgisizim.. 14. Haftadayım dünden beri karnım sol tarafında bi seyirmemi desem ardından kaşıntı mı desem böyle anlamlandıramadığım bi tuhaflık hissediyorum.. dün gece sol tarafıma yatmıştım ilk o zaman hissettim bugünde komşuda otururken oldu.. bebeğin hareketini hissediyo olamam dimi? Çok erken gibi geliyo çünkü.. bebek hareketi değilse endişelenecek bişeyde değildir dimi? Herşey için doktoru aramak istemiyorum hamileliğimin başından beri 10 ünite kanını çektim adamın :) bilen ya da tahmini olan varsa yazabilir mi?
Daha kötü olursun zamanla . Tedavi altında kalmak daha iyi benceBen havayıda bıraktım içim rahat etmedi. Birden kestim herşeyi
Daha kötü olursun zamanla . Tedavi altında kalmak daha iyi bence
seni uzmek istemem ama ilk gebelikde bebek hareketleri gec hissediliyor ve sunuda soylim onu hissettinde kesinlikle o diceksin. aklinda soru isaretide kalmicak. bak ben 15 hafta 3 gunlugum bi kizim bi dusugum bide bu yani dun bende hissettim gibi geldi ama degil biliyorum. cunku cok fazla asada hissettim orda olan cocukda dogmasi lazim yani. bende bekleyisteyim kizimi 18 haftalardan sonra hissettim. bakalim bu ne zaman olacak
Bana da cok küçük geliyomzaten ben de tam tersine göbek deliğimin sol taraflarına doğru bi seyirme hissediyorum şimdi biraz araştırdım sanırım gaz sancısı gibi bişey çünkü bebek oralarda değildir gibi geliyo ve daha minnacık :) cvp verdiğin için çok çok teşekkür ederim
EVET canım tsh yorgunluk yapar. Az çalışması yani tsh yüksekliği halsizlik yorgunluk yapar çünkü metabolizma az çalışır normalden.Iyi aksamlar hanimlar
Umarim herkes iyidir. Ben bir haftadir filan cok halsizim surekli yorgunum uykum var. Uyusam da dinlenemiyorum kafam surekli bulanik gibi. Dengem altust oldu. Ikinci trimesterda daha rahat olacagimiz soylenir genelde ama ilk 3 ayda hissetmedigim kadar halsizim.
Tsh'imin yukseldigini biliyorum dozunu artirdik ilacin. Acaba tsh'daki dalgalanmalar ve ilacin dozunun yukselmesi boyle etkiler yapar mi?
Bir de baska ne neden olur bir fikriniz var mi? Yaklasik 10 gun once demirim gayet iyiydi ama D vitamini dususe gecmisti. O halsizlik yapar mi?sadece halsizlik de degil hicbirseyden zevk alamiyor gibiyim. Zorla hareket ediyorum. 2 hafta oncesine kadae boyle degildim. Haftaya carsamba randevum var doktorumla ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Tesekkurler...
Böyle giderse başlıcam mecbur zaten. Doktoruma bi gideyimde. Oda bırakma dememişti bana ama bişi olursa gel dedi. Gidicem bakalım ne dicek. Çok fenayım çünkü 2 gündür
Böyle hissedemeyince de köyü her doktor kontrolüne inşallah bi problem yoktur acaba kalbi atıyo mu diye gidiyorum hep bi stresbeninde sezeyanim orada birseyler oluyo ama sezeryanim cok asagida bende o yuzden olamaz diyorum. insallah yakinda hissedicez birsey kalmadi bi kac hafta daha
Bir türlü kızımdan fırsat bulamadım canım ilk hamileliğimde çok hasta olmuştum. Benim doktorum burun spreyi de dahil griplerde hiçbir ilaç içmeme izin vermiyordu. Eczanelerde breath right burun bandı buldum. Burunu yukarı çekerek etleri açan harika birşey. Bunu alın mutlaka :)Böyle giderse başlıcam mecbur zaten. Doktoruma bi gideyimde. Oda bırakma dememişti bana ama bişi olursa gel dedi. Gidicem bakalım ne dicek. Çok fenayım çünkü 2 gündür
Kontrolüm iyiydi çok şükür canım cinsiyetimiz kesinleşti erkek dedi ayrıntılı ultrasonu sordum gitmek istersen o zaman ayarlarız dedi nereye gitmeniz kolay olursa dedi ankarada özgür deren diyebilirim dedi şimdiden randevu almalınıyız dedim hallederiz dediD Deli mavi prenses canım kontrolün nasıl geçti. Doktorun ayrıntılı ultrason hakkında bişey dedi mi?
D Deli mavi prenses canım kontrolün nasıl geçti. Doktorun ayrıntılı ultrason hakkında bişey dedi mi?
Son bir ay canım sonra hergün her yemek sonrası sevdiği şeylerde çıldırırcasına tekmeler dürtmeler başlayacak. Yorulduğunda hiç hareket etmeyerek seni cezalandıracak. Bası yiyeceklere daha fazla tepki verdiğini farkedeceksin. Sırf o seviyor daha çok hareket ediyor diye hep o yiyeceği yiyeceksin. Gece yatağa yattığın an depara başlayacak. Eşinle en özel anlarında dikkatinizi dağıtacakBöyle hissedemeyince de köyü her doktor kontrolüne inşallah bi problem yoktur acaba kalbi atıyo mu diye gidiyorum hep bi stres
Dönmesi kız mı acaba. Hemen deneyeyimAz önce denedim yüzük testini 11 gr koca yüzük halkalar çizdi yaaaa :) :)
Dönmesi kız mı acaba. Hemen deneyeyim
Bende yüksek doz kullandığım için çok araştırdım birden fazla dr a sordum canım , bebeği astım ilaçları tehlikeye sokmazmış, kontrol altına alınmayan astım tehlikeliymiş, ihmal etme git. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , bizlere tez vakitte şifa versin astımdan kurtarsın inşallah
Ya eşlerimiz nasıl yapacak ki Benimki yapamaz valla.32. Haftadan sonra baslaniyo ama o haftada kendimiz yapabilir miyiz bilmiyorum karindan ulasmak zor olacak
Hamilelik başlı başına sabrı öğrenmek demekmiş sanırım :)Son bir ay canım sonra hergün her yemek sonrası sevdiği şeylerde çıldırırcasına tekmeler dürtmeler başlayacak. Yorulduğunda hiç hareket etmeyerek seni cezalandıracak. Bası yiyeceklere daha fazla tepki verdiğini farkedeceksin. Sırf o seviyor daha çok hareket ediyor diye hep o yiyeceği yiyeceksin. Gece yatağa yattığın an depara başlayacak. Eşinle en özel anlarında dikkatinizi dağıtacakçok az kaldı biraz daha sabretmeye çalış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?