- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.461
Asil Doğa çok güzelmiş benceAsil Bora ( Batu ya uygun gibi)
Asil Dogu ( Batu ya zit ama tamamlayici gibi)
Digerleri sadece aklima gelenler
Asil Eser
Asil Kaya
Asil Doga
Asil Baris ( anlami guzel denk geldi sanki)
Üzme canını dicem ama boş olucak sanırım.
Bak ben hiç takmıyorum
Burada bayağı sorunda oldu
Resmen bi tarafimi yirttim ikili test vs yaptirmicam diye. Ama doktorum ısrarla mecburuz yapicaz dedi. Bugün yapıldı.
ultrason iyi çıktı. Ense kalınlığı ve burun kemiği çok iyi dedi doktor
Kanda kötü bir şey falan çıkarsa bile kendimi paralamam. Rabbim in takdirine razıyım. He tabiki insanız bir tarafımız üzülür içimiz acır. Ben üzmicem kendimi. Sende üzme kardeşim.
için sıkıldıkça ... La havle vela kuvvete illa biliyyul azim duasını sıkça oku. Göreceksin için râhatlamaya baslicak.
Bu 100% kesinligi olmayan bir test. Bu testin amaci dusuk riskli anneleri aradan cikarip yuksek risklilere daha cok zaman ayirmak gibi dusunun. Sizinle ayni kan degerlerindeki sahip 199 kadindan 1 tanesinin cocugu down olmus. 198 tanesi de bosu bosuna telaslanmis gibi dusunun.Şimdi doktordan geldim canım çok sıkıldı. Down sendromu riski yüksek çıktı. Üniversite hastenesi genetik bölümüne sevk etti doktor.
Kendi doktoruma yazdım o da risk yüksek yurt dışına kan göndermek gerekiyor dedi. Akşam telefonda konuşacağız. Çok üzgünüm
Bu sekikde anlam dusunursen sana
Büşra öneririm. Anlami müjde sevincli haber
Ama acele etme esinle birlikde dusun iyice. bolca vakit var icinize sinsin burda birbirimizi fikirlere acigiz ama en dogru karari esinle vericenden eminim.
Mucize ismini verebilirsin madem oyle :)) etrafta o kadar abidik gubidik isimler donuyor ki inan kimae yadirgamaz. Efsun ismi bana da his gelmedi. GGercekten guzel seyler cagristirmiyor
Desteğin için sağ ol canımDoğar canım merak etme stres daha köyü emin ol lütfen yaşadıklarını yaşadım ben hata yaptım stres yaptım saçma bi test yüzünden oğlumu kaybettim lütfen bu bir tarama testi 100 100 olmayan test bunu demesi şimdi bana kolay biliyorum ama yaşadım yaşayan bilir.... Amniosentez falan inanın stres kadar önemli değil ... Zaten 15 haftadasın amniyosentez haftan gelmiş eğer bukadar takıcaksan hemen yaparlar beklmene gerek yok ama stresin vereceği zararı unutma beni örnek al lütfen.... İnsanın enzor imtihanı evlatmış bunu ben çok iyi öğrendim Rabbim Hiç kimseyi hiç bir anneyi bununla imtihan etmesin... Dua ederken sadece hayırlısı demeyin.. sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü, ve engüzel olanı diye dua edin demişti ni arkadaşım düşündüm de ne doğru demiş aslında ben hep hayırlısını istedim... ALLAH cennette bi kuş verdi bundan hayırlısı varmı??? Yok hangi evladım onun kadar hayırlı olur hiçbiri... Şimdi bizde sen ve şuan sıkıntısı olan 2 arkadaşımıza vede bizlere bu duayı yapıcaz bugece cuma gecesi.. RABBİM sen bize emanetini verdin biz senden en sağlıklı en hayırlı en uzun ömürlü en güzel bütün aza ve uzuvları yerinde yavrular istiyoruz... İste vereyim kulum der Rabbim biz istiyoruz o geri çevirmez.... Aminn n
Sağ olun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz deÜzme canını dicem ama boş olucak sanırım.
Bak ben hiç takmıyorum
Burada bayağı sorunda oldu
Resmen bi tarafimi yirttim ikili test vs yaptirmicam diye. Ama doktorum ısrarla mecburuz yapicaz dedi. Bugün yapıldı.
ultrason iyi çıktı. Ense kalınlığı ve burun kemiği çok iyi dedi doktor
Kanda kötü bir şey falan çıkarsa bile kendimi paralamam. Rabbim in takdirine razıyım. He tabiki insanız bir tarafımız üzülür içimiz acır. Ben üzmicem kendimi. Sende üzme kardeşim.
için sıkıldıkça ... La havle vela kuvvete illa biliyyul azim duasını sıkça oku. Göreceksin için râhatlamaya baslicak.
