- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.141
Ben 21 haftada yaptiracagim yani 1 ay sonra. Randevu aldim simdidenSelam kızlar. Ben ikili test yaptırmadım. Doktorum detaylı ultrason istedi. Yaptıran var mı aranızda?
Öncelikle geçmiş olsun canım, NT değeri 0,95 sanırım bi sıkıntı yok diye okumustum. 3e yakın değerlerde oluyor diye biliyorum tabi bu bilgilerim seni yönlendirmesin lütfen. baska bir doktora gitmen belki iyi gelebilir?Bugun egitim arastirmaya gittim ikili test sonucum ekte. Ben ayrıntılı ultrason için gün almak istiyordum. Test sonucuna baktı ve sen riskli gebeliktesin seni tıbbi genetiğe göndereceğim sıvı alınacak dedi. Ben istemiyorum dedim ayrıntılı istiyorum dedi. Sıvı alınmazsa ayrintili ultrason yapamayız dedi. Ben istemiyorum yaşa bağlı diyorum anlatamiyorum ağlayarak çıktım hastaneden ve hala ağlıyorum. Biraz kendime gelince BIMER e sikayet edicem haksiz miyim? Sizce risk var mı?
Bugun egitim arastirmaya gittim ikili test sonucum ekte. Ben ayrıntılı ultrason için gün almak istiyordum. Test sonucuna baktı ve sen riskli gebeliktesin seni tıbbi genetiğe göndereceğim sıvı alınacak dedi. Ben istemiyorum dedim ayrıntılı istiyorum dedi. Sıvı alınmazsa ayrintili ultrason yapamayız dedi. Ben istemiyorum yaşa bağlı diyorum anlatamiyorum ağlayarak çıktım hastaneden ve hala ağlıyorum. Biraz kendime gelince BIMER e sikayet edicem haksiz miyim? Sizce risk var mı?
Amin insallah cumlemize canimGeçmiş olsun Allah sanada hepimize de bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza almak nasip etsin
1/6000 kusur gordugum en iyindegerlerden nasi bi dr ya. Kesinlikle baska doktora git de rahatla. Benim 1/3000 ama sen grafik kismini paylasmamissin pnu paylassana yesil alanda degilmi risk kisminBugun egitim arastirmaya gittim ikili test sonucum ekte. Ben ayrıntılı ultrason için gün almak istiyordum. Test sonucuna baktı ve sen riskli gebeliktesin seni tıbbi genetiğe göndereceğim sıvı alınacak dedi. Ben istemiyorum dedim ayrıntılı istiyorum dedi. Sıvı alınmazsa ayrintili ultrason yapamayız dedi. Ben istemiyorum yaşa bağlı diyorum anlatamiyorum ağlayarak çıktım hastaneden ve hala ağlıyorum. Biraz kendime gelince BIMER e sikayet edicem haksiz miyim? Sizce risk var mı?
