2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Yüzük testi bendede tuttu
Çin tutmadı rus takvimi tuttu

ginerva canım sarı kantaron yağı değil mi?

Göğüs yaralari icinde
göğüslerim yara değil de göz göz olmuştu resmen ve garmestan pomat vermişlerdi ise yaradi yıkamadan emzirebilirsiniz. Ama bn krem oldugu icin fazla kullanmadim Göz goz yaralar hafifleyince zeytinyağı kullandım oda rahatlatti ve bir daha yara olmadi

Birde emzirmeden önce ve sonra sutumu az akıtıp göğüs çevresine sürüyordum bu en etkili çözüm bence. Çünkü bende çatlak yara tarzı olmadı bildiğiniz göz göz şekiller çıktı etrafinda yara gibi göğüs ucunda degil cevremdekiler nazar goz degmis dediler cunku goguslerim büyümedi küçüktü ama bebiş doyuyordu.

O zaman benim günlük böyle bir sırt çantası. Uzak yol için de büyük bir çanta almayı düşünmeliyim. Teşekkür ederim

Büyük çantayı memlekete falan giderken hastane için küçükte günlük bir yere giderken düşünmüştüm. Bende tam bilmiyorum açıkçası hangisi daha kullanışlı olur
Kızlar en kullanışlısı sırt çantası. Kaliteli, bir kaç gözü olan ve yan taraflarda mutlaka biberon su koymak için cebi olan sırt çantalarına bakın derim. Nike bu konuda çok başarılı

Kızımda bu çantayı almıştım orkiedog markası sırt çantası şeklinde onladar çok kullandım ki kaç il kaç seyahat yanımdaydı hala da taş gibi ikincide de çok rahat kullanırım

Eklentiler

• E2E8C3B3-1B9F-4E55-AA0E-75A606D94D69.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 86
Bugün kontrolden geldim çok mutluyum kuzucuğumu gördüm 12 haftada kız demişti , şimdi kesin kız dedi tek tek baktı organlarına parmaklarına omurgasına vs normal dedi, detaylı ultrason ne zaman dedim ben zaten hep detaylı bakıyorum insnmayın böyle şeylere dedi
Grip aşısı oldum , 2 li test normal çıkmıştı 3 lü için kan verdim
Balık yağı için kullan diyenlerde var kullanma diyenlerde var tartışmalı dedi
Ama sormayı unuttuğum bişey oldu benim özellikle sol gözüm kanlanıyor neden olabilir sizce kızlar

Ssedmikraska baktin mi canım rus takvimine
Pek bi meraklı gördüm kendimi
Baktim. Rus takvimi tutmadi ama rus takvimine bakarken aklima geldi. Bu kan yenilemeyle ilgili bi hesaplama vardi. Annenin dogum tarihine 3, babaninkine 4 yil ekleyerek geliyordun da en son kiminli yenilenmisse cinsiyet o oluyordu o da tuttu.

Ne güzel yaa benim karnım bi yayıldı değişik oldu hamile gibi değil de şişko gibiyim ve ben çook kilo aldım bizim doktorlar aynıydı galiba ordan hatırlıyorum sizi.. cinsiyet söyledi mi size doktor?

Ne güzel yaa benim karnım bi yayıldı değişik oldu hamile gibi değil de şişko gibiyim ve ben çook kilo aldım bizim doktorlar aynıydı galiba ordan hatırlıyorum sizi.. cinsiyet söyledi mi size doktor?
Ben iki kilo aldim daha ama benimde yayildi nasil oluyorsa resmen belim kalinlasti

Tesekkür ederim Ya yavuz bey cinsiyetin c sini konuşrurmuyor vakti gelmeden. Ben 3 boyutlu bakan bi hastaneye gittim dayanamayıp :) erkek dediler. Ama bakalım :)

Tesekkür ederim Ya yavuz bey cinsiyetin c sini konuşrurmuyor vakti gelmeden. Ben 3 boyutlu bakan bi hastaneye gittim dayanamayıp :) erkek dediler. Ama bakalım :)
Nasıl oluyo o ben hiç bilmiyorum da 3 boyutlu nerde bakılıyo acaba bu arada ben teee beylikdüzünde oyuruyorum doktor için sancaktepeye geliyorum bana
Ben iki kilo aldim daha ama benimde yayildi nasil oluyorsa resmen belim kalinlasti
ben tam ciddi bi kilo verdim üstüne hamile kaldım ve 8-9 kilo aldım kendimi kesesiö var bu 8 kiloyuda ilk 2.5 ayda aldım son 1 aydır hiç kilı almadım birden aldım ben progestan kullandım 2 aydan fazla bilmiyorum o mu yaptı

Gözde Erdoğan hayat evde başlar.

Ciddi mi yaa taa oralardan :) bak atayım ultrason görüntüsü. Ben hemen hastanenin karşısındaki sokaktayım:)

Eklentiler

• IMG-20171121-WA0012.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…