- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.221
Yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum çünkü yediklerimin bebeğime faydası yok zararı varbugünden itibaren dikkat edicem o zaman gelsin ayranlarımız
Ayy canım zorla kendini, hamilelikte alınması gereken kilo ile ilgili bişeyler oku .aynı durumu bende yaşıyorum ama tutuyorum kendimi.ilk hamileliğimde 22 kilo aldım ve çok zor verdim zaten kilolu hamile kalmıştım . Psikolojim çok bozulmuştu işin içine lohusalık eklenince kabus oluyo Doğum sonrası kilolar
Canım lotuswater mış markası.En azından markasını öğrenebilirsen çok memnun olurum
Canım Ankara’da eşim birkaç yerden duymuş yemeklerde bile kullanmayın demişler baya rahatsızlanan oluyor cam damacana düşündüm ama onun da kaynağında cama koyup getirmiyorlar mecburen şimdilik plastik şişede alıyoruz işte arıtıcılar ne kadar temizliyor acaba
Aynen. Benim doktorum da öyle söyledi. 3lü vr 4lüye gerek yok dedi, zaten tarihe karıştı artık yapılmıyor bile dedi. Bilmiyorum diğer doktorlarda durum nedir ama ben 2li ile yetineceğim. Kafama takmıyorum artık.Dün o doktora gittiğimde bana okadar şey diyip sonra 3lü test kağıdını elime tutuşturdu 2li yapmadım 3lü 4 lü de yapmıcam yapacak olan arkadaşlar İnş hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelirler ama 2li temiz çıkınlar 3lü ve 4lü gereksiz aslında bunu bi şok doktor da söylüyor zaten boşuna strese girmeyin derim Nacizhane fikrim..
Merhaba bende bi 5 kg aldım ve üzülüyorumKizlar ben de cok kilo aldim ya 6 kilo cok degil mii ilk 4 ayda. Daha 5 ay var. Doktor da cok dikkatli olmami istedi ve bir beslenme duzeni verdi bana diyet listesi gibi. Yapmaya calisacagim. Paylasirim burdan eve gidince. F fcevriye fikrin super yapacagim ayran icmeyi ben de hergun. Evde yogurt yapiyorum zaten. Kefir de baya doyurucu oluyor onu da tavsiye ederim.
Bir de ise gitmek cok iyi oluyor. Evde olsam neler neler yerim hem de bir suru seyi kafama takarim. Iyi ki calisiyorum ya. Ailem iyi ki okutmus beni :)
Sen kaç kiloyla hamile kaldın canım ben 77 le kaldım bugün 81 dimKizlar ben de cok kilo aldim ya 6 kilo cok degil mii ilk 4 ayda. Daha 5 ay var. Doktor da cok dikkatli olmami istedi ve bir beslenme duzeni verdi bana diyet listesi gibi. Yapmaya calisacagim. Paylasirim burdan eve gidince. F fcevriye fikrin super yapacagim ayran icmeyi ben de hergun. Evde yogurt yapiyorum zaten. Kefir de baya doyurucu oluyor onu da tavsiye ederim.
Bir de ise gitmek cok iyi oluyor. Evde olsam neler neler yerim hem de bir suru seyi kafama takarim. Iyi ki calisiyorum ya. Ailem iyi ki okutmus beni :)
Ayy canım zorla kendini, hamilelikte alınması gereken kilo ile ilgili bişeyler oku .aynı durumu bende yaşıyorum ama tutuyorum kendimi.ilk hamileliğimde 22 kilo aldım ve çok zor verdim zaten kilolu hamile kalmıştım . Psikolojim çok bozulmuştu işin içine lohusalık eklenince kabus oluyo Doğum sonrası kilolar
Kızma ama biraz abartmiyormusun. Boyle seyleri dert edip kendini üzmeye degmez. Hamilelikte catlamayana pek rastlanmiyor zaten. Evet kilo alıp catlayip cirkinlesecegiz tabiki tedbir almak gerekli ama aglanacak halde degiliz cok şükürKızlar ben çatlıyorum göğüslerimde göbeğimde kırmızı çizgiler görüyorum ağlamaktan öldümbugün sarı kantoran yağına bakacam başka fikriniz varmı parası hiç önemli değil
Aynı durumu yaşamışız. Ben de 2 tur kordondan dolayı 40 hafta bitti bebek kanala giremeyince bir de üstüne çatı dar olunca sezeryan olmak zorunda kaldim ve sezeryanim berbattı. anlatıp kimseyi korkutmak istemem. Bünye meselesi bence. Ben aşırı hassas birisiyim. çok açık tenliyim güneşe bile alerjim var. şimdi 2. doğuma dair korkularım varHiç sezeryana teşvik etmedi ama bebek inmedi aşağıya yazdım canım atladın orayı sanırım. Bebek aşağı inmeden normal Doğum yapamam tabiki :)) sezeryan oldu zorunlu ama doktorumun tavrının güvenilirliği beni çok etkilemişti. Herkes okadar uğraşmaz. Kanalda değil diye direk sezeryana alındı arkadaşım. Sancıyla inebilir deneyelim dedi. Suyum gelince 7 cm e kadar açılmam oldu ama daha fazla inemedi bebiş
Çatlak oluşmaması için ilk gebeligimde dr önerisiyle kullandığım kürü paylaşayım:Kızlar ben çatlıyorum göğüslerimde göbeğimde kırmızı çizgiler görüyorum ağlamaktan öldümbugün sarı kantoran yağına bakacam başka fikriniz varmı parası hiç önemli değil
Aynen sıkı takip yapalım, ilk Doğumda yaşadıklarımı yaşamayı hiç istemiyorum ,yaşamamışsa hiç istememBugünden itibaren dikkat edicem canım birbirimizi takip edelim sıkıştıralım
kızlar ben de 68 ile hamile kaldım 72 olmuşum dün kontrolde doktor tarttı. ve kiloma dikkat etmem gerektiğini yanlı beslendiğimi ve bunu düzeltmem gerektiğini söyledifakat akşam yemeğinden sonra gece meyve ile ara öğün yapıyorum ama kesmiyor ve gece karnım acıkıyor
Merhaba bende bi 5 kg aldım ve üzülüyorumdoktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı bana. ama tabiki bu beni rahatsız ettiği için dikkat etmeye çalışıyorum. 52 kg ile hamile kalmıstım. siz kaç kilo ile hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?