- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.281
Çok sevindim iyi olmanızaKızlarrr doktordan geliyorum şimdi, dün kanamam olmuştu hiçbir sıkıntı yokmuş herşey gayet iyi vee oğluşum geliyor. Erkek dedi kesin dedi mavileri hazırlayın dedi. Çok mutluyum yine sırtı dönüktü ama yakaladı pipisiniHerşey yolunda arada öyle kanamalar olur dedi sıkıntı yapma dedi herşey çok iyiymiş. :)
Çok sevindim iyi olmanıza
Belirtisiznesne gozunaydin canim.hep iyi haberlerle tamamlariz insallah bu hamileliklerimizi.
Bana da ikili testte ve dünkü muayenede erkek dediler net bir şekilde ama İnan hala acabalarım var.Kızlar merhaba kontrolüm vardı bugün. Doktorum yüzde 95 kız dedi. Ikili testteki perinatalolg da kıza benziyor demişti. Doktoruma sordum tam göstermedimi diye? Yok dedi gayet açık netti yanılmam ama kızlarda azcık daha beklemek kesin olur dedi. Sizce değişir mi? Erkek olsa baya net olur du anlardı diye düşünüyorum.
17.haftana girmişsin canım muhtemelen değişmez artık genital organ gelişimleri tamamlandı. ama hayat da süprizlerle dolu nediyiiiimmmKızlar merhaba kontrolüm vardı bugün. Doktorum yüzde 95 kız dedi. Ikili testteki perinatalolg da kıza benziyor demişti. Doktoruma sordum tam göstermedimi diye? Yok dedi gayet açık netti yanılmam ama kızlarda azcık daha beklemek kesin olur dedi. Sizce değişir mi? Erkek olsa baya net olur du anlardı diye düşünüyorum.
Çok şükür canım teşekkür ederim , sağolDilaraginosss buyuk gecmis olsun arkadasim.yoktan bisey yuzunden bunlari yasamana cok uzuldum.sukurki hepiniz iyisiniz.
Allah korudu canım çok şükür teşekkür ederimgünaydın, hayırlı sabahlar kızlar
Dilaraginosss arkadaşım çok büyük geçmiş olsun, kimseye bir şey olmamış , Allah korumuş canım,
Gözünaydın sağlıkla doğsun inşallah, ayrıca teşekkür ederimHerkese merhaba, şükür sonunda cinsiyeti bende öğrendim kiz dedi doktor , ilk cocuk olacak Ana kaybim da kizdi icimizde kalmisti cok sevindim, Allah herkese gonlune gore sagliklisini,hayirlisini versin ins. @ dilaraginosss cok gecmis olsun canim, Allah korumus.
Ohh şükür gözün aydın canım iyi olmana sevindimKızlarrr doktordan geliyorum şimdi, dün kanamam olmuştu hiçbir sıkıntı yokmuş herşey gayet iyi vee oğluşum geliyor. Erkek dedi kesin dedi mavileri hazırlayın dedi. Çok mutluyum yine sırtı dönüktü ama yakaladı pipisiniHerşey yolunda arada öyle kanamalar olur dedi sıkıntı yapma dedi herşey çok iyiymiş. :)
Çok teşekkür ederimDilaraginosss canim cok gecmis olsun
Gözünaydın çok şükür , sağlıkla doğsun inşallahGünaydın kızlar
Topikte amniyosentez ile ilgili konular konuşulmuş...
En taze amniyosentez ilk raporunu almış biri olarak bi şeyler yazmak istiyorum
Benim kombine riskim 50/1 çıktı yüksek bir riskti
Doktorum Prof...usg ölçümlerimi uzun uzun yaptığında yüksek ihtimal bebeğin riskte değil demişti...
Ama ben ne kadar bunu söylesemde sen gizliden gizliye stres yapacaksın ve bu bebeğin suyunu etkiler ve aynı zamanda hep acaba diyeceğin için ben amniyosentez yaptırmanı isterim demişti
Amniyosentez istemiyorum harmony yapalım dedim.Amniyosentez kadar kesin değil dedi
Ben yapacağım hiç korkma deyince kabul ettim
Ayın 8inde alındı benden sıvı
Evet iğne girerken acıyor ama aman aman dayanılmayacak bir acı değil
Her şey 2dk içinde olup bitti
Bebek zaten usgden dikkatle izleniyor
Sonrasında 3 saat kadar hastanede kaldım.önlem amaçlı
Bir bez veriliyor içinde 2 tane şerit çubuk var.Amniyo sıvısı gelirse o çubuklar renkli hale geliyor
Mikrop kapılmaması için antibiyotik yapıyorlar
Rh faktörü olanlar bu işlemi yaptırırlarsa kan uyuşmazlığı iğnesi aynı gün yapıyorlar.Normalde bir kanama olmazsa iğne 28.inci haftada yapılıyor
Bana iğne de yapıldı
Şeritler boyanmadı şükür
En son çıkmadan bebeğe bakıldı yine.keyfi yerinde dendi
Eve geldim duş aldım yattım
2 gün iş yapmadım dinlendim
Bi sorun çıkmadı
Sonra normal hayatıma döndüm
10 gün sonra yani dün ön rapor çıktı
Eşim doktora gösterdi
Sonuç çok güzel çıkmış dedi
Çıkacak olan bir rapor daha var ama bu ilk çıkan benim için önemli referans değerinde demiş.korkmayın artık rahatlayın 3lü 4lü testlere de gerek kalmadı artık
Allah'ıma şükürler olsun.Güzel haberi bana müjdeledi
Rabbim benim gibi durumda olanlara da böyle güzel haberler nasip etsin
Bekleme süreci çok kötü ama değdi şükür
Allah hepimize sorunsuz bir hamilelik sonrasında yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Kese teorisi derken kesenin seklinden bahsediyolar onu mu diyosunuz yoksa kesedeki yerine göre mi yüzükte karnınıza mı yaptınız acaba ya bu yüzük olayı bana mantıksız geldi ama video gördüm kus yetiştiricileri yapıyolar bunu kuslara kız mı erkek mi diye demekki tutuyoBu arada cin takvimi,rus takvimi, nub teorisi kese teorisi yuzuk makas bicak kalp atis sayisi hersey tuttu.hepsi kiz diyordu.
