2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok sevindim iyi olmanıza

Kızlar merhaba kontrolüm vardı bugün. Doktorum yüzde 95 kız dedi. Ikili testteki perinatalolg da kıza benziyor demişti. Doktoruma sordum tam göstermedimi diye? Yok dedi gayet açık netti yanılmam ama kızlarda azcık daha beklemek kesin olur dedi. Sizce değişir mi? Erkek olsa baya net olur du anlardı diye düşünüyorum.

Bana da ikili testte ve dünkü muayenede erkek dediler net bir şekilde ama İnan hala acabalarım var.
Çünkü o kadar çok duydum ki ayrıntılıda kızken erkeğe; erkek iken kıza dönüşen
Bence her seye rağmen az bi ihtimalde olsa değişme durumu herkes için var

17.haftana girmişsin canım muhtemelen değişmez artık genital organ gelişimleri tamamlandı. ama hayat da süprizlerle dolu nediyiiiimmm 9 ay kız denipte dogumda erkek kucagına alanı da duydu bu kulaklar

Dilaraginosss buyuk gecmis olsun arkadasim.yoktan bisey yuzunden bunlari yasamana cok uzuldum.sukurki hepiniz iyisiniz.
Çok şükür canım teşekkür ederim , sağol
günaydın, hayırlı sabahlar kızlar

Dilaraginosss arkadaşım çok büyük geçmiş olsun, kimseye bir şey olmamış , Allah korumuş canım,
Allah korudu canım çok şükür teşekkür ederim
Gözünaydın sağlıkla doğsun inşallah, ayrıca teşekkür ederim
Ohh şükür gözün aydın canım iyi olmana sevindim
Çok teşekkür ederim
Gözünaydın çok şükür , sağlıkla doğsun inşallah

Bu arada cin takvimi,rus takvimi, nub teorisi kese teorisi yuzuk makas bicak kalp atis sayisi hersey tuttu.hepsi kiz diyordu.
Kese teorisi derken kesenin seklinden bahsediyolar onu mu diyosunuz yoksa kesedeki yerine göre mi yüzükte karnınıza mı yaptınız acaba ya bu yüzük olayı bana mantıksız geldi ama video gördüm kus yetiştiricileri yapıyolar bunu kuslara kız mı erkek mi diye demekki tutuyo

Sağol canım teşekkür ederim.
Benim hcg oranım yüksek
Papp-a değerim ise düşük çıkmıştı
Yaş riskim düşük riskteydi 33 yaşındayım

17.haftana girmişsin canım muhtemelen değişmez artık genital organ gelişimleri tamamlandı. ama hayat da süprizlerle dolu nediyiiiimmm 9 ay kız denipte dogumda erkek kucagına alanı da duydu bu kulaklar
Ya haklısın hayırlısı olsun ama haftam artık kesin konuşmak için yeterli diye düşünüyorum. Ben kız diye kabullendim şimdiden:) isim düşün ama alışveriş yapma dedi. Artik detaylidan sonra alışverişe başlarım. Bu arada burda kimsede duymadım ama doktorum bugün omurga testi yaptırdı. Kan verdim sadece. Sen bilirsin muhtemelen. Sonuç bir hafta sonra çıkacakmış. Var mı bu testi duyan yaptıran?

Evet aynen öyle. Birde insanlar soruyor söylesen bi türlü soylemesen bi türlü.

canım 4lü test işte o omurga testi dediği. 4lü testte bakılan değerlerle engüzel spina bifida diye bir hastalık var bu omurların arasından geçen sinirlerin dışarıda kese içinde olması gibi bir durum sözkonusu basitçe,onu tespit etmek için 4lü test çok kıymetli güzel sonuçlar veriyor,onun için yapmıştır iyi olmuş güzel olmuş boşver bir sıkıntı çıkmaz inşallahhh benimde 13+4te kız dedi doktorum %90 dedi hatta ama bacak arasına baktı dolu gibiydi hafiften sonra nub a baktı öyle söyledi benim de kafam karışık açıkçası herkesin bacak arasına bakarak söylemiş doktoru çünkü.ben de şimdi 16.haftayı bekliyorum eski doktoruma gidicem bi de o baksın bakalım ama ben de kızım diye seviyorum valla artık

evet tam gün,önceden o gün doktor randevum olduğunu haber veriyordum işyerime doktordan da bir kağıt götürüp veriyordum sorun yaşamadım, bu bir hak zaten hamileler için

yaa benimde işyerimle doktorumun arası maalesef 2,5 saat ve 3 vasıta ile işe gelebiliyorum,o gün bile işe geri çağırıyorlar saat 1 - 2 demeden,insna kuduruyor yaa 3 vasıta değiştirmek ne demek ve oturacak yer bulamıyorsun.
sabrediyorum artık

Can'ım sen Sultangazi Gaziosmanpaşa taraflarında oturuyordun değil mi?
Gaziosmanpaşa medikal park hastanesi hakkında bilgin var mı? Geçenlerde bi arkadaş orayı önerdi.
Fiyatları da birçok medikalpark a göre uygun gibi.
Ben hala doktor hastane bulamadım

Harika bir haber verdin bana :) teşekkürler. Peki iş yerin sorgulamadı mı tüm gün mü sürüyor kontrollerin diye? Doktor saat giriyor muydu kağıda, kontrolleri şu saatlerde gerçekleştirilmiştir diye?
bana soruyorlar muayene saatini,muayene saatini 20 dk geçer geçmez arayıp gel diyorlar.
bende artık rapor almaya bakıcam ama ne diyeceğim bilmiyorum. çünkü saat soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…