- 19 Şubat 2015
- 80
- 70
- 88
- 32
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.501
Eyvah valla ama hosbuşdukkkYandık ki ne yandık
Hadi inşallah öğrenirsin hemen
Üç erkekli aile kafilesine hoşgeldin
hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallahSelam arkadaslar ben de bugün kontrole gittim nasip olursa kızımız olacakmıs bakalim ismi ne olacak. Sizden düşünenler car mi fikir olur
hayırlı olsun inşallah, sağlıklı doğumlar canımCin rus japon takvimi ne varsa yaptim yuzuk fali baktım heppsi vede cevremdeki herkes erkek diyorkeen doktorum kiz dedi bugün. Fallarin hepsi hikaye
Evet aylarca konuştuk hiç söylemedi öyle ısrarcı olmadı, son anda tutturdu babamın adı o da gercekten güzel bi isim değil ve adam çok feci bir adam zenginmiş de bize de bişey düşermiş araları daha iyi olurmus baban seni sevmemiş diger 4 çocuğunu sevmemiş adını koyunca mı sevecek...sonra bu adam bize ne kazıklar attı dolandırmaya kalktı Allah tan korkmaz kuldan utanmaz eşim de pişman oldu olmasına ama en güzel günlerimi zehir ettiler...ne düğünümden ne doğumumdan tat aldırdılar...tek tesellim yavrum sağlıklıydı annemle el ele verdik memeyi tutturduk 2 yıl gürül gürül emzirdim...ne suratlar ne laflar etti anacığım ağzını bile açmadı...Allah ıslah eylesin hepsini
Canım saygıdan sevgiden koyulsa anlarım, çok değerli bi insan olur anlarım, karısını 5 çocukla terk edip başka kadınla gitmiş arayıp sormamış yıllarca ardından lanet okudular, o sana yaranmaya çalışacak değil mi??? Bana bunları yaptığına pişman olacaksın iyi ki bu cocuğa babamın adını koydurmadın diyeceksin derdim...hepsini gösterdi Rabbim...adam öyle rezillikler yaptı ki 2 maaş çalısıyoruz her şeyimize el koymaya kalktı tabi diğer oğullarına da aynı sekilde...ahlaksız dini imanı paraAllah sabır versin iyiki sütün kesilmemiş
Ben en küçük gelin olduğum için eşimin babasının ve annesinin (ikisi de rahmetli) isimleri koyulmuş yanında başka isimlerle birlikte. Açıkçası ben karşıyım baba veya anne ismi konulmasına sonuçta evlat kızıyorsun ediyorsun
Beni gören kilo almışsın desede ,benim kilom aynı :) Gittiğimde tansiyon, kiloya bakıyorlar tansiyomum düşük 9 5 çıkıyor. Şişkinliğimiz var ondan böyleymişEvet evet akşamları zaten yarım dünyayım aynen ya kendimi 9 aylık düşünemiyorum ben :)) benim doktorum görmedi bu halimi inşallah kızmaz ya. Peki kaç kilo aldın ben 2 almış görünüyorum ama karın 10 kilo gibi :))))
Asil Bora ( Batu ya uygun gibi)
Asil Dogu ( Batu ya zit ama tamamlayici gibi)
Digerleri sadece aklima gelenler
Asil Eser
Asil Kaya
Asil Doga
Asil Baris ( anlami guzel denk geldi sanki)
Canım saygıdan sevgiden koyulsa anlarım, çok değerli bi insan olur anlarım, karısını 5 çocukla terk edip başka kadınla gitmiş arayıp sormamış yıllarca ardından lanet okudular, o sana yaranmaya çalışacak değil mi??? Bana bunları yaptığına pişman olacaksın iyi ki bu cocuğa babamın adını koydurmadın diyeceksin derdim...hepsini gösterdi Rabbim...adam öyle rezillikler yaptı ki 2 maaş çalısıyoruz her şeyimize el koymaya kalktı tabi diğer oğullarına da aynı sekilde...ahlaksız dini imanı para
sagolasin canim insallah.gebelikde grip cok zormus(Cok gecmis ilsun arkadasim insallah biran once atlatirsin.
Canım inşallah herşey güzel olur saglikla kavuşturur evlatlarımızaD Denizzccan selam arkadaslar yaptirdigim fetal dna sonucu ikinvi kez dna yetersiz sonucu aldim.doktor bir yakinimiz tavsiyesi uzerine (kendiside riskli bir gebelik gecirdigi icin hakan beyde kontrol olmustu )cok ovdu.sali gunu medipol hakan beye gidicem.ve aminosentez yaptircaz.bebegim erkek bu arada insallah saglikla kavusuruz.
sagolasin canim insallah.gebelikde grip cok zormus(
sagolasin canim insallah.gebelikde grip cok zormus(
D Denizzccan selam arkadaslar yaptirdigim fetal dna sonucu ikinvi kez dna yetersiz sonucu aldim.doktor bir yakinimiz tavsiyesi uzerine (kendiside riskli bir gebelik gecirdigi icin hakan beyde kontrol olmustu )cok ovdu.sali gunu medipol hakan beye gidicem.ve aminosentez yaptircaz.bebegim erkek bu arada insallah saglikla kavusuruz.
Gittigin perinatolog fetal dna yaptirmi dedi?ben 2kez verdim harmony firmasina cikmadi bu konuda en iyiisi prena saniyorum.ama bir daha onu beklemek istemiyorum.sali gunu hakan beye muayne randevusu aldim 17 haftada yapilio amino 2 haftam var.ne diyecek sali gunu ogrencem. Keske dedigin neydi?Yaaa benim salı günü gittiğim perinatologda aynı şeyi söyledi hata çıksrda amniyo dediHakan bey iyi bir doktor geekten . Ama ben central hospitalde ki mustafa beyle görştükten sonra keşke dedim . İnşallah sağlkka gelir inşallaj . Hakan bey hastanede mi yapıyormuş ? Birde belli bir haftadan sonra yapılıyor demişlerdi
Gittigin perinatolog fetal dna yaptirmi dedi?ben 2kez verdim harmony firmasina cikmadi bu konuda en iyiisi prena saniyorum.ama bir daha onu beklemek istemiyorum.sali gunu hakan beye muayne randevusu aldim 17 haftada yapilio amino 2 haftam var.ne diyecek sali gunu ogrencem. Keske dedigin neydi?
Maşallah kuzUcuga saklamasaymis keşke artık biraz daha sabır gerekicekBen yine cinsiyet ogrenemedimbebegim ve son adet tarihime gore gebeligim ayni haftalarda ayni gunlerde ilerliyor. Sanirim bu guzel bir sey. Bebisim yaklasik 160 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?