- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.221
Sağol canım benim :)Hayırlı olsun minik tosunun
Çok geçmiş olsunHerkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Can'ım ilk kez hissettiğin bir şeyse bebiştir o. Benim de ilk olacak inş.Kizlar dun geceden beri karnimda bir pitirti hissediyorum. Kelebek kanatlari carpiyormus gibi. 3-5 defa sonra gidiyor. Neredeyse gobek degilimin uzerinde be daha solda. Bebegin daha asagida oldugunu dusunuyorum ama yine de acaba bebegi hissetmek dediginiz bu mu?
Bu arada birinci bebek, ve kisa boylu oldugum icin buyuk ihtimalle Karin bolgesinde pek yer yok o yuzden simdiden disari dogru sivrice ve kocaman gobegim var. Bebek tam olarak nerede duruyor?
Çok geçmiş olsun sana da . Allah korumuş. Ben de takipteyim çok şükür gece bir sıkıntı yaşamadım inşallah iyidir bebeğim inanıyorumDilaraginosss Çok geçmiş olsun. Bende yaklaşık bir ay önce düştüm. Bayılıp düştüğüm için karnımı çarpıp çarpmadigimi bilmiyorum fakat kendime geldiğimde sağıma yatiktim. Muhtemelen bebek ciddi sarsılmıştı. Doktorumla görüştüm ilk 24 saat önemli dedi. Bir sıkıntı olmazsa sonrasında bisi olmazmış. Çok şükür sadece belim ağırdı dinlenince geçti. Sende içini ferah tut eminin hiçbisi olmamıştır.
Teşekkür ederim vücudumu takipteyim olaydan beri olağan dışı bir durum olmadı çok şükür . Ve o kadar haklısın ki ihmal işte , ben kendim araç sürerken bile ilk yaptığım şeydir kemerimi takmak ama dün nasıl olduysa acıtıyo beni diye mızmızlanır takmadım iki dakikalık dedim. Trafikte şaka olmuyor herşey saniyelik . Dünden tek pişmanlığım o kemer zatenDilaraginosss cok gecmis olsun umarim bir seyiniz yoktur..
Bu arada kemerinizi iki dakikalik yolda bile be daha park halindeyken takin yolda degil. Universitede hocam anlatirdi, universite de baska bir branstan arkadasi ve arkadasinin esi, evlerinin garajindan ciktiktan sonra ilk 10 m de baska bir arac onlara carptiginda kemerleri takili olmadigi icin vefat etmisler.
Teşekkür ederim Allah’a şükür evet ..Dilaraginosss çok geçmiş olsun Allah esirgemis gerçekten te sizide cocuguda
çok teşekkürler canım sağol , inşallah birşey yoktur sakin kalmaya çalıştım , dualarla sağolun geceyi geçirdikÇok geçmiş olsunverilmiş sadakanız varmış. Rabbim beterinden korusun. Bebiş iyidir merak etme. Bi aksilik olsa belli ederdi. Annesin artık hissediyorsun yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu. Kanama yoksa korkma canım
Herkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş İnş yavrunu da korusun verilmiş sadaka varmışHerkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Hadi hayırlı olsun:) Darısı bizim başımıza.Kızlar merhaba. Sonunda bugün cinsiyet öğrendik. Çok kesin olmamakla beraber çok büyük ihtimal erkek dedi. GÖKTUĞum geliyor. Oğluma erkek kardeş geliyor :)
Tesesdur ederim canımCanım östrojenin gebelikte fazla salgilanmasindan dolayı burunda kanama olabiliyomus endiselenme bende de olmustu
Ne kaldıysa alabilirimKizlar, telefonumda sıkıntı var. Sayi ve isimlerde yanlis ya da eksik varsa yazin lutfen
ER RAHİM - 66564
Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.
kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
kirgincicekler =2000
Z Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
Zeynosrkn84 2000
hiye 1000
Pelininumudu 2000
tmz 2000
Derin88 2000
A Ayse1995 =3000
M Minikmucizem61 5000
weryew 3000
ANNONA 5000
P prenses2534 3000
elifahsen 2000
loveren 3000
ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
ftmkya 2000
toist 2000
beren20 2000
D Denizzccan 4000
semabsrn 2000
_meLinDa_ 3000
B Berenimo877 = 1000
N nisann_tr 1000
M Mavi0411 = 1000
Kalan=4000
Ben baby nest yapacagim. Hatta simdi kalibini cikarmayan calisiyorumGünaydın kızlarDilaraginosss çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Evde odada kullanmak için bebeğe küçük sepet tarzı beşiklerden alsam mı yoksa gümdüz uyuduğundada yatak odama koyacağım beşiğinemi yatırsam siz ne düşünüyorsunuz gündüz oturduğunuz odada ne kullanacaksınız
İşte bende o babynestten yaptırrahım diyordum çevremdekiler kullanışsız diyorlar bebeği hafif sallayarak uyutman gerekebiliyor onda nasıl yapcan her çocuk emip yatırınca uykuya dalmıyor diyorlar e sonuçta bebeği uyanıkkende biyere yatırmam gerekecek babynest düşünmüştüm kafamı karıştırdılarBen baby nest yapacagim. Hatta simdi kalibini cikarmayan calisiyorum
Canim bizim ev küçük zaten 2+1 uyuyunca yatağına yatırırım diye düşünüyorumGünaydın kızlarDilaraginosss çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Evde odada kullanmak için bebeğe küçük sepet tarzı beşiklerden alsam mı yoksa gümdüz uyuduğundada yatak odama koyacağım beşiğinemi yatırsam siz ne düşünüyorsunuz gündüz oturduğunuz odada ne kullanacaksınız
Benimde aynı canım 2+1 ve küçük olmazsa bende ikinci beşik almayayım babynest fikrimi uygularım diyorumCanim bizim ev küçük zaten 2+1 uyuyunca yatağına yatırırım diye düşünüyorum
Ağlayınca çok rahat duyarım oğlumda yatağında hep uyuttumBenimde aynı canım 2+1 ve küçük olmazsa bende ikinci beşik almayayım babynest fikrimi uygularım diyorum
Haklısın sonra koyacak yer bulunmuyor hele bide ev küçükse şahsen bana afaganlar basıyorAğlayınca çok rahat duyarım oğlumda yatağında hep uyuttumgerek yok fazla kakabaliga
Hadi bakalım sağlıklı sıhhatli ve gönlünden geçen olsunBuarada yarın cinsiyetini öğrenmeye gideceğimçok heyecanlıyım
Inşallah canımHadi bakalım sağlıklı sıhhatli ve gönlünden geçen olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?