- 16 Mart 2015
- 203
- 277
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.621
Geçmiş olsun canım bnde nazara inanırım bol dua bize en iyi gelen güç, allah hepimizi korusun inş.Kizlar selam..dün cok kötü düştüm allahtan dizlerimden destek aldim karnima birsey olmadi..bol bol sadaka vermeyi ihmal etmeyelim, bir de ne zaman bebisle ilgili konussam birsey oluyor.cok konusmamak en iyisi:)
Aritmi OsmangaziHangi hastane burası
Anladım canım uygunmuş fiyatlar tahliller orda yaptırılabilirAritmi Osmangazi
Sen nereye gidiyorsun? Benim evim Yaseminpark ta okulum da eve 5dk çocuğum kreşte, 2buçukta okuldan çıkıp 3teki randevuya yetişiyorum 5te oğlumun çikişına da yetisiyorum o yüzden şehrin öbür ucuna gidesim gelmedi, aile hekimimiz önermişti doktoru da beğendim, hepsi doktor hepsi hastane dedim Allah a emanet inşallah bi sorun çıkmazHangi hastane burası
Aslında 2liyi yaptirdım digerlerini doktor aile hekimine yaptırabilirsin demişti...bi kan vermek icin sınıfımı bırakamam...sabah aç karnına 8buçuk 9da gidip kan veriyorum okula geliyorum orası da okula 5dk ertesi gün gidip sonuçları alıyorum sıra ya da kalabalık falan yok... randevum gelince doktoruma götürüyorum böylr bi düzen kurdum kendimceAnladım canım uygunmuş fiyatlar tahliller orda yaptırılabilir
ben kontrole türkiye hastanesine gidiyorum. 250 tl dediler. okmeydanı araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz. Sonuucu özeldeki doktoruma gosterdim.Arkadaslar ikili test için özel hastanede ne kadar para verdiniz
Canım aynen herkes umursamaz olmuş..Millet birbirini ezecek gibi yürüyor. Ablam hemşire karnına gelmediyse birşey olmaz dedi o da. Hepimiz Allaha emanetiz..Gunu Allah verince hic birsey olmuyor cok sukur. bizde esimle bos sokak dardi hizli bi araba gecti arabanin aynasi sırtimdan vurdu gitti. bi durup bakmadi bile esim deliye dondu cok sukur kizima birsey olmadi. Sen yin temkinli ol doktoruna git. Sadaka cok onemli dedin gibi hic aksatmamaliyiz bizde veriyoruz. Bin belayi geri atar diyolar Allah yavrularimizi kucamiza bagislasin
Geçmiş olsun...öğrenciler karnıma çarpıyorlar benim deCanım aynen herkes umursamaz olmuş..Millet birbirini ezecek gibi yürüyor. Ablam hemşire karnına gelmediyse birşey olmaz dedi o da. Hepimiz Allaha emanetiz..
Cnm geçmiş olsun Allah koruyor bebisleriKizlar selam..dün cok kötü düştüm allahtan dizlerimden destek aldim karnima birsey olmadi..bol bol sadaka vermeyi ihmal etmeyelim, bir de ne zaman bebisle ilgili konussam birsey oluyor.cok konusmamak en iyisi:)
Merhaba ben perşembe günü yaptırdım 63tl muayne 45tl test özel hastanedeArkadaslar ikili test için özel hastanede ne kadar para verdiniz
Amin inşallah...El Bari- 45369 Level-2
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden
D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
B Berenimo877 =2000
hayalim16 =1000
Zeynosrkn84 =2000
D Deli mavi prenses =1000
UykucuSirine =2000
Derin88 =1000
Assos =7000
Kahverengikus =1000
A Ayse1995 =2369
toist =5000
ask1 =2000
loveren =1000
ANNONA =5000
Zeynosrkn84 =1000
M Mustu 34 =1000
Pelininumudu =1000
Kalan=0
Allah kabul etsin
Bende cok merak ettim.harmony testi dna yetersiz diye gelince yeniden mi ucret ödenerek 2. yi yaptıriyorsunuz ? O zaman hem sonuç bekliyorum hem sonuc gelmeyip artı para ödeme oluyor.benim genetik tarama sonucu sağlıklı embriyom oldugu halde dr. Harmony test yazdı yaptıramadım artık maddi açıdan.dünden beri okuyorumda harmoni testin sonucu da gelmiyor yanlislık olabiliyormus.bu kadar ucuz mu bu konular cevap alamamak cok yanlıs.ikili ultrasonda hersey normaldi.yas sebebiyle istendi.Eger dna yaptiracaksan kesinlik prena ya yaptir....harmony'den dilim yandi cunku onlar yurt disina gondermiyormus burada yapmaya baslamislar ve sikinti oluyormus buyuzden digerleri yurt disina yolluyo. bakalim sali gunu hakan bey ne dicek.bekliyorum
