2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın kizlar, dün yogun bir gündü unutmusum kusura bakmayin. 2000 kaldi, bugün bitirelim duasini yapalım ins

El Bari- 45369 Level-2

Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
B Berenimo877 =2000
hayalim16 =1000
Zeynosrkn84 =2000
D Deli mavi prenses =1000
UykucuSirine =2000
Derin88 =1000
Assos =7000
Kahverengikus =1000
A Ayse1995 =2369
toist =5000
ask1 =2000
loveren =1000
ANNONA =5000
Zeynosrkn84 =1000

Kalan=2.000

1000 alayım bende

1000 de ben alayım

gunaydin kizlar ..@kardelen384 bende alayim dedim ama bitmis.Allah kabul eylesin
sabaha kadar uyku uyuyamiyorum.bu gece tam 3kez tuvalete kalktim.12-7arasi..

Al beni de say :) ilk günler 1 kere idi şimdi 3 5 olur degisiyor weryew cim bende kalkınca uyuyamiyorum. Zor yetismek neysede lavabo sonrası kasıklarına iğneler batıyor. Acı ve ağrıdan biraz da uyuyamiyorum

Arkadaslar ikili test için özel hastanede ne kadar para verdiniz
Bursa dayım 69Tl verdim ama buranın en pahalı hastanelerinden değil muayene de 75Tl. Doktorum da 1 defa 15 gün sonrasına çağirdıgında kontrol tarihi gecmiş olacaktı giriş yaptırmadan gel para verme boşuna dedi 1 kart yazdı verdi o şekilde girdim yanına

@Bejnaaadevlet hastanesinde yaptırdım ücretsiz
Ben analiktan faydalanıyorum su anda ne eşimin ne benim sağlık güvencemiz yok analiktan faydalanırken 5 tl oduyorsun o kadar

Al beni de say :) ilk günler 1 kere idi şimdi 3 5 olur degisiyor weryew cim bende kalkınca uyuyamiyorum. Zor yetismek neysede lavabo sonrası kasıklarına iğneler batıyor. Acı ve ağrıdan biraz da uyuyamiyorum

Bendede agri vardi doktor tek kullanimlik iki tane toz verdi cok ise yaradi bence sende doktorunla konus rahatlicaksin. Bu kadar erken bu kadar sık tuvalet bende anlamiyorum sonucda bunun bide dogum zamani var

Kizlar selam..dün cok kötü düştüm allahtan dizlerimden destek aldim karnima birsey olmadi..bol bol sadaka vermeyi ihmal etmeyelim, bir de ne zaman bebisle ilgili konussam birsey oluyor.cok konusmamak en iyisi:)
Çok geçmiş olsun karnınıza sert birşey carpmadigi sürece bebeğe birşey olmaz Allah'ın izniyle. Ben ilk oğlumda farkettim ve nazara çok inanıyorum önceden umursamazdım. Hamileler bebekler nazara çok geliyor.

Arkadaşlar kan testi için pzt gideceğim sonucu çıkınca da muayeneye gitmeyi düşünüyorum. Ikili test yaparız demişti dr ama pek istemiyorum zamanı geçer mi o zamana kadar, kaç günde çıkar acaba test benden karaciğer ve üre değerleri için de test istedi, bu rutin testlerde var mı normalde?

Kizlar selam..dün cok kötü düştüm allahtan dizlerimden destek aldim karnima birsey olmadi..bol bol sadaka vermeyi ihmal etmeyelim, bir de ne zaman bebisle ilgili konussam birsey oluyor.cok konusmamak en iyisi:)

Gunu Allah verince hic birsey olmuyor cok sukur. bizde esimle bos sokak dardi hizli bi araba gecti arabanin aynasi sırtimdan vurdu gitti. bi durup bakmadi bile esim deliye dondu cok sukur kizima birsey olmadi. Sen yin temkinli ol doktoruna git. Sadaka cok onemli dedin gibi hic aksatmamaliyiz bizde veriyoruz. Bin belayi geri atar diyolar Allah yavrularimizi kucamiza bagislasin

Kesinlikle nazara bende çok inanıyorum. Ne zaman biri görse ay hamilemisin diye ertesi gün hemen hastalanıyorum sürekli okuyorum dua ediyorum ama yetmiyor gerçekten. Dün bile aynısını yaşadım çok iyiydim misafir geldi konuştuk ettik bugün çok fenayım. Birde karnım erken çıktı benim gören 6 aylık bu diyo söylemedinmi diyo. Hop sonra kafam kalkmıyor.

Bende yaptırmadım ikili test doktor ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı çok iyi dedi. Aslında test yaptırmaya gitmiştim o anda birden yaptırmayalım dedim evhamlanmayım dedim içimden birden öyle geldi ve yaptırmadım. Bendende istedi 13. haftada karaciğer üre tsh hepsini bir daha yaptırdım. Test yaptırcaksan 13+6 olana kadar yaptırabiliyorsun sonrası 2 li test için uygun olmuyor 3 lü ve 4 lü yaptırırsın sana kalmış.

Hangi hastane burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…