2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çok çok geçmiş olsun. Büyük bir bela atlatmışsınız. Bebeğine bişey olmamış çok şükür,olsa o an olurdu. Demekki bebişin çok kuvvetli bir bebiş maşallah. Sana iyi tutunmuş. Çok şükür kaza da olmamış sadaka vermek gerek bol bol. En korktuğum şey bir yayaya çarpmak. Allah korusun.

Kızlar konuşmak için çok erken ama laf olsun:) ya buara gereksiz bir korku içindeyim nasıl doğuracam diye:)
Ben ağda bile yaptıramıyorum vajinal ultrasonda bile geriliyorum ama normal doğumu çok istiyorum tanıdık varmı öyle benim gibi pısırık olup normal doğum yapabilen:)

Ooo ooo çocukluğumdan beri çok şahit oldum. İşte falancanın canı çok tatlıydı kan bile aldıramazdı ama 4-5 tane doğurdu diyenlere :)

Şahsen canım çok tatlıdır . Canım acıyacak diye çok şeyden kaçarım. Mesela kan aldirmak eziyettir. Igneyi gordugum gibi aglamaya baslarim. normal doğum yaptım ama kolay doğum olsun diye hurma yedim her gün kolay dogum dualari okudum cok hareket ettim her gun 2 saatten fazla yurudum ağır tempo bile olsa. Ve doğumun çok kolay oldu 23:30 gibi hastane yatisim oldu 01:55 de doğumun gerçekleşti. Fakat tüm gün ağrı çektim nisanım geldi ama hastaneye gitmedim suyum gelene kadar evde sanci çektim. Ailen yaninda olunca sanki daha dayanilir oldu sancilar o yüzden de kolay gelmiş olabilir.
Hatta kuzenim yeni doğum yaptı. Her sancim geldiginde sema ablam doğurdu bende doğururum dedim diye anlattı.
Kısaca bol dua acve hurması ve bol bol abese süresinin 20 ayeti ile kelime i tevhit okudum Allahın izniyle dualarım kabul oldu rahat doğum yaptım.

çok geçmiş olsun,Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış, Allah yavrularımızı esirgesin
Amin canım çok teşekkürler
Cok gecmis olsun. Kontrol et kendini agrin sancin biseyin olursa mutlaka gorun doktora. Allahin izniyle bisey olmaz insallah bebise
İnşallah olmaz. Şimdilik bi sıkıntı yok. Teşekkür ederim
Dilaraginosss canım çok geçmiş olsun şükür ki ucuz atlatmışsınız sadaka felan ver.bebiş iyidir rahat ol
Teşekkür ederim canım inşallah
Allah korusun çok dikkat etmek gerek hele küçük çocuklar trafikte çok dikkat edilmeli. Teşekkür ederim

Benim de bu hamilelik-dogum-bebek olaylarindan en korktugum sey sutum gelecek mi? Emzirirken canim cok yanar mi? Asla dogumdan korkmuyorum ve normal dogum cok istiyorum insallah olur. Ben eninde sonunda gerceklesecek seyler icin pek korkmam. Sen de oyle dusun. O cocuk icerde kLmayacak mutlaka cikacak. Allah yardimcimiz olur insallah isteyen herkes kolaylikla normal dogumunu yapar.

Bir kaç gündür apartmanın garajında yavru kedi var açlıktan acı acı miyavlıyor bende onu öyle bırakamayacağım için her akşam besliyorum ona dokunmadan, ama tabağına yemek koyarken bulaşırmı diye çok korkuyorum , toxoplazmaya bağışıklığım yok ama onuda öyle bırakamam

Ssedmikraska Canim korkma sütün gelir. Forumlarda okuyordum doğum öncesi 8 aylık iken başkalarının sütü gelirken benim o kadar sikmama rağmen hiç gelmiyordu çok ağlıyordum göğüslerinde büyümedi. Herkes buyur dedi süt dolacak dedi. 75 beden kaldı. Ama Allah ima bin şükür sadece emzirdim.
Doğurdum hemen bebisi kucağıma verdiler emzireyim diye saolsun oğlum memeyi tuttu ve suyum gelmeye başladı
Doğum sonrası süt yapan gıdaları tükettim bolbol neti araştırırsan bulursun. Yeşillik tükettim bol su ictim ve rezene çayı

Ooo ooo çocukluğumdan beri çok şahit oldum. İşte falancanın canı çok tatlıydı kan bile aldıramazdı ama 4-5 tane doğurdu diyenlere :)
Ayy inşallah canım ya :))
Dediklerini not alıcam ne bilim o kocaman şey nasıl çıkacak aklım almıyor:))Allah razı olsun sağol
Süt olur Allahın izniyle niye olmasın benim için zirve doğum şuan:) Allah yardımcımız olsun

Daha zamanımız çok son zamanlarda sadece bunu konuşuruz zaten:)

Dilaraginosss Çok geçmiş olsun. Bende yaklaşık bir ay önce düştüm. Bayılıp düştüğüm için karnımı çarpıp çarpmadigimi bilmiyorum fakat kendime geldiğimde sağıma yatiktim. Muhtemelen bebek ciddi sarsılmıştı. Doktorumla görüştüm ilk 24 saat önemli dedi. Bir sıkıntı olmazsa sonrasında bisi olmazmış. Çok şükür sadece belim ağırdı dinlenince geçti. Sende içini ferah tut eminin hiçbisi olmamıştır.

Dilaraginosss cok gecmis olsun umarim bir seyiniz yoktur..

Bu arada kemerinizi iki dakikalik yolda bile be daha park halindeyken takin yolda degil. Universitede hocam anlatirdi, universite de baska bir branstan arkadasi ve arkadasinin esi, evlerinin garajindan ciktiktan sonra ilk 10 m de baska bir arac onlara carptiginda kemerleri takili olmadigi icin vefat etmisler.

Kizlar dun geceden beri karnimda bir pitirti hissediyorum. Kelebek kanatlari carpiyormus gibi. 3-5 defa sonra gidiyor. Neredeyse gobek degilimin uzerinde be daha solda. Bebegin daha asagida oldugunu dusunuyorum ama yine de acaba bebegi hissetmek dediginiz bu mu?

Bu arada birinci bebek, ve kisa boylu oldugum icin buyuk ihtimalle Karin bolgesinde pek yer yok o yuzden simdiden disari dogru sivrice ve kocaman gobegim var. Bebek tam olarak nerede duruyor?

Bana da olmustu. Bizim kanama olunca direk acile gitmemiz gerekiyor doktora degil bende devami gelmeyince gitmemistim. Bir sey olmadi. Bence seninde bir seyin yoktur. Rahat ol. Bu arada Kilcal damar kanamasi olabilirmis ozellikle cinsellik sonrasi olabilirmis. Benim icin o zaman icin oyle bir durum yoktu ama oyle kendiliginden bir damla olmus dedim.

Bebektir cnm şu an biraz daha ustlere çıktı diye biliyorum .karının çıkmasının boyla bı alakası yok bence bende 1.58 boyum şu an sıfır göbek diyebilirim çok az dışardan kimse anlamıyor yani iç karnım genismis diğer iki hamileligimdede 6.aydan sonra çıktı gobegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…