2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben yine cinsiyet ogrenemedim bebegim ve son adet tarihime gore gebeligim ayni haftalarda ayni gunlerde ilerliyor. Sanirim bu guzel bir sey. Bebisim yaklasik 160 gram
Neden öğrenilmiyor yaa??? 10 gün sonra randevumuz var iple çekiyoruz ögrenicez diye zaten kaç hafta oldu çatladım artık bi de hala öğrenmeme ihtimali mi var

Eger dna yaptiracaksan kesinlik prena ya yaptir....harmony'den dilim yandi cunku onlar yurt disina gondermiyormus burada yapmaya baslamislar ve sikinti oluyormus buyuzden digerleri yurt disina yolluyo. bakalim sali gunu hakan bey ne dicek.bekliyorum

Eger dna yaptiracaksan kesinlik prena ya yaptir....harmony'den dilim yandi cunku onlar yurt disina gondermiyormus burada yapmaya baslamislar ve sikinti oluyormus buyuzden digerleri yurt disina yolluyo. bakalim sali gunu hakan bey ne dicek.bekliyorum

Kuzenimde yaptırdı 2 ay önce harmny dna da sıkıntı çıktı dendi tekrar yolladı firmasını bilmiyorum ama. Ben direkt amniyo seçtim bakalım 2 hafta geçsin artık

İsimler konuşulmaya başlamış bile:) benım ılk oğlumun adı çınar.ikincide nasipse yağız efe olacak.çınarada efe ismini ekleticez.eşim aydınlı olduğundan oğullarına efelerim diye seslenmek hayali :) bende karşı çıkmadım çınarı ben koydum yağızı o :)
ÇINAR EFE YAĞIZ EFE

Çok güzel fikir

kız haberleri çoğalınca mutlu oluyorum
salı randevum, 24 ekimde gördüm en son bebeğimi, çok çok merak ediyorum
inşallah ikili testim de güzel çıkar
bir de cinsiyet tahmini olursa tadından yenmez

benim kızım olursa adı Melinda olacak, bu benim yaklaşık 10 küsür yıllık hayalim
erkek ismi hakkında hiç fikrim yok, içime hiçbir şey sinmiyor
aslında Özgür olabilir çünkü adım Özge ama eşim istemiyo özgür
Bora imini beğeniyo o, fena değil ama işte bu diyemiyorum

Hayırlısı canım amniyosentez de sıkıntı çıkmaz İnş fetal dna yı nasıl aldılar kan vererekmi bebeğin plesentasındanmı Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım

15 18 haftalık aralığı olması lazım 15 haftadan önce bebek sürekli hareket ettiği için tehlikeli birde düşük riski azalıyor.. Bebeğin hareketi 15 den sonra daha düzenli oluyor zaten amniyosentez yapılırken bebeği ultrason aleti yardımıyla bit nevi tutuyorlar iğne denk gelmesin diye 3 4 şırınga su alınıyor iğne acısız ama normal iğnenin 2.5 kat uzunluğunda ams tabi onu anlamıyorsun normal iğne acısı okadar amniyosentez üreme hızı önemli tabiki ama sonuç muhakkak alınır geçte olsa

Neden 17 bekliyor acaba doktor belki daha iyi sonuç almak için güzel sonuçlar alda bu günlerin geçtiğine şükredicez

Birsey sormak istiyorum oglunun eli gogsundemi benim kizimda sutten kestim bi iki ay sonra illa eli gogsumde uyucak bi turlu vazgeciremiyorum. Hep beni istiyor kimse istemiyor surekli kucak istiyor.
Memeden keseli 9 ay oldu ve o zamandan beri aklına estikçe meme deyip boynumdan elini göğsüme koyuyor. Bunu çok sık yapıyor. Artık vazgeçirmek istiyorum. Doğumdan sonra nasil olacak bu iş. Bir psikolog bunu yapmalarının sebebi, eski emdikleri güne duyulan özlemdir diyor izin vermek gerekiyormus ama bir yere kadar bence.

Ankara ya artık gönderiyorlar yani en iyi firma şuan orda onada gidip kendini kanı verip gelicek sin 2200 dün fiyatı 6 7 ay önce

Be
Kuzenimde yaptırdı 2 ay önce harmny dna da sıkıntı çıktı dendi tekrar yolladı firmasını bilmiyorum ama. Ben direkt amniyo seçtim bakalım 2 hafta geçsin artık
Neden bunu ennnn baştan demiştim sıkıntı çıkıyor verdiğin para boşa gidiyor ayriyeten bukadar zaman stresle bekliyorsun okadar araştırdım ki ben bu konuyu inanın amniyosentez sonucu gibi yok malesef doğruluğunu hiçbiri tutmuyor ayriyeten doktorunuz cinsiyet bölümünü de işaretlerse oda çıkıyo bu testte zaten bu dna testi ben bilmiyordum doktorum işaretlemeyi unutmuş cinsiyet bölümünü bak göreceksiniz şurada 3 kişi oldunuz 3 kişininde sıkıntısı olmayacak... Bizde geçen sene Haziran grubunada 3 gebeydik riskli ve hatta biri ultrason da kötü çıkıyordu 3müzün bebeğininde sonucu temiz çıktı bilmiyomusun ams hiç sıkıntı olmayan arkadaşımızın arabasına bi araba çarptı ni akşam 15 haftadaydı suyu geldi acilen hastaneye gitti ve tam 7 ay gibi amniyosentezin tersi olarak içeriye su aldı bunu 2 haftada bir yaptı kadın neler çekti ve hiç of demedi bebeği 600 gr olduğu gunaldılar ve şuan turp gibi bebişi onun sabrı bana hep ders oldu demem oki tatlım bu test hiç bişeyi bilmiyor bilen Rabbim oda sonunu tayin ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…