- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.421
Aynen öyle canım. Arayış içine girmelerinden ziyade kvnin adını koy demelerini istemiyorum. Çünkü Hayriye,Nuriye tarzı bi ismi var. Reddedersem kırılırlar biliyorum. Eşimde annesinin adını koymak istemiyor. Hiç o diyaloglara girmeden adını x koycaz diyip siyrilmam lazım. Ama işte bulamıyorum ki bi türlü. Hiç biri sinmiyor içime. Yakın zamanda maaile toplanicaz sanırım. Napcam bilmiyorum..
Allah bağışlasın adıyla yaşasın oglunuz. Demekki Ömer ismi bazen yaniltabiliyorHahaha güldüm kız benim oğlum Ömer aslan gibi bir yavru maşallah akıllı efendi aklı başında... Çok şükür benimde hz ömerden adaletinden esinlenerek koydum kayınbabamın adı aynı zamanda kayınbabamdan biraz soğudum ama oğlum hala akıllı
Evet. Bekliyoruz canımBak bu iyiydidoğru diyorsun . Bizimki de paşazade ismi arıyor efendi neyse ben suskunluğumu koruyacam eşime karşı hayırlısı artık . Netleşince yazarım Burada
Yok canım kayinvalidemde esimde öyle insanlar değiller Allah var. Hiç günahlarına girmeyim. Muhtemelen kimse karismaz ama olurda konusu açılırsa ben reddedince kirilacaklarina o kadar eminim ki. Çok hassas insanlar çünkü. Dediğin gibi konusu açılınca değiştirmem lazım hemen. Yada zeynep olacak derim başka bi isim bulursam sonradan değiştiririm.Seni korkutmak istemem ama kizimda kaynanam cok karisti bizim halime rumeysa daha aklima gelmeyen cok isim ve esimle kaynanam dedigi oldu. benim ismini koymadi hastaneden cikmadan kimlik elime geldi. oysa bi gece kaldim hastane. Bunda ben yigit ali dedim kaynanamda razi geldi ben direk koydum onun adi yigit ali anlami bu bak kulaga nasil felan tavladim onlari. boylelikle kirilmadan herkez isi bitirdim. herkez bebegime yigit ali demeye basladi. sanki dogmus adi konmus gibi da.vraniyolar esimde batuhan istiyordu atisiyorduk gecen ismi begenmeye basladini soyledi. bence sitres sokma kendini anlami nasil olmasi istiyorsn mesela o sekil dusun bulacaksin eminim. bulmadan o topa girenlerinide engelle baska konu at ortami karistir bulana dek ki kimse kirilmadan altindan kalk bu isin
Benimde aklıma geldi o. Birde şey Doğu Cihangir veya Doğu Alpaslan diyince semt adını cagristirdi direk@Dilaraginosss İnşallah ikna edersin eşini. Yoksa çok saçma yerlere gidiyo bu isim mevzusu
Yok canım kayinvalidemde esimde öyle insanlar değiller Allah var. Hiç günahlarına girmeyim. Muhtemelen kimse karismaz ama olurda konusu açılırsa ben reddedince kirilacaklarina o kadar eminim ki. Çok hassas insanlar çünkü. Dediğin gibi konusu açılınca değiştirmem lazım hemen. Yada zeynep olacak derim başka bi isim bulursam sonradan değiştiririm.
İnşallah canım teşekkür ederim. Zeynep benimde aklımda. Çok hoş,zarif bir isim. Daha iyisini bulamazsam muhtemelen Zeynep olacak.Aynen kirilgan olmakda kotu ben fark edoyorumko bu kaynana kayinpeder anneler isim konusunda bizden daha cok heycanli ve arayis icine giriyorlar. Insallah gonlunce olur benim kizim adi zeynep babadan nisa kaynanadan zeynep anlami cok guzel isim icime sindi insallah sende yakin zamanda bulursn
bizim bebiş de takla atıyordu 10 haftada yeri boldu tabi baya kulaç falan atıyordu kahkaha atıp durduk o öyle yaptıkça sonra 1 ay göstermedi kendini yapışıp kalmış kuytuda plesantaya ama geçen hafta yine sere serpe kıpır kıpır hareketliydi bisiklet sürüyor gibiydi ayakları tontiş tontiş, doktor karnıma vurunca sağdaki baş sola geldi şok oldum ne ara zıpladı ettiaz daha yerleri var sanırım maşallah hepsine.
