2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım cok sevindim ultrasonun iyi cıkmasına inşallah iki hafta sonrada güzel cıkıcak

Oooo hadi gözünüzaydın, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bu arada idrar rengi tuttu mu, köyü ve kat mıydı?
İdrarım açık renkliydi canım yaa o da tutmamış oluyor galiba? Benim gerçekten nekadar test yaptıysam bütün işaretler bütün elittiler hep erkek çıkıyordu ama kızım varmış meğer

Benimde bütün belirtiler erkeğe işaret ediyor ama senin gibi kız çıkacak galiba :) cinsiyet önemli değilde şu belirsizlik beni öldürecek valla merak ediyor işte insan. Sen öğrendin rahatladın başlasın alışveriş faslı:) darısı bize artık.

Merak ediyordum çok sevindim

Yaa evet öğrendim rahatladım vallahi. Bana herkes erkek diyodu herşeyde erkek çıkıyordu ben huylanmıştım Zaten. Dedim de hatta herkes erkek diyor bak kesin kız çıkacak bu diye valla ne olursa olsun hepsi kalbini uçuruyor insanın hepsinin güzelliği ayrı.

D Denizzccan canımm çok sevindim negüzel konuşmuş doktor negüzel anlatmış. Amniyosentezde şu aşamada aldığınız en mantıklı karar olmuş,inşallaah engüzel haberlerle geleceksin yazacaksın buraya. Oğluşun hayırlı olsun buarada maşallah ona

Düşün tehlikesinin üstüne basa basa söyledi . Ama biz kabul ettik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :) Erkek dedi ama benim kızıma da bu haftakarda erkek demişlerdi 2 hafta sonra kesinleşir o zaman inanırım anca

Canım kızına kacıncı hf da erkek demişlerdi göstermiş miydi bak erkek diye

Lierac çatlak kremi kullanan var mı? Varsa nerden aldınız? Güvendiğiniz internet sitesi var mı?
Ben dermoeczanem i duydum arkadaşlardan ama daha almadım. Geçenlerde n11 de çok indirimliydi güvenip alamadım sahte çıkar belki diye.

Yine senin cevabın için girdim gördüm rahatladım canım. Çok sevindim. Mustafa bey çok dikkatli en ufak detayı bile söyler kuzenime damarlarda daralma var diye sorun olarak söylemişti düşün çok detaycı. O bile güzel konuştuysa kötü birşey göremediyse yoktur inşallah. Sonuçların da güzel çıkacak gönülden inanıyorum. Oğlun da hayırlı olsun abiye bir destek daha geliyor :)

Evet burda arkadaşta görmüştüm de
D vitamini senin de benim gibi 5 lerdeydi yanılmıyorsam. Ne zamana kadar Devit3 kullanicagimizla ilgili birşey dedi mi dr un ? aslında bir müddet sonra değerde artma var mı diye tekrar baktirsak iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…