- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.441
Eşin çok iyi yapmış Can'ım. Bence şimdiden karar verilmeli ki herkes alışsın.Cok doğru söylüyorsun. K.pederim sanirim biraz umitleniyordu kendi ismini koyarmiyiz diye dile getirmedi ama ufaktan biseyler sezmistim. Ama eşim saolsun annesine babasına Enes ismi diye söylemiş bile. Buna sevindim açıkçası.
Burda bi arkadaş eşine soyadını senden alacak bırak da ismini ben koyayım demişti. :)) çok hoşuma gitti bu söylem:)Kesinlikle ay utanmadan isim ansiklopedisi aldım eşim açıp bakmıyor bile ismi belli diyor , uyuz oluyorumsonra içimdeki iyilik meleği diyor ki canım o da babası X senden ise Y de onun bırak ne koyuyorsa koysun diyorum
Ben oyumu Doğu dan yana kullanıyorum.Eşim De üç isim var ; Yavuz , Alparslan , cihangirben de Doğu istiyorum .
Can'ım hayırlı olsun :)iyiym arkadaşım,çok sağol düşündüğün içinburalardayım genelde,okuyorum ama sadece. herşey yolunda şükür bir sıkıntım yok. dün rapor için doktora gittiğimde kızım olacagına kesinleştirdik ve alışverişe verdim şuan da kendimi senin netleşti mi cinsiyeti??
Ya oğlumda çok düzenli dengeli beslenirdim bu hamilelikte bi saçmasapan oldum...midem bulanmazsa 1 bardak süt 1 kase yoğurt...kahve de bulantıma iyi geliyor kokusu falan 2-3 günde bir şekersiz kahve içiyorum, nerdeyse her gün içicem yaniKızlar günaydın, rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun tez vakitte düzelirsiniz inşallah. Bende isim bulamayanlardanım henüz eşim benim istediğim ismi istemiyor, önceden de anlaşmıştık erkek sen kız ben diye Ki bu anlaşmayıda yapan benim ama çok pişmanım şuandaBakalım ikna edebilecekmiyim bilmiyorum. Ben birşey sorucam günde ne kadar süt ve yoğurt tüketiyorsunuz? Birde ben arada kahve içiyorum varmı benim gibi içen arada tek tük.
Gözün aydın cnm kaçırdım ben neden amniyo yaptıracaksın o da riskli bir işlem biraz daha düşünmelisin.
Can'ım geçmiş olsun. İstirahat etmen gerekMerhaba arkadaşlar, ben 17haftalık hamileyim. Tüp bebek. Haftaiçi kontrolum vardı. Doktorum plesantanın rahim ağzında olduğunu söyledi. Takip edeceğiz dedi. Panik olmama için uyardı, kanama olursa diye. Benimle benzer durumu yaşayan var mı?
Günaydın hepinizekanaması olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah’ın izniyle herşey yolundadır moralinizi bozmayın bebeğinize yansıtmayın, dikkati de eksik etmeyin isim bulanlar arayanlar ne hızlısınız öyle ? Biz daha kavga aşamasındayız iki ismi olsun istiyoruz uyum arıyoruz eşimin istediği isim ile benim istediğim isim uyumu sıfır hele soyadımızla hiç alakası Yok napıcam bilmiyorum hangi ismi beğensem hayır komşumuz vardı hayır kavga etmiştim biriyle hayır o çok sinir bozucuydu deyip birilerini çağrıştırıyor bahanesiyle vazgeçiyor eşim. Kız olsaydı hemencecik koyardık onu anladım erkek zor , eşler takıntılı neyse iyi kötü bi karara varcaz artık zaman çok Hanımlar benim başka bir derdim var üç gecedir uyuyamıyorum soluma yatıyorum sol kalçam dize kadar uyuşuyo gece ona uyanıyorum birde . Sırt ağrısı da çabası. Yastık koyuyorum karnıma sırtıma, oda gece dönüp duruyorum etraftan topluyorum sabah araştırdım hamile yastıkları var böyle u şeklinde kocaman alan kullanan var mı ? Memnuniyetiniz nasıl ? Denesem mi diyorum
Çok sağol canım. Benim iki kürtaj bir düşük hikayem var tüp bebekte. Panik olma dedi doktorum ama insan elinde olmadan tedirgin oluyor.Can'ım geçmiş olsun. İstirahat etmen gerek
@Fonetik arkadaşımızda da aynı durum vardı. Yanlış hatırlamıyorsam. Kanaması olup gidince öğrenmişti o da.
Biliyorum canım. Benim de bir düşükle kürtaj bir başarısız tüp denemesi var geçmişimde. Çok iyi anlıyorum o yüzden.Çok sağol canım. Benim iki kürtaj bir düşük hikayem var tüp bebekte. Panik olma dedi doktorum ama insan elinde olmadan tedirgin oluyor.
