- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.581
Hayır aksine çok faydalıymış ben öyle okudum nekadar içebilirsiniz ki suyunu 1 bardak hadi 2 bardak olsun... Bi bilginiz varmı Bu konuda benmi yalnış okudum acaba tereddüt ettim ben sürekli içiyorum bebeğin kemik gelişimi için çok faydalıymışSuyunu bilmiyorum canım ama karadut ve pekmezi kararında tüketebiliyoruz. Suyu olunca tükettiğimiz miktar fazla oluyor oyüzden doktora sormak gerekiyor sanırım.
Aynen bende oğlumu ikili test zamanı öğrenmiştim bunada 12 de kız gibi dedi 13 te baska bi dr erkek dedi gösterdi de ama işte kafam karıstı randevum ay sonu o zaman kesinleşir heralde12 haftalıkken erkek dedi cnm. Bende 13 haftanın içindeyken gittim bana kız gibi dedi ama keşke sormasaydım dedim sonradan. Çünkü çok erken boşuna kafam karışacak. Ama söylese bisi var benim bir oğlum var onun cinsiyetini ikili teste öğrenmiştim aynı haftada yani. Doktorum haftan erken yüzde-yüz demiyorum ama erkek dedi.
İsmi yavuz teoman sancaktepede bi hastane annemin 30 küsür yıllık doktoru ameliyatlarını falan he o yaptı amcamın hamını o doktorla doğurdu 3 cocuğunu da ailecek gittiğimiz için hiç başka doktor arayışına girmedim
İnşallah iyi geçer kontrolün canım ben korktum baya hala devam ediyor kasılmalarım. Erken doğum riski var daha dikkatli olurum artıkbencede dikkat et dinlen bende salak gibi aslinda mecburen cok is yaptim. cok yordum kendimi Allaha emanet yavrularimiz. iliski bize 2 haftadan beri yasak yarin kontrole gidicem 20 sinde heralde 3lu test yaparlar
Anladım canım benimki ilişkiden olsa dün olurdu kasılmalarım. Bence susuzluktan ve magnezyum eksikliğinden oldu diye ümit ediyorum ama doktor sabah akşam progestan coraspin magnezyum verince üzüldüm ciddi diyeCan'ım zaten benim tüp bebek ve önceden bir düşüğüm olduğundan 12. Haftaya kadar progestan iğne vuruldum ve çok uzun süre ilişki yasaktı. Doktora sormadım utandım. Biz 11. Haftadan sonra dikkat etmedik. İki defa iki gün üst üste olunca o dönemler çok ağrım oldu. Bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum. Aslında doktorum ilişkinin bi zararı Yok. Ama hormonları etkiliyor ve kasılmalara sebep olduğundan yasaklıyoruz demişti. Ayrıca azcık yorulsam bile oluyor. Sağ bacağım çekiyor zor kalkıyorum yürüyorum. Sanırım bana da magnezyum verirler.
O yüzden dikkat etmek gerek.
Çok geçmiş olsun[/QUOTE]Kızlar cuma günü iş temizlik üstüne ilişki sonrası bel ağrım başlamıştı. Bugün biraz ayakta kaldım böyle sertleşiyor karnınız bebek toplanıyor gibi ğst üste 5 kez olunca anladım ilkinden tecrğbeliyim. Siz korkmayın öyle anlayamacağınız bir durum değil yani. Kolay kolay da olmaz bunhaftalarda. Susuz da kaldım bugün herhalde ondan oldu. Göbek deliğimin üstü değil canım tam bebeğin olduğu yer yumruk gibi oluyor.
