2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yengemin 6 tane düşüğü var şimdi tekrar tedavide. Bende hamile olduğumu pek söylemek istemiyorum söylediğimde "aaaa sen mi hamilesin. Yengenden bekliyorduk haber diyorlar" moralim sıfıra iniyor. Bende kendimden beklemiyordum.

Müjde olabilir :)

Canlar iyi geceler
Bugün 12+0 iken (gerçi ultrasona göre 12+3) ikili test için doktora gittik Ultrasonda her şey normal dedi Ense kalınlığı falan normal dedi Heyecandan unuttum şimdi kaç olduğunu Neyse kan sonucu 10 güne falan çıkacakmış
Sonraki randevuyu bir ay sonraya verdi Dörtlü testi de o zaman yaptıracağım dedi Ben de şaşırdım ona gerek var mı dedim İkili temiz çıkınca dörtlüye gerek yok diye bir şeyler söyleniyor ama sen interneti değil beni dinle dedi doktor
Size de dörtlü test yapılacak dedi mi doktorunuz?

Benim doktorum ikili test iyi çıkarsa diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti. Ikili testin güvenilirliği diğerlerine göre daha yüksekmiş.

Bende kizda asya zehra busra elif gibi dusunuyordum. Busranin anlamida cok guzel asyanin bi anlami yok ama asyada cok hosuma gittigi icin iki isim arayisindaydim. Bende

Kızlar bgün bizimde doktor randevumuz vardı ve çok şükür cinsiyetimizi de öğrendik . Bir kızçemiz olcak inşallah . Çok mutlu oldum gönlümden geçende kızdı zaten

Kızlar merhabaa. Dün kontrolüm vardı ve hamdolsun herşey çok iyi. Demir hapı ve d vitaminine başladık. Cinsiyet olarak da kız bekliyoruz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Selam arkadaslar ben de bugün kontrole gittim nasip olursa kızımız olacakmıs bakalim ismi ne olacak. Sizden düşünenler car mi fikir olur

Ay kız haberleri yağıyordu

Doğar canım merak etme stres daha köyü emin ol lütfen yaşadıklarını yaşadım ben hata yaptım stres yaptım saçma bi test yüzünden oğlumu kaybettim lütfen bu bir tarama testi 100 100 olmayan test bunu demesi şimdi bana kolay biliyorum ama yaşadım yaşayan bilir.... Amniosentez falan inanın stres kadar önemli değil ... Zaten 15 haftadasın amniyosentez haftan gelmiş eğer bukadar takıcaksan hemen yaparlar beklmene gerek yok ama stresin vereceği zararı unutma beni örnek al lütfen.... İnsanın enzor imtihanı evlatmış bunu ben çok iyi öğrendim Rabbim Hiç kimseyi hiç bir anneyi bununla imtihan etmesin... Dua ederken sadece hayırlısı demeyin.. sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü, ve engüzel olanı diye dua edin demişti ni arkadaşım düşündüm de ne doğru demiş aslında ben hep hayırlısını istedim... ALLAH cennette bi kuş verdi bundan hayırlısı varmı??? Yok hangi evladım onun kadar hayırlı olur hiçbiri... Şimdi bizde sen ve şuan sıkıntısı olan 2 arkadaşımıza vede bizlere bu duayı yapıcaz bugece cuma gecesi.. RABBİM sen bize emanetini verdin biz senden en sağlıklı en hayırlı en uzun ömürlü en güzel bütün aza ve uzuvları yerinde yavrular istiyoruz... İste vereyim kulum der Rabbim biz istiyoruz o geri çevirmez.... Aminn n

Benim doktorum ikili test iyi çıkarsa diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti. Ikili testin güvenilirliği diğerlerine göre daha yüksekmiş.

Ben de burda hep böyle okudum üstelik daha ikili test sonucu vs ortada hiçbir şey yokken hemen dörtlü de yapacağız dedi Acaba sirf para için mi yapıyorlar diyeceğim ama doktorcuğum da çok samimi pozitif bir adam aslında ..