Cok
Çok geçmiş olsun canım, bende bu hafta okulda çok yoruldum cuma nobetten geldim belim catliyodu pazar da misafir vardı temizlik yemek çok yoruldum yemekten sonra bi wc ye gittim senin gibi kanama, korkudan bayılacaktım. Bende plasenta asagidaymis rahim ağzına yapışmış yorulunca da kanama yapmış on gün raporluyum kalkmadan yatıyorum riskli bir durum. Şükür ki sende böyle bir durum yok 3 gün dikkat et bol bol yat dinlen ınş geçecek ama bize ders olsun okulda paralamam artık kendimi olduğu kadar. Ki benim heyet raporuna dönüşebilir dedi doktorum belki doğuma dek yatman gerekebilir takip edicez dedi. Sen kendine iyi bak bununla geçmiş olsun inşallah[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım, bende aynı durumu yaşıyorum. Doktorum plesanta rahim ağzını kağatmış dedi, yapışık demedi ama. Normal hayatına devam edebilirsin dedi. Takipte olacağız dedi. Kanama için önceden uyardı. Bende konuyu biraz araştırdım. İler ki haftalarda yukarı çılabiliyormuş. İnşallah bizim öyle olur. 4 hafta sonraki kontrolum de herşey netleşir. Şu anda 17. haftamdayım. Senin kontrolün ne zamanCok
Çok geçmiş olsun canım, bende bu hafta okulda çok yoruldum cuma nobetten geldim belim catliyodu pazar da misafir vardı temizlik yemek çok yoruldum yemekten sonra bi wc ye gittim senin gibi kanama, korkudan bayılacaktım. Bende plasenta asagidaymis rahim ağzına yapışmış yorulunca da kanama yapmış on gün raporluyum kalkmadan yatıyorum riskli bir durum. Şükür ki sende böyle bir durum yok 3 gün dikkat et bol bol yat dinlen ınş geçecek ama bize ders olsun okulda paralamam artık kendimi olduğu kadar. Ki benim heyet raporuna dönüşebilir dedi doktorum belki doğuma dek yatman gerekebilir takip edicez dedi. Sen kendine iyi bak bununla geçmiş olsun inşallah
Şimdi dinlenmeye çalışıyorum. Evet yukarı çıkabiliyormuş, inşallah öyle olur. Kıymetli gebelikler yaşıyoruz, mucizeler. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Biliyorum canım. Benim de bir düşükle kürtaj bir başarısız tüp denemesi var geçmişimde. Çok iyi anlıyorum o yüzden.
Hepimiz aynı durumdayız.
Doğuma kadar bu endişe devam edecek sanırım.
Çalışmıyorsan mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Zamanla plesanta yukarı çıkıyormuş.
Tam kaç haftalıksın canim şimdiKızlar ben de kontrolde cinsiyet ögrenemedim ama suyu iyi plasenta düzgün yerleşmiş 146gram haftasından 4-5 gün ileride, kanım 11.8e düşmüş Vinalac yazdı gıda takviyesi diyor üstünde devlet ödemiyor bu vitamin yeterli mi acaba, hepiniz demir veya kan ilacına başladınız mı? Hep öyle okuyordum burda ama bana vermedi; omega3 ve magnezyum hapına da gerek yok dedi...
Bende başladım ek gıdaya 90 liraydı vitamin baştan almıyım dedim ama Sonra aldım kullanıyorum decavit gereksiz kilo alımı yapabilir demişti doktor kilodan geçtim ben bebeğe iyi gelsinde İnşKızlar ben de kontrolde cinsiyet ögrenemedim ama suyu iyi plasenta düzgün yerleşmiş 146gram haftasından 4-5 gün ileride, kanım 11.8e düşmüş Vinalac yazdı gıda takviyesi diyor üstünde devlet ödemiyor bu vitamin yeterli mi acaba, hepiniz demir veya kan ilacına başladınız mı? Hep öyle okuyordum burda ama bana vermedi; omega3 ve magnezyum hapına da gerek yok dedi...
Ya oğlumda çok düzenli dengeli beslenirdim bu hamilelikte bi saçmasapan oldum...midem bulanmazsa 1 bardak süt 1 kase yoğurt...kahve de bulantıma iyi geliyor kokusu falan 2-3 günde bir şekersiz kahve içiyorum, nerdeyse her gün içicem yani
Gittiğim gün 15+5 ti 16+4 görünüyordu...bugün 16 bitti 17ye giriyoruzTam kaç haftalıksın canim şimdi
Hergün 1 fincan içilebilirmiş öyle diyorlar kahve için ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yine ben hergün içmiyorum 2 3 güne bir tek içiyorum şekersiz. İnşallaj sıkıntı olmaz.
Bana saglik ocaginda gunde 1 kahvenin zarari olmaz demislerdi. Herseyin fazlasi senin icinde benim icinde zararli, sadece saglikli sekilde beslen dedi hatta ben nar yiyebilirmiyim diye sormustum herseye takilma azar azar yiyip icebilirsin bisey olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?