2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım inşallah güzel günlerde kullanırız ikeanin divani da çok güzel olur

Bende kullandım canım yuttugumda çok mide bulantısı yaptığı için fitil olarak kullandım. Evet ilaç geri akıntı yapıyor ben gece yatmadan önce atıyordum sabah yinede geliyordu.
Benim kullandigim aylarda çok bulantim kusmam cok gaz sancim vardı zaten bağırsaklar kötüydü hep şiştim ilacında bunda buyuk bir etkisi vardi bence

Bende yatmadan önce koyuyorum. Demekki şişkinliğide ilaç yapıyor çünkü daha önce hiç şişkinliğim olmadı kullanmaya başlayınca oldu şişkinlik. 1 ay zor biter şimdi bu ilaçla

Normal canım akıntı. Sürekli iç çamaşır değiştiriyoruz. Sertlik de gazdan olabilir benim de bağırsaklarım bozulmuştu.

Günaydın kizlarr. Bizim de bi kizimiz oluyor Allahin izni ile:) ilk cocugumuz gelsin civil civil elbiseler:)
Hayırlı olsun çok sevindim öğrenmene :)
Evet yapıyor maalesef. Lifli gıdalar tüketmiştim sorun olmamıştı ama hemaoroide çevirmesin dikkat et derim. Hamilelikte hemoroid olabiliyor çünkü Allah korusun

Kızlar çok hastayım grip oldum. Belim tutuldu sanırım magnezyumdan. Dişlerim bile ağrıyor. Benim kuzu sömürüyor beni. Kızım da hasta. Eşe yüklendik o da hastalanacak gibi. Allah yardımcımız olsun

Günaydın isim verdi birsey söylemedi.dokturu internetten buluruz diye.ali ipek devlette çalışıyir sanırım ona bir tel bulamadım.

Kızlar çok hastayım grip oldum. Belim tutuldu sanırım magnezyumdan. Dişlerim bile ağrıyor. Benim kuzu sömürüyor beni. Kızım da hasta. Eşe yüklendik o da hastalanacak gibi. Allah yardımcımız olsun
Canım geçmiş olsun magnezyum nasıl etkisi var anşamadım.inşallah tez atlatırsınız

sagol canim bekleyelim sakin sakin yapacak bir sey yok

Arkadaşlar bel ağrısı olan varmı
Var. Ozellikle yururken oluyor. Sanirim daha ortepedik taban almam gerekiyor
bebeğini hisseden var mı?

Tam emin degilim ama bu hafta biri Beni iceriden hafif hafif kasiyor. Once iceriden kelebek ucuyor da Karin duvarina carpiyormus gibiydi simdi hep ayni noktaya uc bes defa daha belirgin iceriden elini kaydiriyor gibi. Sanki icerden I erken Kasiniyorum

Büyük çantayı memlekete falan giderken hastane için küçükte günlük bir yere giderken düşünmüştüm. Bende tam bilmiyorum açıkçası hangisi daha kullanışlı olur
bence de sirt cantasi. Kucuk el valizim ve de ucak kanini valizim var hastaneye onlardan Birini gotururum. Yolculuk yaparken kucuck Tekerlekli valiz kullananmak daha kolay oluyor. O yuzden but valiz cantalar cok kullanisli degil gibime geliyor.

Ben bebek çantası olarak bundan sipariş vercem şu arkadan açılma olayı çok hoşuma gitti en alttakini de rahatlıkla alıyosun markasını kapadım belki yasaktır diye ana soran okursa söylerim
Bayildim bu cantalara. Bence siyah renk filan alin esinizde rahatlikla sirtina taksin tasisin. Goruntusu rengi kadinsi olmasin. Rengini begenmedi diye hammallik yapmayalim

Bende tek bacagimda gecen hafta olmustu. Esim arastirdi to bi adini neden oldugunu filan arastirdi. Ama hatirlamiyorum. Ertesi gun azicik sulandirilmis sirkeli pamukla sildim. Bir gun icinde kendiliginden gecti.
tam olarak ne hissediyorsunuz? Bu arada ben hamilelik basindan beri karisik vitamin kullaniyorum icinde demir de var. Kabiz olmadim olacaksiniz diye bir kesinlik yok. Hamilelik oncesinde de olmazdim simdi de pek olmuyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız ? Biz cinsiyetimizi öğrendik. Allah istediğimi nasip etti çok şükür kızım olacakmış. O kadar sevindim ki anlatamam. Çok şaşırdım çok duygulandim. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olur.

Bende yatmadan önce koyuyorum. Demekki şişkinliğide ilaç yapıyor çünkü daha önce hiç şişkinliğim olmadı kullanmaya başlayınca oldu şişkinlik. 1 ay zor biter şimdi bu ilaçla
Bende kullanmaya baslayali 1 gun oldu ama bu sabah uzun zaman sonra sis kalktim gercektrnde yapiyo demekki. Gyno ferro ssanol demir ilacina gelince kizlar 1 hafta hic tuvaletr gitmedim o ilac yuzunden ama vucudumuz gercekteen mukemmel devam edin azaliyo kabizlik problemleri. Kesinlikle kuru incir kuru kayisi bunlari ihmal etmeden. Iki gun surekli oyle beslenin ana ogun olarakda pırasa kabak yemegi gibi ogunler yiyin hamur isi vs. Cikarin hayatinizdan gorursunuz cok ise yaricak sonrada duzene girer insallah

resmen tekme hissediyorum canim.sirtustu uzandigimdan disardan.bile belli oluyor.ikinci gebelik erken hiss ettim

Canm bn bi aydır kullanıyorum hiç kabızlık yapmadı bende hatta iki üç kere gitmeye başladım ama aç karnına içiyosun ya mide bulantısı yapıyor ilacı içince en gec bes on dk içinde kahvaltını yap bide bi saat sonra falan mide agrısı yapıyor ama bunlar önemsiz yan etkiler bi haftada alışıyosun hiç biley kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…