2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum çünkü yediklerimin bebeğime faydası yok zararı var bugünden itibaren dikkat edicem o zaman gelsin ayranlarımız

Kizlar ben de cok kilo aldim ya 6 kilo cok degil mii ilk 4 ayda. Daha 5 ay var. Doktor da cok dikkatli olmami istedi ve bir beslenme duzeni verdi bana diyet listesi gibi. Yapmaya calisacagim. Paylasirim burdan eve gidince. F fcevriye fikrin super yapacagim ayran icmeyi ben de hergun. Evde yogurt yapiyorum zaten. Kefir de baya doyurucu oluyor onu da tavsiye ederim.

Bir de ise gitmek cok iyi oluyor. Evde olsam neler neler yerim hem de bir suru seyi kafama takarim. Iyi ki calisiyorum ya. Ailem iyi ki okutmus beni :)

Canım lotuswater mış markası.
Ben pek güvenemiyorum, o nedenle hiç düşünmedim kurdurmayı ama sen bilirsin.

Aynen. Benim doktorum da öyle söyledi. 3lü vr 4lüye gerek yok dedi, zaten tarihe karıştı artık yapılmıyor bile dedi. Bilmiyorum diğer doktorlarda durum nedir ama ben 2li ile yetineceğim. Kafama takmıyorum artık.

Merhaba bende bi 5 kg aldım ve üzülüyorum doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı bana. ama tabiki bu beni rahatsız ettiği için dikkat etmeye çalışıyorum. 52 kg ile hamile kalmıstım. siz kaç kilo ile hamile kaldınız?

Günaydın hanımlar kandiliniz mübarek olsun bende kilo almamak için çabalıyorum ama boğazıma engel olamıyorum özellikle okulda simit yiyorum simitinde kalorisi malum.ama artık kahvaltıdan itibaren dikkat etmek istiyorum kuru meyveleri falan ara öğünlere sıkıştıracağım.kızlar birde kaşar peyniri,muz,bal,ceviz,taze sıkılmış meyve suyu,badem bebeğin gelişimini çok güzel destekliyormuş kuru incir de rahimi kuvvetlendiriyormuş

Sen kaç kiloyla hamile kaldın canım ben 77 le kaldım bugün 81 dim

Bugünden itibaren dikkat edicem canım birbirimizi takip edelim sıkıştıralım

kızlar ben de 68 ile hamile kaldım 72 olmuşum dün kontrolde doktor tarttı. ve kiloma dikkat etmem gerektiğini yanlı beslendiğimi ve bunu düzeltmem gerektiğini söyledi fakat akşam yemeğinden sonra gece meyve ile ara öğün yapıyorum ama kesmiyor ve gece karnım acıkıyor

Kızlar ben çatlıyorum göğüslerimde göbeğimde kırmızı çizgiler görüyorum ağlamaktan öldüm bugün sarı kantoran yağına bakacam başka fikriniz varmı parası hiç önemli değil
Kızma ama biraz abartmiyormusun. Boyle seyleri dert edip kendini üzmeye degmez. Hamilelikte catlamayana pek rastlanmiyor zaten. Evet kilo alıp catlayip cirkinlesecegiz tabiki tedbir almak gerekli ama aglanacak halde degiliz cok şükür

Aynı durumu yaşamışız. Ben de 2 tur kordondan dolayı 40 hafta bitti bebek kanala giremeyince bir de üstüne çatı dar olunca sezeryan olmak zorunda kaldim ve sezeryanim berbattı. anlatıp kimseyi korkutmak istemem. Bünye meselesi bence. Ben aşırı hassas birisiyim. çok açık tenliyim güneşe bile alerjim var. şimdi 2. doğuma dair korkularım var inşallah korktuğum gibi olmaz. hepimiz hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah
Kızlar ben çatlıyorum göğüslerimde göbeğimde kırmızı çizgiler görüyorum ağlamaktan öldüm bugün sarı kantoran yağına bakacam başka fikriniz varmı parası hiç önemli değil
Çatlak oluşmaması için ilk gebeligimde dr önerisiyle kullandığım kürü paylaşayım:
Badem yağı
Kakao yağı
Susam yağı
Kayısı yağı

Bunları aktardan alıp bir sprey şişesine bosalttim. her sabah ve akşam 5. aydan itibaren göbeğime ve göğüslerime sürdüm. Çok şükür sürdüğüm yerlerde çatlak oluşmadı hiç ama kasıklarım çatladı malesef. oraya sürmek hiç aklıma gelmedi. Bu yağ karışımının tek kötü yanı kakao renk veriyor atlete falan. o yüzden ben sürdükten sonra 2 tane atleti dönüşümlü giyiyordum. sonra attim o atletleri

Bu arada mevlid kandilimiz mübarek olsun kızlar. Hayırlara vesile olsun insallah

senin doktorun beni görmesin o zaman 56 ile başladım en son 62 olmuştum Oda ekstra yediğim ceviz badem . Hic boyle söyleyen doktor görmedim. Bence takma böyle şeyleri kafana

Kızlar üç gündür kendimi takip ediyorum karnımın içinde karınca yürüyomuş gbi sanki içerden bişey gıdıklıyomuş gbi oluyor sonra karnımı kaşımak istiyorum galiba bu bebişim her gün hissediyorum çnkü daha öncede arada hissediyodum ama sürekli olmuyodu emin olamıyodum sizce bebiş mi bu ?

Bende ufak minik bişeyler hisseder oldum balığın oltaya vurması gibi oluyor tam elimi götürüyorum birdaha olmuyo offfffffff... Zaten geç oynadı bu bebiş ama olsun önümüzdeki hafta 2 katına çıkıyor kilosu İnş ozaman daha rahat hissedicem 15 16 hafta arası 2 kat oluyo gelişim hadi hayırlısıyla inş

bende 56 ile hamile kaldım en son 62 dim.ama ben öyle çok istahim acildi diyemem.hamilelikte öncesine gore düzenli olarak ceviz badem üzüm günlük düzenli olarak yiyorum.gerçi benim kanana problemi ile çok sayıda ilaç yüklemesi oldu.ondan dolayı mi diyorum ama çokta kafama takmiyorum kilo olayını. Birde zayıf hamile kalanların daha çok kilo aldığını okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…