2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun canım benim 5. Haftada benim de kahverengi akıntım oldu diye vermişti doktor ama çok şükür geçti bebeklerimiz Allah’a emanet hepimiz sağlıkla alcaz kucağımıza inşallahh

buzde dün sürpriz bi s kilde cinsiyetini öğrendik çok erken oldu yine bi erkek geliyor :) 2. Bebeğimiz kız olsun isterdik fakat kısmetimiz de erkek varmış
Sağlıkla kucağına al insallah cnm benimde bi oğlum var bende isterim bi kız ama büyük ihtimal erkek bizimde sağlıklı hayırlı evlat olsunlar insallah genelde kızı olanlardan kız oğlu olanlardan oğlan haberi geliyo bi kişi var değişik kesinleşen galiba vardır Rabbimin bildiği

İlk irrigirinve daha erken görünmez dedi uğraşına girince birrkrkdsha geliyor dedi

Kızlar selam, dün burun tıkanıklığıyla uğraşıp duruyordum. Gece birden kulağım ağrımaya başladı tıkanıklıktan diye geçmesini bekledim. Sabah bi kalktım yastık kan revan içinde. Hemen acile gittim kulak zarım enfeksiyondan delinmiş. Antibiyotik ve damla kullanıcam mecbur. Ağrımın şiddetini anlatamam size burun tıkanıklığı falan demeyin gidin dr a. Bebeğimde hiçbirşey yokmuş çok şükür. Ama bugün neredeyse isyan ediyodum zor tuttum kendimi. Bu 5 yada 6 ıncı hastalanışım. Allah hepimize sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin.

Çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyilesirsiniz inşallah. Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bu son olur Rabbim sağ salim bebeklerimize kavuştursun

Allah acil şifalar versin. Bu son olur inşallah. Dediğin gibi hasta olunca geciktirmemek lazım biz sağlam olmalıyız ki bebislerimiz de sağlam olsun. Hem hamilelere çok gerekmedikçe ilaç vermiyorlar

Çok çok geçmiş olsun...

Aminnn canım inşallah son olur. Şunu kesinlikle anladım hamilelikte bünye çok zayıf oluyo. Ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyo.
Çok geçmiş olsun ne kadar korkmuşsundur. Beterinden korusun rabbim. Ben de öyleyim hemen hastalanıyorum ilki böyleydi bunda bakalım nasıl olacak

Kızlar belim ağrıyor 3. Günü bugün ve bazen karnıma da ağrı giriyor. Yaşayan doktoruna soran var mı

Annemin yazdan kaynatip koyduğu karadut suyu var ondan içiyorum...ama korkuyorum bi enfeksiyon falan kaptıysam bebeğe zararı olabilir diye
Suyunu bilmiyorum canım ama karadut ve pekmezi kararında tüketebiliyoruz. Suyu olunca tükettiğimiz miktar fazla oluyor oyüzden doktora sormak gerekiyor sanırım.

Bir de geçen gün bir arkadaş adaçayı ile gargara yapıyorum demişti. Hanilelikte kullanılmıyor kızlar adaçayı adet söktürücüdür. Az miktarda bişey olmaz demeyin bünyeye göre değişebilir. Ben bir bardak içsem hemen adet olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…