2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sagolunn :) aslinda 6. Haftadan beri kullaniyorum. 25 mg vermisti doktor. Ama 12 haftada artisa gecmis oldugunu gorduk dozunu artirdik. Insallah hemen duser.

Günaydın kızlar dünden beri başım boğazım çok feci ağrıyor, aynada baktım boğazımda beyaz sivilce gibi bişey çıkmış aft mı oluyor nedir, sirkeli suyla gargara yaptım gelişme yok...ağrısından bişey yiyip icemiyorum tükürüğümü bile yutamıyorum. Bi enfeksiyon mu kaptım acaba, bebeğe geçer mi? Pzt yi bekleyin dedim de doktor için, acile mi gitsem ne yaparlar???

Canım geçmiş olsun aft a en iyi gelen şey karadut pekmezi kızımda da çıkar. Bimden alır kaşık kaşık yediriirm. Hem ağrı kesici hem de tenizlilyor. Karadut çok faydalıymış aft için

Canım geçmiş olsun aft a en iyi gelen şey karadut pekmezi kızımda da çıkar. Bimden alır kaşık kaşık yediriirm. Hem ağrı kesici hem de tenizlilyor. Karadut çok faydalıymış aft için
Annemin yazdan kaynatip koyduğu karadut suyu var ondan içiyorum...ama korkuyorum bi enfeksiyon falan kaptıysam bebeğe zararı olabilir diye

Estağfirullah çok sağol duaların için , Allah hepimizin en dar anımızda yardımcısı olsun inşallah
Gerçekten insanın içini rahatlatır şekilde yazıyorsun. Burda birçok konuda birçok arkadaşa hep pozitif yorumlar yazdın . Bardağın dolu tarafını görmeği herkes başaramaz. iyiki burdasın

Annemin yazdan kaynatip koyduğu karadut suyu var ondan içiyorum...ama korkuyorum bi enfeksiyon falan kaptıysam bebeğe zararı olabilir diye
Hiçbirşey olmaz Allahın izniyle. Ben oğlumda o kadar çok diş ağrısı çektim ki anlatamam. 4. aydan doğuma kadar içtiğim parolun haddi hesabı yok. dr um diste enfeksiyon varsa bebege gecebilir falan demişti. garantiye almam icin dis dr una git dedi. dişimin çekilmesi gerekiyordu ben de hamilelikten sonra çektirdim. Tabiki enfeksiyon iyi birsey değil ama bebeğe geçecek diye birşey yok moralini bozma. elinden geleni yap sen, tuzlu suyla gargara yap bol bol. tuzun mikrop öldürücü özelliği var. karbonatta koyabilirsin içine. karbonat aft gibi yaralara çok iyi geliyor. geçmiş olsun

Hayırlı sağlıklı musmutlu nice seneleri olsun prensesinin. Tabiki ailesiyle ve minik kardeşiyle birlikte

Kizlar musmutlu birnhafta sonu dilerim umarim herkes iyidir şu yuzuk testini bende denedim elimde farkli karnimda farkli cikiyor oyuzden bu tezde beni tutmadi cinsiyet biliyorum ama maksat deneme:)))

Neden riskli dönemdesin? Allah korusun hepimizin bebeklerini çok korkuyorum herkes adına çünkü çok büyük yıkım hele şimdi büyüdü içimizde heryerini görüyoruz falan Allah’a emanet hepsi..

cunku progestan kullaniyorum cok sukur kanamam durdu gibi ama az sitreslensem kananmam oluyor. bebegim buyudu artuk kaybetmek istemiyorum. ne kadar dikkat etmeye calissakda hayat sartlari herseye izin vermiyor doktor pek cok seyi yasakladi kizimi kaldirmami bile ama pek mumkun olmuyor bunlar

bademcik ihtihabi olmasin o bogazinda diyorsun beyaz beyaz yutkunumadiginida soyledin cunku o benim yillardir basimin tatli belasimi diyim artik. bide bence doktora git oyleyse benim doktorum ileri gittinde ileride hamile kalirsam bebek icin ilac kullanamicami agir olucani soylemisti eger oyle birsey ise aft ic yanaklarda olan birsey degince aciyan degisik yara degilmi
bide bendede cok aft olur aft olan yere bi kac gun bi kac kere maydonoz cigneyip olan yere beklet iyilestiriyor

Son düzenleme:
buzde dün sürpriz bi s kilde cinsiyetini öğrendik çok erken oldu yine bi erkek geliyor :) 2. Bebeğimiz kız olsun isterdik fakat kısmetimiz de erkek varmış
Haftanız çok erken degilmi? Doktor kesin mi konuştu cinsiyet konusunda.?benim arkadasima kesin erkek dedi hatta organını işaretledi ultrasonda . 17 haftalıkken kız olduğunu öğrendi sonrasında. Sağlıklı hayırlı olsunlarda...

Canım kac haftalıkken kesin erkek dedi arkadasına biliyo musun benimde 12 de kendi dr kız gibi dedi kesin demedi ama 13 te ben merakımdan baska dr gittim o da erkek dedi şimdi kafam cok karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…