2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bence normal , et yeşillik karbonhidrat ile de taçlandırırsan yeterlidir gün içinde.

ay guldurdun beni.En mantıklisi bencede hiç değilse birini eşin birini sen koymuş olursun. İkinizinde dediği olmus olur.
Tartışmak istemiyorum hayır olmaz giyince üzülüyor eşim kıyamıyorum . Hem zaten tedavi süreci onu çok yıprattı olmaz çocuğumuz diyordu sürekli olumsuzdu . Kırılsın istemiyorum , tamam dicem

Canım bence normal , et yeşillik karbonhidrat ile de taçlandırırsan yeterlidir gün içinde.

Ekmek yemiyorum çok az bazen canım isterse ama salatayı çok yiyorum et ürünlerini daha çok yiyemiyorum. Etraftan o kadar çok şey duyuyorumki onu ye bu ye şunu ye diyorum heralde ben beslenemiyorum

Bende bunda o ruyadan gordum avucum icinde erken dogum yapmak zorunda kaliyorum. diyorum o bu haftalarda yasayamaz ilginc tarafi esimde gormus beni uzmemek icin demek istememis. Ikinci cocugum dusumdede ruyadada esim bebegimin vedasini gormustu ama ben kizimdada gordum boyle ruyalar bence biraz biz onlari cok merak ettimiz icin olabilir Allah bebeklerimize uzun omur ver mubarek eyler insallah sitrese kendini koyup bebeginide uzme iyi olacaksiniz annesi insallah

Ekmek yemiyorum çok az bazen canım isterse ama salatayı çok yiyorum et ürünlerini daha çok yiyemiyorum. Etraftan o kadar çok şey duyuyorumki onu ye bu ye şunu ye diyorum heralde ben beslenemiyorum
Yok be canım ben ilk üç ay ne et tavuk balık ne yeşillik bulgur vs yiyemedim tost simit peynir süt yumurta ile beslendim doktorum tamamdır diyordu. Bu son bi iki haftadır balık kıyma yemeye başladım. Dert etme

Kesinlikle once kendin bul icine sinsin sen artik budur dedin an ismi bu de. herkez kulagi alismaya basliyor onlarda arayis icine girip seni darlatamiyor
Aynen öyle canım. Arayış içine girmelerinden ziyade kvnin adını koy demelerini istemiyorum. Çünkü Hayriye,Nuriye tarzı bi ismi var. Reddedersem kırılırlar biliyorum. Eşimde annesinin adını koymak istemiyor. Hiç o diyaloglara girmeden adını x koycaz diyip siyrilmam lazım. Ama işte bulamıyorum ki bi türlü. Hiç biri sinmiyor içime. Yakın zamanda maaile toplanicaz sanırım. Napcam bilmiyorum..

ben 15+5 gunlukken gittim 16+3 cikti bpd..
O değil canım mm ölçümlü bişey bu benim 15+1de 15+4çıktı ama bdp 30 mm çıktı sınırı nedir bunun o kafama takıldı sınır 32 galiba küçükmü diye endişe ettim o doktor gıcıktı soramadımda... Malum diğeri gelişim geriliği yüzünden kaybettim sanırım herşeyden korkar oldum canım Rabbim bidaha göstermesin

Esini ikna etmeye çalış. Mecbur kalırsan öyle yaparsin. Cihangir ikinci isimle birlikte çok ağır olmaz mı ?
benimde aklıma konuyla ilgili değil ama Selçuklu ve Osmanlı padişahı ve şehzade isimleri ya hep batıya doğru fetihler yapmışlar batıya ilerleme olmuş. Yanına doğu gelince nasıl olur diye direk o geldi aklıma bir isim üzerinden nerelere geldim Allahım Dilaraginosss

Hahaha güldüm kız benim oğlum Ömer aslan gibi bir yavru maşallah akıllı efendi aklı başında... Çok şükür benimde hz ömerden adaletinden esinlenerek koydum kayınbabamın adı aynı zamanda kayınbabamdan biraz soğudum ama oğlum hala akıllı

Bak bu iyiydi doğru diyorsun . Bizimki de paşazade ismi arıyor efendi neyse ben suskunluğumu koruyacam eşime karşı hayırlısı artık . Netleşince yazarım Burada

Benimde aklıma geldi o. Birde şey Doğu Cihangir veya Doğu Alpaslan diyince semt adını cagristirdi direk Dilaraginosss İnşallah ikna edersin eşini. Yoksa çok saçma yerlere gidiyo bu isim mevzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…