- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.141
Valla bende kız istiyordum ne yalan soyliyim.erkek evladin tadida başkadır tabi.sizin de çok eğlenceli olur bide sen 3kiz oooo süper valla .Yaaa ilkin kız olması çok ama çok güzel hatta şuan da ikincinin kız olması da süper diyebilirim öyle mutluyuz ki kızımıza arkadaş geliyor diye off nebiliim. Çok güzel duygular yaa Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Sağlıkla gelsin inşallah prensesŞimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Oyyy kuzum benim rabbim yardimcin olsun.insann okurken bogazina biseylwr takiliyo yutamiyosun.rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur.her zor gecenn bi sabahi var.ben bazen televizyona bi daliyorum dunyayi unutuyom valla :) ama yasayn biliyo iste acisini hepimizin melekleri bizi bekliyo ve bizi almadan cennete girmicekler.bak ne guzel hepimiz birbirimize destek oluyoruz burasi iyki var ya cok seviyorum herkesiBende böyle akrabalarin,arkadaşların çocuklarının doğum günleri olunca çok üzülürdüm.neden derseniz beni cagirmazlardi.o kadar incinir o kadar kirilirdimki size anlatamam.kendimi eksik,yetersiz ve dışlanmış hissederdim.sonra gene kendimi kendim teselli ederdim.üzülme onlarda seni kırmak istemedikleri için cagirmiyorlardir diye ama ne olursa olsun uzulmekten alamazsın kendimi.birde birgün dizinin birinde çocuğu olmayan bir kadın yeni dogum yapmış komşusuna hayırlı olsuna gitmişti.kadın bebeği elletmemisti ve gitsin diye uyuma numarası yapmıştı.o sahneden sonra saatlerce agladigimi bilirim.bunun gibi bir sürü şey yaşadım.çocukları çok severim ama ışte böyle şeylerden dolayı hep mesafeli durmaya özen gösterdim.arkadaşın mesajından sonra biraz bende hassaslastim galiba kusura bakmayın kızlar.içimden geldiği gibi yazdım.
Aneaaammm ben bir sen 2. Bütün teoriler iptal nub da bir ben de tutmuyor diyordumŞimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Yani evet o pipi neydi bende anlamdım. Aslında doktorda nub a bakarak söyledi fotosunu da ekledim doktorun bakıp kız dediği nub da açılı gidiyor bu nub olayını anlamadım kızda paralel olur diyorlar ama paralel değil açılı olunca erkek yazıyor hep resimler de öyle ama ilginçSağlıkla gelsin inşallah prensesPeki o usg resmindeki pipiye ne oldu Bu arada 2 kız kardeş harika. Büyüdüklerinde iki en iyi arkadaş demek
Benim doktor randevum kasım sonunda...12.haftada gittiğimizde sakın bana cinsiyet sorma bi dahaki sefere söylerim demişti...siz öğrendikçe ben de heyecanlanıyorum...acaba başka bi doktora falan mı gitsem gizlice...ama kadına da haksızlık gibi olacak şimdiYaaa ilkin kız olması çok ama çok güzel hatta şuan da ikincinin kız olması da süper diyebilirim öyle mutluyuz ki kızımıza arkadaş geliyor diye off nebiliim. Çok güzel duygular yaa Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Yani ben de erkek mi kız kı karışıktı duygular. Erkek olursa bana değişiklik olurdu herikisini de yaşamış olurdum ama kız olursa da kızıma ömür boyu yoldaş olacağı kesindi. kızım çok kız istiyordu ama yaaa nasıl sevindi nasıl. O mutlu olsun da şansımızı üçüncü de deneriz biz de ArtıkAneaaammm ben bir sen 2. Bütün teoriler iptal nub da bir ben de tutmuyor diyordumhayırlı uğurlu olsun ben de erkek isterdim ama hayaller kurunca 2 kız mükemmel olacak ya gözünaydın canım sağlıkla kucakla inşallah
Senin de Benimle aynı haftan. Yani bende sormasam adamın söylemeye niyeti yoktu bence 17. Haftada söyleyecekti ben sorunca baktı ve %99 dedi. Belli oluyor artık demekki kesin konuştu istersen gidebilirsin kasım sonuna daha 2 hafta var geçmez o şimdiBenim doktor randevum kasım sonunda...12.haftada gittiğimizde sakın bana cinsiyet sorma bi dahaki sefere söylerim demişti...siz öğrendikçe ben de heyecanlanıyorum...acaba başka bi doktora falan mı gitsem gizlice...ama kadına da haksızlık gibi olacak şimdi
Bende aynı durumdayım çok merak ediyorumBenim doktor randevum kasım sonunda...12.haftada gittiğimizde sakın bana cinsiyet sorma bi dahaki sefere söylerim demişti...siz öğrendikçe ben de heyecanlanıyorum...acaba başka bi doktora falan mı gitsem gizlice...ama kadına da haksızlık gibi olacak şimdi
Benim de oğlum 5buçuk yaşında inşallah kız istiyorum...kesinleşsin de yanılmayalım diye seslenmedim ama gerçekten heyecan dorukta...her gün de birileri soruyor cinsiyeti noldu diye sanki her gün doktora gidiyorum benSenin de Benimle aynı haftan. Yani bende sormasam adamın söylemeye niyeti yoktu bence 17. Haftada söyleyecekti ben sorunca baktı ve %99 dedi. Belli oluyor artık demekki kesin konuştu istersen gidebilirsin kasım sonuna daha 2 hafta var geçmez o şimdi
Canım karnına mı yaptın eline mi
Midesi hassaslaşan bir tek benmiyim
Ay evet yaa hergün cinsiyet soranlara da tav oluyorum. Yani evet insanın aklında erken olunca da soru işaretleri oluyor acaba değişir mi diye de nebileyim doktor da çok kesin konuştu be %99 dedi değişmesin vallaBenim de oğlum 5buçuk yaşında inşallah kız istiyorum...kesinleşsin de yanılmayalım diye seslenmedim ama gerçekten heyecan dorukta...her gün de birileri soruyor cinsiyeti noldu diye sanki her gün doktora gidiyorum ben
Ya valla bu işlere Benim hiiiçç aklım ermedi Zaten. Adamın bakıp cinsiyetini kı dediği nub u bana gösterseler aaa erkek bu derim baya açılı yani. Biz yanlış biliyoruz demekki bu nub olayını tam dik olması gerekiyor belki de çünkü Benim ki bariz açılı ama adam kendinden de gayet emin kız dedisofiarya hayirli olsun, seni gördükten sonra ben artık cinsiyet tahmini yapmaya çalışmam Zaten bir sürü yöntem denedim hem kız hem erkek çıkıyor
Kızlar yarın ikili test için doktora gideceğim Hayirlisi bakalım
Bende 24 saat mide bulantısı var Bakalim kaçıncı haftaya kadar devam edecek
Aaa hadi maşallah bende erkeğe benzetmiştin canım ya sağlıklı olsunlar İnşallahŞimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
D Denizzccan senin için girdim çok merak ediyorum yaz bize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?