Alttan muayene ediyorlar kızlar rahim ağzı incelmiş mi diye
Oh maşallah benim de annem var sağolsun yardımcı olur, yapmasam da sorun etmez zaten kimse. Ben aktif olayım ilk hamileliği çok zordu hareketsizdim diye düşüncesiyle yüklendim ama iyi olmadıBen de sınıf ögretmeniyim bütün gün ayakta eve gelince kolumu kaldıramıyorum, oğlum 5buçuk yaşında özel anaokuluna gidiyor ordan genelde tok geliyor. Akşama da buzlukta hazır attıklarımdan ne varsa onları pişiriyorum ya da tarhana çorbası makarna vs buna da şükür, geçen hafta 1 gün kendimi iyi hissettim kuru fasulye pilav pişirdim uçtular sevinçtenbugün de sabah biraz ağladım iyileşemiyorum başım boğazım ağrıyor halim yok diye... Eşim bütün evi süpürdü sildi lavaboları da ovmuş 7 yıldır ilk defa...biraz özveriden onlara da bişey olmaz Allah güç kuvvet vermiş ne işe yarıyor taş mı taşıyorlar ucundan tutuversinler
Tekrar geçmiş olsun aynı şeyler bende de oluyor ama ben umursamıyordum Dr söyledim gaz falandır dedi nasıl anladı kasılma olduğunu benim de ikinci gebelik ama ilki sezeryan olunca çok yaşamadım ondan bilmiyorum maalesefKızlar cuma günü iş temizlik üstüne ilişki sonrası bel ağrım başlamıştı. Bugün biraz ayakta kaldım böyle sertleşiyor karnınız bebek toplanıyor gibi ğst üste 5 kez olunca anladım ilkinden tecrğbeliyim. Siz korkmayın öyle anlayamacağınız bir durum değil yani. Kolay kolay da olmaz bunhaftalarda. Susuz da kaldım bugün herhalde ondan oldu. Göbek deliğimin üstü değil canım tam bebeğin olduğu yer yumruk gibi oluyor.
Sağol canım Gaz anlaşılır farklı bence bildiğin içerden karnını bişey ittiriyor ve sezerysn yerin semsert oluyor. Bebek hareketinden farkı anlık değil 6 7 sn sürüyor en az. Bir de taş gibi oluyor. Bende 32 den sonra çok çok nadir olmuştu. Bugün üst üste yaşayınca anldım farkıTekrar geçmiş olsun aynı şeyler bende de oluyor ama ben umursamıyordum Dr söyledim gaz falandır dedi nasıl anladı kasılma olduğunu benim de ikinci gebelik ama ilki sezeryan olunca çok yaşamadım ondan bilmiyorum maalesef
Kiloya takık sadece ne kadar cok kilo alırsan doğumun o kadar zor olur sağlık problemi çıkabilir bebek için faydalı yiyecekler tüket kendin için değil diyo.. ben ilk zamanlar çok abarttım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 65 kiloydum 13 haftada 76 yı gördüm ondan kızdı diyey yapıyorum 1 haftadır çok şükür 3 kilosu gitti şimdi sadece bebeğe yarayanları yiyorumTeşekkürler canım bende bi dr arayisindayim su anda devlet hastanesine gidiyorum özel dr arıyorum biraz mizaci sert biri gibi duruyor
Suyunu bilmiyorum yazmıştım zaten yanlış bişey söylemek istemem.Hayır aksine çok faydalıymış ben öyle okudum nekadar içebilirsiniz ki suyunu 1 bardak hadi 2 bardak olsun... Bi bilginiz varmı Bu konuda benmi yalnış okudum acaba tereddüt ettim ben sürekli içiyorum bebeğin kemik gelişimi için çok faydalıymış
Gecmis olsun sizede valla bende hamileligimden beri cekmedigim aci kalmadi ayagimi burktum 1 hafta yattim hamileyim diye ilac icemedim aglayarak uyudum uyuyamadim 2 3 kere grip oldum mide bulantisi kusma istahsizlik desen diz boyu sonra birde mide agrisi catti ustune tekrar soguk alginligi yasadim iki gundur iyiyim allaha sukur sanki hic gecmiycek gibi oluyo ama geciyo allaha sukur sizede allah yardim etsin insallah :)Kızlar cuma günü iş temizlik üstüne ilişki sonrası bel ağrım başlamıştı. Bugün biraz ayakta kaldım böyle sertleşiyor karnınız bebek toplanıyor gibi ğst üste 5 kez olunca anladım ilkinden tecrğbeliyim. Siz korkmayın öyle anlayamacağınız bir durum değil yani. Kolay kolay da olmaz bunhaftalarda. Susuz da kaldım bugün herhalde ondan oldu. Göbek deliğimin üstü değil canım tam bebeğin olduğu yer yumruk gibi oluyor.
