2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Olabilir. Belli olmuyor. Bazisi son aylara kadar almiyor son aylar sisiveriyor. Bazisi basta aliyor sonra almiyor. Ben henuz takmiyorum kiloyu. 5. Aya girdik sayilir bu aya kadar fazla almadigim icin seviniyorum ama sonrasi ne olur mechul. Ben de cok alirim gibime geliyor cunku son 3 haftadir istahimda asiri bir artis var. Asiri. Dun gece saat 11 de uc koca kase(bildigimiz kaselerden degil benimki yaklasik 6 kepce ile doluyor ) bol kasarli domates corbasi ictim

Ben bi de normal besleniyorum öyle ağır şeyler yemem saatli besleniyorum falan yine de aldım ilk 2.5 ay işte ben çok takıyorum çünkü öyle zor verdim ki o 48 kiloyu şimdi böyle kolay geri almak kahrediyo beni

Kizlar ya bebek yüzüstü yatiyodi ultrasonda tamamen sizce boyle durumun bi sakincasi varmi. Ay insan sıkıntı yasayinca herseye takiyo ya. Biranonce kurtulmam lazim bu ruh halinden ama 15 gun boyunca kalkmadanda yaticam. Nasi dagitcam bu kafayo ben. Kitap okumaya baslamam lazim

Baktim. Rus takvimi tutmadi ama rus takvimine bakarken aklima geldi. Bu kan yenilemeyle ilgili bi hesaplama vardi. Annenin dogum tarihine 3, babaninkine 4 yil ekleyerek geliyordun da en son kiminli yenilenmisse cinsiyet o oluyordu o da tuttu.
Canım zaten rus takvimiyle kan yenileme aynı olması lazım

Can'ım buna takacak ne var yüzüyor o su içinde. Ters de durur düz de :))
Benimki de son kontrolde yüzüstüydü. Hatta doktor secdeye durmuş dedi

Yeri gelmişken ben sleepy bin ıslak havlusunu çok beğeniyorum ama ilkin üni baby ıslak Pamuk mendil iyi oluyor bezlerden ise sleepy in kullandım altını açınca poposu filan hep ıslak kaldı emmedi, huggies tasiriyo idrarı, Molfix yine ıslak bırakıyor primadan şaşmam ben

Bide arkadaslar beşik için neler düşünüyorsunuz? Tecrübeli annelerden öneri alabilir miyiz? Nasıl olmalı neye dikkat etmeliyiz?
Benimki oyun parkı beşik çünkü ilerde oda yapacağım oğluma oyun parkı katla kenara at ama mobilya öyle değil benim fikrim böyle :)

Benimki oyun parkı beşik çünkü ilerde oda yapacağım oğluma oyun parkı katla kenara at ama mobilya öyle değil benim fikrim böyle :)
Bende oğlumda park yatak aldım.3 sene yattı ilk zamanlar üst kademede yaptirmistim.hareketlenince alt kademeye indirmiştir bunda da sepet yataklardan istiyorum sonra odasına baza alırım heralde

Canım zaten rus takvimiyle kan yenileme aynı olması lazım
Rus takviminde son adet tarihini falan giriyorsun. Gun ay yil olarak tum tarihleri yaziyorsun. Benim dedigim dogum yilinin ustune 3 veya 4 koyarak sayiyorsun. Forumda o konu vardi hatta ya ben de oradan gormustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…