- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.661
Hafif çatlaklara iyi geliyor ama daha derin çatlak ve yaralara malesef iyi gelmiyor. Çevremde lansinoh krem işe yaradı diyen de var benim gibi hiçbir etkisi olmadi diyende varlansinoh krem cok işe yapadı bende
Kizlar bu arada cinsiyet icin yapilan antin kuntin testlerden tutanlari ve turmayanlari soyleyim.
İlginc ama en inanmadigim yuzuk testi tuttu. Yuzugu ne zaman karnima tursam erkek sonucunu verdi hic sasmadi.
Nub teorisi tutmadi sayilir. Cunku resmi buraya yukledigimde cevaplayan herkes kiz gibi gorunuyor demisti.
Cin takvimi tabiki tutmadi.
Burda bir konu vardi, 2li testte bakilan beta hcg degeri ile ilgili. O konuda diyordu ki 2li testte beta hcg niz 50 nin altindaysa erkek, ustundeyse kiz. Benimki 17ydi yani tuttu. Ama bu biraCik testin yapim zamaniyla ilgili olabilir.
Ruyalarimda erkek de gordum kiz da gordum. Ama erkek gordugum ruyalar cok daha gercekti, sanki o annelik sevgisiyle ve ozlemiyle uyaniyordum her seferinde.
Birde rahat bir hamilelik geciriyorum. Genelde kiz anneleri bulanir kusar derler. Ben de ne bulanti ne kusma cok sukur hic olmadi.
Bir de tabiki kesinlikle guzellestim. Yuzum, sacim parladi. Hatta saclarim o kadar duzeldi ki. Hamileligimin basina saclarimi kestirecektim cok yiprandi diye. Ama kestirmedim simdi nerdeyse sacimda kirik kalmadi.
Aklimdakiler bunlar.
Rus takvimini bilmiyorum ki dur bi yapip yorumlayimYüzük testi bendede tuttu
Çin tutmadı rus takvimi tuttu
O zaman benim günlük böyle bir sırt çantası. Uzak yol için de büyük bir çanta almayı düşünmeliyim. Teşekkür ederimCanım bende oğlumda böyle aldım ama kullanıslı değil en güzeli sırt cantası ben söyle bi model buldum ali ekspreste var ama instagramdada var aynı fiyata geliyo ali ekspress hem uzun sürüyo hem güvenilir mi değil mi iyi arastırmak lazım
Bana bunlar bavul gibi geliyor bebegi tasirken birde bunlari tasimak yorucu sanki. Ben buyuk bir sırt cantasi düşünüyorum cok kullanisli tasimasida kolay. Illa bebeksi bakim cantalarina gerek yok bence. Yaniliyorda olabilirim tabi ama ben normal hayattada hep sirt cantasi kullanirim
Kızlar en kullanışlısı sırt çantası. Kaliteli, bir kaç gözü olan ve yan taraflarda mutlaka biberon su koymak için cebi olan sırt çantalarına bakın derim. Nike bu konuda çok başarılıBüyük çantayı memlekete falan giderken hastane için küçükte günlük bir yere giderken düşünmüştüm. Bende tam bilmiyorum açıkçası hangisi daha kullanışlı olur
Yüzük testi bendede tuttu
Çin tutmadı rus takvimi tuttu
Baktim. Rus takvimi tutmadi ama rus takvimine bakarken aklima geldi. Bu kan yenilemeyle ilgili bi hesaplama vardi. Annenin dogum tarihine 3, babaninkine 4 yil ekleyerek geliyordun da en son kiminli yenilenmisse cinsiyet o oluyordu
Ne güzel yaa benim karnım bi yayıldı değişik oldu hamile gibi değil de şişko gibiyim ve ben çook kilo aldım bizim doktorlar aynıydı galiba ordan hatırlıyorum sizi.. cinsiyet söyledi mi size doktor?İyi geceler kızlar. Bizim karnımız baya belli artık :) oğlumda bu kadar erken çıkmamıştı. Henüz hiç kilo almamışım. Umarım böyle devam eder. Sizler nasılsınız. Herkes iyidir umarım
Ben iki kilo aldim daha ama benimde yayildi nasil oluyorsaNe güzel yaa benim karnım bi yayıldı değişik oldu hamile gibi değil de şişko gibiyim ve ben çook kilo aldım bizim doktorlar aynıydı galiba ordan hatırlıyorum sizi.. cinsiyet söyledi mi size doktor?
Tesekkür ederimNe güzel yaa benim karnım bi yayıldı değişik oldu hamile gibi değil de şişko gibiyim ve ben çook kilo aldım bizim doktorlar aynıydı galiba ordan hatırlıyorum sizi.. cinsiyet söyledi mi size doktor?
Nasıl oluyo o ben hiç bilmiyorum da 3 boyutlu nerde bakılıyo acaba bu arada ben teee beylikdüzünde oyuruyorum doktor için sancaktepeye geliyorum banaTesekkür ederimYa yavuz bey cinsiyetin c sini konuşrurmuyor vakti gelmeden. Ben 3 boyutlu bakan bi hastaneye gittim dayanamayıp :) erkek dediler. Ama bakalım :)
ben tam ciddi bi kilo verdim üstüne hamile kaldım ve 8-9 kilo aldım kendimi kesesiö var bu 8 kiloyuda ilk 2.5 ayda aldım son 1 aydır hiç kilı almadım birden aldım ben progestan kullandım 2 aydan fazla bilmiyorum o mu yaptıBen iki kilo aldim daha ama benimde yayildi nasil oluyorsaresmen belim kalinlasti
Gözde Erdoğan hayat evde başlar.Kızlar önereceğiniz kitaplar var mı? Okuduğunuz ve beğendiğiniz? Bu süreçte işimize yarayacak...
Bir arkadaşım "mahallenin en mutlu bebeği" ni tavsiye etti. Onu sipariş vericem. Varsa beraberinde başka kitaplarda sipariş vereyim istiyorum.
Ciddi mi yaa taa oralardan :) bak atayım ultrason görüntüsü. Ben hemen hastanenin karşısındaki sokaktayım:)Nasıl oluyo o ben hiç bilmiyorum da 3 boyutlu nerde bakılıyo acaba bu arada ben teee beylikdüzünde oyuruyorum doktor için sancaktepeye geliyorum bana
ben tam ciddi bi kilo verdim üstüne hamile kaldım ve 8-9 kilo aldım kendimi kesesiö var bu 8 kiloyuda ilk 2.5 ayda aldım son 1 aydır hiç kilı almadım birden aldım ben progestan kullandım 2 aydan fazla bilmiyorum o mu yaptı
Ay maşallah, hangi hastane o... Kısa süreliğine istanbuldayım gelmişken bende uğrasam çok iyi olur..Ciddi mi yaa taa oralardan :) bak atayım ultrason görüntüsü. Ben hemen hastanenin karşısındaki sokaktayım:)
Tam olarak öyle değil birşey dışarı çıkmak istiyormuş gibi bazende zonklama gibi dayanilmayacak bi acı ağrı degilTatlim baski dedigin nasi bisey boyle biri vajinanin altindan igne batirip cekiyo tarzi bosey mi tarif edebilirmisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?