2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla bende kız istiyordum ne yalan soyliyim.erkek evladin tadida başkadır tabi.sizin de çok eğlenceli olur bide sen 3kiz oooo süper valla .

Sağlıkla gelsin inşallah prenses Peki o usg resmindeki pipiye ne oldu Bu arada 2 kız kardeş harika. Büyüdüklerinde iki en iyi arkadaş demek

Oyyy kuzum benim rabbim yardimcin olsun.insann okurken bogazina biseylwr takiliyo yutamiyosun.rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur.her zor gecenn bi sabahi var.ben bazen televizyona bi daliyorum dunyayi unutuyom valla :) ama yasayn biliyo iste acisini hepimizin melekleri bizi bekliyo ve bizi almadan cennete girmicekler.bak ne guzel hepimiz birbirimize destek oluyoruz burasi iyki var ya cok seviyorum herkesi insanlara takilma herkes bizim gibi hasas olamiyo malesef ki yasamadn bilemicekler rabbimde kimseye yasatmasin insallah

Aneaaammm ben bir sen 2. Bütün teoriler iptal nub da bir ben de tutmuyor diyordum hayırlı uğurlu olsun ben de erkek isterdim ama hayaller kurunca 2 kız mükemmel olacak ya gözünaydın canım sağlıkla kucakla inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah prenses Peki o usg resmindeki pipiye ne oldu Bu arada 2 kız kardeş harika. Büyüdüklerinde iki en iyi arkadaş demek
Yani evet o pipi neydi bende anlamdım. Aslında doktorda nub a bakarak söyledi fotosunu da ekledim doktorun bakıp kız dediği nub da açılı gidiyor bu nub olayını anlamadım kızda paralel olur diyorlar ama paralel değil açılı olunca erkek yazıyor hep resimler de öyle ama ilginç doktor %99 dedi yanı çok ta emindi kendinden.

Benim doktor randevum kasım sonunda...12.haftada gittiğimizde sakın bana cinsiyet sorma bi dahaki sefere söylerim demişti...siz öğrendikçe ben de heyecanlanıyorum...acaba başka bi doktora falan mı gitsem gizlice...ama kadına da haksızlık gibi olacak şimdi

Yani ben de erkek mi kız kı karışıktı duygular. Erkek olursa bana değişiklik olurdu herikisini de yaşamış olurdum ama kız olursa da kızıma ömür boyu yoldaş olacağı kesindi. kızım çok kız istiyordu ama yaaa nasıl sevindi nasıl. O mutlu olsun da şansımızı üçüncü de deneriz biz de Artık benim Zaten 2. Si tüp bebek oldu 1 tane de dondurulmuş embriyom var, o da 3. Bebeğim sayılır başka kendim istesem de yapamam

Senin de Benimle aynı haftan. Yani bende sormasam adamın söylemeye niyeti yoktu bence 17. Haftada söyleyecekti ben sorunca baktı ve %99 dedi. Belli oluyor artık demekki kesin konuştu istersen gidebilirsin kasım sonuna daha 2 hafta var geçmez o şimdi

Bende aynı durumdayım çok merak ediyorum

Benim de oğlum 5buçuk yaşında inşallah kız istiyorum...kesinleşsin de yanılmayalım diye seslenmedim ama gerçekten heyecan dorukta...her gün de birileri soruyor cinsiyeti noldu diye sanki her gün doktora gidiyorum ben

sofiarya hayirli olsun, seni gördükten sonra ben artık cinsiyet tahmini yapmaya çalışmam Zaten bir sürü yöntem denedim hem kız hem erkek çıkıyor

Kızlar yarın ikili test için doktora gideceğim Hayirlisi bakalım

Bende 24 saat mide bulantısı var Bakalim kaçıncı haftaya kadar devam edecek

Ay evet yaa hergün cinsiyet soranlara da tav oluyorum. Yani evet insanın aklında erken olunca da soru işaretleri oluyor acaba değişir mi diye de nebileyim doktor da çok kesin konuştu be %99 dedi değişmesin valla

Ya valla bu işlere Benim hiiiçç aklım ermedi Zaten. Adamın bakıp cinsiyetini kı dediği nub u bana gösterseler aaa erkek bu derim baya açılı yani. Biz yanlış biliyoruz demekki bu nub olayını tam dik olması gerekiyor belki de çünkü Benim ki bariz açılı ama adam kendinden de gayet emin kız dedi

Aaa hadi maşallah bende erkeğe benzetmiştin canım ya sağlıklı olsunlar İnşallah

D Denizzccan senin için girdim çok merak ediyorum yaz bize canım

Yeni geldim eve canım . Mustafa Kır’a muayene oldum 30 dk kadar ultrasonla baktı garantiye almak için vajinal da baktı . Ultrason da hiçbir sıkıntı çıkmadı yine çok güzel konuştu içimi rahatlattı ihtimaller üzerine konuştu uzun uzun . Sonra Figen hanımla görüştüm ve aklını kurcalayacağına yaptır dedi tercih senin dedi . harmony test (%93 ) amniyo (% 99.99) bizde amniyo yaptrımak istediğimizi söyledik . Normal down olsaydı neyse ama trizomi çook daha farklıymış ve bebeğin ne kadar yaşayacağı vs vs . 2 hafta sonra musafa bey ultrasonla tekrar bakacak karşılaştırma yapacak ve amniyo gününe karar vericez . Bu arada cinsiyete çoo büyük ihtimal erkek denildi

sofiarya kızın olacak sanırım bayadır giremedim çokta msj var okuyamadım sağlıkla doğsun inşallah hepimizin bebikleri demekki erkekse eşi değilmiş

İsim düşünmeye bende başladım ama bakalım nasip kendi adımı istiyorum kızıma ezelden beri hayalim Zeynep ölen oğlumun adı tuğraydı bunuda tuana olarak düşünüyorum nasip sizce nasıl Zeynep tuana adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…