2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bgün bizim evlilik yıldönümümüz dün gece on iki gbi esim ısrarla bebeğimize ayırdığımız odaya girmemi istedi bi de ne göreyim odama koyacağım sepet beşiği almış minnoş erken aslında ama ztn ben erkenden almayı düşünüyodum buda internetteki resmi beşiğin

Progestan hap kullaniyorum kullanimi fitilden daha konforlu diye hapini Verdi doktor 've uyumadan hemen once aldigim icin hic yanetki yasamiyorum.istersen doktoruna sorduktan sonra sende Boyle yapabilirsin.vajiinal fitil olarak crinon kullanmistim oda islaklik 've akinti yapiyordu.

Cok guzelmis besiginiz saglikli,huzurlu,mutlu gunlerde kullanin canim.evllilik yildonumunuz kutlu olsun.nice guzel yillariniz olsun evlatlarinizla.esinde cok guzel bir jest yapmis.omur boyu unutamazsin.

Fitil olarak kullanılanda hap canım aynısı sadece fitil olarak alıyorsun hapı. Daha önce ağızdan almıştım çok yan etki yapmıştı bende inanılmaz bir uyku inanılmaz bir baş dönmesi. Çalıştığım için o uyku halini hiç kaldıramam şuanda. Mecbur fitil olarak kullanmaya devam edeceğim :/

Çok güzel canım.bende bundan istiyorum kaç aya kadar kullanılabilir acaba

yarindan.itibaren.baslayayim o.zaman bende . besiginiz cok guzelmis gercekten saglikla uyusun minnosun canim ❤

Peki benim gibi uyumadan once alsan cunku Ben hic yan etki hissetmiyorum o sayede.doktoruna bir sor istersen canim.senin rahat etmen cok onemli

bende Allah nasip ederse sırt çantası olanlardan düşünüyorum, bunlardan kullandım daha önce, haklısın taşıması daha zor oluyor, arabaya asıyordum genelde ama, araba olmadığı zaman kolunda zor oluyor sırt daha iyi olacak sanki

evet inanırım, nazar olunca öyle göz göz olur derler,

güzelmiş, güle güle kullanın bebişinle

hayırlısı olsun canım gözün aydın bende kız çok istiyodum allah gönlüme göre verdı kız annesi olcaz allah kısmet ederse

hayırlısı olsun canım gözün aydın bende kız çok istiyodum allah gönlüme göre verdı kız annesi olcaz allah kısmet ederse
Teşekkür ederim canım seninde gözün aydın. Senin adina da cok sevindim. Cimcimelerimize kavusmakta nasip olur inşallah

gözünaydın canım, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla doğsun inşallah

Merhaba, Ankara'da yasamıyorum ama fikrimi belirtmek isterim, çünkü bende epey bir araştırma yaptım bu konuda.
Özel mi yoksa devletmi orası için bir fikrim yok ben Erzurum'a yakınım ve burda Özele gidicez nasipse Aralık ayında. imkanınız var ise elbette yaptırın; Olası kalp hastalıkları, böbrek-beyin rahatsızlıkları tespit ediliyor. Eğer böyle bir durum var ise ki hersey Allahtan, hazırlıklı olup ön arastırma yapmamız, doktor-hastahane bulmamız gerekebilir ki bu devirde bunlara ulaşımda sıkıntı. ha geçmişte var mıydı sanki? yoktu ama bu kadar kalabalıkta imkan da yoktu. Ne bize ne de bebeğe bir zararı olmuyor. bebeğin 4boyutlu görüntüsü oluyormuş vs inanın burasında değilim ben işim. benim yeğenim kalp hastası olarak doğdu, çok şükür ozamanki şartlar dahilinde bir sıkıntı çıkmadan doktor hastahane vs ulasabildik. iş yerimdeki arkadasımnda bebeğinde kalp rahatsızlığı var, ama onunkini eve geldikten 2 ay sonra farketti doktorlar ve geç kalmış olmaya ramak kaldı diyebilirim. böyle seyleri düşünürek yaptırmak gerekir diye düşünüyorum.
inşallah hepimiizn bebeği sağlıklı sihhatli olur hanımlar ve bizler onlara sıcacık bir yuva verebiliriz.
sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…