- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.441
Müjde olabilir :)Çoğu böyle söylüyor ama biz 5 sene sonra kendi kendine olan Allahın mucizesi diye düşündüğümüz için bu isim mantıklı gelmişti . Biz 5 senedir korunmuyorduk ama bebek olsun diye ekstra dr vs çabada harcamadık , eşim olmayacak diyordu ama ben hep umutluydum acele etmiyordum, hep hayırlısını diliyordum, sonra bir gün instagram bebek fotolarına bakarken içim bi tuhaf oldu ve bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim ...
Şimdi ben böyle bir hikayesi olan bu kuzuya ne isim koyayım
Benim doktorum ikili test iyi çıkarsa diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti. Ikili testin güvenilirliği diğerlerine göre daha yüksekmiş.Canlar iyi geceler
Bugün 12+0 iken (gerçi ultrasona göre 12+3) ikili test için doktora gittik Ultrasonda her şey normal dedi Ense kalınlığı falan normal dedi Heyecandan unuttum şimdi kaç olduğunu Neyse kan sonucu 10 güne falan çıkacakmış
Sonraki randevuyu bir ay sonraya verdi Dörtlü testi de o zaman yaptıracağım dedi Ben de şaşırdım ona gerek var mı dedim İkili temiz çıkınca dörtlüye gerek yok diye bir şeyler söyleniyor ama sen interneti değil beni dinle dedi doktor
Size de dörtlü test yapılacak dedi mi doktorunuz?
Oglumun adi Ömer Asaf . Yagiz omer Yiğit ali arasinda kalmıştık cevremde yağız da yiğit de vardı o yüzden ömer asaf da karar kıldık şimdi erkek olursa yavuz selim i de düşünce arasına koydum ama kız ismi hiç aklıma gelmiyor.
Kızlar bgün bizimde doktor randevumuz vardı ve çok şükür cinsiyetimizi de öğrendik . Bir kızçemiz olcak inşallah . Çok mutlu oldum gönlümden geçende kızdı zaten
Kızlar merhabaa. Dün kontrolüm vardı ve hamdolsun herşey çok iyi. Demir hapı ve d vitaminine başladık. Cinsiyet olarak da kız bekliyoruz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Selam arkadaslar ben de bugün kontrole gittim nasip olursa kızımız olacakmıs bakalim ismi ne olacak. Sizden düşünenler car mi fikir olur
Doğar canım merak etme stres daha köyü emin ol lütfen yaşadıklarını yaşadım ben hata yaptım stres yaptım saçma bi test yüzünden oğlumu kaybettim lütfen bu bir tarama testi 100 100 olmayan test bunu demesi şimdi bana kolay biliyorum ama yaşadım yaşayan bilir.... Amniosentez falan inanın stres kadar önemli değil ... Zaten 15 haftadasın amniyosentez haftan gelmiş eğer bukadar takıcaksan hemen yaparlar beklmene gerek yok ama stresin vereceği zararı unutma beni örnek al lütfen.... İnsanın enzor imtihanı evlatmış bunu ben çok iyi öğrendim Rabbim Hiç kimseyi hiç bir anneyi bununla imtihan etmesin... Dua ederken sadece hayırlısı demeyin.. sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü, ve engüzel olanı diye dua edin demişti ni arkadaşım düşündüm de ne doğru demiş aslında ben hep hayırlısını istedim... ALLAH cennette bi kuş verdi bundan hayırlısı varmı??? Yok hangi evladım onun kadar hayırlı olur hiçbiri... Şimdi bizde sen ve şuan sıkıntısı olan 2 arkadaşımıza vede bizlere bu duayı yapıcaz bugece cuma gecesi.. RABBİM sen bize emanetini verdin biz senden en sağlıklı en hayırlı en uzun ömürlü en güzel bütün aza ve uzuvları yerinde yavrular istiyoruz... İste vereyim kulum der Rabbim biz istiyoruz o geri çevirmez.... Aminn nInşallahsenin mesajlarını okumuştum, senin için iyi dileklerde bulunurken hiç aklıma gelmemişti hiç böyle bir sonuç. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Inşallah sağ salim bebeklerimizi alırız kucağımıza
Çok teşekkür ederiminşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
7 haftalıkken kalbi durdu. Tüp bebekti benim. Bugün sormadım ama en son gittiğimde hala bebek küçücük duruyordu. Iki ayrı keseler. Doktorların ikisi de bebeğin durduğunu biliyor. Ikisi de bu konuda bir şey demedi. Akşam doktorumla konustum aslında soracaktım bu konuyu etkiler mi diye ama unuttum başka şeyleri sormaktan. Inşallah sağ salim doğar hepimizin bebeği
Benim doktorum ikili test iyi çıkarsa diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti. Ikili testin güvenilirliği diğerlerine göre daha yüksekmiş.