Oncelikle cok cok gecmis olsun cok zor bir surectir eminim beklemek. 10 gun 10 yil gibi gecmistir. Sizin degerlerinizi yukselten sey neydi. Yas faktorunuz mu. Benim sadece hcg pappa degerim baya yuksek cikti onu dusunuyorum neden acana diye. 2.46ydi. O bakimdan merak ettm
Ya haklısın hayırlısı olsun ama haftam artık kesin konuşmak için yeterli diye düşünüyorum. Ben kız diye kabullendim şimdiden:) isim düşün ama alışveriş yapma dedi. Artik detaylidan sonra alışverişe başlarım. Bu arada burda kimsede duymadım ama doktorum bugün omurga testi yaptırdı. Kan verdim sadece. Sen bilirsin muhtemelen. Sonuç bir hafta sonra çıkacakmış. Var mı bu testi duyan yaptıran?17.haftana girmişsin canım muhtemelen değişmez artık genital organ gelişimleri tamamlandı. ama hayat da süprizlerle dolu nediyiiiimmm9 ay kız denipte dogumda erkek kucagına alanı da duydu bu kulaklar
Evet aynen öyle. Birde insanlar soruyor söylesen bi türlü soylemesen bi türlü.Bana da ikili testte ve dünkü muayenede erkek dediler net bir şekilde ama İnan hala acabalarım var.
Çünkü o kadar çok duydum ki ayrıntılıda kızken erkeğe; erkek iken kıza dönüşen
Bence her seye rağmen az bi ihtimalde olsa değişme durumu herkes için var
Ben şimdilik erkek Allah bilir sonrasını diyorum :))Evet aynen öyle. Birde insanlar soruyor söylesen bi türlü soylemesen bi türlü.
canım 4lü test işte o omurga testi dediği. 4lü testte bakılan değerlerle engüzel spina bifida diye bir hastalık var bu omurların arasından geçen sinirlerin dışarıda kese içinde olması gibi bir durum sözkonusu basitçe,onu tespit etmek için 4lü test çok kıymetli güzel sonuçlar veriyor,onun için yapmıştırYa haklısın hayırlısı olsun ama haftam artık kesin konuşmak için yeterli diye düşünüyorum. Ben kız diye kabullendim şimdiden:) isim düşün ama alışveriş yapma dedi. Artik detaylidan sonra alışverişe başlarım. Bu arada burda kimsede duymadım ama doktorum bugün omurga testi yaptırdı. Kan verdim sadece. Sen bilirsin muhtemelen. Sonuç bir hafta sonra çıkacakmış. Var mı bu testi duyan yaptıran?
evet tam gün,önceden o gün doktor randevum olduğunu haber veriyordum işyerime doktordan da bir kağıt götürüp veriyordum sorun yaşamadım, bu bir hak zaten hamileler için
Can'ım sen Sultangazi Gaziosmanpaşa taraflarında oturuyordun değil mi?canım 4lü test işte o omurga testi dediği. 4lü testte bakılan değerlerle engüzel spina bifida diye bir hastalık var bu omurların arasından geçen sinirlerin dışarıda kese içinde olması gibi bir durum sözkonusu basitçe,onu tespit etmek için 4lü test çok kıymetli güzel sonuçlar veriyor,onun için yapmıştıriyi olmuş güzel olmuş boşver bir sıkıntı çıkmaz inşallahhh benimde 13+4te kız dedi doktorum %90 dedi hatta ama bacak arasına baktı dolu gibiydi hafiften sonra nub a baktı öyle söyledi benim de kafam karışık açıkçası herkesin bacak arasına bakarak söylemiş doktoru çünkü.ben de şimdi 16.haftayı bekliyorum eski doktoruma gidicem bi de o baksın bakalım ama ben de kızım diye seviyorum valla artık
bana soruyorlar muayene saatini,muayene saatini 20 dk geçer geçmez arayıp gel diyorlar.Harika bir haber verdin bana :) teşekkürler. Peki iş yerin sorgulamadı mı tüm gün mü sürüyor kontrollerin diye? Doktor saat giriyor muydu kağıda, kontrolleri şu saatlerde gerçekleştirilmiştir diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?