2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım doktorun niye 'mecburuz yapicaz' dedi?

Bu 100% kesinligi olmayan bir test. Bu testin amaci dusuk riskli anneleri aradan cikarip yuksek risklilere daha cok zaman ayirmak gibi dusunun. Sizinle ayni kan degerlerindeki sahip 199 kadindan 1 tanesinin cocugu down olmus. 198 tanesi de bosu bosuna telaslanmis gibi dusunun.

Sadece daha riskli durumda oldugunuz icin ikinci asama bir test yaptirarak daha kesin bir sonuc alabilirsiniz. Onunuzdeki secenekler amniyosentez ya da genetik test. Doktorunuza ikisini de ucretlerini, sigortanizin ne kadarini karsiladigini ve bu testlerin risklerini ve dogruluk payini sorun.

Eger mumkunse esinizde sizinle birlikte gelsin, ve doktorun dediklerini not alsin. Sonra ona gore kararinizi verirsiniz

Bu arada umarim bir sey yoktur, simdilik bosuna uzulmemeye calisin.

Bu sekikde anlam dusunursen sana
Büşra öneririm. Anlami müjde sevincli haber
Ama acele etme esinle birlikde dusun iyice. bolca vakit var icinize sinsin burda birbirimizi fikirlere acigiz ama en dogru karari esinle vericenden eminim.

En güzeli zeynep aslında ama gel bunu benim kocişe anlat

Nekadar çokmuş Zeynep adını seven mutlu oldum kızıma düşünüyorum kendi adımı yanına koyacağım ismide buldummu İnş tam olur dünyaya bi gelsinler İnşallah sağlıklı sıhhatli

Desteğin için sağ ol canım duam hep sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun diye. Hiç böyle bir sonuç aklımın ucundan bile geçmemişti. Inşallah şu an boşuna stres yapıyorumdur. Amniyosentez değil de genetik test yaptırmaya karar verdim sayılır. Çünkü bu stresle doğumu beklemem benim için çoook daha kötü olacak. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin
Sağ olun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de

Çok teşekkür ederim inşallah bir şey yoktur. Genetik test yaptıracağız sanırım. Doktorum amniyosentez den hiç bahsetmedi açıkçası eşim de ben de istemiyoruz zaten onu.

İyi geceler kızlar. Biz de henüz cinsiyet öğrenemedik. Ama isimlerden bahsetmişsiniz :) benim oğlumun adı miraç ege. Eger bi oğlumuz daha olursa göktuğ düşünüyoruz kız olursa güneş
Ya ben de çok beğeniyorum miraç ismini. Ama eşim yağız a taktı.
Kızlar Zeynep ismi çoook güzel bi isim.
Ama o kadar çok zeynep ve Yusuf ismi var ki...
Bence artık anneler babalar koymasın bu ismi
Ortaokul ilkokul ve kreşlerde zeynepler karışıyor artık. Üstelik bizim zamanımızdaki gibi 2 değil yani. En az 3-4 kişi zeynep.

Bencede zeynep guzel. babasinin susu bu kiz de. amanda amande. isimlerin anlami cok onemli de. bizde dogurana kadar cok isim degistip anlami ve zeynep bianda cok sevdik ama altini cizeyim ben zeynep ismini soylemedim. kuzen ballandira ballandira anlatti benimkinin aklina yatti. Soylede yapabilirsin zeynep yanina ikinci isim eklemeyi dusunebilirsin ikinci ismide esine verebilirsn bul diye

Günaydın hayırlı cumalar kızlar zeynep isminin yanına isim arayan arkadaşım kızımın adı ASEL ZEYNEP asel bal ırmağı bal demek kuranda sanırım muhammet suresinde geçiyor arkadaşımızın kızının adıydı o zaman çocuk falan düşünmüyorduk çok hoşumuza gitti kızımız olursa ismi asel olsun dedik çok şükür ismiyle müsemma bal gibi bir kızım var

gunaydin guzel anneler.ben cok kotu grip oldum bogazimda aagriyor.doktoruma telefonla ulastim antibiyotik kullan dedi.ama icmemekde israrciyim.dogal seyler deniycem.bebegim etkilenmez insallah.onumuzdeki hafta kontrolum var

Günaydın. Bende henüz cinsiyet ogrenemeyenlerdenim. İsim konusuna gelince oğlumun adı Umut Giray. Bunda da birbirine uyumlu olsun diye hic düşünmedim. Simdi tekrar oğlum olursa Göktürk Kağan
Alper
Utku
Gökalp
Yusuf Uras düşüncelerim arasında kızım olursa Aybuke
Ceyda
Defne
...... Şimdilik böyle ama bu fikirler doğuma kadar kaç defa değişir bilemiyorum

Canım doktorun niye 'mecburuz yapicaz' dedi?
bende bilmiyorum canım ama sanırım yaşımdan dolayı olabilir ,40 yaşımdayım
inşallah hepimiz için canım

gunaydin guzel anneler.ben cok kotu grip oldum bogazimda aagriyor.doktoruma telefonla ulastim antibiyotik kullan dedi.ama icmemekde israrciyim.dogal seyler deniycem.bebegim etkilenmez insallah.onumuzdeki hafta kontrolum var
Gunaydin hayirli cumalar kizlar.canm cok gecmis olsun.doktorun zarari olmayan bi ilac yazdiysa mutlaka kullan derim cunku dogal yolla xok zor geciyo ben 3 hafta cektim öldüm resmen.hastaliktan degil bebeklerime bisey olcak diye korktum.ben cokca limonla cay ictim ancak ole atalata bildim ki daha genuz hapsurnalarim gecmedi.cok gecmis olsun dikkat et cnm

Ben de hiç isim düşünemiyorum belki cinsiyet belli değil diye...belki de ilkinde yaşadığımız isim faciası yüzünden...eşimin babası ailesini 15 yıl önce terk etmiş başka bi kadınla evlenmiş, görüşmüyorlardı bizim düğün bahanesine barıştırdık kabus gibi çöktü hayatımıza...eşim 2 cihan bir araya gelse babasının adını istemeyecek bi insandı adam da çok gaddar kötü kalpli bir adam epey fenalık yaptı bize de...babasının adı olmayacak diye anlaşmamıza rağmen doğum sancılarım başladığında beni sıkıştırmaya başladı çocuğun adı ne olacak diye hep erkek Ege kız Ada derdim kudurdu ne Egesi diye aç bak internetten istediğin bir şey ekle yanına dediysem de dinlemedi Efe olsun yanına bişey ekleyelim dedik en son gitmiş sadece Efe yazdırmış başına Ali Mustafa Mehmet bişey koy demiştim koymamış...hiç yuzüme bakmadı lohusalığı da bi de görümcemler bebek görmeye geldiler bi posta da onlar bizi birbirimize kattılar...yıllarca korktum bir daha bunları yaşamaktan...anca cesaret ediyorum işte...isim hevesim falan da yok fazla

sütten ağzın yanmış bir kere, hevesmi kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…