- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.901
Çok mutlu oldum bunu duyduğuma inşallah bende iyi bir anne olabilirim. Çok teşekkür ederim cok iyi geldi cevabinizhiç merak etme annelik öyle birşeyki onu kucağına aldığın an aşık olacaksın ona ve üzerine titreyeceksin bazı geceler hiç uyuyamıyacaksın belki de ama bu sana hiç dokunmayacak;" yeter ki o iyi olsun"diyeceksin, ve inan bana hiçbirşeyinden asla tiksinmiyeceksin
Evet aynı yöntemle bakılacakkızlar cuma randevum var doktorum dörtlü test yapacağız dedi bu ikili test gibi bir şey mi kan ve ölçüm mü yani yaptıran var mı
Ama sen kaç haftalıksın canım 4 lü test ileriki haftalarda yapılıyor 2 3 4 diye ilerliyorkızlar cuma randevum var doktorum dörtlü test yapacağız dedi bu ikili test gibi bir şey mi kan ve ölçüm mü yani yaptıran var mı
Okurken güldüm anılarım canlandı çünkü :)) ilk hamileliğimde. BÖyleydi. Ben hala başka bebeklerin kakasında pek hoşlanmıyorum burnunu falan silmek hoşuma gitmiyor ama kızımdan hiç ana hiç iğrenmedim. Hatta o kakalar ne kıymetliydi çok çiş yapınca oh bugün iyi doymuş derdik.Kızlar tam olarak annelik hissi ne zaman başlıyor. Bazı arkadaşların okuyorum ama emzirmek ne kadar güzeldir veya karnının büyümesine sevinmelerini bende bunlar olmuyor hatta hala yapabilecek miyim korkusu var yillardir bugunleri beklememize rağmen. Garip garip duygular geliyor bana. Gece uykusuzluğa katlanabilecekmiyim. Altını midem kalkmadan degistirebilecekmiyim, 3 yeğenim var daha hiç altlarini degistirmedim. Bir tek bana mı oluyor bunlar. Bir taraftan da çok heyecanlıyım tüm eşyalarını hemen almak istiyorum. Aynı durumları yaşayan varmı bilmek istedim. Doğum yaklaşınca değişir mi bu duygularım.
Ayy kızlarımız çoğalıyor maşallah onlara tabi oğluşlarımızıda unutmuyoruz onlarada maşallah hepsi sağlıklı gelsin inşallahBende şuan hastanedeyim canlarım muayene için sıra bekliyorum nolur dua edin cinsiyet öğreneyim :)
Canım biraz daha yukarda olması lazım bu haftada ilk haftalarda sezeryan yerinde oluyor bebişlerimiz gitgide yukarıya çıkar mesela senin şuan göbüşten 1 parmak aşağıdadır minnakBende hissttime cok eminim. Bariz ben bebegim diyen hareket bu yani baska birseyle karistiramicak kadar farkli ayrica hamile olmadanda vucudumuzu taniyoruz. yani doktor beni sinir etti. Cinsiyet gostermedi gerci doktor hic ugrasmadi hizlica gosterdi bide bebegim hepden sezeryanimin orda cok asagida tekmeleride orda hissediyorum. 3lu test icinde kan aldilar.
2000 de ben alayım canımER RAHİM - 66564
Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.
kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
kirgincicekler =2000
Z Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
Zeynosrkn84 2000
hiye 1000
Pelininumudu 2000
tmz 2000
Derin88 2000
A Ayse1995 =2000
M Minikmucizem61 5000
weryew 3000
ANNONA 5000
P prenses2534 3000
elifahsen 2000
loveren 3000
ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
ftmkya 2000
toist 2000
Kalan=19.000
ne kadar guzel anıatmissin canim ellerine saglik ❤Okurken güldüm anılarım canlandı çünkü :)) ilk hamileliğimde. BÖyleydi. Ben hala başka bebeklerin kakasında pek hoşlanmıyorum burnunu falan silmek hoşuma gitmiyor ama kızımdan hiç ana hiç iğrenmedim. Hatta o kakalar ne kıymetliydi çok çiş yapınca oh bugün iyi doymuş derdik.gazı sümüğü kakası herşeyi güzeldi. Hala da güzel. Ben hamileliğimde o derece senle aynıydım hissiyat sıfır. Ama ilk emmek için göğsüme verdiler ya göğsümden bir şey koptu o yerleşti oraya. Ne kadar mutlu oldum cuk cuk sesleriyle. Hatta biliyor musun hastanede ve ilk atlar tam anlayamamıştım, ne biçim anneydim bağlanacağım diyordum. Gel görki hala aynı odada uyumak istiyorum. Çocuğu odasına yatırsam alışacak ama istemiyorum. Farklı yatakta aynı odadayız hala.