Cok sukur, daha sakinim yatiyorum kanamam az kahverengi seklinde devam ediyor. Ins zamanla iyi olur plasenta yukari cikar. Allah hepimize hayirli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin duadan baska caremiz yok. Sagolasin canimFonetik nasıl oldunn
sana içini rahatlatacak birşey söyleyeyim mi. Sonuna kadar gitmiş biri olarak çok pişmanım ve çok kızgınım. Ebeler inmeyecek gibi duruyor dediklerinde diretmeseydim keşke. Denedim ve olmadı ama ısrar ettim. Doktorum da bana bıraktı sağolsun. Sonradan acaba demeyeyim diye belki. Ama Doğum sonrası okadar yorgun halsiz aç ve sütsüz dümki. Hepsi ısrar ettim diye oldu dedim. Evet herşeyin hayırlısı ama iyi diye ısrar da etmemek gerekiyormuş demekki. Hiç üzülme oyüzden. Direk sezeryana girenlere de çok imrenmiştim. Çok dinç tok ve sağlıklı görünüyorlardı bana göre. Bir de kızgındım. Çevremde sezeryanı ölüm gibi gösterdikleri için.Eşim bile güya şakasına "işte sen doğurmaya korktun doktor sezaryen deyince hemen kabul ettin" falan diyor ve bu beni çok rahatsız ediyor, doktorum da iyiydi suçlamak istemiyorum tecrübeliydi öngörülüydü, ve verdiği randevudan önce benim sancım doğumum başlamıştı cumartesi akşamı gelip ameliyat yapmaya çok mu meraklıydı sanki kadın olacak olsa bırakırdı heralde ebelere çek sancıyı sabaha doğar derdi...ben evet korktum ama bebeği çekiştiriyorlar omzu çıkabiliyor saatlerce orda sıkışıp oksijensiz kalıyor daha fazla zorlamaya cesaretim yoktu...normal doğum dendikçe benim içim sızlıyor çok şükür yavrum çok sağlıklıydı normal doğum yapamasam da inşallah bi da öyle olur
Canım benim haklısın yoruluyoruz ama suçlama kendini. 7 24 çalışıp sorun yaşamayan da var ev hanımı olup yaşayan da. Herşey kısmet ve sınav. Gerçekten geçecek inşallah bak arkadaşlar. Neler atlattı. Sizler de atlatacaksınız inşallah. Benim de okul yüzünden belim tutuldu sanırım eğil kalk zıpla hopla böyle olduAgzindan bal damliyor, insallah canim benim her sey yoluna girer. Ama sucluluk hissediyorum okulda cok yordum kendimi dersler, nobet ,tubitak projesi .kendinize dikkat edin valla sakaya gelmiyormus turp gibiyim saniyodum bu ay ama 3 gunde yataga dustuk. Buna sukur tabi.
Evet canım ama hiç korkulacak bişey değilmiş. Kordon çok esnek. Bebeğe zarar vermiyor. Şuanki bebeğimde de var kordon. Çok hareketli ve karnı geniş annelerde daha çok oluyor sanırım. Bu seni korkutmasın öyle doğuran birsürü anne var hem de normal yollaCanım kordon derken anlamadım orayı kordon çocuğun boynunamı dolanmıştı
O çocuk okula gelmemeli birsüre bulaşıcıydı bildiğim kadarıyla. Birşey olmaz canım ama sor tabi yine de.Kızlar dersine girdiğim sınıfta bir öğrencim uyuz olmuş kalınıyordu bikaç haftadır slerji sanıyorduk bu uyuz bulaşıcı bildiğim kadarıyla dra sorsammıki aşısı falan varmıki
Hoşbuldum canım. Amiiinn inşallah sağlıkla gününde gelsinler yeter. İlk 20haftalıktı canım 2.de kan cıvıtıcıda kullandım yine serklaj oldum ama enfeksiyon erken doğum sebebi oldu. Dr ihmali yüzünden antibiyotik veremedi bir takibe almadı hiç. 25haftalık geldi yavrum 1hafta yaşadı. Şimdi dikkat ederek dualar eşliğinde yatıyorum canım.Hoşgeldin canım Rabbim yavrularımızı bağışlasın İnş hepimiz kucağımıza alalım ilk kayıplar kaç haftalık... Yat canım napalım yeterki kuzularımız iyi olsun şurda ne kaldı yavrulara İnşallah
Canım burada hiç birimiz doktor değiliz. Yok desek ve eğer bir risk söz konusuysa bunun vebalini kimse taşıyamaz diye düşünüyorum . Sen başka bir doktora daha danış iştersen . Moralini yüksek tut inşallah doktor yanılmıştır olabiliyor bazen böyle seyler sıkça duyuyoruz . Dualarımız seninleBugun egitim arastirmaya gittim ikili test sonucum ekte. Ben ayrıntılı ultrason için gün almak istiyordum. Test sonucuna baktı ve sen riskli gebeliktesin seni tıbbi genetiğe göndereceğim sıvı alınacak dedi. Ben istemiyorum dedim ayrıntılı istiyorum dedi. Sıvı alınmazsa ayrintili ultrason yapamayız dedi. Ben istemiyorum yaşa bağlı diyorum anlatamiyorum ağlayarak çıktım hastaneden ve hala ağlıyorum. Biraz kendime gelince BIMER e sikayet edicem haksiz miyim? Sizce risk var mı?
