- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.741
Progestan hap kullaniyorum kullanimi fitilden daha konforlu diye hapini Verdi doktor 've uyumadan hemen once aldigim icin hic yanetki yasamiyorum.istersen doktoruna sorduktan sonra sende Boyle yapabilirsin.vajiinal fitil olarak crinon kullanmistim oda islaklik 've akinti yapiyordu.Kızlar günaydın, progestanı fitil olarak kullanan var mı ? Ben 2 gündür kullanıyorum fitil olarak ama sabahları kesilmiş süt gibi akıntım oluyor baya iç çamaşırım ıslak oluyor. Normal mi ? Birde 2 gündür karnım taş gibi ilaçtan kaynaklı olabilir mi? Bilmediğim için o kadar çok akıntı beni korkuttu açıkcası.
Cok guzelmis besiginiz saglikli,huzurlu,mutlu gunlerde kullanin canim.evllilik yildonumunuz kutlu olsun.nice guzel yillariniz olsun evlatlarinizla.esinde cok guzel bir jest yapmis.omur boyu unutamazsin.Eki Görüntüle 2071778 Kızlar bgün bizim evlilik yıldönümümüz dün gece on iki gbi esim ısrarla bebeğimize ayırdığımız odaya girmemi istedi bi de ne göreyim odama koyacağım sepet beşiği almış minnoşerken aslında ama ztn ben erkenden almayı düşünüyodum buda internetteki resmi beşiğin
Çok teşekkür ederimCok guzelmis besiginiz saglikli,huzurlu,mutlu gunlerde kullanin canim.evllilik yildonumunuz kutlu olsun.nice guzel yillariniz olsun evlatlarinizla.esinde cok guzel bir jest yapmis.omur boyu unutamazsin.
Progestan hap kullaniyorum kullanimi fitilden daha konforlu diye hapini Verdi doktor 've uyumadan hemen once aldigim icin hic yanetki yasamiyorum.istersen doktoruna sorduktan sonra sende Boyle yapabilirsin.vajiinal fitil olarak crinon kullanmistim oda islaklik 've akinti yapiyordu.
Çok güzel canım.bende bundan istiyorum kaç aya kadar kullanılabilir acabaEki Görüntüle 2071778 Kızlar bgün bizim evlilik yıldönümümüz dün gece on iki gbi esim ısrarla bebeğimize ayırdığımız odaya girmemi istedi bi de ne göreyim odama koyacağım sepet beşiği almış minnoşerken aslında ama ztn ben erkenden almayı düşünüyodum buda internetteki resmi beşiğin
yarindan.itibaren.baslayayim o.zaman bende . besiginiz cok guzelmis gercekten saglikla uyusun minnosun canim ❤Canm bn bi aydır kullanıyorum hiç kabızlık yapmadı bende hatta iki üç kere gitmeye başladım ama aç karnına içiyosun ya mide bulantısı yapıyor ilacı içince en gec bes on dk içinde kahvaltını yap bide bi saat sonra falan mide agrısı yapıyor ama bunlar önemsiz yan etkiler bi haftada alışıyosun hiç biley kalmıyor
Peki benim gibi uyumadan once alsan cunku Ben hic yan etki hissetmiyorum o sayede.doktoruna bir sor istersen canim.senin rahat etmen cok onemliFitil olarak kullanılanda hap canım aynısı sadece fitil olarak alıyorsun hapı. Daha önce ağızdan almıştım çok yan etki yapmıştı bende inanılmaz bir uyku inanılmaz bir baş dönmesi. Çalıştığım için o uyku halini hiç kaldıramam şuanda. Mecbur fitil olarak kullanmaya devam edeceğim :/
bende Allah nasip ederse sırt çantası olanlardan düşünüyorum, bunlardan kullandım daha önce, haklısın taşıması daha zor oluyor, arabaya asıyordum genelde ama, araba olmadığı zaman kolunda zor oluyor sırt daha iyi olacak sankiBana bunlar bavul gibi geliyor bebegi tasirken birde bunlari tasimak yorucu sanki. Ben buyuk bir sırt cantasi düşünüyorum cok kullanisli tasimasida kolay. Illa bebeksi bakim cantalarina gerek yok bence. Yaniliyorda olabilirim tabi ama ben normal hayattada hep sirt cantasi kullanirim
evet inanırım, nazar olunca öyle göz göz olur derler,@ginerva canım sarı kantaron yağı değil mi?