Sadece renkli ultrasona girip ikili test için kan vermediniz değil mi? Renkli ultrasonla aynı gün kan almışlardı ilk gebeliğimde öyle hatırlıyorum. Ben de o sonucu beklerken strese girmek istemiyorum. İlk istediği testler normal o zaman evet tsh ı ilk gebelikten hatırlıyorum ama üre ve karaciğer değerleri yoktu sanki, 1 aydır yaptıracağım halsizlik uykusuzluk çok fazlaydı sürekli erteledim, ilk 3 ay oğlumda da çok uykum oluyordu. Bu da erkek mi acaba diye düşünüyorum. Belki yanlıştır ama erkek bebek çok uyku yapar demişlerdi :) Benim şuan 12+6 sanırım.Bende yaptırmadım ikili test doktor ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı çok iyi dedi. Aslında test yaptırmaya gitmiştim o anda birden yaptırmayalım dedim evhamlanmayım dedim içimden birden öyle geldi ve yaptırmadım. Bendende istedi 13. haftada karaciğer üre tsh hepsini bir daha yaptırdım. Test yaptırcaksan 13+6 olana kadar yaptırabiliyorsun sonrası 2 li test için uygun olmuyor 3 lü ve 4 lü yaptırırsın sana kalmış.
Sadece renkli ultrasona girip ikili test için kan vermediniz değil mi? Renkli ultrasonla aynı gün kan almışlardı ilk gebeliğimde öyle hatırlıyorum. Ben de o sonucu beklerken strese girmek istemiyorum. İlk istediği testler normal o zaman evet tsh ı ilk gebelikten hatırlıyorum ama üre ve karaciğer değerleri yoktu sanki, 1 aydır yaptıracağım halsizlik uykusuzluk çok fazlaydı sürekli erteledim, ilk 3 ay oğlumda da çok uykum oluyordu. Bu da erkek mi acaba diye düşünüyorum. Belki yanlıştır ama erkek bebek çok uyku yapar demişlerdi :) Benim şuan 12+6 sanırım.
maaşallah, Hayırlı uğurlu olsun melekler,sağlıkla doğsunlar inşallahMerhaba kızlar, kontrolum vardi. Şimdilik doktorumun tahmini 1 kız 1 erkek
Kızın ismi gökçe ama erkek ne koysam bilemiyorum, onerilerinize açığım
Aminn Allah senden razı olsun bizi böyle teşvik ettiğin için esma ların devamını bekliyoruzEl Bari- 45369 Level-2
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden
D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
B Berenimo877 =2000
hayalim16 =1000
Zeynosrkn84 =2000
D Deli mavi prenses =1000
UykucuSirine =2000
Derin88 =1000
Assos =7000
Kahverengikus =1000
A Ayse1995 =2369
toist =5000
ask1 =2000
loveren =1000
ANNONA =5000
Zeynosrkn84 =1000
M Mustu 34 =1000
Pelininumudu =1000
Kalan=0
Allah kabul etsin
Merhaba 1kere ucret oduyorsunuz sonuc yetersiz dna ise 2.kez uceetsiz yaptirabiliriniz ben oyle yaptirdim yine ayni sonuc gelince ucretini iade alabilirsiniz 1700 1800 tl fiyati.prena daha pahali 1900 nakit istiyor kredi kartina 2100tlye taksit yapiyor.ben de arada kaldim saglik sigortam kardiladi bu ucreti ama doktorum prenaya verelim birde diyor ben yoruldum.direk amnioyo yaptirip bitsin istiyorumBende cok merak ettim.harmony testi dna yetersiz diye gelince yeniden mi ucret ödenerek 2. yi yaptıriyorsunuz ? O zaman hem sonuç bekliyorum hem sonuc gelmeyip artı para ödeme oluyor.benim genetik tarama sonucu sağlıklı embriyom oldugu halde dr. Harmony test yazdı yaptıramadım artık maddi açıdan.dünden beri okuyorumda harmoni testin sonucu da gelmiyor yanlislık olabiliyormus.bu kadar ucuz mu bu konular cevap alamamak cok yanlıs.ikili ultrasonda hersey normaldi.yas sebebiyle istendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?