2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eşin çok iyi yapmış Can'ım. Bence şimdiden karar verilmeli ki herkes alışsın.
Kesinlikle ay utanmadan isim ansiklopedisi aldım eşim açıp bakmıyor bile ismi belli diyor , uyuz oluyorum sonra içimdeki iyilik meleği diyor ki canım o da babası X senden ise Y de onun bırak ne koyuyorsa koysun diyorum
Burda bi arkadaş eşine soyadını senden alacak bırak da ismini ben koyayım demişti. :)) çok hoşuma gitti bu söylem:)
Bunu kullanabilirsin eşine karşı :)

Eşim De üç isim var ; Yavuz , Alparslan , cihangir ben de Doğu istiyorum .
Ben oyumu Doğu dan yana kullanıyorum.
Can'ım hayırlı olsun :)

Merhaba arkadaşlar, ben 17haftalık hamileyim. Tüp bebek. Haftaiçi kontrolum vardı. Doktorum plesantanın rahim ağzında olduğunu söyledi. Takip edeceğiz dedi. Panik olmama için uyardı, kanama olursa diye. Benimle benzer durumu yaşayan var mı?

Ya oğlumda çok düzenli dengeli beslenirdim bu hamilelikte bi saçmasapan oldum...midem bulanmazsa 1 bardak süt 1 kase yoğurt...kahve de bulantıma iyi geliyor kokusu falan 2-3 günde bir şekersiz kahve içiyorum, nerdeyse her gün içicem yani

Gözün aydın cnm kaçırdım ben neden amniyo yaptıracaksın o da riskli bir işlem biraz daha düşünmelisin.

Kan değerlerinde trizomi 18 çook riskli çıktığın yaptırmaya karar verdim . Down olmuş olsaydı dna yaptıracaktık ama trizomi olunca %99 olan amniyo daha mantıklı geldi

Kızlar takipteyim bikaç gündür. Annemleregeldim. Azıcık yol yürüsem o gün sağa sola bile dönemiyorum yatarken. Kalkmak zaten ölüm gibi oluyor. Magnezyum bi işe yaramadı. Neden böyleyim anlamıyorum gerçekten. Bildiğiniz kasıktaki kemikli yerler ağrıyor tutuluyor sanki. Hayat kalitem çok düşük.
Kanaması Olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun. Okudukça insan panikliyor iyice. Üstüne bir de ağrılar olunca.

İsim konusunda eşim yıllardır Baran istiyor. Ben de rüyamda yağız ismini görmüştüm. İki isim de güzel ama ağır geliyor bana.
Eşim yağız Baran diyor artık.
İsmi böyle kalacak sanırım
Ben de Mahir, Yunus Emre ve tahir isimlerini çok seviyorum. Hoş Mahir ve tahir de çok ağır ama ne bileyim karizmatik geliyor.
Kızım olsaydı Zühre yada Feride olsun istiyordum. Kız bebişlere fikir olsun.

Can'ım geçmiş olsun. İstirahat etmen gerek
@Fonetik arkadaşımızda da aynı durum vardı. Yanlış hatırlamıyorsam. Kanaması olup gidince öğrenmişti o da.

Kızım da isimm konusunda çok kavgalar ettik bizim haricimizde herkes isim arayışındaydı kp görümce falan . Neyse ki eşimle karar verdik ve isim koyduk :) Şimdi ki bebemğimiz içinde önceden kız erkek ismi belliydi zaten kimsenin müdahele etmesine önermesine benim gerilmeme gerek kalmadı :)))

Can'ım geçmiş olsun. İstirahat etmen gerek
@Fonetik arkadaşımızda da aynı durum vardı. Yanlış hatırlamıyorsam. Kanaması olup gidince öğrenmişti o da.
Çok sağol canım. Benim iki kürtaj bir düşük hikayem var tüp bebekte. Panik olma dedi doktorum ama insan elinde olmadan tedirgin oluyor.

Çok sağol canım. Benim iki kürtaj bir düşük hikayem var tüp bebekte. Panik olma dedi doktorum ama insan elinde olmadan tedirgin oluyor.
Biliyorum canım. Benim de bir düşükle kürtaj bir başarısız tüp denemesi var geçmişimde. Çok iyi anlıyorum o yüzden.
Hepimiz aynı durumdayız.
Doğuma kadar bu endişe devam edecek sanırım.
Çalışmıyorsan mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Zamanla plesanta yukarı çıkıyormuş.

Kızlar ben de kontrolde cinsiyet ögrenemedim ama suyu iyi plasenta düzgün yerleşmiş 146gram haftasından 4-5 gün ileride, kanım 11.8e düşmüş Vinalac yazdı gıda takviyesi diyor üstünde devlet ödemiyor bu vitamin yeterli mi acaba, hepiniz demir veya kan ilacına başladınız mı? Hep öyle okuyordum burda ama bana vermedi; omega3 ve magnezyum hapına da gerek yok dedi...

Çok geçmiş olsun canım, bende aynı durumu yaşıyorum. Doktorum plesanta rahim ağzını kağatmış dedi, yapışık demedi ama. Normal hayatına devam edebilirsin dedi. Takipte olacağız dedi. Kanama için önceden uyardı. Bende konuyu biraz araştırdım. İler ki haftalarda yukarı çılabiliyormuş. İnşallah bizim öyle olur. 4 hafta sonraki kontrolum de herşey netleşir. Şu anda 17. haftamdayım. Senin kontrolün ne zaman

Şimdi dinlenmeye çalışıyorum. Evet yukarı çıkabiliyormuş, inşallah öyle olur. Kıymetli gebelikler yaşıyoruz, mucizeler. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Tam kaç haftalıksın canim şimdi

Be
Bende başladım ek gıdaya 90 liraydı vitamin baştan almıyım dedim ama Sonra aldım kullanıyorum decavit gereksiz kilo alımı yapabilir demişti doktor kilodan geçtim ben bebeğe iyi gelsinde İnş

Hergün 1 fincan içilebilirmiş öyle diyorlar kahve için ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yine ben hergün içmiyorum 2 3 güne bir tek içiyorum şekersiz. İnşallaj sıkıntı olmaz.

Hergün 1 fincan içilebilirmiş öyle diyorlar kahve için ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yine ben hergün içmiyorum 2 3 güne bir tek içiyorum şekersiz. İnşallaj sıkıntı olmaz.

Bana saglik ocaginda gunde 1 kahvenin zarari olmaz demislerdi. Herseyin fazlasi senin icinde benim icinde zararli, sadece saglikli sekilde beslen dedi hatta ben nar yiyebilirmiyim diye sormustum herseye takilma azar azar yiyip icebilirsin bisey olmaz dedi.

Genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Hamile kalmadan önce 1 paket sigara içerdim tamamen bıraktım sigarayı. Ama kahve canım bazen istediği için içiyorum ama Bu nar meselesini ben anlamadım zaten hiç yemedim daha ama nar mısır yenmez falan dediler hep ama nar neden yenmiyormuş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…