2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sağolasın Allah razı olsun.Ben de bu yüzden yazdım zaten.Bekleme sürecindeiken hep okuyordum bende
Güzel sonuç alan anneleri okuyunca bana da umut ,moral oluyordu
Ben de yazayım dedim
Benim riskim yüksekti
Beklemek insanı çok yoruyor
Benim gibi haber bekleyen anneler dua edin güzel düşünün Allah'ın izniyle güzel haberler alacaksınız inş

Rabbime cok sukurler olsun.. Allah nazarlardan saklasin masallah bebegine.saglikla kucagimizada aliriz insallah.cok sevindim senin adina

Çok iyi yapıyorsun canım onun sevabı yeter zaten. Plastik tabak alsan her seferinde yeni tabağa koysan.

Çok sevindim ya gözünaydın sağlıkla kucakla inşallah :)
Çok şükür canım gözünaydın , bir Sıkıntı yokmuş bebek de iyiymiş ne güzel.

Canim daha dogum yapmadim ama gelinimizden biliyorum kendisinin de cani cok tatlidir hamileligi boyunca of pof felan abartirdi :) Sanci cekerken yanindaydim ben doguramammm beni sezeryana alin diye bagiriyordu Ama masallah cok kolay bi dogumu oldu bende dedim sen dogurduysan herkez normal dogurur.

Belirtisiznesne Gecmis olsun. Bir seyiniz yokmus. Oyle kendiliginden arada bindamla geliyor demekki.

Beyazkediiiiii Kediden degilde kedinin pisliginden sakinin. Bana ilk kontrole gittigimde evinizde kedi varsa kumunu sen degistirme demislerdi. Mama konusunda bir sey dememisti. Evimde kedi yok o yuzden ekstra sormadim :)

Alman bir annenin YouTube de videosunu izledim. Bebek surekli baby nestte. Hatta Anne bulasik yikarken tezgahin uzerinde baby nestte duruyor bebek uyanikken. O kadin bir sure is guc yapiyordu rahat rahat.
Kendim dikis diktigim icin dusunuyorum.

cok gecmis olsun. Hepimizin saglikli bebekleri olur umarim

Yaaa senin adına çok sevindimm
Bende haftamın dolmasını bekliyorum Beklemek çok sıkıcı artık bir an çnce herşey olsun bitsin İnşallah benim de sonuçlarım güzel çıkar

Gozunuz aydin canim cok sevindim Allah'im herkeze hayirli haberler almayi nasip etsin insAllah.

Sağolasın teşekkür ederim
Amin inşallah

Yaaa senin adına çok sevindimm
Bende haftamın dolmasını bekliyorum Beklemek çok sıkıcı artık bir an çnce herşey olsun bitsin İnşallah benim de sonuçlarım güzel çıkar

Sağol canım Allah razı olsun
İçini ferah tut
Umutsuzluğa kapıldığın an hep dua et
Gör bak sonuçların çok güzel çıkacak
Allah yardımcın olsun

:) inşallah bizimde kolay olur hele o sürece sağlıkla çıkalım

Merhabalar.cok yazamasamda takipteyim.bugun randevum vardi baska bi doktora gittim.cinsiyetimiz belli oldu.kizimiz geliyor insaallah.cok sevindim.10 yasinda bi oglum var.hayirlisini diledim hep ama gonlum kizdan yanaydi.Allah iki meyvesindende nasiplendirdi cok sukur.Allah kimin gonlunden ne geciyorsa onu nasip etsin insaallah.dr umuda degistiricem.cok isindim bu doktora.galiba bununla devam edicem.bu donemde doktorun guven vermesi cok onemliymis.bunlari daha oncede yasadim ama cok uzun zaman oldu unutmusum herseyi.

Oncelikle cok cok gecmis olsun cok zor bir surectir eminim beklemek. 10 gun 10 yil gibi gecmistir. Sizin degerlerinizi yukselten sey neydi. Yas faktorunuz mu. Benim sadece hcg pappa degerim baya yuksek cikti onu dusunuyorum neden acana diye. 2.46ydi. O bakimdan merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…