- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.481
Can'ım benim çok geçmiş olsun. Maden suyuna limon sık iç.gunaydin guzel anneler.ben cok kotu grip oldumbogazimda aagriyor.doktoruma telefonla ulastim antibiyotik kullan dedi.ama icmemekde israrciyim.dogal seyler deniycem.bebegim etkilenmez insallah.onumuzdeki hafta kontrolum var
Son anda babasının ismini mi koymak istedi ? Orayı tam anlamadım.Ben de hiç isim düşünemiyorum belki cinsiyet belli değil diye...belki de ilkinde yaşadığımız isim faciası yüzünden...eşimin babası ailesini 15 yıl önce terk etmiş başka bi kadınla evlenmiş, görüşmüyorlardı bizim düğün bahanesine barıştırdık kabus gibi çöktü hayatımıza...eşim 2 cihan bir araya gelse babasının adını istemeyecek bi insandı adam da çok gaddar kötü kalpli bir adam epey fenalık yaptı bize de...babasının adı olmayacak diye anlaşmamıza rağmen doğum sancılarım başladığında beni sıkıştırmaya başladı çocuğun adı ne olacak diye hep erkek Ege kız Ada derdim kudurdu ne Egesi diye aç bak internetten istediğin bir şey ekle yanına dediysem de dinlemedi Efe olsun yanına bişey ekleyelim dedik en son gitmiş sadece Efe yazdırmış başına Ali Mustafa Mehmet bişey koy demiştim koymamış...hiç yuzüme bakmadı lohusalığı da bi de görümcemler bebek görmeye geldiler bi posta da onlar bizi birbirimize kattılar...yıllarca korktum bir daha bunları yaşamaktan...anca cesaret ediyorum işte...isim hevesim falan da yok fazla
benimde kayin babanin adi oldu ama basina isim koyduk avni zekeriyya oglumun adi simdide esimin halasi kendi isminin konmasini istiyor zaten ilkinde onlarn dedi oldu hic bizi bize birakmiyorlar eskilerin adini koymak zorundamiyiz sinir oluyorum..sahsen oglumu bole bisey icin ilerde mecbur birakmicamBen de hiç isim düşünemiyorum belki cinsiyet belli değil diye...belki de ilkinde yaşadığımız isim faciası yüzünden...eşimin babası ailesini 15 yıl önce terk etmiş başka bi kadınla evlenmiş, görüşmüyorlardı bizim düğün bahanesine barıştırdık kabus gibi çöktü hayatımıza...eşim 2 cihan bir araya gelse babasının adını istemeyecek bi insandı adam da çok gaddar kötü kalpli bir adam epey fenalık yaptı bize de...babasının adı olmayacak diye anlaşmamıza rağmen doğum sancılarım başladığında beni sıkıştırmaya başladı çocuğun adı ne olacak diye hep erkek Ege kız Ada derdim kudurdu ne Egesi diye aç bak internetten istediğin bir şey ekle yanına dediysem de dinlemedi Efe olsun yanına bişey ekleyelim dedik en son gitmiş sadece Efe yazdırmış başına Ali Mustafa Mehmet bişey koy demiştim koymamış...hiç yuzüme bakmadı lohusalığı da bi de görümcemler bebek görmeye geldiler bi posta da onlar bizi birbirimize kattılar...yıllarca korktum bir daha bunları yaşamaktan...anca cesaret ediyorum işte...isim hevesim falan da yok fazla
canim tansiyonum zaten.dusuk limonda dahada dusuruyorCan'ım benim çok geçmiş olsun. Maden suyuna limon sık iç.
Son anda babasının ismini mi koymak istedi ? Orayı tam anlamadım.
Valla eşime kalsa o da babasının ismini koyar da konulacak bi isim değil.
Üstelik bundan önce 4 erkek torunu var. Biri koysaymış diyorum. 6 yıl sonra kavuşucam yavruma bi zahmet ismine de müdahale etme diyorum
Evet aylarca konuştuk hiç söylemedi öyle ısrarcı olmadı, son anda tutturdu babamın adı o da gercekten güzel bi isim değil ve adam çok feci bir adam zenginmiş de bize de bişey düşermiş araları daha iyi olurmus baban seni sevmemiş diger 4 çocuğunu sevmemiş adını koyunca mı sevecek...sonra bu adam bize ne kazıklar attı dolandırmaya kalktı Allah tan korkmaz kuldan utanmaz eşim de pişman oldu olmasına ama en güzel günlerimi zehir ettiler...ne düğünümden ne doğumumdan tat aldırdılar...tek tesellim yavrum sağlıklıydı annemle el ele verdik memeyi tutturduk 2 yıl gürül gürül emzirdim...ne suratlar ne laflar etti anacığım ağzını bile açmadı...Allah ıslah eylesin hepsiniCan'ım benim çok geçmiş olsun. Maden suyuna limon sık iç.
Son anda babasının ismini mi koymak istedi ? Orayı tam anlamadım.
Valla eşime kalsa o da babasının ismini koyar da konulacak bi isim değil.
