2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
-huzur- benim oğlumun adı Ömer Asaf su anda 26 aylık ama merhametli yani yanlışlıkla ayağıma bassa hemen eğilip öper yada ben teyzenin canı çok acımış desem hemen gider sarılır öper. Inşallah değişmez. Başka tanıdığın Ömer var eski kiracimiz ama kişiliğin den pek hoşlanmam. Sanırım ikince ismin etkisi

Aynen ben de en buyuk koymama sebebim o. Sevdigim bir isim Ama her seslendigimde aklima babam gelecek ister istemez. Her akrabam direk babami dusunecek. Bana olumsuzluk cagristiriyor bu malesef. Bir de diger sebep eski sevgilimin ismi. Ayy kucuk yer bizim oralar. Kulagina falan gider. Kendini unutamadigimi o yuzden o adi koydugumu falan dusunur o salak da o potansiyel var cunku hic gerek yok.

Esimle bi farkli okullarda ogretmeniz. Birimiz bi isim buluyor digeri yok olmasin o isimde cok yaramaz bi ogrencim olmustu falan diyor. Yada kazara bulduk diyelim, kesin birimizin yigeni kuzeni o isimde oluyor. O kadarr cok isim aradimki.. bulamadim biraktik artik aramayacagiz bi süre. Belki isim gelir bizi bulur nasipte ne var merakla bekliyorum

weryew Bende Yiğit Ali yi çok beğeniyorum. Yine oğlum olursa ya o yada yavuz selim olsun istiyorum ama babasini haberi yok :) zaten Ömer ismini ben söylemiştim beğendi. Sonra kuzenim Asaf ismini söyledi anlamına baktık beğendik ve Ömer Asaf oldu
Bende kız isminde zorlanıyorum ne olabilir diye düşünüyorum bulamıyorum. Sanki hiç isim yok

Bir sosyal medya hesabından sayfa adi vererek oneri yapmak istiyorum ama reklama giriyormu yasakmi bilemedim bilgilendirin lutfen ?:)

Bizede hep erkek isimleri kolay geliyor kızımda çok zorlanmıştık bu bebişte büyük ihtimal kız olacak şimdiden düşünemeye başladık Zeynep benim Elif kızımın adı kız isminde fikri olan arkadaşlar paylaşsın lütfen

Aman aman hiç düşünme bile o zaman

@emsaLus canım sen çok iyisin ben yogurt süt peynir ağzına süremiyorum. Yeşillik hiç yok tavuk kokusu yeter balık 2 kere yedim yataktan kalktım çıkartmak için et zaten yiyemem. Bulgur yiyordum oda artik gitti Sabahları 1 yumurta kaşar peyniri ve ekmek akşam tarhana çorbası ekmek arada findik uzum leblebi armut bunları yediğimde de cikarmiyacagin garantisi yok.
Ve çok üzülüyorum kalsiyum vitamin alamıyorum diye. Diş köklerim sızlıyor artik damagim hep sis

Ayy maşallah yaa. İnş hep böyle devam eder. Merhamet insanlığın özü.

Yumurta yiyebiliyorsan cok guzel bence. Ceviz yiyebilirsen dene mutlaka. Yesillik yiyemiyorsan suya salatalik limon katsan icebilirsin belki. Hatta cevizide suya katabilirsin aksamdan

Aynen bu yaramaz öğrenciler yetiştirmek yüzünden isim kalmadı:)

Gececek insallah. Ben cok bunaldigimda sikinti bastiginda soguk moguk dinlemiyorum, cami acip temiz hava aliyorum. Biraz rahatlatiyor.

Ben koyde oldugum icin bana hapishane gibi geliyor heryer ayni hersey ayni bi yerlere gitmek istiyorum bi yandanda kizim var gidemiyorum bunalima giriyorum galiba bide risklim hersey yapamiyorum oda yetmez gibi sancilarim var

Yigit ali cok guzel omerasaf benimde kuzen koydu guzel isim gercekden. Kizda ben asya , busra, elif, zehra gibi dusunuyordum doktor erkek diyene kadar gerci bu kontrolimde cinsiyet degisirse baska asya cok hosuma gidiyo elif asya gibi diyordm ama kiz olsa daha cok dusunurdum aliyide hamile kalmadan once karar vermistim. Bende omerali aliasaf yada yigit ali dedim kizimla beraber yigitali guzel oldu geldi bana. zeynep nisa yigit ali gibi zeynep asyada olsa olurmus kizim aslinda dedin gibi heycanmidir nedir cinsiyet ogrenince onca isimden isim bulamiyoruz resmen.

Ben koyde oldugum icin bana hapishane gibi geliyor heryer ayni hersey ayni bi yerlere gitmek istiyorum bi yandanda kizim var gidemiyorum bunalima giriyorum galiba bide risklim hersey yapamiyorum oda yetmez gibi sancilarim var
Sıkma canini hic. Allahin izniyle sag salim kucagina alirsin bebegini. Ben de sehirdeyim hatta merkeze cok yakinim carsi yurume mesafesinde. Ama disari cikinda daha cok bunaliyorum insanlar ustume ustume geliyor gibi hissediyorum. Zorunlu olmadikca evden disari adim atmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…