2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Allah sabır versin iyiki sütün kesilmemiş
Ben en küçük gelin olduğum için eşimin babasının ve annesinin (ikisi de rahmetli) isimleri koyulmuş yanında başka isimlerle birlikte. Açıkçası ben karşıyım baba veya anne ismi konulmasına sonuçta evlat kızıyorsun ediyorsun

Canım saygıdan sevgiden koyulsa anlarım, çok değerli bi insan olur anlarım, karısını 5 çocukla terk edip başka kadınla gitmiş arayıp sormamış yıllarca ardından lanet okudular, o sana yaranmaya çalışacak değil mi??? Bana bunları yaptığına pişman olacaksın iyi ki bu cocuğa babamın adını koydurmadın diyeceksin derdim...hepsini gösterdi Rabbim...adam öyle rezillikler yaptı ki 2 maaş çalısıyoruz her şeyimize el koymaya kalktı tabi diğer oğullarına da aynı sekilde...ahlaksız dini imanı para

Beni gören kilo almışsın desede ,benim kilom aynı :) Gittiğimde tansiyon, kiloya bakıyorlar tansiyomum düşük 9 5 çıkıyor. Şişkinliğimiz var ondan böyleymiş

Asil Bora ( Batu ya uygun gibi)
Asil Dogu ( Batu ya zit ama tamamlayici gibi)
Digerleri sadece aklima gelenler
Asil Eser
Asil Kaya
Asil Doga
Asil Baris ( anlami guzel denk geldi sanki)

Teşekkürler canım ilk oğlanda ismi ben koydum Asilde hemfikiriz kocam eski türkçe isimlerini sever, Oğlana balamir koyacaktı :)
bense anlamlı modern olsun istiyorum Doğu dışında hepsi yakınımızda var

D Denizzccan selam arkadaslar yaptirdigim fetal dna sonucu ikinvi kez dna yetersiz sonucu aldim.doktor bir yakinimiz tavsiyesi uzerine (kendiside riskli bir gebelik gecirdigi icin hakan beyde kontrol olmustu )cok ovdu.sali gunu medipol hakan beye gidicem.ve aminosentez yaptircaz.bebegim erkek bu arada insallah saglikla kavusuruz.

Ahlaklı olsa bir kadın 5 çocuk ortada bırakmaz.
Rahmetli babamın annesi de 2 çocuğunu bırakıp başka bir adama kaçmış. Babam küçük olanmis çok içerlemiş çok kırılmış hiç aramadı annesini hatta annesi vefat edince miras yüzünden üvey kardeşleri aradı. Babam beni bırakıp giden annenin hicbir şeyini istemem diyip telefonu suratlarına kapattı. Babam bari bir çocuğunu yanına alsaydın derdi hep.
Kaçmasının nedeni rivayete göre dedem çok sert bir adammış ve babanemden buyukmus. Babanem ise su gibi guzelmis kandırmışlar öyle anlatılır.

Canım inşallah herşey güzel olur saglikla kavuşturur evlatlarımıza

sagolasin canim insallah.gebelikde grip cok zormus(

Grip soğuk algınlığında limon bal zencefil azcık sirke bir bardak suya karıştırıp içerim hatta 2 yaşında oğlum 1.5 yaşından beri sabahları ona bu karışımı yaparım limonata tadinda oluyor. gribe 1 kere yakalandı oda 1 gün sürmedi. Ayrıca direnç veriyor içtiğinde hemen terliyorsun ve sanki mikropları atıyorsun
Bu saydiklarim hamilelikte kullanilabilen bitkiler bir dene istersen.
Bu arada dr ilaç verdiyse kullan çünkü çok gerekmedikce ilaç vermezler hamilelere. Bebeğin için olabildiğince cabuk toparlanmak lazım.

Yaaa benim salı günü gittiğim perinatologda aynı şeyi söyledi hata çıksrda amniyo dedi Hakan bey iyi bir doktor geekten . Ama ben central hospitalde ki mustafa beyle görştükten sonra keşke dedim . İnşallah sağlkka gelir inşallaj . Hakan bey hastanede mi yapıyormuş ? Birde belli bir haftadan sonra yapılıyor demişlerdi

Gittigin perinatolog fetal dna yaptirmi dedi?ben 2kez verdim harmony firmasina cikmadi bu konuda en iyiisi prena saniyorum.ama bir daha onu beklemek istemiyorum.sali gunu hakan beye muayne randevusu aldim 17 haftada yapilio amino 2 haftam var.ne diyecek sali gunu ogrencem. Keske dedigin neydi?

Kızlar erken ama. İlk bebeğimin adı ali kaan şimdi de ilbey aslan istiyorum güzel mi sizce. İlbey ve kaanın anlamları aynı ama olsun

Kızlar Merhaba benim basim çok agriyo ya hiç geçmiyo bi kaç gün sürüyor normal mi ya kafayı yedirtiyo bana var mı benim gibi olup bi care bulan

Mustafa bey herşeyi tek tek anlattı muayene sonrası bir 10 dakika da konuştuk . Hakan bey güler yüzlü ve çok bilgili ama sen sormadan konuşan biri değil . Bana Mustafa beyin dediği fetak dna yapılır ama hata çuktığı an ben senden amniyo isterim dedi . Beni 15 haftada muayeneye çağırdı ultrason değerlerini kıyaslama yapacağım dedi sonra kararınız doğurultısunda dna yada amniyo yaparız dedi . Bende amn. Dedim o zaöan 16. Hafta da yapacağız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…