Güzel isim canım, ablamın da bebişi oldu 3 ay önce ismini yiğit taha koydu:)Ben erkekse adini koydum herkezde kabul etmeye basladi sukur kulaklarina herkezin simdiden alistiriyorum. Artik bebek demiyolar yigit ali diyorlar esimdede kabul etme sinyalleri basladii insallah degismez artik
Benim kuzumun adı Ömer ismine gerçekten uyuyor hz.omer gibi hiddetli bir çocuk :))Ben erkek olsaydi muhtemelen Ömer koyardim. Eşimin kardeşinin adıda ömer. Pek hoşlanmiyorum kendisinden. Ama rüyamda ak sakalli dede ömer koyun dedi derdim yinede koyardim sanırım. Çünkü karakteri çok güzel olurmus gibime geliyor. Her ne kadar beni yanıltan canlı örneğini görmüş olsamda
senin doktorun beni görmesin o zaman 56 ile başladım en son 62 olmuştumOda ekstra yediğim ceviz badem . Hic boyle söyleyen doktor görmedim. Bence takma böyle şeyleri kafana
son aylarda daha hızlı kilo alınıyormuş o yüzden önce ne kadar az alınırsa o kadar iyiymiş doktor öyle söyledi tatlım gayet iyi oyüzden bence. :)Kızlar bir iki göz gezdirdim de kilo muhabbeti dönmüş. Genelde alınan kilolardan yakınmışsınız. Bende tam tersi 50 kilo ile hamile kaldım şuan 51'im. Bende bunu takıyorum kafaya :/ ben kendimden ziyade bebeği besleyecek besinler tüketiyorum, zaten normalde de çok iştahlı biri değilimdir. Yine de 1 kilo almış olmak az değil mi ya ://
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun, dualarımdasınız
iyiym arkadaşım,çok sağol düşündüğün içinsofiarya mesajlari okurken dikkatimi cekti ne zamandir gorunmuyorsun. Nasilsin umarim iyisindir
bencede, sağlıklı doğsun, birbirinizi de kırmayında varsın ismi uyumsuz olsun, benim ilk çocuğumda eşim koydu ikincide sen koy dedi ama önerdiğim hiçbir ismi onaylamadı,bende bir liste yaptım anlamlarıyla birlikte yazdım eline verdim, bu listeden o seçti ismi böylece ne o ne de ben kırılmış oldumBen hisse yapayım fifty-fifty uyumsuz olsun gönlümüz olsun
Kizlar ya lutfenn cevap yazin genelde yazilmiyo yazdiklarima da cevap. Hepiniz ultrasonda bebeginizi oynarken mi goruyosunuz. Biz gidince genelde hareketsiz arada ayagini cekiyo kolunu cekiyo oyle cok bi kipir kıpır degil. Herkes ayni sekilde kipir kıpır mi ya. Ya da ben cok gergin oluyorum bebege mi yansiyo
zıplarken biz de gördük sanki trambolindeymiş gibiOğluma hamileyken bir defa ultrasonda zıplarken görmüştük çok komikti...ve oğlum 5buçuk yaşında, hala zıplıyor
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin :)merhaba benim de doğumum 29 Mayıs 2018 :) ama normal doğuma hiç cesaretim yok. sezeryanla 22 Mayıs'ta alabiliriz her şey yolunda gider umarım. bu ilk mesajım bu arada :) acemiyim
Yaaa Doğu çok güzel, bende Batı İstiyordum erkek olsaydıEşim De üç isim var ; Yavuz , Alparslan , cihangirben de Doğu istiyorum .
Rabbime emanet cnm yavrularimiz benim bpd 34 mm 16+3 cikmis cnm 15+5 di normalde seninkide onden cikmis cnm takma kafana insallahO değil canım mm ölçümlü bişey bu benim 15+1de 15+4çıktı ama bdp 30 mm çıktı sınırı nedir bunun o kafama takıldı sınır 32 galiba küçükmü diye endişe ettim o doktor gıcıktı soramadımda... Malum diğeri gelişim geriliği yüzünden kaybettim sanırım herşeyden korkar oldum canım Rabbim bidaha göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?