2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok mutlu oldum bunu duyduğuma inşallah bende iyi bir anne olabilirim. Çok teşekkür ederim cok iyi geldi cevabiniz

Okurken güldüm anılarım canlandı çünkü :)) ilk hamileliğimde. BÖyleydi. Ben hala başka bebeklerin kakasında pek hoşlanmıyorum burnunu falan silmek hoşuma gitmiyor ama kızımdan hiç ana hiç iğrenmedim. Hatta o kakalar ne kıymetliydi çok çiş yapınca oh bugün iyi doymuş derdik. gazı sümüğü kakası herşeyi güzeldi. Hala da güzel. Ben hamileliğimde o derece senle aynıydım hissiyat sıfır. Ama ilk emmek için göğsüme verdiler ya göğsümden bir şey koptu o yerleşti oraya. Ne kadar mutlu oldum cuk cuk sesleriyle. Hatta biliyor musun hastanede ve ilk atlar tam anlayamamıştım, ne biçim anneydim bağlanacağım diyordum. Gel görki hala aynı odada uyumak istiyorum. Çocuğu odasına yatırsam alışacak ama istemiyorum. Farklı yatakta aynı odadayız hala.
Doğum sırasında salgılanan hormonlar emzirirken yedirirken ihtiyaçlarını karşılarken bebeğin ağlarken salgılanan hormonlar hep sizi daha da bağlayacak. Çok uzun oldu ama annelik bence merhametli olan herkesin yapabileceği birşey. İçgüdüsel Allah vergisi bir durum.

Canım biraz daha yukarda olması lazım bu haftada ilk haftalarda sezeryan yerinde oluyor bebişlerimiz gitgide yukarıya çıkar mesela senin şuan göbüşten 1 parmak aşağıdadır minnak

2000 de ben alayım canım

ne kadar guzel anıatmissin canim ellerine saglik ❤

Bende gülümseyerek okudum bir çırpıda. Çok mutlu oldum. Allah evlatlarinizi size sizi evlatlariniza bağışlasın. Çok teşekkür ederim cevabınız için . İyiki paylasmisim çok rahatladım.

Ayrıntılı ultrason herkes yaptıracakmı? Gereklimi zararı varmı acaba çocuğa bilginiz varmı

Merak etme canım herkes yaşıyor aynı şeyleri...benim 2.hamileliğim olmasına rağmen bu sefer de ilk çocuğum gibi sevebilecek miyim bakabilecek miyim korkusu sardı düşün yani...bunlar cok doğal herkesin yaşadığı seyler...insanlar bazen yaşadıkları şeylerin iyi yanlarını başkalarının gözüne sokarak tatmin oluyorlar ne yazık ki

Ayrıntılı ultrason herkes yaptıracakmı? Gereklimi zararı varmı acaba çocuğa bilginiz varmı
Bildiğim kadarıyla zararı yok oğlumda yaptırmıştım çok güzeldi renkliydi parmaklarını saymıstı doktor iç organlarına bakmıştı falan kan akışı vs...sonunda da bir renkli ultrason resmi verdi oğlum aynı o resimdeki gibiydi doğduğunda ve hala uyurken aynı yüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…