2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Tabii ki ama hepimiz az çok bilgisiyiz birbirimize bakarak bilgilendik. Tüm test sonucunu gireceksiniz ekte. Risk değerinin altındadır yazıyor orada. Ama yok illa sıvı alıcaz diyor bizim için 1:1000 risklidir diyor.
Şu anda kendime biraz geldim ve hemen BIMER ve sağlık bakanlığına şikayette bulundum.
Sıvı aldırmazsam rutin kontrollere gelebilirmişim ama test yapılmamış. Ayrintiliya sevk etmezlermis. Ikisi birbirinden o kadar farklı ki anlatamadım.
Dawn sendromu çıksa tedavi var mı yok ya aldıracağım vicdan azabından öleceğim yada bu gerçekle hamileliğini ağlayarak geçireceğim. Ve sonuç ta yok diyor gereksiz yere niye sıvı aldırayım.
Ayrıntılı ultrasonda beyin omurilik kalp karin ici organlar el ayak parmaklar yarık dudak yarık damak ... vs ye bakılıyor bunların tedavisi var ve bende ona gore bir hastane bulup orada doğum yapar ve hemen tedavisine başlayabilirim. Ama anlatamadım anlatamamak neyse moral olarak eksilerin çok altına düştüm.

Eklentiler

• Screenshot_20171128-150236.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 71
Bu konuda ben neyse okumuş yazmış az çok bilinçli bir insanım ya bilinçsiz aileler ne olacak düşünsenize.

Risk her gebelikte vardir. Ve her yuksek riskli geneligin normal dogurma sansi vardir. Yani sen sivi aldirmak istemiyorsan aldirma. Doktor degistir. Ben 3lu test istemedigime dair iki sefer kagit imzaladim. Ayni sebepten bimere sikayette de bulundum ama cok sacma bir donus aldim. Doktorlar gebeligin en saglikli sekilde ilerlemesi icin yapmak isteyebilirler gibi olagan karsilamislardi.
Canim doktorla cinsiyet muhabbetine gelemedik ikili test muhabbetinden

3 lu test muhabbeti yuzunden bende gelememistim oralara ama en son iki sefer kagit imzaladim 3 lu test yaptirmak istemiyorum anomali olursa kabul ediyorum diye. Anca ondan sonra bakma zahmetine girdiler cinsiyet icin.

allah kolaylık versin cnm çalışınca zor oluyor kendimden biliyorum inş.bebişini sağlıkla gör bugün guzel haberlerle dön cinsiyeti belli oldu mu bebişkonun
Amin canım hepimize. Evet şükür bugün gittim en son yaşadığım araba olayımdan beridir bebeğimi görememiştim, biraz tedirgindim açıkcası. Bebek gayet iyiydi Allah a şükür. Oğlumuz olucak Allah’ın iZniyle

Kizlar yuruyus, pilates vs.. isleri nasil gidiyor. Ben daha baslamadim cunku baslayacak enerjim yok. Disarda isim oldugunda bile eve bitkin bir vaziyette donuyorumZ gecen hafta 11 bin adim atmisim. Resmen eve gelince yerimden kalkamadim o kadar kotuydum ki. Siz ne yapiyorsunuz normal doguma kolaylik olsun diye?

semabsrn , sıkma canını bende de yaş riski var, istersen sıvı alalım tamamen sizin isteğinize bağlı dediler, düşünün dediler ama bu arada ayrıntılı içinde gün aldırdılar, yani sıvı aldıracaksan ayrıntılıya girebilirsin demediler ki ben aldırmamaya karar verdim, sıvı aldırmıyorum ama ayrıntılı için randevum var, o dr' ta var bir sorun sanırım, sen kendi doktorunla konuş bence bu konuyu, ne diyecek bende çok merak ettim,

Bugün kontrolüm vardı hanımla ok şükür herşey yolundaydı. Ara sıra olan sağ kasık ağrıma bi açıklama bulamadı doktor , bende anlamadım neden sağ tarafta ağrı magnezyum hapı verdi ve haftada iki kere balık tüket balık yağı içmene gerek Yok dedi . inşallah hepimizin Bebişleri sağlıkla büyüyordur

Allah içini doldurmayı nasip etsin tatlım, iyi günlerde kullanın. :)

Hiçbirşey resmen hiçbirşey , bu aralar bol bol oturuyorum sonum pek iç açıcı değil. İnternetten gamile yogası yaparım dedim Yok , mecalim yok ki şurdan şuraya gidiyim. Ayrıca çarşıya Avm ye çıkıyorum her 5 dakikada bir yoruluyorum

kızlar benim sol kasığıma (bebiş orda) ara ara sızı şeklinde ani sancılar giriyo
çok şiddetli değil ama sinir bozucu
sıkıntılı bir durum değildir di mi? kendimi dinlemek istemiyorum ama yine de ihmal ediyo olma düşüncesi sinirimi bozuyo

O çocuk okula gelmemeli birsüre bulaşıcıydı bildiğim kadarıyla. Birşey olmaz canım ama sor tabi yine de.
Ailesi gelmiş almış canım ama bu çocuk okulun pansiyonunda kalıyor yani onunla aynı yatakhanedeki çocuklarada geçebilir müdürle konuştuk sessiz kalıyor ben druma sordum bir tehlike sözkonusu değil gebeler için dedi ama yakın temastan uzak durmamı söyledi

Benim de yaş riski sizden daha da yüksek bugün doktora sordum ninfy test yapılabilir yarın görüşelim dedi. Beni de bir stres sardı. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Benim de yaş riski sizden daha da yüksek bugün doktora sordum ninfy test yapılabilir yarın görüşelim dedi. Beni de bir stres sardı. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bu yaş riski kaç yaşından sonra oluyor?sizlerin yaşı kaç ki risk var merak ediyorum

Haklisin canim, hersey olacagina variyor sabretmek lazim. Insallah hepimiz icin her sey iyi olur. Sen de dikkat et kendine cok yorma canim.
Sağol canım hareketlerini hissetmeye başladın mı. Hissedince daha gönlü rahat geçiyor insanın. :)[/QUOTE]
Yok hissetmiyorum ilk kaybimda 22 haftalikti onda da hic hissetmemistm ben anlamiyorum heralde, ins hissederiz de icimiz rahat eder canim

Ssedmikraska canım olay dr değiştirmek değil ki olay bir nevi tehdit edilmek sıvı aldırsan yapılır aldırmazsam yapılmaz
Nasıl ki fatos33-20 arkadaşımızın kararına saygı duymuşlar aynı durumu bende istiyorum. Secim şansım olmalı. Hele ki biz 1:1000 ihtimalde bile sıvı alıyoruz diyerek insanları gereksiz yere sıkıntı üzüntüye sokmaları beni çok şaşırttı.

Aynisi gercekten. Yemek yaparken bile yoruluyorum. Gecen gun kalabalik bi misafirim vardi. Valla aksama dogru dedim ben dayanamiyorum biraz uzanacam. Napiyim

Zir bir durum gercektenZ kesin ekstra para aliyorlardir o testlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…