- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.561
İlkte olsa ikincide hatta daha fazlası aslında önemli değil.cinsiyet sağlıkları önemli ama insanın icindende gecmiyo değil yani :)Hayirlisi bakalim bana da niyeyse hep erkekmis gibi geliyor. Biraz klasik olacak ama ilk cocuk. saglıklı ve hayirli olsun da gerisinin onemi yok :))
Bizimki de yüksek ihtimal yağız olacak. Ama sadece yağız :) ben bi de miraç ve umut da düşünüyorum.İsimler konuşulmaya başlamış bile:) benım ılk oğlumun adı çınar.ikincide nasipse yağız efe olacak.çınarada efe ismini ekleticez.eşim aydınlı olduğundan oğullarına efelerim diye seslenmek hayali :) bende karşı çıkmadım çınarı ben koydum yağızı o :)
ÇINAR EFEYAĞIZ EFE
Erkek doğdu içime :)Bakın bakalim teyzeleri. Cinsiyet tahmini alirim, masallahinizi alirim. İkinci resmi yorumlamanizi en cok alirimyavrucagimin neresi oluyor ikinci foto?
olsun canım şöyle düşün bebiş biraz daha güçlenecek daha dayanıklı olucak inşallah16 haftada alınacak büyük ihtimal . Zaman geçmek bilmiyor
Allahtan cikmayinca para iadesi yapiyor yoksa maddi manevi sikinti.hersey Allahtan bakalim bugun kendi doktorum aradi tekrar ve aminosenteze gunun var bu surecte prenaya tekrar kan ver dedi.amino daki risk azda olsa girmeyelim dedi aklim karisik....saglik sigortam buyuk kismini oduyor o konuda rahatim.ama kafam darma dumanBe
Neden bunu ennnn baştan demiştim sıkıntı çıkıyor verdiğin para boşa gidiyor ayriyeten bukadar zaman stresle bekliyorsun okadar araştırdım ki ben bu konuyu inanın amniyosentez sonucu gibi yok malesef doğruluğunu hiçbiri tutmuyor ayriyeten doktorunuz cinsiyet bölümünü de işaretlerse oda çıkıyo bu testte zaten bu dna testi ben bilmiyordum doktorum işaretlemeyi unutmuş cinsiyet bölümünü bak göreceksiniz şurada 3 kişi oldunuz 3 kişininde sıkıntısı olmayacak... Bizde geçen sene Haziran grubunada 3 gebeydik riskli ve hatta biri ultrason da kötü çıkıyordu 3müzün bebeğininde sonucu temiz çıktı bilmiyomusun ams hiç sıkıntı olmayan arkadaşımızın arabasına bi araba çarptı ni akşam 15 haftadaydı suyu geldi acilen hastaneye gitti ve tam 7 ay gibi amniyosentezin tersi olarak içeriye su aldı bunu 2 haftada bir yaptı kadın neler çekti ve hiç of demedi bebeği 600 gr olduğu gunaldılar ve şuan turp gibi bebişi onun sabrı bana hep ders oldu demem oki tatlım bu test hiç bişeyi bilmiyor bilen Rabbim oda sonunu tayin ediyor
Sadece kolunuzdan kan aliyorlar.risksiz basit bir islem.Hayırlısı canım amniyosentez de sıkıntı çıkmaz İnş fetal dna yı nasıl aldılar kan vererekmi bebeğin plesentasındanmı Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım
Kuzum telaş yapma ben sabah kalktığımda.hissediyorum keseyi sonra gün içinde bakıyorum yok sanki ve hala hareketlerinide hissetmiyorum geçen gün bir defa hissetmiştim sadece bu sıkıntı yokturKızlar bebeğim hep sağ tarafımdaydı yani göbek deliğimin altında sağa daha yakın hep bi sertlik vardı orda bugün yok ya sanki orası boş boş en sonda dün gece hissettim telaşlanmam gereken bi durum mu acaba
Can'ım ben 1 haftadır aynı durumdayım. Ben de yazmıştım buraya hatta.Kızlar bebeğim hep sağ tarafımdaydı yani göbek deliğimin altında sağa daha yakın hep bi sertlik vardı orda bugün yok ya sanki orası boş boş en sonda dün gece hissettim telaşlanmam gereken bi durum mu acaba
Kuzum telaş yapma ben sabah kalktığımda.hissediyorum keseyi sonra gün içinde bakıyorum yok sanki ve hala hareketlerinide hissetmiyorum geçen gün bir defa hissetmiştim sadece bu sıkıntı yoktur
Can'ım ben 1 haftadır aynı durumdayım. Ben de yazmıştım buraya hatta.
