- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.721
Amin canım inşallah güzel günlerde kullanırız ikeanin divani da çok güzel olurBende park yataktan yana oldum :) abimin çocuğunun vardı onu kullanıcaz nasipse. Bide ikeanın divanında alıp koymayı düsünüyorum, ilk basta benim için, sonrasında korkuluk alıp 3-4 yasından sonrada bebeğimi yatrmak için. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin, sağlıklı huzurlu yavrularımız olsun inşallah
Kızlar günaydın, progestanı fitil olarak kullanan var mı ? Ben 2 gündür kullanıyorum fitil olarak ama sabahları kesilmiş süt gibi akıntım oluyor baya iç çamaşırım ıslak oluyor. Normal mi ? Birde 2 gündür karnım taş gibi ilaçtan kaynaklı olabilir mi? Bilmediğim için o kadar çok akıntı beni korkuttu açıkcası.
Bende kullandım canım yuttugumda çok mide bulantısı yaptığı için fitil olarak kullandım. Evet ilaç geri akıntı yapıyor ben gece yatmadan önce atıyordum sabah yinede geliyordu.
Benim kullandigim aylarda çok bulantim kusmam cok gaz sancim vardı zaten bağırsaklar kötüydü hep şiştim ilacında bunda buyuk bir etkisi vardi bence
Normal canım akıntı. Sürekli iç çamaşır değiştiriyoruz. Sertlik de gazdan olabilir benim de bağırsaklarım bozulmuştu.Kızlar günaydın, progestanı fitil olarak kullanan var mı ? Ben 2 gündür kullanıyorum fitil olarak ama sabahları kesilmiş süt gibi akıntım oluyor baya iç çamaşırım ıslak oluyor. Normal mi ? Birde 2 gündür karnım taş gibi ilaçtan kaynaklı olabilir mi? Bilmediğim için o kadar çok akıntı beni korkuttu açıkcası.
Hayırlı olsun çok sevindim öğrenmene :)Günaydın kizlarr. Bizim de bi kizimiz oluyor Allahin izni ile:) ilk cocugumuz gelsin civil civil elbiseler:)
Evet yapıyor maalesef. Lifli gıdalar tüketmiştim sorun olmamıştı ama hemaoroide çevirmesin dikkat et derim. Hamilelikte hemoroid olabiliyor çünkü Allah korusungunaydin kizlar.ben minnagimi artik net bir sekilde hiss ediyorum ozellikle sabahlari ve aksamlari tv izledigimde cosuyor benimkibide demir hapina baslamayi dusunuyorum degerim sinirda cikti.ama kabizlik yapiyormus.demir ilaci kullanip kabizlik crkrn.var mi?
GünaydınGünaydın
Bebegimhadi ertan veya devam ediyorsun değilim bizimd ayrıntılı için söylediğin isimlere yönlendirdi randevuyu nasıl alacağımızı sormamışım sana birşey söyledi mi?
Belirtisiznesne ben kullanıyorum canım bazen akıntı yada kalıntı oluyor sanırım iyi yerleştirmeyle alakalı bir durum
Canım geçmiş olsun magnezyum nasıl etkisi var anşamadım.inşallah tez atlatırsınızKızlar çok hastayım grip oldum. Belim tutuldu sanırım magnezyumdan. Dişlerim bile ağrıyor. Benim kuzu sömürüyor beni. Kızım da hasta. Eşe yüklendik o da hastalanacak gibi. Allah yardımcımız olsun
sagol canim bekleyelim sakin sakin yapacak bir sey yokCanım kan pıhtılaşması için yapılan test genetik tanı alanına giren zahmetli ve pahalı bir test. Tıp ta neyazık ki işler risk almayalım herşeyi yapalım mantığıyla yürümüyor. Her türlü girişim için izlenmesi gereken basamaklar var. Hepsi adım adım gidiyor. Bunda da arkadaşlar yazmışlar zaten üstüste yaşanan düşükler erken Doğum öyküsü gibi tıbbi gereklilik görülen durumlarda yapılıyor bu testte. He yapılmaz mı yapılııııır verirsin parasını gerekirse ısrar edersin doktora yaptırırsın ama bu ya uçak düşerse diye sırtında paraşütle yolculuk yapmaya benzer, ne o yolculuk öyle geçer ne de hayat böyleiçini ferah tut, bana bişey olmaz yaaaa nolcak millet köylerde gebe kalıyor tarlalarda doğuruyor diyenlerden ol azıcıkta Çok sevdiğim bir söz var hep böyle strese girip birşeyin peşine takılma saplantısına düştüğümde kendi kendime hatırlarım aha da buraya da yazayım da burda da kalsın : CEHALET MUTLULUKTUR
Var. Ozellikle yururken oluyor. Sanirim daha ortepedik taban almam gerekiyorArkadaşlar bel ağrısı olan varmı
bebeğini hisseden var mı?
