- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.421
Ikna etmeye calis. bende kavga ediyorum isim konusunda. esim tutturmus batuhan. batuhan nedir ya. yigit ali diyorum. Yada aliasaf ama aklim suanda yigitali de. bir sekilde aklina yerlestirecem ben bunu. cikari yok. kizimida kendi koydu zaten. Benim kizimin ismi ailede 3 kiside var. Ama anlami cok guzel. insallah senin esinde kabul eder ama pek inatlasmamak lazim ismi zit aliyolar
Aminn hayırlı olsun iyi olmasına sevindim :)Kızlar merhabaa. Dün kontrolüm vardı ve hamdolsun herşey çok iyi. Demir hapı ve d vitaminine başladık. Cinsiyet olarak da kız bekliyoruz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Yoğurt suyu mükemmel bir ilaç ya. Hemen başla tüketmeye derim. Bir de bol su içmeye çalışSelam kızlar. Bi kacgundur sag böbreğimde hafif ağrı vardı. Az önce de idrar yolumda ağrı ve yanma başladı. Canım çok sıkıldı. Bu nedir sizce kum filan döküyor olabilirmiyim? Ne yapacağımı şaşırdım. Tavsiyesi olan?
Kum dokmuslugum var evet.Var miydı daha önce taş kum falan? Idrar yolları enfeksiyonu da olabilir
Aminn hayırlı olsun iyi olmasına sevindim :)
Yoğurt suyu mükemmel bir ilaç ya. Hemen başla tüketmeye derim. Bir de bol su içmeye çalışne olur ne olmaz idrar tahlili de yaptır bence kumsa belli olur zaten. Belki de hafif bir enfeksiyon ya da üşütme. Çok geçmiş olsun bu
Teşekkür ederim. Hafif bisi olduğunu sanmıyorum ağrım var ;( böbreğim bacağıma kadar vuruyor. Inşallah gece daha da kötülemem. Eşim yurt dışında. Oğlum var yanimda bi tek.
Sofi arya İnan hiç duymamıştım çok orjinal Allahüekber dağlarında çıta
Cemre kızı cemre olabilir tabi ama ben Selin ismine bayılıyorum. Duru miray defne sena
Bir arkadaşımın kızının ismi Sarya değişik güzle bir isim.
Erva
Ada
Melike
Bazıları cidden sofi aryaya uymuyor :)))) en çok duru ve defneyi beğeniyorum ama
Şimdi doktordan geldim canım çok sıkıldı. Down sendromu riski yüksek çıktı. Üniversite hastenesi genetik bölümüne sevk etti doktor.
Kendi doktoruma yazdım o da risk yüksek yurt dışına kan göndermek gerekiyor dedi. Akşam telefonda konuşacağız. Çok üzgünüm
Ya Kızlar geçen burda Şeyda diye bir arkadaş doktorunu çok övmüştü acile ona gittim. Bakar bakmaz nub ı gördü. Ayrıntılı inceledikten sonra cinsiyet öğrendiniz mi dedi. Evet kesin kız dedim. Ben okadar kesin konuşamıyorum dedi. Ben de çıkıntıdan mı dedim. Tam da o anda nub vardı İnan’ın ve bildiğin dimdik. Böyle dik çıkıntı olmaz dedi kızda 15 sn sonra açtı bacak arasını bizim cadı aa kızmış evet dedi. Bizim o çıkıntı diye gördüğümüz meğer vijna dudaklarıymuş. Kalın o bölgesi yandan çıkık duruyor dedi. Kendi kızımında afedersiniz benim de öyle. Bence ondan şaşırıyorlar. Bu doktor bizi bir daha hoplattı aha erkek dedim ama yok açtı bütün bacağı
Efsun pek iyi olmayabilir canım sihir büyü gibi şeyler çağrıştırıyor...
Merhaba canım nisan anneleri grubuna geçtim ben teşekkür ederim düşündüğün içinkizlarSevinclihayat vardi ne zamandir gorunmuyo. bir sikinti yoktur insallah
Eee canım sen neden yaptın ki içerde duruyormu bebek düştümü genelde ikiz olunca bile yapmıyorlar doktora sordum bende karışıyomuş dna ölü bebeğimle benimde ölü bebek hala içimde canım kalbi durdu yapmadık test falan zaten yapmıcaktım buda tesadüf oldu korkma bu testler ni deney gerçekten bak hasta diyip sağlam sağlam sıkıp hasta doğuyo bebekler inanma Allaha emanet gereken neyse yap duanı et inşallah hiçbişey çıkmazDoktorumun özel muayenehanesi var gebeliğimin basında 2 kese vardı nöbet için rapor verebilirim demişti. Sonra birinin kalbi durdu. Ama çok zorlandığım için 14. Haftada istedim doktorum hemen verdi. Ama her doktor vermiyor bildiğim kadarıyla. Biraz doktorun insiyatifine bağlı. Gerçi ben aldım da ne oldu idarem sıkıntı çıkardı.
