2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Seni korkutmak istemem ama kizimda kaynanam cok karisti bizim halime rumeysa daha aklima gelmeyen cok isim ve esimle kaynanam dedigi oldu. benim ismini koymadi hastaneden cikmadan kimlik elime geldi. oysa bi gece kaldim hastane. Bunda ben yigit ali dedim kaynanamda razi geldi ben direk koydum onun adi yigit ali anlami bu bak kulaga nasil felan tavladim onlari. boylelikle kirilmadan herkez isi bitirdim. herkez bebegime yigit ali demeye basladi. sanki dogmus adi konmus gibi da.vraniyolar esimde batuhan istiyordu atisiyorduk gecen ismi begenmeye basladini soyledi. bence sitres sokma kendini anlami nasil olmasi istiyorsn mesela o sekil dusun bulacaksin eminim. bulmadan o topa girenlerinide engelle baska konu at ortami karistir bulana dek ki kimse kirilmadan altindan kalk bu isin

Allah bağışlasın adıyla yaşasın oglunuz. Demekki Ömer ismi bazen yaniltabiliyor

Yok canım kayinvalidemde esimde öyle insanlar değiller Allah var. Hiç günahlarına girmeyim. Muhtemelen kimse karismaz ama olurda konusu açılırsa ben reddedince kirilacaklarina o kadar eminim ki. Çok hassas insanlar çünkü. Dediğin gibi konusu açılınca değiştirmem lazım hemen. Yada zeynep olacak derim başka bi isim bulursam sonradan değiştiririm.

Aynen kirilgan olmakda kotu ben fark edoyorumko bu kaynana kayinpeder anneler isim konusunda bizden daha cok heycanli ve arayis icine giriyorlar. Insallah gonlunce olur benim kizim adi zeynep babadan nisa kaynanadan zeynep anlami cok guzel isim icime sindi insallah sende yakin zamanda bulursn

İnşallah canım teşekkür ederim. Zeynep benimde aklımda. Çok hoş,zarif bir isim. Daha iyisini bulamazsam muhtemelen Zeynep olacak.

evet neler yaparmış bu yaramaz beybisiler maşallah

Benim kuzumun adı Ömer ismine gerçekten uyuyor hz.omer gibi hiddetli bir çocuk :))

senin doktorun beni görmesin o zaman 56 ile başladım en son 62 olmuştum Oda ekstra yediğim ceviz badem . Hic boyle söyleyen doktor görmedim. Bence takma böyle şeyleri kafana

ben 2 doktora gidiyorum biri dedi biri demedi. aile hekimliğindeki ebe ile de konuştum takma kafana dedi. sonunda rahata erdim. ama ekmek pilav makarna hamurişi yememeye çalışıyorum.

son aylarda daha hızlı kilo alınıyormuş o yüzden önce ne kadar az alınırsa o kadar iyiymiş doktor öyle söyledi tatlım gayet iyi oyüzden bence. :)

sofiarya mesajlari okurken dikkatimi cekti ne zamandir gorunmuyorsun. Nasilsin umarim iyisindir
iyiym arkadaşım,çok sağol düşündüğün için buralardayım genelde,okuyorum ama sadece. herşey yolunda şükür bir sıkıntım yok. dün rapor için doktora gittiğimde kızım olacagına kesinleştirdik ve alışverişe verdim şuan da kendimi senin netleşti mi cinsiyeti??

Ben hisse yapayım fifty-fifty uyumsuz olsun gönlümüz olsun
bencede, sağlıklı doğsun, birbirinizi de kırmayında varsın ismi uyumsuz olsun, benim ilk çocuğumda eşim koydu ikincide sen koy dedi ama önerdiğim hiçbir ismi onaylamadı,bende bir liste yaptım anlamlarıyla birlikte yazdım eline verdim, bu listeden o seçti ismi böylece ne o ne de ben kırılmış oldum

Son düzenleme:

canım uyuyodur belki gittiğinde. benim ilk haftalardan beri gittiğimde genelde hareketli oluyordu. geçen gün kahvaltı yapmadan gittim bacaklarını oynatıyordu sadece. doktor bi daha aç gelme dedi. 15 dk uğraştı 2 bacağını ayırmadı sıpam o yüzden fazla takma bir de gitmeden önce çikolata tatlı vs yersen biraz daha hareketli oluyormuş. kendini de germe tabiki bebeğe yansıyordur. sen rahat ol ki o da rahat olsun :)

merhaba kızlar nasılsınız bi kaç gündür lekelenmem var . sulu akıntı diyebilirim rengi açık kahve acaba bu dönemlerde bnm gibi yaşayan var mı?
birde bebekte eş durumu varmış bizimkini takibe aldı dr internette çok fazla şey yazıyor pek birşey anlamadım konuyu bilen arkadaşlar yazabilir mi?

Rabbime emanet cnm yavrularimiz benim bpd 34 mm 16+3 cikmis cnm 15+5 di normalde seninkide onden cikmis cnm takma kafana insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…