Benim de soldaydı. Sanırım hareketlenme başlayınca yer değiştiriyor kuzucuklar. Ben öyle düşünmeye çalışıyorum. Şiddetli kasılmalarım ağrılarım da oluyor ayrıca ayakta kalıp yorulunca.
Canım güzel.haberler vermiş doktor test sonucunda inşallah çok güzel cikicak kızın sapasağlam doğacakArkadaşlar şimdi çıktım doktordan içim biraz olsun rahatladı. Kan verdim yurt dışına gidecek sonuç 1 haftaya çıkarmış. Doktor muayene etti burun kemiği gayet iyi dedi. Çok büyük olasılıkla sağlıklı olacak dedi. Benim kaybolan ikizden dolayı riskim yüksek çıkmış olabilirmiş. Şimdi bu testte onu belirttiler ona göre değerlendirme yapılacakmış.
Vee kızım olacakmış kesin dedi
Inşallah diğer arkadaşlarla birlikte güzel sonuçlar alırız
Hı anladım Oyüzden yetersiz kaldı sanırım bebekten alınanda Öyle bi ihtimal yok ondan sordum sonuçlar iyi çıksında İnş herşey biter herşey yoluna girer canım az kaldı İnş duayla atlatıcaksınız bu durumuSadece kolunuzdan kan aliyorlar.risksiz basit bir islem.
Bak gördüm mü o etkiledi bencede çünkü benimde öyle canım hadi gözün aydın çok sevindim burnu varsa korkmayın gerçektenArkadaşlar şimdi çıktım doktordan içim biraz olsun rahatladı. Kan verdim yurt dışına gidecek sonuç 1 haftaya çıkarmış. Doktor muayene etti burun kemiği gayet iyi dedi. Çok büyük olasılıkla sağlıklı olacak dedi. Benim kaybolan ikizden dolayı riskim yüksek çıkmış olabilirmiş. Şimdi bu testte onu belirttiler ona göre değerlendirme yapılacakmış.
Vee kızım olacakmış kesin dedi
Inşallah diğer arkadaşlarla birlikte güzel sonuçlar alırız
Canım güzel.haberler vermiş doktor test sonucunda inşallah çok güzel cikicak kızın sapasağlam doğacak
Inşallah o etkilemiştir canım, kötü bir sonuçla karşılaşmayız. Ben de öyle umutluyum, dün çok kötü oldum o sonucu görünce. Şimdi biraz daha iyiyim. Kafamın rahatlaması için bu testi yaptırmak zorundaydım.Bak gördüm mü o etkiledi bencede çünkü benimde öyle canım hadi gözün aydın çok sevindim burnu varsa korkmayın gerçekten
AminnInşallah canım sağ ol
Inşallah o etkilemiştir canım, kötü bir sonuçla karşılaşmayız. Ben de öyle umutluyum, dün çok kötü oldum o sonucu görünce. Şimdi biraz daha iyiyim. Kafamın rahatlaması için bu testi yaptırmak zorundaydım.
Inşallah diğer arkadaşlarla birlikte güzel sonuçlar alıp rahatlarız
sanırım içerisi geniş geziyorlar canım benimde göbeğimin hemen altına geliyor bazen uzun bişekilde yatıyor resmen sonra ni bakıyom solda duruyor şimdi rahat rahat gezsinler yeri daraldıkça kolunu bacağını bile hissedecez İnşallahKızlar bebeğim hep sağ tarafımdaydı yani göbek deliğimin altında sağa daha yakın hep bi sertlik vardı orda bugün yok ya sanki orası boş boş en sonda dün gece hissettim telaşlanmam gereken bi durum mu acaba
Bende 15 haftalık hamileyim oğlum 19 Mayıs'ta doğmuştu.bu doğumda 16 Mayıs gözüküyor ins aynı tarihte doğar diye dua ediyorum boğa bebekleri muhteşem oluyorlr tatlılığı hiç kaybolmuyor 11 yaşında hala şirinBen mayis2014 annesiyim:)
İkinci bir bebek istegiyle ciktik bakalim yola. Eger bu ay olursa, abisiyle ayni gun bile olabilir dogum gunu :)... Ben de yazyayim bunu kendime not. İnsallah sonu da guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?