2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bebek hareketlerini hissedebilme konusunda kullandigim bir uygulama ver orada 14 haftalıkken genişlerimizi istediği yöne hareket edebildiğini 15 hafta da tekme atmaya başladığı yaziyor çok kuvvetli olmasada tekme atıyor bebislerimiz

Eklentiler

• Screenshot_20171112-155647.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 56
Canım kac haftalıkken kesin erkek dedi arkadasına biliyo musun benimde 12 de kendi dr kız gibi dedi kesin demedi ama 13 te ben merakımdan baska dr gittim o da erkek dedi şimdi kafam cok karısık
12 haftalıkken erkek dedi cnm. Bende 13 haftanın içindeyken gittim bana kız gibi dedi ama keşke sormasaydım dedim sonradan. Çünkü çok erken boşuna kafam karışacak. Ama söylese bisi var benim bir oğlum var onun cinsiyetini ikili teste öğrenmiştim aynı haftada yani. Doktorum haftan erken yüzde-yüz demiyorum ama erkek dedi.

İnşallah canım yaa herşeyden tırsar oldum panikler oldum sanırım hormonlarım beni ele geçiriyo :)
Çok normal canım sana dün söyledim ama bak bugün ben de tırsmaya başladım. Hamileliğin sonlarında olan kasılmalarım var resmen.
Bu stres hep olacak sanırım kaçışımız yok :)

Ay canım içim bir fena oldu ya. Çok geçmiş olsun. Haklısın antibiyotik kullanmayayım diye diretmemek Laz'ım. Allah korusun daha kötü sonuçlarla karşılaşabiliriz.

Can'ım arkadaş gargara yap demiş. Gargaranın bir zararı olmaz bence de. Ama adaçayı içmek çok zararlı.

Selam gelecegin guzel anneleri cok mutluyum 13+5 gunluk hamileyim tam 13 haftalikken doktora gittim mide agrisindan dolayi surup verdi gecti simdi sadece acikinca agiriyo doktor bebege bakalim dedi bakti dedim cinsiyeti belli olmaz mi daha dedim daha bakma cabasina bile girmeden olmaz dedi bisey demedim gerizekali doktorlar ya sanki kendileri hic anne baba olmuyolar yaa bi sogukluk degistiricem doktorumu ama yinede mutluyum zaten eninde sonunda ogrenicem o yuzden hamile olmanin tadini cikartiyorummm sizleride tebrik ediyorummm :)

Benim doktorumda böyle ama ben seviyorum ve dünyanın yolunu gidiyorum sırf ona gideyim diye istanbul trafiğinde.. ben cesaret edip soramadım bile cinsiyeti zaten kilo aldığım için her gittiğimde canımı yiyo bide onu sorup dellendirmiyim diyorum :)

Allah acil şifalar versin. Bu son olur inşallah. Dediğin gibi hasta olunca geciktirmemek lazım biz sağlam olmalıyız ki bebislerimiz de sağlam olsun. Hem hamilelere çok gerekmedikçe ilaç vermiyorlar

Sağol canım. İnşallah rabbim hepimize sağlık sıhhat güç kuvvet versin. Mecbur kullanıcam ilaçlarımı bebeğim iyi olsunda insan bi şekilde dayanıyor.

Çok geçmiş olsun ne kadar korkmuşsundur. Beterinden korusun rabbim. Ben de öyleyim hemen hastalanıyorum ilki böyleydi bunda bakalım nasıl olacak

Sağol canım, korkuyor insan aklıma birsürü senaryo geldi hemen. Rabbim hiçbir hamileye hastalık vermesin sağlıklı geçirirsin insallah. Cok zor cünkü.

Ay canım içim bir fena oldu ya. Çok geçmiş olsun. Haklısın antibiyotik kullanmayayım diye diretmemek Laz'ım. Allah korusun daha kötü sonuçlarla karşılaşabiliriz.

Sağol canım, cidden öyle bebek zarar görecek sanıyoruz ama böyle olunca insanın aklı yerinden gidiyor. Diretmiceksin gitceksin dr a iki canlıyız sonucta hiç son aşamayı beklemicez. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin. Herkese cok tesekkür ederim

Olabilir valla sonucta benim ilk hamileligim oldugu icin herseyi merak ediyorum zaten her gittigimde doktor degisiyo kucuk hastane yeni yapildi doktor bulunmuyo cinsiyetini ogrenmeye buyuk hastaneye gidicem

Ist. hangi dr?

Geçmiş olsun...ben de 6.haftadan beri sürünüyorum...bulantı kusmadan ayrı 2 defa hastalandım sinüzit migren sürekli baş ağrısı burnum tıkalı beynim zonkluyor...hastalıklı halimden gına geldi...iyi olmak istiyorum keyifli bir gebeş olmak istiyorum artık inşallah

Doktordan geldim kızlar kasılmalarım varmış progestan ve magnezyum verdi
Geçmiş olsun canım göbek deliğinin üstü deyince ben öyle düşünmemiştim...Sancı mıydı normal? Belden kasıklara doğru adet sancısı gibi...2.olduğu için böyle şeyleri anlarım sanıyorum ama anlaşılmaz mı acaba...ultrasonla mı baktı söyledi doktor...neden oluyor acaba

Çok geçmiş olsun canım benim 5. Haftada benim de kahverengi akıntım oldu diye vermişti doktor ama çok şükür geçti bebeklerimiz Allah’a emanet hepimiz sağlıkla alcaz kucağımıza inşallahh

insallah bende 3 ayi doldurdum once acik pembe sonra baya kirmizi oldu. progestan kullandim halde bile geldi. zaten en basinda beri doktorlar iki hafta bir beni takip istiyolardi ben 3 haftada 1 felam gidiyordum artik bi haftada bir gider bile oldum. yarinda sonuclarim icin gitmeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…