2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Rabbim beterinden korusun. Bebiş iyidir merak etme. Bi aksilik olsa belli ederdi. Annesin artık hissediyorsun yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu. Kanama yoksa korkma canım

Can'ım ilk kez hissettiğin bir şeyse bebiştir o. Benim de ilk olacak inş.
17 cm olmuş bizimki. Haftamız aynı. Ve asıl yeri göbek deliğinin altı bile olsa sonuçta hareket halinde artık. Göbek üstüne de etkisi olabilir.

Kizlar, telefonumda sıkıntı var. Sayi ve isimlerde yanlis ya da eksik varsa yazin lutfen

ER RAHİM - 66564

Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.

kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
kirgincicekler =2000
Z Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
Zeynosrkn84 2000
hiye 1000
Pelininumudu 2000
tmz 2000
Derin88 2000
A Ayse1995 =3000
M Minikmucizem61 5000
weryew 3000
ANNONA 5000
P prenses2534 3000
elifahsen 2000
loveren 3000
ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
ftmkya 2000
toist 2000
beren20 2000
D Denizzccan 4000
semabsrn 2000
_meLinDa_ 3000
B Berenimo877 = 1000
N nisann_tr 1000
M Mavi0411 = 1000

Kalan=4000

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun sana da . Allah korumuş. Ben de takipteyim çok şükür gece bir sıkıntı yaşamadım inşallah iyidir bebeğim inanıyorum
Teşekkür ederim vücudumu takipteyim olaydan beri olağan dışı bir durum olmadı çok şükür . Ve o kadar haklısın ki ihmal işte , ben kendim araç sürerken bile ilk yaptığım şeydir kemerimi takmak ama dün nasıl olduysa acıtıyo beni diye mızmızlanır takmadım iki dakikalık dedim. Trafikte şaka olmuyor herşey saniyelik . Dünden tek pişmanlığım o kemer zaten
Dilaraginosss çok geçmiş olsun Allah esirgemis gerçekten te sizide cocuguda
Teşekkür ederim Allah’a şükür evet ..
çok teşekkürler canım sağol , inşallah birşey yoktur sakin kalmaya çalıştım , dualarla sağolun geceyi geçirdik

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş İnş yavrunu da korusun verilmiş sadaka varmış

Günaydın kızlar Dilaraginosss çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Evde odada kullanmak için bebeğe küçük sepet tarzı beşiklerden alsam mı yoksa gümdüz uyuduğundada yatak odama koyacağım beşiğinemi yatırsam siz ne düşünüyorsunuz gündüz oturduğunuz odada ne kullanacaksınız

Canım östrojenin gebelikte fazla salgilanmasindan dolayı burunda kanama olabiliyomus endiselenme bende de olmustu
Tesesdur ederim canım
Ne kaldıysa alabilirim

Ben baby nest yapacagim. Hatta simdi kalibini cikarmayan calisiyorum

Ben baby nest yapacagim. Hatta simdi kalibini cikarmayan calisiyorum
İşte bende o babynestten yaptırrahım diyordum çevremdekiler kullanışsız diyorlar bebeği hafif sallayarak uyutman gerekebiliyor onda nasıl yapcan her çocuk emip yatırınca uykuya dalmıyor diyorlar e sonuçta bebeği uyanıkkende biyere yatırmam gerekecek babynest düşünmüştüm kafamı karıştırdılar

Canim bizim ev küçük zaten 2+1 uyuyunca yatağına yatırırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…