- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.201
Canım çok çok geçmiş olsun. Büyük bir bela atlatmışsınız. Bebeğine bişey olmamış çok şükür,olsa o an olurdu. Demekki bebişin çok kuvvetli bir bebiş maşallah. Sana iyi tutunmuş. Çok şükür kaza da olmamış sadaka vermek gerek bol bol. En korktuğum şey bir yayaya çarpmak. Allah korusun.Teşekkür ederim
çok teşekkür ederim , Allah korudu
Gidicem canım yarın inşallah , çok teşekkür ederim amin
Çok teşekkür ederim , çok şükür
bende yokluyorum interneti bi kaç saattir detaylı öğrendim dediğin yazdıkların gibi . Sana da çok geçmiş olsun , Allah korusun tüm melekleri . Çok teşekkür ederiminşallah öyledir , sağol
Canım benim sana da uğurlu gelecek inşallah inanıyorumtoist Arkadaşıma katılıyorum . Mükemmel bir doktor !
Canım benim sana da uğurlu gelecek inşallah inanıyorum
Kızlar konuşmak için çok erken ama laf olsun:) ya buara gereksiz bir korku içindeyim nasıl doğuracam diye:)
Ben ağda bile yaptıramıyorum vajinal ultrasonda bile geriliyorum ama normal doğumu çok istiyorum tanıdık varmı öyle benim gibi pısırık olup normal doğum yapabilen:)
Kızlar konuşmak için çok erken ama laf olsun:) ya buara gereksiz bir korku içindeyim nasıl doğuracam diye:)
Ben ağda bile yaptıramıyorum vajinal ultrasonda bile geriliyorum ama normal doğumu çok istiyorum tanıdık varmı öyle benim gibi pısırık olup normal doğum yapabilen:)
Amin canım çok teşekkürlerçok geçmiş olsun,Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış, Allah yavrularımızı esirgesin
İnşallah olmaz. Şimdilik bi sıkıntı yok. Teşekkür ederimCok gecmis olsun. Kontrol et kendini agrin sancin biseyin olursa mutlaka gorun doktora. Allahin izniyle bisey olmaz insallah bebise
Teşekkür ederim canım inşallahDilaraginosss canım çok geçmiş olsun şükür ki ucuz atlatmışsınız sadaka felan ver.bebiş iyidir rahat ol
Allah korusun çok dikkat etmek gerek hele küçük çocuklar trafikte çok dikkat edilmeli. Teşekkür ederimCanım çok çok geçmiş olsun. Büyük bir bela atlatmışsınız. Bebeğine bişey olmamış çok şükür,olsa o an olurdu. Demekki bebişin çok kuvvetli bir bebiş maşallah. Sana iyi tutunmuş. Çok şükür kaza da olmamış sadaka vermek gerek bol bol. En korktuğum şey bir yayaya çarpmak. Allah korusun.
Benim de bu hamilelik-dogum-bebek olaylarindan en korktugum sey sutum gelecek mi? Emzirirken canim cok yanar mi? Asla dogumdan korkmuyorum ve normal dogum cok istiyorum insallah olur. Ben eninde sonunda gerceklesecek seyler icin pek korkmam. Sen de oyle dusun. O cocuk icerde kLmayacak mutlaka cikacak. Allah yardimcimiz olur insallah isteyen herkes kolaylikla normal dogumunu yapar.Kızlar konuşmak için çok erken ama laf olsun:) ya buara gereksiz bir korku içindeyim nasıl doğuracam diye:)
Hayırlı olsun minik tosununKızlar merhaba. Sonunda bugün cinsiyet öğrendik. Çok kesin olmamakla beraber çok büyük ihtimal erkek dedi. GÖKTUĞum geliyor. Oğluma erkek kardeş geliyor :)
Ayy inşallah canım ya :))Ooo ooo çocukluğumdan beri çok şahit oldum. İşte falancanın canı çok tatlıydı kan bile aldıramazdı ama 4-5 tane doğurdu diyenlere :)
Dediklerini not alıcam ne bilim o kocaman şey nasıl çıkacak aklım almıyor:))Allah razı olsun sağolŞahsen canım çok tatlıdır . Canım acıyacak diye çok şeyden kaçarım. Mesela kan aldirmak eziyettir. Igneyi gordugum gibi aglamaya baslarim. normal doğum yaptım ama kolay doğum olsun diye hurma yedim her gün kolay dogum dualari okudum cok hareket ettim her gun 2 saatten fazla yurudum ağır tempo bile olsa. Ve doğumun çok kolay oldu 23:30 gibi hastane yatisim oldu 01:55 de doğumun gerçekleşti. Fakat tüm gün ağrı çektim nisanım geldi ama hastaneye gitmedim suyum gelene kadar evde sanci çektim. Ailen yaninda olunca sanki daha dayanilir oldu sancilar o yüzden de kolay gelmiş olabilir.
Hatta kuzenim yeni doğum yaptı. Her sancim geldiginde sema ablam doğurdu bende doğururum dedim diye anlattı.
Kısaca bol dua acve hurması ve bol bol abese süresinin 20 ayeti ile kelime i tevhit okudum Allahın izniyle dualarım kabul oldu rahat doğum yaptım.
Süt olur Allahın izniyle niye olmasın benim için zirve doğum şuan:) Allah yardımcımız olsunBenim de bu hamilelik-dogum-bebek olaylarindan en korktugum sey sutum gelecek mi? Emzirirken canim cok yanar mi? Asla dogumdan korkmuyorum ve normal dogum cok istiyorum insallah olur. Ben eninde sonunda gerceklesecek seyler icin pek korkmam. Sen de oyle dusun. O cocuk icerde kLmayacak mutlaka cikacak. Allah yardimcimiz olur insallah isteyen herkes kolaylikla normal dogumunu yapar.
Benimde 11 yaşında oğlum 9 yaşında kızım var merak ettim şimdiki bebeğinizin cinsiyeti ne acabaEvt tam anlamıyla böyle durum 12 yaşında oglum 6 yadinsa kizim var hergün üzerine birazdaha sevgi koyduğunuz bişey evlat .
Bel yastığım var arada faturalar için aşağı inip çıkıyorum. Ama neden oldu anlamadım hiç. İnsan karnındayken bile böyle korkuyoken kucağımıza alınca nasıl olcak çok merak ediyorum. İnşallah hepimiz buralarda dualarımızla birbirimize destek olcaz.
Bebektir cnm şu an biraz daha ustlere çıktı diye biliyorum .karının çıkmasının boyla bı alakası yok bence bende 1.58 boyum şu an sıfır göbek diyebilirim çok az dışardan kimse anlamıyor yani iç karnım genismis diğer iki hamileligimdede 6.aydan sonra çıktı gobegim.Kizlar dun geceden beri karnimda bir pitirti hissediyorum. Kelebek kanatlari carpiyormus gibi. 3-5 defa sonra gidiyor. Neredeyse gobek degilimin uzerinde be daha solda. Bebegin daha asagida oldugunu dusunuyorum ama yine de acaba bebegi hissetmek dediginiz bu mu?
Bu arada birinci bebek, ve kisa boylu oldugum icin buyuk ihtimalle Karin bolgesinde pek yer yok o yuzden simdiden disari dogru sivrice ve kocaman gobegim var. Bebek tam olarak nerede duruyor?
Amiiin insallah :) çok tesekkür ederimhayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin minik Göktuğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?