Doğum sırasında salgılanan hormonlar emzirirken yedirirken ihtiyaçlarını karşılarken bebeğin ağlarken salgılanan hormonlar hep sizi daha da bağlayacak. Çok uzun oldu ama annelik bence merhametli olan herkesin yapabileceği birşey. İçgüdüsel Allah vergisi bir durum.
Bende gülümseyerek okudum bir çırpıda. Çok mutlu oldum. Allah evlatlarinizi size sizi evlatlariniza bağışlasın. Çok teşekkür ederim cevabınız için . İyiki paylasmisim çok rahatladım.Okurken güldüm anılarım canlandı çünkü :)) ilk hamileliğimde. BÖyleydi. Ben hala başka bebeklerin kakasında pek hoşlanmıyorum burnunu falan silmek hoşuma gitmiyor ama kızımdan hiç ana hiç iğrenmedim. Hatta o kakalar ne kıymetliydi çok çiş yapınca oh bugün iyi doymuş derdik.gazı sümüğü kakası herşeyi güzeldi. Hala da güzel. Ben hamileliğimde o derece senle aynıydım hissiyat sıfır. Ama ilk emmek için göğsüme verdiler ya göğsümden bir şey koptu o yerleşti oraya. Ne kadar mutlu oldum cuk cuk sesleriyle. Hatta biliyor musun hastanede ve ilk atlar tam anlayamamıştım, ne biçim anneydim bağlanacağım diyordum. Gel görki hala aynı odada uyumak istiyorum. Çocuğu odasına yatırsam alışacak ama istemiyorum. Farklı yatakta aynı odadayız hala.
Doğum sırasında salgılanan hormonlar emzirirken yedirirken ihtiyaçlarını karşılarken bebeğin ağlarken salgılanan hormonlar hep sizi daha da bağlayacak. Çok uzun oldu ama annelik bence merhametli olan herkesin yapabileceği birşey. İçgüdüsel Allah vergisi bir durum.
Ufff yandık desene bu ayrıntılı ultrason şart mı yaatam bilmiyorum, yaklaşık 3sene önce 300 tl vermiştim özele şimdiki fiyatları bilmiyorum
Bursadan 220 280 arası değişiyor canım ayrıntılıAyrıntılı randevu özelde ne kadar acaba bilen varmı
yaptirmiycam canim ilk bebegimdede yaptirmamisdim..Ayrıntılı ultrason herkes yaptıracakmı? Gereklimi zararı varmı acaba çocuğa bilginiz varmı
Merak etme canım herkes yaşıyor aynı şeyleri...benim 2.hamileliğim olmasına rağmen bu sefer de ilk çocuğum gibi sevebilecek miyim bakabilecek miyim korkusu sardı düşün yani...bunlar cok doğal herkesin yaşadığı seyler...insanlar bazen yaşadıkları şeylerin iyi yanlarını başkalarının gözüne sokarak tatmin oluyorlar ne yazık kiKızlar tam olarak annelik hissi ne zaman başlıyor. Bazı arkadaşların okuyorum ama emzirmek ne kadar güzeldir veya karnının büyümesine sevinmelerini bende bunlar olmuyor hatta hala yapabilecek miyim korkusu var yillardir bugunleri beklememize rağmen. Garip garip duygular geliyor bana. Gece uykusuzluğa katlanabilecekmiyim. Altını midem kalkmadan degistirebilecekmiyim, 3 yeğenim var daha hiç altlarini degistirmedim. Bir tek bana mı oluyor bunlar. Bir taraftan da çok heyecanlıyım tüm eşyalarını hemen almak istiyorum. Aynı durumları yaşayan varmı bilmek istedim. Doğum yaklaşınca değişir mi bu duygularım.
Tamam canım. 19. Cüzü yazabilirsin.
İnşallah 1 haftaya tamamlamış olurum.
Allah kabul etsin niyetlerimizi
evet ya özeller biraz tuzlu oluyor, istersen devlet hastanelerini araştır, eğer kafana yatarsa oralardan randevu alırsın ama, acele etmen gerekiyor devlette şimdiden sıra alman gerekiyorUfff yandık desene bu ayrıntılı ultrason şart mı yaa
şart değil aslında,Ufff yandık desene bu ayrıntılı ultrason şart mı yaa
Bildiğim kadarıyla zararı yok oğlumda yaptırmıştım çok güzeldi renkliydi parmaklarını saymıstı doktor iç organlarına bakmıştı falan kan akışı vs...sonunda da bir renkli ultrason resmi verdi oğlum aynı o resimdeki gibiydi doğduğunda ve hala uyurken aynı yüzAyrıntılı ultrason herkes yaptıracakmı? Gereklimi zararı varmı acaba çocuğa bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?