bence de sirt cantasi. Kucuk el valizim ve de ucak kanini valizim var hastaneye onlardan Birini gotururum. Yolculuk yaparken kucuck Tekerlekli valiz kullananmak daha kolay oluyor. O yuzden but valiz cantalar cok kullanisli degil gibime geliyor.Büyük çantayı memlekete falan giderken hastane için küçükte günlük bir yere giderken düşünmüştüm. Bende tam bilmiyorum açıkçası hangisi daha kullanışlı olur
Canım bende oğlumda böyle aldım ama kullanıslı değil en güzeli sırt cantası ben söyle bi model buldum ali ekspreste var ama instagramdada var aynı fiyata geliyo ali ekspress hem uzun sürüyo hem güvenilir mi değil mi iyi arastırmak lazım
Bayildim bu cantalara. Bence siyah renk filan alin esinizde rahatlikla sirtina taksin tasisin. Goruntusu rengi kadinsi olmasin. Rengini begenmedi diye hammallik yapmayalimBen bebek çantası olarak bundan sipariş vercem şu arkadan açılma olayı çok hoşuma gitti en alttakini de rahatlıkla alıyosun markasını kapadım belki yasaktır diye ana soran okursa söylerim
Bende tek bacagimda gecen hafta olmustu. Esim arastirdi to bi adini neden oldugunu filan arastirdi. Ama hatirlamiyorum. Ertesi gun azicik sulandirilmis sirkeli pamukla sildim. Bir gun icinde kendiliginden gecti.Günaydın, bacaklarımın üst kısmında ve biraz da göbeğimde kırmızı noktalar çıktı. Çok fazla değil
Demir hapının yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
tam olarak ne hissediyorsunuz? Bu arada ben hamilelik basindan beri karisik vitamin kullaniyorum icinde demir de var. Kabiz olmadim olacaksiniz diye bir kesinlik yok. Hamilelik oncesinde de olmazdim simdi de pek olmuyorum.gunaydin kizlar.ben minnagimi artik net bir sekilde hiss ediyorum ozellikle sabahlari ve aksamlari tv izledigimde cosuyor benimkibide demir hapina baslamayi dusunuyorum degerim sinirda cikti.ama kabizlik yapiyormus.demir ilaci kullanip kabizlik crkrn.var mi?
Bende kullanmaya baslayali 1 gun oldu ama bu sabah uzun zaman sonra sis kalktim gercektrnde yapiyo demekki. Gyno ferro ssanol demir ilacina gelince kizlar 1 hafta hic tuvaletr gitmedim o ilac yuzunden ama vucudumuz gercekteen mukemmel devam edin azaliyo kabizlik problemleri. Kesinlikle kuru incir kuru kayisi bunlari ihmal etmeden. Iki gun surekli oyle beslenin ana ogun olarakda pırasa kabak yemegi gibi ogunler yiyin hamur isi vs. Cikarin hayatinizdan gorursunuz cok ise yaricak sonrada duzene girer insallahBende yatmadan önce koyuyorum. Demekki şişkinliğide ilaç yapıyor çünkü daha önce hiç şişkinliğim olmadı kullanmaya başlayınca oldu şişkinlik.1 ay zor biter şimdi bu ilaçla
resmen tekme hissediyorum canim.sirtustu uzandigimdan disardan.bile belli oluyor.ikinci gebelik erken hiss ettimsagol canim bekleyelim sakin sakin yapacak bir sey yok
Var. Ozellikle yururken oluyor. Sanirim daha ortepedik taban almam gerekiyor
Tam emin degilim ama bu hafta biri Beni iceriden hafif hafif kasiyor. Once iceriden kelebek ucuyor da Karin duvarina carpiyormus gibiydi simdi hep ayni noktaya uc bes defa daha belirgin iceriden elini kaydiriyor gibi. Sanki icerden I erken Kasiniyorum
bence de sirt cantasi. Kucuk el valizim ve de ucak kanini valizim var hastaneye onlardan Birini gotururum. Yolculuk yaparken kucuck Tekerlekli valiz kullananmak daha kolay oluyor. O yuzden but valiz cantalar cok kullanisli degil gibime geliyor.
Bayildim bu cantalara. Bence siyah renk filan alin esinizde rahatlikla sirtina taksin tasisin. Goruntusu rengi kadinsi olmasin. Rengini begenmedi diye hammallik yapmayalim
Bende tek bacagimda gecen hafta olmustu. Esim arastirdi to bi adini neden oldugunu filan arastirdi. Ama hatirlamiyorum. Ertesi gun azicik sulandirilmis sirkeli pamukla sildim. Bir gun icinde kendiliginden gecti.
tam olarak ne hissediyorsunuz? Bu arada ben hamilelik basindan beri karisik vitamin kullaniyorum icinde demir de var. Kabiz olmadim olacaksiniz diye bir kesinlik yok. Hamilelik oncesinde de olmazdim simdi de pek olmuyorum.
korkum.kabiz olmak.ne yapdam ise yaramiyor cunkukirgincicekler canım gyne Ferro bende kabızlık yaptı ilk gebelikte ama yine de şimdi de kullanıyorum bol su icsem daha iyi olacak
Canm bn bi aydır kullanıyorum hiç kabızlık yapmadı bende hatta iki üç kere gitmeye başladım ama aç karnına içiyosun ya mide bulantısı yapıyor ilacı içince en gec bes on dk içinde kahvaltını yap bide bi saat sonra falan mide agrısı yapıyor ama bunlar önemsiz yan etkiler bi haftada alışıyosun hiç biley kalmıyorgunaydin kizlar.ben minnagimi artik net bir sekilde hiss ediyorum ozellikle sabahlari ve aksamlari tv izledigimde cosuyor benimkibide demir hapina baslamayi dusunuyorum degerim sinirda cikti.ama kabizlik yapiyormus.demir ilaci kullanip kabizlik crkrn.var mi?
erkekler cabul belli oluyor pipiden ondan:)Evet ilk başlarda erkek bebiş haberleri baya fazlaydı sonra kızlar atağa geçti rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?