- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 18
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.241
Bende göbek deliğinin asagisinin sol tarafında pit pit atmalar hissediyorum.eşime dinlettim sağolsun o kadar ketumdurki gazdir dedi ama ben emindim dün kontrolde doktora gösterdim elimle yerini burdami diye evet dedi.yani bilmisim:)seninkide eminim bebegin pitpitlaridir.cok guzel masallah.Kizlar dun geceden beri karnimda bir pitirti hissediyorum. Kelebek kanatlari carpiyormus gibi. 3-5 defa sonra gidiyor. Neredeyse gobek degilimin uzerinde be daha solda. Bebegin daha asagida oldugunu dusunuyorum ama yine de acaba bebegi hissetmek dediginiz bu mu?
Bu arada birinci bebek, ve kisa boylu oldugum icin buyuk ihtimalle Karin bolgesinde pek yer yok o yuzden simdiden disari dogru sivrice ve kocaman gobegim var. Bebek tam olarak nerede duruyor?
Teşekkür ederim , aminÇok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Çok şükür evet canım amin hepimizin evladını korusunÇok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş İnş yavrunu da korusun verilmiş sadaka varmış
çok teşekkür ederim amin canım . Ben de evin darlığından şikayetçiyim çok kararsızım odam var boş ama oda yaparsam bebeğimi yanımda nasıl uyuturum bilmiyorum yatak odama sığmıyor hiç bi ürün . Sanırım ayrıca odama da bi park yatak yada anne yanı sepet alıcam en ufak boyutlardaGünaydın kızlarDilaraginosss çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Evde odada kullanmak için bebeğe küçük sepet tarzı beşiklerden alsam mı yoksa gümdüz uyuduğundada yatak odama koyacağım beşiğinemi yatırsam siz ne düşünüyorsunuz gündüz oturduğunuz odada ne kullanacaksınız
bende cumartesi gitcem ama vakit hic gecmiyor sankiBuarada yarın cinsiyetini öğrenmeye gideceğimçok heyecanlıyım
Kizlar, telefonumda sıkıntı var. Sayi ve isimlerde yanlis ya da eksik varsa yazin lutfen
ER RAHİM - 66564
Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.
kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
kirgincicekler =2000
@Zynp0606 =1000
Belirtisiznesne =1000
@Kelebeklibride 3000
@Zeynosrkn84 2000
@hiye 1000
Pelininumudu 2000
@tmz 2000
@Derin88 2000
@Ayse1995 =3000
@Minikmucizem61 5000
weryew 3000
ANNONA 5000
@prenses2534 3000
elifahsen 2000
loveren 3000
@ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
@ftmkya 2000
@toist 2000
@beren20 2000
@Denizzccan 4000
semabsrn 2000
@_meLinDa_ 3000
@Berenimo877 = 1000
@nisann_tr 1000
@Mavi0411 = 1000
Kalan=4000
Ben iyice anladım.bu sene ne kız ne erkek senesi karışık bu sene :))Herkese merhaba, şükür sonunda cinsiyeti bende öğrendim kiz dedi doktor , ilk cocuk olacak Ana kaybim da kizdi icimizde kalmisti cok sevindim, Allah herkese gonlune gore sagliklisini,hayirlisini versin ins. @ dilaraginosss cok gecmis olsun canim, Allah korumus.
Herkese merhaba, şükür sonunda cinsiyeti bende öğrendim kiz dedi doktor , ilk cocuk olacak Ana kaybim da kizdi icimizde kalmisti cok sevindim, Allah herkese gonlune gore sagliklisini,hayirlisini versin ins. @ dilaraginosss cok gecmis olsun canim, Allah korumus.
Hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim çok büyük, veren de alan da o, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bana da olmustu. Bizim kanama olunca direk acile gitmemiz gerekiyor doktora degil bende devami gelmeyince gitmemistim. Bir sey olmadi. Bence seninde bir seyin yoktur. Rahat ol. Bu arada Kilcal damar kanamasi olabilirmis ozellikle cinsellik sonrasi olabilirmis. Benim icin o zaman icin oyle bir durum yoktu ama oyle kendiliginden bir damla olmus dedim.
cok sukyr bir sikinti olmadigina sevindim)Kızlarrr doktordan geliyorum şimdi, dün kanamam olmuştu hiçbir sıkıntı yokmuş herşey gayet iyi vee oğluşum geliyor. Erkek dedi kesin dedi mavileri hazırlayın dedi. Çok mutluyum yine sırtı dönüktü ama yakaladı pipisiniHerşey yolunda arada öyle kanamalar olur dedi sıkıntı yapma dedi herşey çok iyiymiş. :)
Senin adına çok mutlu oldum, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla doğsun inşallah...Kızlarrr doktordan geliyorum şimdi, dün kanamam olmuştu hiçbir sıkıntı yokmuş herşey gayet iyi vee oğluşum geliyor. Erkek dedi kesin dedi mavileri hazırlayın dedi. Çok mutluyum yine sırtı dönüktü ama yakaladı pipisiniHerşey yolunda arada öyle kanamalar olur dedi sıkıntı yapma dedi herşey çok iyiymiş. :)
Senin adına çok mutlu oldum, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla doğsun inşallah...
cok sukyr bir sikinti olmadigina sevindim)
Gözünaydın çok güzel bir haber bu. Bekleyiş içinde olan arkadaşlarımıza umut olsun. içleri rahat olsun. Allahın izniyle onların da sonucu güzel çıkacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Hepimizin evladı hayırla sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar
Topikte amniyosentez ile ilgili konular konuşulmuş...
En taze amniyosentez ilk raporunu almış biri olarak bi şeyler yazmak istiyorum
Benim kombine riskim 50/1 çıktı yüksek bir riskti
Doktorum Prof...usg ölçümlerimi uzun uzun yaptığında yüksek ihtimal bebeğin riskte değil demişti...
Ama ben ne kadar bunu söylesemde sen gizliden gizliye stres yapacaksın ve bu bebeğin suyunu etkiler ve aynı zamanda hep acaba diyeceğin için ben amniyosentez yaptırmanı isterim demişti
Amniyosentez istemiyorum harmony yapalım dedim.Amniyosentez kadar kesin değil dedi
Ben yapacağım hiç korkma deyince kabul ettim
Ayın 8inde alındı benden sıvı
Evet iğne girerken acıyor ama aman aman dayanılmayacak bir acı değil
Her şey 2dk içinde olup bitti
Bebek zaten usgden dikkatle izleniyor
Sonrasında 3 saat kadar hastanede kaldım.önlem amaçlı
Bir bez veriliyor içinde 2 tane şerit çubuk var.Amniyo sıvısı gelirse o çubuklar renkli hale geliyor
Mikrop kapılmaması için antibiyotik yapıyorlar
Rh faktörü olanlar bu işlemi yaptırırlarsa kan uyuşmazlığı iğnesi aynı gün yapıyorlar.Normalde bir kanama olmazsa iğne 28.inci haftada yapılıyor
Bana iğne de yapıldı
Şeritler boyanmadı şükür
En son çıkmadan bebeğe bakıldı yine.keyfi yerinde dendi
Eve geldim duş aldım yattım
2 gün iş yapmadım dinlendim
Bi sorun çıkmadı
Sonra normal hayatıma döndüm
10 gün sonra yani dün ön rapor çıktı
Eşim doktora gösterdi
Sonuç çok güzel çıkmış dedi
Çıkacak olan bir rapor daha var ama bu ilk çıkan benim için önemli referans değerinde demiş.korkmayın artık rahatlayın 3lü 4lü testlere de gerek kalmadı artık
Allah'ıma şükürler olsun.Güzel haberi bana müjdeledi
Rabbim benim gibi durumda olanlara da böyle güzel haberler nasip etsin
Bekleme süreci çok kötü ama değdi şükür
Allah hepimize sorunsuz bir hamilelik sonrasında yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
AMİNNNN...!Çok sağolun arkadaşlar teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?