Göğüs yaralari icinde
göğüslerim yara değil de göz göz olmuştu resmen ve garmestan pomat vermişlerdi ise yaradi yıkamadan emzirebilirsiniz. Ama bn krem oldugu icin fazla kullanmadim Göz goz yaralar hafifleyince zeytinyağı kullandım oda rahatlatti ve bir daha yara olmadi
Birde emzirmeden önce ve sonra sutumu az akıtıp göğüs çevresine sürüyordum bu en etkili çözüm bence. Çünkü bende çatlak yara tarzı olmadı bildiğiniz göz göz şekiller çıktı etrafinda yara gibi göğüs ucunda degil cevremdekiler nazar goz degmis dediler cunku goguslerim büyümedi küçüktü ama bebiş doyuyordu.
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla al kucağına inşallahKızlar dun öğrendim cinsiyeti kızım olcak hayırlısıylaçin Rus hiç birşey tutmadı hepsi erkek gösteriyordu bunuda yazmak istedim.kesin dedi daha degisceginde sanmıyorum
güzelmiş, güle güle kullanın bebişinleEki Görüntüle 2071778 Kızlar bgün bizim evlilik yıldönümümüz dün gece on iki gbi esim ısrarla bebeğimize ayırdığımız odaya girmemi istedi bi de ne göreyim odama koyacağım sepet beşiği almış minnoşerken aslında ama ztn ben erkenden almayı düşünüyodum buda internetteki resmi beşiğin
Saol cnm Allah razı olsun.hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalım inşallahhayırlı uğurlu olsun, sağlıkla al kucağına inşallah
hayırlısı olsun canım gözün aydınMerhaba kızlar nasılsınız ? Biz cinsiyetimizi öğrendik. Allah istediğimi nasip etti çok şükür kızım olacakmış. O kadar sevindim ki anlatamam. Çok şaşırdım çok duygulandim. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olur.
Teşekkür ederim canım seninde gözün aydın. Senin adina da cok sevindim. Cimcimelerimize kavusmakta nasip olur inşallahhayırlısı olsun canım gözün aydınbende kız çok istiyodum allah gönlüme göre verdı kız annesi olcaz allah kısmet ederse
Allah'ım minnoş kızlar atağa geçti maşallah rabbim sağlıkla.kavustursun hepimizidoktordan ciktim simdi kizimiz geliyormus gerci kesin demedi de buyuk ihtimal kizmis meryem aksam geliyorrr oglum kiz kardes geliyor insallah
gözünaydın canım, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla doğsun inşallahMerhaba kızlar nasılsınız ? Biz cinsiyetimizi öğrendik. Allah istediğimi nasip etti çok şükür kızım olacakmış. O kadar sevindim ki anlatamam. Çok şaşırdım çok duygulandim. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olur.
Merhaba, Ankara'da yasamıyorum ama fikrimi belirtmek isterim, çünkü bende epey bir araştırma yaptım bu konuda.kızlar merhabalar. :) çalışmaya başladım. ev iş gebelik derken internete vaktim kalmıyor çok.
sanırım herkes alışveriş telaşına başlamış maşallah.
sormak istediğim bir konu var. yirminci haftada yapılan detaylı ultrason konusu...
yaptıracak olanlar var mı acaba? Ankarada olup devlet hastanesine yaptırmayı düşünenlerden fikir alabilir miyim :) Hangi hastane ve hangi doktor iyi. ya da detaylı ultrason çok gerekli mi . bilgilerinizi benmle paylaşır mısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?