2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

cok gecmis olsun arkadasim insallah biran once atlatirsin. cektin bu butun sıkıntilari bebegin unuttursun sana insallah kendine cok dikkat et

Göbek deliğinin üstü acıyan benim ben doktora gitmedim hala acıyo ama öyle çok fazla değil

Geçmiş olsun nasıl bir ağrın vardı sen mi hissettin

Çok geçmiş olsun neden olur muş kasılmalar?

Kızlar cuma günü iş temizlik üstüne ilişki sonrası bel ağrım başlamıştı. Bugün biraz ayakta kaldım böyle sertleşiyor karnınız bebek toplanıyor gibi ğst üste 5 kez olunca anladım ilkinden tecrğbeliyim. Siz korkmayın öyle anlayamacağınız bir durum değil yani. Kolay kolay da olmaz bunhaftalarda. Susuz da kaldım bugün herhalde ondan oldu. Göbek deliğimin üstü değil canım tam bebeğin olduğu yer yumruk gibi oluyor.

Geçmiş olsun nasıl bir ağrın vardı sen mi hissettin

Çok geçmiş olsun neden olur muş kasılmalar?

Kızlar cuma günü iş temizlik üstüne ilişki sonrası bel ağrım başlamıştı. Bugün biraz ayakta kaldım böyle sertleşiyor karnınız bebek toplanıyor gibi ğst üste 5 kez olunca anladım ilkinden tecrğbeliyim. Siz korkmayın öyle anlayamacağınız bir durum değil yani. Kolay kolay da olmaz bunhaftalarda. Susuz da kaldım bugün herhalde ondan oldu. Göbek deliğimin üstü değil canım tam bebeğin olduğu yer yumruk gibi oluyor.
Alttan muayene ediyorlar kızlar rahim ağzı incelmiş mi diye

Doktordan geldim kızlar kasılmalarım varmış progestan ve magnezyum verdi
Can'ım benim çok geçmiş olsun. Akşamları tarif ettiğin gibi seyler bende de oluyor. Taş gibi oluyorum dokunamıyorum resmen. Umarım bende de aynı durum söz konusu değildir. Randevuma çok var çünkü.

Geçmiş olsun...dinlenmek gerek...ben o kadar enerjisizim ki imkanı yok kendimi bu kadar zorlamamın...fazla yormamak lazım kendimizi kolay değil içimizde bir can taşıyoruz büyütüyoruz...Allah tekrarının göstermesin

Gerçekten banada gına geldi hastalıktan. Rahat nefes almayı unuttum. Allah sağlık versin sabır versin bize.

Can'ım benim çok geçmiş olsun. Akşamları tarif ettiğin gibi seyler bende de oluyor. Taş gibi oluyorum dokunamıyorum resmen. Umarım bende de aynı durum söz konusu değildir. Randevuma çok var çünkü.
Sağol canım teşekkürler. Üst üste oluyor mu ilişki sonrası falan ya da yorulduğunda. Susuz kalınca da olur ama inşallah değildir canım ultrasonda da görünüyor zaten şişmiş üst tarafı rahmimin. Eğer olursa sen de bir görün acile istersen

Çok sağol canım aminnn. İnşallah sağ sağlim kucağıma alırımda bugünlere gülüp geçerim. Çok zor çünküü.

hamileyken cok zor Allah hepimizin bebegini sagsalim kucana nasip etsin. insallah sende cabuk iyilesirsin. usutme kendine cok dikkat et

Sağol canım ben kızımdan dolayı eksik bırakmak istemiyorum e çalışıyorum da ev işi de yapımca böyle oldu. Dinleneceğim inşallah ben de

Amin inşallah sağol. İlişki olabilir yorulmuşsundur dedi. Evet çok erken. Gerçekten hareketli olmaya çalışıyordum ama dikkat edeceğim artık.

bencede dikkat et dinlen bende salak gibi aslinda mecburen cok is yaptim. cok yordum kendimi Allaha emanet yavrularimiz. iliski bize 2 haftadan beri yasak yarin kontrole gidicem 20 sinde heralde 3lu test yaparlar

Can'ım zaten benim tüp bebek ve önceden bir düşüğüm olduğundan 12. Haftaya kadar progestan iğne vuruldum ve çok uzun süre ilişki yasaktı. Doktora sormadım utandım. Biz 11. Haftadan sonra dikkat etmedik. İki defa iki gün üst üste olunca o dönemler çok ağrım oldu. Bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum. Aslında doktorum ilişkinin bi zararı Yok. Ama hormonları etkiliyor ve kasılmalara sebep olduğundan yasaklıyoruz demişti. Ayrıca azcık yorulsam bile oluyor. Sağ bacağım çekiyor zor kalkıyorum yürüyorum. Sanırım bana da magnezyum verirler.
O yüzden dikkat etmek gerek.

Alttan muayene ediyorlar kızlar rahim ağzı incelmiş mi diye[/QUOTE]Çok geçmiş olsun

Sağol canım ben kızımdan dolayı eksik bırakmak istemiyorum e çalışıyorum da ev işi de yapımca böyle oldu. Dinleneceğim inşallah ben de
Ben de sınıf ögretmeniyim bütün gün ayakta eve gelince kolumu kaldıramıyorum, oğlum 5buçuk yaşında özel anaokuluna gidiyor ordan genelde tok geliyor. Akşama da buzlukta hazır attıklarımdan ne varsa onları pişiriyorum ya da tarhana çorbası makarna vs buna da şükür, geçen hafta 1 gün kendimi iyi hissettim kuru fasulye pilav pişirdim uçtular sevinçten bugün de sabah biraz ağladım iyileşemiyorum başım boğazım ağrıyor halim yok diye... Eşim bütün evi süpürdü sildi lavaboları da ovmuş 7 yıldır ilk defa...biraz özveriden onlara da bişey olmaz Allah güç kuvvet vermiş ne işe yarıyor taş mı taşıyorlar ucundan tutuversinler

Geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun[/QUOTE]
O bende çok sık oluyor ama normal biliyorum ben onu biraz fazla kasılınca oluyor hemen hızlı yürüyünce falan korktum normal değilmi bende 2 haftadır var bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…