Benimde kimse bilmiyor 3. Oğlumdan sonra nazara kat kat daha inandım çünkü bunu bilmelerine gerek yok dedim tabi göbüş çıktı artık saklanmıyo ama 1 ay daha idare ederiz inşallahYazdıklarına tamamen katılıyorum ailelere bile kalp atısını duyunca söyledik oglumdada öyle yapmıstık suanda aileler en yakın arkadaslar bi kac akraba biliyo mümkün olduguncada söylemeyi düşünmüyorum
Valla ben şimdiden düşünüyorum nasil olacak diye. oğlum bana çok düşkün. sürekli gelir kucağıma elini göğsüme koyar aklı hala memedekardeşini emzirince nasil olacak diye düşünüyorum. Beni babasıyla bile paylaşamıyor. Zor günler kapıda gibi Bazen en az 5 yaş fark olmalıymış diyorum. Anneye kolaylık oluyor.
Çoğu böyle söylüyor ama biz 5 sene sonra kendi kendine olan Allahın mucizesi diye düşündüğümüz için bu isim mantıklı gelmişti . Biz 5 senedir korunmuyorduk ama bebek olsun diye ekstra dr vs çabada harcamadık , eşim olmayacak diyordu ama ben hep umutluydum acele etmiyordum, hep hayırlısını diliyordum, sonra bir gün instagram bebek fotolarına bakarken içim bi tuhaf oldu ve bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim ...
Şimdi ben böyle bir hikayesi olan bu kuzuya ne isim koyayım
Bende kizda asya zehra busra elif gibi dusunuyordum. Busranin anlamida cok guzel asyanin bi anlami yok ama asyada cok hosuma gittigi icin iki isim arayisindaydim. Bende
Eşim ve abileri 2 isimli o yüzden iki isim koymak istiyor ama ben kız olursa hangi isimleri koyarım bilmiyorum sonuçta ismi ile yaşayacak ama elif ismi benimde hoşuma giden bir isim
İnsanın enzor imtihanı evlatmış bunu ben çok iyi öğrendim Rabbim Hiç kimseyi hiç bir anneyi bununla imtihan etmesin... Dua ederken sadece hayırlısı demeyin.. sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü, ve engüzel olanı diye dua edin demişti ni arkadaşım düşündüm de ne doğru demiş aslında ben hep hayırlısını istedim... ALLAH cennette bi kuş verdi bundan hayırlısı varmı??? Yok hangi evladım onun kadar hayırlı olur hiçbiri... Şimdi bizde sen ve şuan sıkıntısı olan 2 arkadaşımıza vede bizlere bu duayı yapıcaz bugece cuma gecesi.. RABBİM sen bize emanetini verdin biz senden en sağlıklı en hayırlı en uzun ömürlü en güzel bütün aza ve uzuvları yerinde yavrular istiyoruz... İste vereyim kulum der Rabbim biz istiyoruz o geri çevirmez.... Aminn n
Maşallah çok tatlı görünüyor bebiş. hayırla sağlıkla gelsin inşallah[/QUOT
Cok sağolun kızlar. İnşallah tüm arkadaşlarimiz sağlıcakla kucagimiza almak nasip olur.Çok güzel görünüyor ya gittikçe netleşiyorlar :) maşallah sağlıkla kucakla inşallah
Canım bak burun kemiği de varmış. En büyük belirtisi zaten burun kemiği. Çok çok büyük ihtimal hep geç oluşuyor burun kemikleri. Ki ben devlet hastanesi laboratuvar larına güvenmiyorum. İkili teste laboratuvar çok önemli. Üzülmen çok normal canım anne yüreği ama gör bak bişey çıkmayacak. Seni teselli için söylediğimizi hissedebilirsin ama burun kemiği ve ense kalınlığını yeterli gören okadar çok doktor var ki İnan.
Üzme canını dicem ama boş olucak sanırım.Inşallah canım sağ ol
Çok sağ ol canımbeni rahatlatmaya çalıştığınızı biliyorum. Ama dediğin gibi üzülmeme engel olamıyorum. Insallah hicbir sıkıntı yoktur. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Hiç söylemedi bizimki öyle bir şey...hatta ikiliye bile çok istekli değildi sanki öylesine anlattı istiyorsanız yapalım siz bilirsiniz dedi...ikiliyi yaptırdık ama yine bu şekilde yaklaşırsa fikir sorarsa ne dörtlü ne şeker yuklemesi...istemiyorum yaptırmıycamCanlar iyi geceler
Bugün 12+0 iken (gerçi ultrasona göre 12+3) ikili test için doktora gittik Ultrasonda her şey normal dedi Ense kalınlığı falan normal dedi Heyecandan unuttum şimdi kaç olduğunu Neyse kan sonucu 10 güne falan çıkacakmış
Sonraki randevuyu bir ay sonraya verdi Dörtlü testi de o zaman yaptıracağım dedi Ben de şaşırdım ona gerek var mı dedim İkili temiz çıkınca dörtlüye gerek yok diye bir şeyler söyleniyor ama sen interneti değil beni dinle dedi doktor
Size de dörtlü test yapılacak dedi mi doktorunuz?
Elif Asya çok güzelEşim ve abileri 2 isimli o yüzden iki isim koymak istiyor ama ben kız olursa hangi isimleri koyarım bilmiyorum sonuçta ismi ile yaşayacak ama elif ismi benimde hoşuma giden bir isim
Asil Bora ( Batu ya uygun gibi)Defne ismini çok beğeniyorum ama sağım, solum kızı olan koydu sağolsun , zaten 12. haftadan beri erkek gibi duruyor
ilk oğlum Aras Batu , diğerine de Asil koyacağım ama 2. isim bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?