2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya bana da kız gibi dediler hayırlısı olsun hakkımızda benim 13 aylık bir kızım var zaten . Çok sevindim ona arkadaş olacağı için :)
Benimde 11 yaşında oğlum 8 yaşında kızım var ,biz erkek istiyoduk açıkçası ama kız olduğunada sevindim .daha çocuk dusunmedigim için kızım bacı çok iyi oldu.erkek çok aramiyo erkek kardeş ama kız için çok önemli

Benimki oyun parkı beşik çünkü ilerde oda yapacağım oğluma oyun parkı katla kenara at ama mobilya öyle değil benim fikrim böyle :)
Bende park yataktan yana oldum :) abimin çocuğunun vardı onu kullanıcaz nasipse. Bide ikeanın divanında alıp koymayı düsünüyorum, ilk basta benim için, sonrasında korkuluk alıp 3-4 yasından sonrada bebeğimi yatrmak için. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin, sağlıklı huzurlu yavrularımız olsun inşallah

Ayrıntılı ultrasonu en geć 20 aralıkda yaptırmamı dr.um istedi.ankaradayım dr. Eyüp ekici ve dr. Ali ipek ismini verdi.ayrıntılı ultrason 2 li ultrasonla çekiliyor.dr bu konuda çok bilinen bir dr.bense ayrıntılıyı 4 boyutlu ultrason sanıyordum.eyüp bey 425 tl.4 lü ultrasonda 450 civarı.özel sigortadan doğum paketi almıştım.4 boyutlu ultrasonu olan hastaneye 1 muayenelik girsem de foto alsam diyorum.benim hastanede yok.ya da ankarada uygun fiyatlı 200 civarı bir özel hastane var mı ki belki giderim.ikisine birden giremem bebege harcarım 450 tl.yi.4 lu ultrasonda bebeginizi görebiliyor musunuz

Kızlar günaydın, progestanı fitil olarak kullanan var mı ? Ben 2 gündür kullanıyorum fitil olarak ama sabahları kesilmiş süt gibi akıntım oluyor baya iç çamaşırım ıslak oluyor. Normal mi ? Birde 2 gündür karnım taş gibi ilaçtan kaynaklı olabilir mi? Bilmediğim için o kadar çok akıntı beni korkuttu açıkcası.

Günaydın
Bebegimhadi ertan veya devam ediyorsun değilim bizimd ayrıntılı için söylediğin isimlere yönlendirdi randevuyu nasıl alacağımızı sormamışım sana birşey söyledi mi?

Belirtisiznesne ben kullanıyorum canım bazen akıntı yada kalıntı oluyor sanırım iyi yerleştirmeyle alakalı bir durum

Günaydın, bacaklarımın üst kısmında ve biraz da göbeğimde kırmızı noktalar çıktı. Çok fazla değil
Demir hapının yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Ben 1 hafta kullandım ve tuvalete çıkmakta resmen eziyet çektim. Şimdi yeniden başlıcam ama sırf korkuma elim gitmiyor içmeye.

Baktim. Rus takvimi tutmadi ama rus takvimine bakarken aklima geldi. Bu kan yenilemeyle ilgili bi hesaplama vardi. Annenin dogum tarihine 3, babaninkine 4 yil ekleyerek geliyordun da en son kiminli yenilenmisse cinsiyet o oluyordu o da tuttu.
Benim 2016 da yenilenmiş
Eşimin 2018 de yenilemecek
Kız dediler bize o zaman tuttu yani

kızlar merhabalar. :) çalışmaya başladım. ev iş gebelik derken internete vaktim kalmıyor çok.
sanırım herkes alışveriş telaşına başlamış maşallah.
sormak istediğim bir konu var. yirminci haftada yapılan detaylı ultrason konusu...
yaptıracak olanlar var mı acaba? Ankarada olup devlet hastanesine yaptırmayı düşünenlerden fikir alabilir miyim :) Hangi hastane ve hangi doktor iyi. ya da detaylı ultrason çok gerekli mi . bilgilerinizi benmle paylaşır mısınız :)

Bende progestan Fitil olarak kullandim. Fitilden kaynaklaniyor. midem bulanmasin diye ama karnin tas gibi olmasi arada benimkide tas gibi oluyor ama devamli degil doktoruna sor istersen

Detayli ultrasyonda bebegin parmaklari ic organlari cinsiyeti basi hersey bakiliyor renkli goruyorsn. Gercekden guzel oluyor bu kadar detayli gormek. Ben ankarada degilim kizimi ozelde yaptirdim bunu devlete yaptirmayi dusunuyorum. 19 haftada muhane icin yer buldum. Arastirma insallah yer kalmissa ayrintili icin gun alacagim. Kizimdayken ozele gittim cok memnun kaldim. Ama benim kuzenim var o yaptirmamisti illa yaptircan diye birsey de yok. Ama simdiye kadar yapilan iki uclu felandi onlar bak sitres isi belki ama bu guzel oluyor.

Can'ım buna takacak ne var yüzüyor o su içinde. Ters de durur düz de :))
Benimki de son kontrolde yüzüstüydü. Hatta doktor secdeye durmuş dedi
Aynen aynen koymus basini secdede yatiyordu resmen. Bide cok hareket etmedi. Taktim kafaya bende amannn diyorumya su kanama olayi beni birws yıprattı. Insallah birdahada olmaz kizlar. Artik hareketlerini hissetsekte ultrasonu boyle iple cekmesek ne guzel olur dimi

Ay maşallah bizimde hissedeceğimiz günler yakın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…