Benimde kimse bilmiyor 3. Oğlumdan sonra nazara kat kat daha inandım çünkü bunu bilmelerine gerek yok dedim tabi göbüş çıktı artık saklanmıyo ama 1 ay daha idare ederiz inşallah

Birsey sormak istiyorum oglunun eli gogsundemi benim kizimda sutten kestim bi iki ay sonra illa eli gogsumde uyucak bi turlu vazgeciremiyorum. Hep beni istiyor kimse istemiyor surekli kucak istiyor.

Bu sekikde anlam dusunursen sana
Büşra öneririm. Anlami müjde sevincli haber
Ama acele etme esinle birlikde dusun iyice. bolca vakit var icinize sinsin burda birbirimizi fikirlere acigiz ama en dogru karari esinle vericenden eminim.

Bende kizda asya zehra busra elif gibi dusunuyordum. Busranin anlamida cok guzel asyanin bi anlami yok ama asyada cok hosuma gittigi icin iki isim arayisindaydim. Bende

Eşim ve abileri 2 isimli o yüzden iki isim koymak istiyor ama ben kız olursa hangi isimleri koyarım bilmiyorum sonuçta ismi ile yaşayacak ama elif ismi benimde hoşuma giden bir isim

Eşim ve abileri 2 isimli o yüzden iki isim koymak istiyor ama ben kız olursa hangi isimleri koyarım bilmiyorum sonuçta ismi ile yaşayacak ama elif ismi benimde hoşuma giden bir isim

Benim kizimda iki isim koyduk o yuzden ikincide iki isimli dusunuyoruz erkek dedikleri icin yigit ali kizim zeynep nisa ismi ama erkek isimlerin cok guzel senin

Amin Amin Amin canım arkadaşım. Hepimize evlatlarımizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip eder insallah Allah im

Maşallah çok tatlı görünüyor bebiş. hayırla sağlıkla gelsin inşallah[/QUOT
Cok sağolun kızlar. İnşallah tüm arkadaşlarimiz sağlıcakla kucagimiza almak nasip olur.

İ geceler kızlar, çok fena nezle oldum..nane limon,ıhlamur ve sarımsaklı yemekler yiyorum(antibiyotik etkisi umuduyla.. Allah'tan kafa zehir) .... tüm konuları okuyamadım ama bı selam vereyim dedim.. benimde kontrol 20 gün sonra.. Allah'a emanet olalim hepimiz ...

Üzme canını dicem ama boş olucak sanırım.
Bak ben hiç takmıyorum
Burada bayağı sorunda oldu
Resmen bi tarafimi yirttim ikili test vs yaptirmicam diye. Ama doktorum ısrarla mecburuz yapicaz dedi. Bugün yapıldı.
ultrason iyi çıktı. Ense kalınlığı ve burun kemiği çok iyi dedi doktor
Kanda kötü bir şey falan çıkarsa bile kendimi paralamam. Rabbim in takdirine razıyım. He tabiki insanız bir tarafımız üzülür içimiz acır. Ben üzmicem kendimi. Sende üzme kardeşim.
için sıkıldıkça ... La havle vela kuvvete illa biliyyul azim duasını sıkça oku. Göreceksin için râhatlamaya baslicak.

Hiç söylemedi bizimki öyle bir şey...hatta ikiliye bile çok istekli değildi sanki öylesine anlattı istiyorsanız yapalım siz bilirsiniz dedi...ikiliyi yaptırdık ama yine bu şekilde yaklaşırsa fikir sorarsa ne dörtlü ne şeker yuklemesi...istemiyorum yaptırmıycam

Defne ismini çok beğeniyorum ama sağım, solum kızı olan koydu sağolsun , zaten 12. haftadan beri erkek gibi duruyor
ilk oğlum Aras Batu , diğerine de Asil koyacağım ama 2. isim bulmam lazım
Asil Bora ( Batu ya uygun gibi)
Asil Dogu ( Batu ya zit ama tamamlayici gibi)
Digerleri sadece aklima gelenler
Asil Eser
Asil Kaya
Asil Doga
Asil Baris ( anlami guzel denk geldi sanki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…