2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Suyunu bilmiyorum canım ama karadut ve pekmezi kararında tüketebiliyoruz. Suyu olunca tükettiğimiz miktar fazla oluyor oyüzden doktora sormak gerekiyor sanırım.
Hayır aksine çok faydalıymış ben öyle okudum nekadar içebilirsiniz ki suyunu 1 bardak hadi 2 bardak olsun... Bi bilginiz varmı Bu konuda benmi yalnış okudum acaba tereddüt ettim ben sürekli içiyorum bebeğin kemik gelişimi için çok faydalıymış

Aynen bende oğlumu ikili test zamanı öğrenmiştim bunada 12 de kız gibi dedi 13 te baska bi dr erkek dedi gösterdi de ama işte kafam karıstı randevum ay sonu o zaman kesinleşir heralde

Teşekkürler canım bende bi dr arayisindayim su anda devlet hastanesine gidiyorum özel dr arıyorum biraz mizaci sert biri gibi duruyor

kizlar bi iki gun once agda oldum. kizimdayken boyle kasilmadim heralde canim ne tatli olmaya baslamis oysa 8 dakkada bitiveriyordu hersey.karnimda top gibi tam ortada artik esim herkez ii diyor o karnin neden disarda acaba neden

bencede dikkat et dinlen bende salak gibi aslinda mecburen cok is yaptim. cok yordum kendimi Allaha emanet yavrularimiz. iliski bize 2 haftadan beri yasak yarin kontrole gidicem 20 sinde heralde 3lu test yaparlar
İnşallah iyi geçer kontrolün canım ben korktum baya hala devam ediyor kasılmalarım. Erken doğum riski var daha dikkatli olurum artık

Anladım canım benimki ilişkiden olsa dün olurdu kasılmalarım. Bence susuzluktan ve magnezyum eksikliğinden oldu diye ümit ediyorum ama doktor sabah akşam progestan coraspin magnezyum verince üzüldüm ciddi diye
Evet bacak kasılması ondan oluyor gerçekten magnezyum iyi gelir inşallah canım ben de yarın mail atacğım kendi doktoruma kontrole daha çok var çünkü
Çok geçmiş olsun[/QUOTE]
Sağol çok teşekkür ederim.

Oh maşallah benim de annem var sağolsun yardımcı olur, yapmasam da sorun etmez zaten kimse. Ben aktif olayım ilk hamileliği çok zordu hareketsizdim diye düşüncesiyle yüklendim ama iyi olmadı hala devam ediyor korkuyorum inşallah bişey olmaz.

Tekrar geçmiş olsun aynı şeyler bende de oluyor ama ben umursamıyordum Dr söyledim gaz falandır dedi nasıl anladı kasılma olduğunu benim de ikinci gebelik ama ilki sezeryan olunca çok yaşamadım ondan bilmiyorum maalesef

Sağol canım Gaz anlaşılır farklı bence bildiğin içerden karnını bişey ittiriyor ve sezerysn yerin semsert oluyor. Bebek hareketinden farkı anlık değil 6 7 sn sürüyor en az. Bir de taş gibi oluyor. Bende 32 den sonra çok çok nadir olmuştu. Bugün üst üste yaşayınca anldım farkı

Teşekkürler canım bende bi dr arayisindayim su anda devlet hastanesine gidiyorum özel dr arıyorum biraz mizaci sert biri gibi duruyor
Kiloya takık sadece ne kadar cok kilo alırsan doğumun o kadar zor olur sağlık problemi çıkabilir bebek için faydalı yiyecekler tüket kendin için değil diyo.. ben ilk zamanlar çok abarttım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 65 kiloydum 13 haftada 76 yı gördüm ondan kızdı diyey yapıyorum 1 haftadır çok şükür 3 kilosu gitti şimdi sadece bebeğe yarayanları yiyorum

Suyunu bilmiyorum yazmıştım zaten yanlış bişey söylemek istemem.

Gecmis olsun sizede valla bende hamileligimden beri cekmedigim aci kalmadi ayagimi burktum 1 hafta yattim hamileyim diye ilac icemedim aglayarak uyudum uyuyamadim 2 3 kere grip oldum mide bulantisi kusma istahsizlik desen diz boyu sonra birde mide agrisi catti ustune tekrar soguk alginligi yasadim iki gundur iyiyim allaha sukur sanki hic gecmiycek gibi oluyo ama geciyo allaha sukur sizede allah yardim etsin insallah :)

Çarşamba figen hanımla randevum. Ar direkt mustafa beyin yanına götürecekmiş beni konuşup karar verelim dedi . Ama hastanede yapmıyormuş amniyoyu bakalım ne zaman nerede yapacak
Allah yardimcin olsun insallah yuzunu guldursun tez zamanda . Ins bebegin cok saglikli bunlarin hepsi sadece bir istatistik .dualarimiz seninle iyi haberlerini bekliyoruz

Sağol çok teşekkür ederim.

Oh maşallah benim de annem var sağolsun yardımcı olur, yapmasam da sorun etmez zaten kimse. Ben aktif olayım ilk hamileliği çok zordu hareketsizdim diye düşüncesiyle yüklendim ama iyi olmadı hala devam ediyor korkuyorum inşallah bişey olmaz.[/QUOTE]

insallah kontrolun iyi gecer hep dinlenmeye calis sonucda bi kac ayimiz var hersey bebeklerimiz icin.

Tebrik ederim 1 haftada 3 kilo iyi vermişsin
Fazla kilo iyi değil gerçekten benimde ilk hamileligimdeki dr um kilo almayayım diye çıktı vermişti ve kilonun hiç iyi bir durum olmadığından uzun uzun bahsetmişti.
ilk hamileligimde 55 kilo ile başladım 70 ile doğuma girdim şu anda ise 63 küsürdum hamile kaldığımdan simdi 60.5 kiloya düştüm bebegim vitaminsiz kalacak diye çok korkuyordum ama en son ultrason çekiminde 4 gün önden gittiğini öğrendim rahatladım

Düşe kalka hayırlısıyla bitircez inşallah bu hamilelikleri yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz..

Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin umarım dikkat et kendine

Canım ben yazdım adaçayı ile gargarayı. Gargarada yutmayacak çalkalayıp tükürecek dolayısıyla bi zararı yok. bana doktorum söyledi boğazımı rahatlatması için. Ama tereddütü olanlar başka yöntem denesin.

Canım ağrım var diye yanlış anlaşıldım yazamadım doğru dürüst. Sen grgara yap demiştin senden sonra biri kullanayım bari gibi bişey yazmıştı ben ona cevaben yazmıştım ama adını hatırlayamadım.

Bebek bi yere toplanıp böyle yumruk gibi oluyorsa bence kesınlıkle doktora gidin lütfen. 16. Hafta da bı kac gun karnım bı yere top gibi oluyofu vuruodum hatta rahatlasın diye peşine suyum geldi maalesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…