2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cnm.bende oglumda hareketlerini erken hissetmiştim bunda.ayni senin dediğin gibi sabah ve sıkısikken sertlik hissediyorum kizmi acaba sitede düşünüyorum

Bana da oyle geliyor. Sanki bir bacagi, ve diger bacagini bukmus gibi

Kızlar nasıl hissediyorsunuz ya. Ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne tarafta onu bile anlayamıyorum. Ilk gebeligim olduğu için biraz da tecrübesizim galiba ondan mı acaba. Ne yapmak gerek, var mı bi formülü nasıl anlıcam ki?

Ben de hic hissetmiyorum. Bekliyorum bakalim. Gobegim de sismiyor. Resmen basen ve popodan sisiyorum bazen çok sıkışık oldugumda bir sertlik hissediyorum ama kisa suruyor

Ben de hic hissetmiyorum. Bekliyorum bakalim. Gobegim de sismiyor. Resmen basen ve popodan sisiyorum bazen çok sıkışık oldugumda bir sertlik hissediyorum ama kisa suruyor

Benim de göbek yok. Vücudumun herhangi bir yerinden kilo da almadım henüz. Bulantı kusma ağrı sancı da yaşamadım hiç. Sanırsın hamile değilim. Sinirim bozuluyor bazen :)

Kızda erken hissediliyor erkekte geç hissediliyor diye birşey mi varki ben oğlumda 4.5 aylıkken hissetmiştir,kızım da üç aylık olduğunda hemen hissettim ikinci diye erken hissettim diye düşündüm bu üçüncü hala hissedemedm cinsiyet daha ogrenmedim ama kızla erkekle alakası yok bence

Benimki hep tutarak uyuyor uzuldunde ona hemen bagirdim yok anlattim yok nasil olacak hic bilmiyorum. Bencede ozluyo olabilir ben uzulunce kendi gogsunu acip anne meme deyio duruyo beni emzirmek istiyo. Gulim mi napim bilemiyorum bende

Benim de göbek yok. Vücudumun herhangi bir yerinden kilo da almadım henüz. Bulantı kusma ağrı sancı da yaşamadım hiç. Sanırsın hamile değilim. Sinirim bozuluyor bazen :)
Bende ayniyim merak etme basenden sistim dediysem 84 le hamile kaldim. 80e kadar dustum. Simdi 81 im. O aldigim 1 kilo popoma gitti onun disinda bende de bir belirti his mis bir sey tok :/ ultrasonda bebegimi iki sefer gordum. Gormeseydim yok derdim kesin adet gormeme hastaligina yakalandim hamile falan degilim

Canım benim belirsiz yani erkek büyük ihtimal ama bende cok hissetmiyorum nadir bugün sertleşme kayboldu diye endişelendim ama daha yer geniş heralde ondan şimdide solda gibi

Kızlar hareketleri hissetmemeniz çok normal. Özellikle ilk gebeliginizse. 20_21 haftalara kadar normal diyorlar. Ben 16 haftanın içindeyim. Ikinci hamileligim. Ilk olarak bir hafta önce hissettim 2 _3 gün sonra birdaha. Ve bugün baya coştu hareketleri. Karnım da baya büyük bununla alakası varmı bilmiyorum tabi.

Evet T21. Doktorum perinatolog değil. Kadın doğum ve tüp bebek uzmanı. Dr. Ali Osman KOYUNCUOĞLU. Tüp bebek doktorum kendisi, onunla devam ediyoruz. Şimdilik memnunum.
Ali Osman koyuncuoğlu na 3 sene önce muayene olmuştum bir kez. Mükemmel bir dr.
Beni o kadar rahatlatmıştı ki o kadar güzel konuştu ki birkaç ay geçmeden kendiliğinden hamile kalmıştım.
Maddi açıdan sonra gidemedim hiç. Ama gerçekten çok iyi bi dr.

Evet gerçekten yaklaşımı çok iyi, rahatlıkla istediğimi sorabiliyorum ve cevapları beni tatmin ediyor. Maddi açıdan biraz zorluyor ama yapacak bir şey yok. Tek isteğimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşmamız. Gidebildiğim kadar Ali beye gideceğim bulunduğum yerde başka bir doktora da gitmeyi düşünüyorum. Ali bey le doğum yapmam biraz zor, doğum için o kadar bütçe ayırmamız zor. Hem de normal doğum olursa inşallah Ali bey le bir araya gelmemiz çok zor olur.
Allah hepimize sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…