Üstelik bundan önce 4 erkek torunu var. Biri koysaymış diyorum. 6 yıl sonra kavuşucam yavruma bi zahmet ismine de müdahale etme diyorum
Yaaa en güzel günlerin zehir olmuş ve çok saçma bir seyden dolayı.Evet aylarca konuştuk hiç söylemedi öyle ısrarcı olmadı, son anda tutturdu babamın adı o da gercekten güzel bi isim değil ve adam çok feci bir adam zenginmiş de bize de bişey düşermiş araları daha iyi olurmus baban seni sevmemiş diger 4 çocuğunu sevmemiş adını koyunca mı sevecek...sonra bu adam bize ne kazıklar attı dolandırmaya kalktı Allah tan korkmaz kuldan utanmaz eşim de pişman oldu olmasına ama en güzel günlerimi zehir ettiler...ne düğünümden ne doğumumdan tat aldırdılar...tek tesellim yavrum sağlıklıydı annemle el ele verdik memeyi tutturduk 2 yıl gürül gürül emzirdim...ne suratlar ne laflar etti anacığım ağzını bile açmadı...Allah ıslah eylesin hepsini
Anladım canım. Başka seyler deneyeceksin o zaman. En etkilisi de limondu oysa. Bu açıdan kötü olmuş.canim tansiyonum zaten.dusuk limonda dahada dusuruyor
Hadi bakalım Beklemek çok zordur eminim.Daha hissetmedim hicbir hareket ...ne güzel
Ben varım canım 24 unde randevum var
gunaydin guzel anneler.ben cok kotu grip oldumbogazimda aagriyor.doktoruma telefonla ulastim antibiyotik kullan dedi.ama icmemekde israrciyim.dogal seyler deniycem.bebegim etkilenmez insallah.onumuzdeki hafta kontrolum var
senin adına çok sevindim, hayırlı uğurlu gelsin hayatınıza prenses, sağlıkla al kucağına inşallah..Kızlar bgün bizimde doktor randevumuz vardı ve çok şükür cinsiyetimizi de öğrendik . Bir kızçemiz olcak inşallah . Çok mutlu oldum gönlümden geçende kızdı zaten
Ben de hiç isim düşünemiyorum belki cinsiyet belli değil diye...belki de ilkinde yaşadığımız isim faciası yüzünden...eşimin babası ailesini 15 yıl önce terk etmiş başka bi kadınla evlenmiş, görüşmüyorlardı bizim düğün bahanesine barıştırdık kabus gibi çöktü hayatımıza...eşim 2 cihan bir araya gelse babasının adını istemeyecek bi insandı adam da çok gaddar kötü kalpli bir adam epey fenalık yaptı bize de...babasının adı olmayacak diye anlaşmamıza rağmen doğum sancılarım başladığında beni sıkıştırmaya başladı çocuğun adı ne olacak diye hep erkek Ege kız Ada derdim kudurdu ne Egesi diye aç bak internetten istediğin bir şey ekle yanına dediysem de dinlemedi Efe olsun yanına bişey ekleyelim dedik en son gitmiş sadece Efe yazdırmış başına Ali Mustafa Mehmet bişey koy demiştim koymamış...hiç yuzüme bakmadı lohusalığı da bi de görümcemler bebek görmeye geldiler bi posta da onlar bizi birbirimize kattılar...yıllarca korktum bir daha bunları yaşamaktan...anca cesaret ediyorum işte...isim hevesim falan da yok fazla
Aminnn...hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla doğsun inşallah...Kızlar merhabaa. Dün kontrolüm vardı ve hamdolsun herşey çok iyi. Demir hapı ve d vitaminine başladık. Cinsiyet olarak da kız bekliyoruz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Artık zerre kadar tahammulüm yok...o da farkında...Benimde zeynep isindim ama hep esimin annesi karar vermeye calisiyordu. Zeynep fatima istiyordum esimin annesi tutturdu nisan bebegi nisa olsun diye. anlamida sadece kadin demek. dogumda bile yalvarmama ragmen esim gitti anasinin dedini yapti. Hastanede ben yeni ameliyat olmusum o halde kiziyorum ama gitti hemen oracikda kulana ezani okuyup ismini esim koydu daha hastaneden cikmadan nufus cuzdanini aldi geldi ayyyy o gunleri haturladimda keserim ya ben bunu bu sefer benim dedimi etmesin kotu olacak.
Evet aylarca konuştuk hiç söylemedi öyle ısrarcı olmadı, son anda tutturdu babamın adı o da gercekten güzel bi isim değil ve adam çok feci bir adam zenginmiş de bize de bişey düşermiş araları daha iyi olurmus baban seni sevmemiş diger 4 çocuğunu sevmemiş adını koyunca mı sevecek...sonra bu adam bize ne kazıklar attı dolandırmaya kalktı Allah tan korkmaz kuldan utanmaz eşim de pişman oldu olmasına ama en güzel günlerimi zehir ettiler...ne düğünümden ne doğumumdan tat aldırdılar...tek tesellim yavrum sağlıklıydı annemle el ele verdik memeyi tutturduk 2 yıl gürül gürül emzirdim...ne suratlar ne laflar etti anacığım ağzını bile açmadı...Allah ıslah eylesin hepsini
Artık zerre kadar tahammulüm yok...o da farkında...
13+4 canımmmCanım kac haftalıksın hayırlı uğurlu olsun saglıkla gelsin insallah
başkalarının değil sizin benimsemeniz önemli bence, sizin içinize siniyorsa koyun benceAslında Efsun da var ikimizin ortada buluştuğu isim olarak ama kimse beğenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?