Allah yardimcin olsun insallah yuzunu guldursun tez zamanda . Ins bebegin cok saglikli bunlarin hepsi sadece bir istatistik .dualarimiz seninle iyi haberlerini bekliyoruzÇarşamba figen hanımla randevum. Ar direkt mustafa beyin yanına götürecekmiş beni konuşup karar verelim dedi . Ama hastanede yapmıyormuş amniyoyu bakalım ne zaman nerede yapacak
Sağol çok teşekkür ederim.İnşallah iyi geçer kontrolün canım ben korktum baya hala devam ediyor kasılmalarım. Erken doğum riski var daha dikkatli olurum artık
Anladım canım benimki ilişkiden olsa dün olurdu kasılmalarım. Bence susuzluktan ve magnezyum eksikliğinden oldu diye ümit ediyorum ama doktor sabah akşam progestan coraspin magnezyum verince üzüldüm ciddi diye
Evet bacak kasılması ondan oluyor gerçekten magnezyum iyi gelir inşallah canım ben de yarın mail atacğım kendi doktoruma kontrole daha çok var çünkü
Çok geçmiş olsun
Kiloya takık sadece ne kadar cok kilo alırsan doğumun o kadar zor olur sağlık problemi çıkabilir bebek için faydalı yiyecekler tüket kendin için değil diyo.. ben ilk zamanlar çok abarttım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 65 kiloydum 13 haftada 76 yı gördüm ondan kızdı diyey yapıyorum 1 haftadır çok şükür 3 kilosu gitti şimdi sadece bebeğe yarayanları yiyorum
Düşe kalka hayırlısıyla bitircez inşallah bu hamilelikleri yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz..Tebrik ederim 1 haftada 3 kilo iyi vermişsin
Fazla kilo iyi değil gerçekten benimde ilk hamileligimdeki dr um kilo almayayım diye çıktı vermişti ve kilonun hiç iyi bir durum olmadığından uzun uzun bahsetmişti.
ilk hamileligimde 55 kilo ile başladım 70 ile doğuma girdim şu anda ise 63 küsürdum hamile kaldığımdan simdi 60.5 kiloya düştüm bebegim vitaminsiz kalacak diye çok korkuyordum ama en son ultrason çekiminde 4 gün önden gittiğini öğrendim rahatladım
Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin umarım dikkat et kendineKızlar selam, dün burun tıkanıklığıyla uğraşıp duruyordum. Gece birden kulağım ağrımaya başladı tıkanıklıktan diye geçmesini bekledim. Sabah bi kalktım yastık kan revan içinde. Hemen acile gittim kulak zarım enfeksiyondan delinmiş. Antibiyotik ve damla kullanıcam mecbur. Ağrımın şiddetini anlatamam size burun tıkanıklığı falan demeyin gidin dr a. Bebeğimde hiçbirşey yokmuş çok şükür. Ama bugün neredeyse isyan ediyodum zor tuttum kendimi. Bu 5 yada 6 ıncı hastalanışım. Allah hepimize sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin.
Benimde randevum 25 inde bende o gün öğrenmeyi umuyorum 17. Haftaya girmiş olucazayin 25 inde randevu aldim ins bu sefer cinsiyeti ogrenebilirim
Canım ben yazdım adaçayı ile gargarayı. Gargarada yutmayacak çalkalayıp tükürecek dolayısıyla bi zararı yok. bana doktorum söyledi boğazımı rahatlatması için. Ama tereddütü olanlar başka yöntem denesin.Bir de geçen gün bir arkadaş adaçayı ile gargara yapıyorum demişti. Hanilelikte kullanılmıyor kızlar adaçayı adet söktürücüdür. Az miktarda bişey olmaz demeyin bünyeye göre değişebilir. Ben bir bardak içsem hemen adet olurdum
Canım ağrım var diye yanlış anlaşıldım yazamadım doğru dürüst. Sen grgara yap demiştin senden sonra biri kullanayım bari gibi bişey yazmıştı ben ona cevaben yazmıştım ama adını hatırlayamadım.Canım ben yazdım adaçayı ile gargarayı. Gargarada yutmayacak çalkalayıp tükürecek dolayısıyla bi zararı yok. bana doktorum söyledi boğazımı rahatlatması için. Ama tereddütü olanlar başka yöntem denesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?