- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.401
Canım bence normal , et yeşillik karbonhidrat ile de taçlandırırsan yeterlidir gün içinde.Valla bende dayanamıyorum kahveye cünkü hamile kalmadan önce nerdeyse 7 8 bardak kahve içerdim. Şimdi arada kaçamak yapıyorum. Bende 1 bardak süt 2 kase yoğurt yiyorum az mı acaba diye düşünüyordum normal o zaman
Eşinin seçtiği isimlerde isimmis yani. Hepside ben burdayım diyo resmenEşim De üç isim var ; Yavuz , Alparslan , cihangirben de Doğu istiyorum .
Tartışmak istemiyorum hayır olmaz giyince üzülüyor eşim kıyamıyorum . Hem zaten tedavi süreci onu çok yıprattı olmaz çocuğumuz diyordu sürekli olumsuzdu . Kırılsın istemiyorum , tamam dicemay guldurdun beni.En mantıklisi bencede hiç değilse birini eşin birini sen koymuş olursun. İkinizinde dediği olmus olur.
Ben hisse yapayım fifty-fifty uyumsuz olsun gönlümüz olsunEşinin seçtiği isimlerde isimmis yani. Hepside ben burdayım diyo resmenDoğu hiç biriyle uyum sağlamıyor. Ay senin işin daha zor.
Canım bence normal , et yeşillik karbonhidrat ile de taçlandırırsan yeterlidir gün içinde.
kızlar günaydın. çoooooooook kötü bi rüya gördüm ve hala etkisi altındayım. 2 gündür baya sitresli sıkıntılı günler geçiriyordum.inşallah onun etkisidir diyorum.insanların arkamdan işler çevirdiğini, arkamdan konuştuklarını öğrendim.
daha cinsiyetimize kesin demediler ama iki doktorum da erkeğe benziyor demişlerdi. normalde yarın kontrolüm var ve ben rüyamda bugünü yaşıyorum. çok uzun tutmayacağım. düşük yaptığımı görüyorum.annem bebeği yıkıyor.ben elime alıyorum bebeğimi.tam avucum boyunda yumuşacık teni. herşeyiyle oluşmuş. kollarının boğumlarını bile görüyorum okadar net gördüm yani. sonra erkek olduğunu görüyorum.anneme erkekmiş diyorum ve sonra anneme 3 kere " anne neden " diye soruyorum ve sonra uyandım
çooooooooook kötüyüm yarını nasıl bekleyeceğim ben ya
Yok be canım ben ilk üç ay ne et tavuk balık ne yeşillik bulgur vs yiyemedim tost simit peynir süt yumurta ile beslendim doktorum tamamdır diyordu. Bu son bi iki haftadır balık kıyma yemeye başladım. Dert etmeEkmek yemiyorum çok az bazen canım isterse ama salatayı çok yiyorum et ürünlerini daha çok yiyemiyorum. Etraftan o kadar çok şey duyuyorumki onu ye bu ye şunu ye diyorum heralde ben beslenemiyorum
Aynen öyle canım. Arayış içine girmelerinden ziyade kvnin adını koy demelerini istemiyorum. Çünkü Hayriye,Nuriye tarzı bi ismi var. Reddedersem kırılırlar biliyorum. Eşimde annesinin adını koymak istemiyor. Hiç o diyaloglara girmeden adını x koycaz diyip siyrilmam lazım. Ama işte bulamıyorum ki bi türlü. Hiç biri sinmiyor içime. Yakın zamanda maaile toplanicaz sanırım. Napcam bilmiyorum..Kesinlikle once kendin bul icine sinsin sen artik budur dedin an ismi bu de. herkez kulagi alismaya basliyor onlarda arayis icine girip seni darlatamiyor
O değil canım mm ölçümlü bişey bu benim 15+1de 15+4çıktı ama bdp 30 mm çıktı sınırı nedir bunun o kafama takıldı sınır 32 galiba küçükmü diye endişe ettim o doktor gıcıktı soramadımda... Malum diğeri gelişim geriliği yüzünden kaybettim sanırım herşeyden korkar oldum canım Rabbim bidaha göstermesinben 15+5 gunlukken gittim 16+3 cikti bpd..
Ben hisse yapayım fifty-fifty uyumsuz olsun gönlümüz olsun
Esini ikna etmeye çalış. Mecbur kalırsan öyle yaparsin. Cihangir ikinci isimle birlikte çok ağır olmaz mı ?Ben hisse yapayım fifty-fifty uyumsuz olsun gönlümüz olsun
Bebeğin kafatasında iki şakak arası ölçümüKizlar bu bdp ne?
Oluyo işte derdim oEsini ikna etmeye çalış. Mecbur kalırsan öyle yaparsin. Cihangir ikinci isimle birlikte çok ağır olmaz mı ?
Bencede bi süre açma bu konuyu :)Oluyo işte derdim odur ben biraz sessiz kalayım belki kendi kendine vazgeçer eşimin üstüne varmayınca geri vitesi çoktur
Kabuğuma çekiliyorum ahanda sustumBencede bi süre açma bu konuyu :)
benimde aklıma konuyla ilgili değil ama Selçuklu ve Osmanlı padişahı ve şehzade isimleri ya hep batıya doğru fetihler yapmışlar batıya ilerleme olmuş. Yanına doğu gelince nasıl olur diye direk o geldi aklımaEsini ikna etmeye çalış. Mecbur kalırsan öyle yaparsin. Cihangir ikinci isimle birlikte çok ağır olmaz mı ?
Hahaha güldüm kız benim oğlum Ömer aslan gibi bir yavru maşallah akıllı efendi aklı başında... Çok şükür benimde hz ömerden adaletinden esinlenerek koydum kayınbabamın adı aynı zamanda kayınbabamdan biraz soğudum ama oğlum hala akıllıBen erkek olsaydi muhtemelen Ömer koyardim. Eşimin kardeşinin adıda ömer. Pek hoşlanmiyorum kendisinden. Ama rüyamda ak sakalli dede ömer koyun dedi derdim yinede koyardim sanırım. Çünkü karakteri çok güzel olurmus gibime geliyor. Her ne kadar beni yanıltan canlı örneğini görmüş olsamda
Bak bu iyiydibenimde aklıma konuyla ilgili değil ama Selçuklu ve Osmanlı padişahı ve şehzade isimleri ya hep batıya doğru fetihler yapmışlar batıya ilerleme olmuş. Yanına doğu gelince nasıl olur diye direk o geldi aklımabir isim üzerinden nerelere geldim Allahım Dilaraginosss
Benimde aklıma geldi o. Birde şey Doğu Cihangir veya Doğu Alpaslan diyince semt adını cagristirdi direkbenimde aklıma konuyla ilgili değil ama Selçuklu ve Osmanlı padişahı ve şehzade isimleri ya hep batıya doğru fetihler yapmışlar batıya ilerleme olmuş. Yanına doğu gelince nasıl olur diye direk o geldi aklımabir isim üzerinden nerelere geldim Allahım Dilaraginosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?