- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 18
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.701
Benimde 11 yaşında oğlum 8 yaşında kızım var ,biz erkek istiyoduk açıkçası ama kız olduğunada sevindim .daha çocuk dusunmedigim için kızım bacı çok iyi oldu.erkek çok aramiyo erkek kardeş ama kız için çok önemliYa bana da kız gibi dediler hayırlısı olsun hakkımızda benim 13 aylık bir kızım var zaten . Çok sevindim ona arkadaş olacağı için :)
Bende park yataktan yana oldum :) abimin çocuğunun vardı onu kullanıcaz nasipse. Bide ikeanın divanında alıp koymayı düsünüyorum, ilk basta benim için, sonrasında korkuluk alıp 3-4 yasından sonrada bebeğimi yatrmak için. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin, sağlıklı huzurlu yavrularımız olsun inşallahBenimki oyun parkı beşik çünkü ilerde oda yapacağım oğluma oyun parkı katla kenara at ama mobilya öyle değil benim fikrim böyle :)
yaa ne güzel maşallah hiç kilo almamışsınız :) ben bi 5 kilo aldımİyi geceler kızlar. Bizim karnımız baya belli artık :) oğlumda bu kadar erken çıkmamıştı. Henüz hiç kilo almamışım. Umarım böyle devam eder. Sizler nasılsınız. Herkes iyidir umarım
Günaydın kizlarr. Bizim de bi kizimiz oluyor Allahin izni ile:) ilk cocugumuz gelsin civil civil elbiseler:)
gunaydin kizlar.ben minnagimi artik net bir sekilde hiss ediyorum ozellikle sabahlari ve aksamlari tv izledigimde cosuyor benimkibide demir hapina baslamayi dusunuyorum degerim sinirda cikti.ama kabizlik yapiyormus.demir ilaci kullanip kabizlik crkrn.var mi?
Vallaha öyle gözüküyor:) Rabbim nasil yaratmis ya bakiyorum da cinsiyet tablosu nerdeyse esit % 50 kiz % 50 erkek:)Tam tersini yazacaktım mayısın başında olan bebekler erkek sonrası kızahsenitakvim34 yanlış yazmışım :)
Evet ilk başlarda erkek bebiş haberleri baya fazlaydı sonra kızlar atağa geçti rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin :)Vallaha öyle gözüküyor:) Rabbim nasil yaratmis ya bakiyorum da cinsiyet tablosu nerdeyse esit % 50 kiz % 50 erkek:)
Benim 2016 da yenilenmişBaktim. Rus takvimi tutmadi ama rus takvimine bakarken aklima geldi. Bu kan yenilemeyle ilgili bi hesaplama vardi. Annenin dogum tarihine 3, babaninkine 4 yil ekleyerek geliyordun da en son kiminli yenilenmisse cinsiyet o oluyorduo da tuttu.
Kızlar günaydın, progestanı fitil olarak kullanan var mı ? Ben 2 gündür kullanıyorum fitil olarak ama sabahları kesilmiş süt gibi akıntım oluyor baya iç çamaşırım ıslak oluyor. Normal mi ? Birde 2 gündür karnım taş gibi ilaçtan kaynaklı olabilir mi? Bilmediğim için o kadar çok akıntı beni korkuttu açıkcası.
kızlar merhabalar. :) çalışmaya başladım. ev iş gebelik derken internete vaktim kalmıyor çok.
sanırım herkes alışveriş telaşına başlamış maşallah.
sormak istediğim bir konu var. yirminci haftada yapılan detaylı ultrason konusu...
yaptıracak olanlar var mı acaba? Ankarada olup devlet hastanesine yaptırmayı düşünenlerden fikir alabilir miyim :) Hangi hastane ve hangi doktor iyi. ya da detaylı ultrason çok gerekli mi . bilgilerinizi benmle paylaşır mısınız :)
Aynen aynen koymus basini secdede yatiyordu resmen. Bide cok hareket etmedi. Taktim kafaya bende amannn diyorumya su kanama olayi beni birws yıprattı. Insallah birdahada olmaz kizlar. Artik hareketlerini hissetsekte ultrasonu boyle iple cekmesek ne guzel olur dimiCan'ım buna takacak ne var yüzüyor o su içinde. Ters de durur düz de :))
Benimki de son kontrolde yüzüstüydü. Hatta doktor secdeye durmuş dedi
Ay maşallah bizimde hissedeceğimiz günler yakın o zamangunaydin kizlar.ben minnagimi artik net bir sekilde hiss ediyorum ozellikle sabahlari ve aksamlari tv izledigimde cosuyor benimkibide demir hapina baslamayi dusunuyorum degerim sinirda cikti.ama kabizlik yapiyormus.demir ilaci kullanip kabizlik crkrn.var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?