InşallahÜzülme arkadaşım . Bool bol dua et iyi düşün iyi olaun . Benim de testim kötü çıktı 2 haftta daha bende amniyo yaptıracağım
Çok teşekkür ederimDerin88 riski yuksek olup saglikli bebekler dunyaya getiren cokk kisi var. Testlerin yanilma payi sandigimizdan daha yüksek. Rabbim nasil nasip eder bizlere bilemeyiz ama stres bebegini kötü etkilemesin dikkat et kendine hakkimizda hayirlisi olsun..
Eee canım sen neden yaptın ki içerde duruyormu bebek düştümü genelde ikiz olunca bile yapmıyorlar doktora sordum bende karışıyomuş dna ölü bebeğimle benimde ölü bebek hala içimde canım kalbi durdu yapmadık test falan zaten yapmıcaktım buda tesadüf oldu korkma bu testler ni deney gerçekten bak hasta diyip sağlam sağlam sıkıp hasta doğuyo bebekler inanma Allaha emanet gereken neyse yap duanı et inşallah hiçbişey çıkmaz
Ya bayılıyorum ada ismine çok sade ve asil geliyor. Herşeyden bağımsız kendi halinde gibi hissettiriyor bana. Bir de aynı isimde öğrencim var bayılıyorum ona çok güzel :)
Ay evet aynen öyleymiş canım tam açıklamasını yaptın. Bizim direk tespit bu yaniCanıl şimdi o şöyle oluyormuş klitoris şişiyormuş ve tamamen pipiye benziyormuş :) Benim kızım da başıma gelen
Aaa evet etkiliyor sonucu hep yanlış çıkıyor. Benim ikize hamile arkadaşımda olmuştu ya. İnşllah ondan yanlış çıkmıştır bence.Inşallahsenin mesajlarını okumuştum, senin için iyi dileklerde bulunurken hiç aklıma gelmemişti hiç böyle bir sonuç. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Inşallah sağ salim bebeklerimizi alırız kucağımıza
Çok teşekkür ederiminşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
7 haftalıkken kalbi durdu. Tüp bebekti benim. Bugün sormadım ama en son gittiğimde hala bebek küçücük duruyordu. Iki ayrı keseler. Doktorların ikisi de bebeğin durduğunu biliyor. Ikisi de bu konuda bir şey demedi. Akşam doktorumla konustum aslında soracaktım bu konuyu etkiler mi diye ama unuttum başka şeyleri sormaktan. Inşallah sağ salim doğar hepimizin bebeği
Bir ben daha. Hepsi yalan bacılar inanmayın etmeyinCin rus japon takvimi ne varsa yaptim yuzuk fali baktım heppsi vede cevremdeki herkes erkek diyorkeen doktorum kiz dedi bugün. Fallarin hepsi hikaye
Yazdıklarına tamamen katılıyorum ailelere bile kalp atısını duyunca söyledik oglumdada öyle yapmıstık suanda aileler en yakın arkadaslar bi kac akraba biliyo mümkün olduguncada söylemeyi düşünmüyorumAyrıca kızlar testle falan da alakası yok kapalı kutu içinde ne var bilmiyoruz ki, doğum anında oluyor bişeyler oluyor bazen vs neler var neler...oğlumda da ben kimsenin gözüne sokmadım hava atmadım bu bir başarı değil nimettir lütuftur mucizedir...Bunu biz yapmadık çalışıp üniversiteyi kazanmak gibi bir şey değil ki kendimizle gurur duyalım...şükredicez dua edicez...oğlum doğduğunda doktora ilk söylediğim söz "eli ayağı düzgün mü" şimdi de çocuğumu hep böyle severim, ne yaptım ki Allah seni bana verdi böyle bi güzelliği ...isteyen herkese versin güzel yavrular, yavrulara sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler...Eltim adeti gecikmeden kan tahlili yaptırdı öğrendi whatsapp profilinde hemen paylaştı, görümcemle dalga geçti bebeğini kaybetti hasta diye sonra kendisi de kaybetti Allah kimseye vermesin...yapmayın orda burda fazla paylaşmayın negatif enerji çekmeyin üstünüze...dua edin icten içe mutlu olun ailenizle yaşayın eşinizle annenizle kardeşinizle...
Mucize ismini verebilirsin madem oyle :)) etrafta o kadar abidik gubidik isimler donuyor ki inan kimae yadirgamaz. Efsun ismi bana da his gelmedi. GGercekten guzel seyler cagristirmiyorÇoğu böyle söylüyor ama biz 5 sene sonra kendi kendine olan Allahın mucizesi diye düşündüğümüz için bu isim mantıklı gelmişti . Biz 5 senedir korunmuyorduk ama bebek olsun diye ekstra dr vs çabada harcamadık , eşim olmayacak diyordu ama ben hep umutluydum acele etmiyordum, hep hayırlısını diliyordum, sonra bir gün instagram bebek fotolarına bakarken içim bi tuhaf oldu ve bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim ...
Şimdi ben böyle bir hikayesi olan bu kuzuya ne isim koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?