Bu 100% kesinligi olmayan bir test. Bu testin amaci dusuk riskli anneleri aradan cikarip yuksek risklilere daha cok zaman ayirmak gibi dusunun. Sizinle ayni kan degerlerindeki sahip 199 kadindan 1 tanesinin cocugu down olmus. 198 tanesi de bosu bosuna telaslanmis gibi dusunun.
Sadece daha riskli durumda oldugunuz icin ikinci asama bir test yaptirarak daha kesin bir sonuc alabilirsiniz. Onunuzdeki secenekler amniyosentez ya da genetik test. Doktorunuza ikisini de ucretlerini, sigortanizin ne kadarini karsiladigini ve bu testlerin risklerini ve dogruluk payini sorun.
Eger mumkunse esinizde sizinle birlikte gelsin, ve doktorun dediklerini not alsin. Sonra ona gore kararinizi verirsiniz
Bu arada umarim bir sey yoktur, simdilik bosuna uzulmemeye calisin.
Ya ben de çok beğeniyorum miraç ismini. Ama eşim yağız a taktı.İyi geceler kızlar. Biz de henüz cinsiyet öğrenemedik. Ama isimlerden bahsetmişsiniz :) benim oğlumun adı miraç ege. Eger bi oğlumuz daha olursa göktuğ düşünüyoruzkız olursa güneş
Kızlar Zeynep ismi çoook güzel bi isim.En güzeli zeynep aslındaama gel bunu benim kocişe anlat
En güzeli zeynep aslındaama gel bunu benim kocişe anlat
bende bilmiyorum canım ama sanırım yaşımdan dolayı olabilir ,40 yaşımdayımCanım doktorun niye 'mecburuz yapicaz' dedi?
inşallah hepimiz için canımDesteğin için sağ ol canımduam hep sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun diye. Hiç böyle bir sonuç aklımın ucundan bile geçmemişti. Inşallah şu an boşuna stres yapıyorumdur. Amniyosentez değil de genetik test yaptırmaya karar verdim sayılır. Çünkü bu stresle doğumu beklemem benim için çoook daha kötü olacak. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin
Sağ olun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de
Çok teşekkür ederiminşallah bir şey yoktur. Genetik test yaptıracağız sanırım. Doktorum amniyosentez den hiç bahsetmedi açıkçası eşim de ben de istemiyoruz zaten onu.
Gunaydin hayirli cumalar kizlar.canm cok gecmis olsun.doktorun zarari olmayan bi ilac yazdiysa mutlaka kullan derim cunku dogal yolla xok zor geciyo ben 3 hafta cektim öldüm resmen.hastaliktan degil bebeklerime bisey olcak diye korktum.ben cokca limonla cay ictim ancak ole atalata bildim ki daha genuz hapsurnalarim gecmedi.cok gecmis olsun dikkat et cnmgunaydin guzel anneler.ben cok kotu grip oldumbogazimda aagriyor.doktoruma telefonla ulastim antibiyotik kullan dedi.ama icmemekde israrciyim.dogal seyler deniycem.bebegim etkilenmez insallah.onumuzdeki hafta kontrolum var
sütten ağzın yanmış bir kere, hevesmi kalırBen de hiç isim düşünemiyorum belki cinsiyet belli değil diye...belki de ilkinde yaşadığımız isim faciası yüzünden...eşimin babası ailesini 15 yıl önce terk etmiş başka bi kadınla evlenmiş, görüşmüyorlardı bizim düğün bahanesine barıştırdık kabus gibi çöktü hayatımıza...eşim 2 cihan bir araya gelse babasının adını istemeyecek bi insandı adam da çok gaddar kötü kalpli bir adam epey fenalık yaptı bize de...babasının adı olmayacak diye anlaşmamıza rağmen doğum sancılarım başladığında beni sıkıştırmaya başladı çocuğun adı ne olacak diye hep erkek Ege kız Ada derdim kudurdu ne Egesi diye aç bak internetten istediğin bir şey ekle yanına dediysem de dinlemedi Efe olsun yanına bişey ekleyelim dedik en son gitmiş sadece Efe yazdırmış başına Ali Mustafa Mehmet bişey koy demiştim koymamış...hiç yuzüme bakmadı lohusalığı da bi de görümcemler bebek görmeye geldiler bi posta da onlar bizi birbirimize kattılar...yıllarca korktum bir daha bunları yaşamaktan...anca cesaret ediyorum işte...isim hevesim falan da yok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?