Amniyon sıvısı aldırmak zorunda değilsin ayrintilinin bunla hic bir bağlantısı yok. Benimde riskli gözüküyor ama ben sıvı aldırmayacağım dedim bu hafta da normal kontrole çağırdı ve ayrıntılı için randevu verecekBugun egitim arastirmaya gittim ikili test sonucum ekte. Ben ayrıntılı ultrason için gün almak istiyordum. Test sonucuna baktı ve sen riskli gebeliktesin seni tıbbi genetiğe göndereceğim sıvı alınacak dedi. Ben istemiyorum dedim ayrıntılı istiyorum dedi. Sıvı alınmazsa ayrintili ultrason yapamayız dedi. Ben istemiyorum yaşa bağlı diyorum anlatamiyorum ağlayarak çıktım hastaneden ve hala ağlıyorum. Biraz kendime gelince BIMER e sikayet edicem haksiz miyim? Sizce risk var mı?
allah kolaylık versin cnm çalışınca zor oluyor kendimden biliyorumbenim koşturmakta geçiyor bu aralar haftasonuna kadar işlerimi bitirmeye çalışcam. Evden çalışıyorum son dönemde. Onun dışında bıgün randevum ardı bebişi görecektik gidemedim maalesef mesai bitimine kadar çalıştım yarına kaldı
Sonucun çok iyi canım hiç üzülüp bebeğini de üzme. O doktor kötü günündeymiş demekki. Kendi doktoruna mail at sor istersen için rahatlar.Bugun egitim arastirmaya gittim ikili test sonucum ekte. Ben ayrıntılı ultrason için gün almak istiyordum. Test sonucuna baktı ve sen riskli gebeliktesin seni tıbbi genetiğe göndereceğim sıvı alınacak dedi. Ben istemiyorum dedim ayrıntılı istiyorum dedi. Sıvı alınmazsa ayrintili ultrason yapamayız dedi. Ben istemiyorum yaşa bağlı diyorum anlatamiyorum ağlayarak çıktım hastaneden ve hala ağlıyorum. Biraz kendime gelince BIMER e sikayet edicem haksiz miyim? Sizce risk var mı?
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Herşeyde vardır bir hayır bu sefer kavuşursunuz Allah’ın izniyle.Hoşbuldum canım. Amiiinn inşallah sağlıkla gününde gelsinler yeter. İlk 20haftalıktı canım 2.de kan cıvıtıcıda kullandım yine serklaj oldum ama enfeksiyon erken doğum sebebi oldu. Dr ihmali yüzünden antibiyotik veremedi bir takibe almadı hiç. 25haftalık geldi yavrum 1hafta yaşadı. Şimdi dikkat ederek dualar eşliğinde yatıyorum canım.
Haklisin canim, hersey olacagina variyor sabretmek lazim. Insallah hepimiz icin her sey iyi olur. Sen de dikkat et kendine cok yorma canim.[/QUOTE]Canım benim haklısın yoruluyoruz ama suçlama kendini. 7 24 çalışıp sorun yaşamayan da var ev hanımı olup yaşayan da. Herşey kısmet ve sınav. Gerçekten geçecek inşallah bak arkadaşlar. Neler atlattı. Sizler de atlatacaksınız inşallah. Benim de okul yüzünden belim tutuldu sanırım eğil kalk zıpla hopla böyle oldu
Kaçta kaç olmasi gerekiyorBugun egitim arastirmaya gittim ikili test sonucum ekte. Ben ayrıntılı ultrason için gün almak istiyordum. Test sonucuna baktı ve sen riskli gebeliktesin seni tıbbi genetiğe göndereceğim sıvı alınacak dedi. Ben istemiyorum dedim ayrıntılı istiyorum dedi. Sıvı alınmazsa ayrintili ultrason yapamayız dedi. Ben istemiyorum yaşa bağlı diyorum anlatamiyorum ağlayarak çıktım hastaneden ve hala ağlıyorum. Biraz kendime gelince BIMER e sikayet edicem haksiz miyim? Sizce risk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?