- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.201
Saat kaçta canım çooook güzel haberlerle gel inşallahVeeee yarın büyük günnnn perinotolog Mustafa Kır ile randevum varÖnce ultrasonla bakılacak ve sonra amniyo için gün verilecek Dualarınıza talibimm ...
Yaşınızda hiç bişey yok kiben 31 yaşındayım ilk çocuğum Allah nasip ederse ben 3 tane istiyorum ve 38 de ancak doğururum canım sıkıldı
Evet canım farklı illerde çoğunluğun ailesi her ne kadar lise çocuğu olsalarda yurt ortamı malum işteSevindim senin adına Sorun olmaması çok güzel bişey. Çocuklar için üzüldüm ya ailesinden uzakta çok kötü bir durum. Neden ailesiyle kalmıyorlar. Uzakta mı evleri
Saat kaçta canım çooook güzel haberlerle gel inşallah
ilk kez randevu alacagim ama, birkac ay ilerisine verselerde olur sonra devami gelir zaten. Epiduralli normal istedin dogru anladiysam, peki epidurali kac cm aciklikta verdiler vede merak ettim çatı muayenesinde demedilermi catin dar normal yapamazsin diye ?Toist arkadaşım cevap vermiştir belki geriden gelip okuyorumda :) Bende Figen hanıma gidiyorum normal doğum yapacaktım ama 15-18 saat arası suni sancı aldım epiduralli 9cm açıklık oldı ama benim çatım çok dar olduğundan kızımın kafası kemiğe takıldı acil serzaryene girdim. Sezaryen sonrası hemen kalkıp yürüdüm ertesi gün çıkışımı yaptım gram ağrım olmadı çok şükür . Randevuyu da asistanı cemileden alırsanız sıkıntı yok arayıp almak isterseniz çok dolu diyorlar
ilk kez randevu alacagim ama, birkac ay ilerisine verselerde olur sonra devami gelir zaten. Epiduralli normal istedin dogru anladiysam, peki epidurali kac cm aciklikta verdiler vede merak ettim çatı muayenesinde demedilermi catin dar normal yapamazsin diye ?
hayırlı olsun canım, sağlıkla doğsun uğur getirsin hayatınızaBugün doktora gittik veeeee bir kızımız olacağını öğrendikhissetiklerimi tarif etmem imkansız. Hepimiz sağlıkla, hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız umarım
Amin canım benim inşallah rabbim onların ömrünü bunlara nasip etsin. Her şer de bir hayır var deyip rabbim e sığındım. Rabbim sabrını bol versin kolay değil ama. Tevekkül etmek en güzeli. Sağlıkla vaktinde gelsinler inşAnladım canım Allah sabır versin bende 26 haftalık kaybettim 12 gün yaşadı yavrum nasip leri okadar mış Rabbim bunlara ömür versin
Toplu alintilams icin, okurken coklu alintilaya tiklayip en son alttaki yorum yazma kisminda coklu alintilari ekleye tikliyorsunuz.Kızlar toplu alintilamayi bilmiyorum çok teşekkür ederim hepinize , bugün öğlen doktora gittim kötü bişey demedi yada korkutmak istemedi bilmiyorum ultrasona bakar bakmaz bebeğin plasentasi rahim ağzına yapışmış doğum yolunu kapatmış dedi kanamaya bu sebep olmuş kanamam kahverengi ve az şekilde devam ediyor. Bebek büyüdükçe ınş plasentayi yukarı çeker dedi kesin bişey demedi ayağa kalkmak, cinsellik, kahve kesinlikle yasak dedi on gün rapor verdi yatıyorum. Bunun kademeleri varmış çok sıkı yapisanlar sezeryanla bile ayrilmiyomus bazen rahimi aliyolarmis plasentayi alamadıkları için. Allah yüzümüze baksın ınş kendiginden yukarı çıkar. Allahım hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuştursun ınş. Hepinizden Allah razı olsun, gece uyuyamadim korkudan hastaneden gelince uyumusum o yuzden şimdi yazıyorum
Umarim kolayca olup biter. Guzel sonuclar alirsiniz. Cok cikolata tatli yemeyin bebek hareket etmesin pek. Bence bebisiniz uyurken islem sakin sakin olsun bitsin.14:00’da canım çok heyecanlıyımİnşallahhh çoookkk çoookkk amiiinnnn
Ben dev bira bardagi gibi bardakta tuzsuz ayran yapip iciyorum. O Beni sisirip bir sure idare ediyor. Ya da kanapede filan uyuyakalmama sebep oluyor. Boylece surekli yiyemiyorum. Siz de deneyin. Belki ise yarar.Kızlarrrrr freni boşalmış kamyon gibiyim , iştah patlaması var tatlı yiyiyorum tarçın falan kesmiyo... sonra tuzlu yiyiyorum , kıtlıktan çıkmış gibi hamurişi tüketiyorumzaten tombul hamile kaldım
weryew canım araştırma hastaneleri beni geriyor zaten uzman doktoru göremiyorsun asistanla muahhap oluyorsun. Bende asistan doktorla görüştüm zaten sakın ve güzelce derdimi anlatmaya çalıştım belki bilgi eksikliği belki beni anlamaması beni sinir etti odadan çıkınca gözyaşlarını tutamadım bana tek dediği seni Tıbbi Genetiğe sevk edicem orada sıvı alacaklar.
Evet asistanlar işi öğrenecekler ama dediğin gibi biz kobay değiliz.
Bende oğlumda ozel hastanelerde biraz çektim daha doğrusu sezeryana almak için rahmin çift odacıklı her an düşük riski olabilir dendi en çok etkilendiğim buydu ve daha neler neler ama çok şükür normal doğumla nur topu gibi bir bebişim oldu.
Oyuzden ozel hastanelerden çok soğudum.
Oğlumda ki doktorum ben 7 aylık iken devletten istifa edeceğini söylemişti. Çocukları küçüktü ve bakacak kimse yoktu. Hala ise başlamamış sanırım bulamıyorum randevularda. O çok tatlı ve rahatlatan bir bayandı. Dahası özelde muayene oluyormuş gibi hissediyordunuz.
Ben dev bira bardagi gibi bardakta tuzsuz ayran yapip iciyorum. O Beni sisirip bir sure idare ediyor. Ya da kanapede filan uyuyakalmama sebep oluyor. Boylece surekli yiyemiyorum. Siz de deneyin. Belki ise yarar.
Off soyle Turk isi hamurisi yapan olsa da yesem. Neler neler gecti aklimdan birden .. bir ayran yapayim ben yine.
Ayy canım zorla kendini, hamilelikte alınması gereken kilo ile ilgili bişeyler oku .aynı durumu bende yaşıyorum ama tutuyorum kendimi.ilk hamileliğimde 22 kilo aldım ve çok zor verdim zaten kilolu hamile kalmıştım . Psikolojim çok bozulmuştu işin içine lohusalık eklenince kabus oluyo Doğum sonrası kilolarKızlarrrrr freni boşalmış kamyon gibiyim , iştah patlaması var tatlı yiyiyorum tarçın falan kesmiyo... sonra tuzlu yiyiyorum , kıtlıktan çıkmış gibi hamurişi tüketiyorumzaten tombul hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?