2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayirlisi bakalim bana da niyeyse hep erkekmis gibi geliyor. Biraz klasik olacak ama ilk cocuk. saglıklı ve hayirli olsun da gerisinin onemi yok :))
İlkte olsa ikincide hatta daha fazlası aslında önemli değil.cinsiyet sağlıkları önemli ama insanın icindende gecmiyo değil yani :)

Bizimki de yüksek ihtimal yağız olacak. Ama sadece yağız :) ben bi de miraç ve umut da düşünüyorum.
Çınar ismi de çok güzel Can'ım.

Bakın bakalim teyzeleri. Cinsiyet tahmini alirim, masallahinizi alirim. İkinci resmi yorumlamanizi en cok alirim yavrucagimin neresi oluyor ikinci foto?
Erkek doğdu içime :)
Alttaki resme gelince ben sağ tarafta bir ayak görüyorum sanki :) alttan çekilmiş gibi sanki neresi ola ki

Allahtan cikmayinca para iadesi yapiyor yoksa maddi manevi sikinti.hersey Allahtan bakalim bugun kendi doktorum aradi tekrar ve aminosenteze gunun var bu surecte prenaya tekrar kan ver dedi.amino daki risk azda olsa girmeyelim dedi aklim karisik....saglik sigortam buyuk kismini oduyor o konuda rahatim.ama kafam darma duman

Kızlar bebeğim hep sağ tarafımdaydı yani göbek deliğimin altında sağa daha yakın hep bi sertlik vardı orda bugün yok ya sanki orası boş boş en sonda dün gece hissettim telaşlanmam gereken bi durum mu acaba

Kuzum telaş yapma ben sabah kalktığımda.hissediyorum keseyi sonra gün içinde bakıyorum yok sanki ve hala hareketlerinide hissetmiyorum geçen gün bir defa hissetmiştim sadece bu sıkıntı yoktur

Can'ım ben 1 haftadır aynı durumdayım. Ben de yazmıştım buraya hatta.
Benim de soldaydı. Sanırım hareketlenme başlayınca yer değiştiriyor kuzucuklar. Ben öyle düşünmeye çalışıyorum. Şiddetli kasılmalarım ağrılarım da oluyor ayrıca ayakta kalıp yorulunca.

Kuzum telaş yapma ben sabah kalktığımda.hissediyorum keseyi sonra gün içinde bakıyorum yok sanki ve hala hareketlerinide hissetmiyorum geçen gün bir defa hissetmiştim sadece bu sıkıntı yoktur

Bende sabahları hissediyorum daha cok ama gün icindede hissettiğim oldu bugün bi boş boş geldi düzenli değil hareketleride zaten daha ama ne bileyim bi korktum

Arkadaşlar şimdi çıktım doktordan içim biraz olsun rahatladı. Kan verdim yurt dışına gidecek sonuç 1 haftaya çıkarmış. Doktor muayene etti burun kemiği gayet iyi dedi. Çok büyük olasılıkla sağlıklı olacak dedi. Benim kaybolan ikizden dolayı riskim yüksek çıkmış olabilirmiş. Şimdi bu testte onu belirttiler ona göre değerlendirme yapılacakmış.

Vee kızım olacakmış kesin dedi
Inşallah diğer arkadaşlarla birlikte güzel sonuçlar alırız

Canım güzel.haberler vermiş doktor test sonucunda inşallah çok güzel cikicak kızın sapasağlam doğacak

Bak gördüm mü o etkiledi bencede çünkü benimde öyle canım hadi gözün aydın çok sevindim burnu varsa korkmayın gerçekten

Aranızda kıza hamile olup 13 haftalıkken hisseden varmı ya bu benim kızda oynamıyor neden oğlan olsa çoktan oynardı kuz diyemi diyorum korkuyorum sonra... Ama sabah ve sıkışıkken sertliği hissediyorum sonra yok oluyo

Canım güzel.haberler vermiş doktor test sonucunda inşallah çok güzel cikicak kızın sapasağlam doğacak

Inşallah canım sağ ol

Bak gördüm mü o etkiledi bencede çünkü benimde öyle canım hadi gözün aydın çok sevindim burnu varsa korkmayın gerçekten
Inşallah o etkilemiştir canım, kötü bir sonuçla karşılaşmayız. Ben de öyle umutluyum, dün çok kötü oldum o sonucu görünce. Şimdi biraz daha iyiyim. Kafamın rahatlaması için bu testi yaptırmak zorundaydım.
Inşallah diğer arkadaşlarla birlikte güzel sonuçlar alıp rahatlarız

Aminn

S
sanırım içerisi geniş geziyorlar canım benimde göbeğimin hemen altına geliyor bazen uzun bişekilde yatıyor resmen sonra ni bakıyom solda duruyor şimdi rahat rahat gezsinler yeri daraldıkça kolunu bacağını bile hissedecez İnşallah

Ben mayis2014 annesiyim:)
İkinci bir bebek istegiyle ciktik bakalim yola. Eger bu ay olursa, abisiyle ayni gun bile olabilir dogum gunu :)... Ben de yazyayim bunu kendime not. İnsallah sonu da guzel olur
Bende 15 haftalık hamileyim oğlum 19 Mayıs'ta doğmuştu.bu doğumda 16 Mayıs gözüküyor ins aynı tarihte doğar diye dua ediyorum boğa bebekleri muhteşem oluyorlr tatlılığı hiç kaybolmuyor 11 yaşında hala şirin

İyi Akşamlar kızlar bizde isim arayışındayız ama bizim işimiz zor eşim takıntılı fanatik fb li ve isimlerin f ve B ile başlamasını istiyor oğlumuz fatih buğra bunda daha cinsiyet belli de değil hem kız hem erkek düşünüyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…