2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar 14. Haftayım buraya geliyorum kendimi küçük hissediyorum.
Haziran annelerine gidiyorum önden gidiyor gibi oluyor napcem ben yaa çoğunuz cinsiyetleri öğrenmiştir bile benim 2 haftaya daha ihtiyacım var..

Be
Ben varım canım kanamam olunca öğrendim bende plasenta previa tanısı koydu. Yatıyorum pztesiden beri. Inş yukarı çıkar da normale döner

Ben kizim olursa Ipek Ada dusunuyodum
1.5 yasinda bir kizim daha var onun adi da Alya Naz
Zeynep ismi cok guzel yigenimin adi Zeynep Tanem belki bunlarda fikir olur
Bende erkek ismine karar veremiyorum

Bir bardak sut bir kase yogurt ideali
Kahveyi bende iciyorum ozellikle Türk kahvesi gunluk 1-2 fincani gecmiycek sekilde icebilirsin tabii fazlasi zarar

Bende pek gezmeyi sevmem ama artjk hersey ayni gibi nere baksam hersey ayni yaptiklarim ayni biraz bazen ustune sıkınti sitres geliyor. Guzel hic birsey yok gibi sevdim seyleri bile yapamaz oldum. Heryer dag orman birsey yok yani kizim hasta olmasin diye bende pek cikmiyorum. Insallah habu surec bi atlatirim birann once

Kizlar kan ilacini icip midesi asiri bulanan varmi beni maf ediyor ya suan kusmamak icin zor tutuyorum kendimi ne olacak boyle amlamiyorum.

Ay canım çok üzüldüm ya Bulantıların için doktorun birşey demiyormu benim çok şükür 12. 13. haftada geçti bulantılarım kusmalarım o zamanlar bende yiyemiyordum. Ama şimdi dikkat ediyorum. İnşallah tez zamanda düzelirsin ve beslenmene devam edersin

Kızlar neden mısır ve nar yenmez diyorsunuz ben ikisinden de tükettim

Nar bebekde dogum lekesi yapiyor ben esime kizimda cok yapiyorudum. Ben boyle seylere inanmiyordum ama inanmicaksin ama kizimin tam kafasi ortasi ve ensesinde leke var Allahdan oralarinda sac kapiyor hatta burnun altida cok kirmiziydi Allahdan orasi cok cok silik oldu zamanla. Nar anladimda mısır senden duydum ben misir yiyorum o ne yapiyor bilmiyorum.

Ben daha kan hapına başlamadım doktorum ilk haftada baktığı değerleri iyi buldu 21 haftada kantahlili yapıcak eğer kötü çıkarsa vercek ama ceviz balık yersem onuda vermem dedi İnş vermez ilaç ilaç bıktım sabah kalk vitamin al sonra ecopirin akşama iğne bune yaaa zaten midem problem ilaç iyice mahvediyor

Ya bende inanmıyorum bu leke olayına hatta ciğerde leke yaparmış falan diye duydum. Birde başkasının evinde zeytin yersen oda leke yaparmış. Normal hayatta bile batıl inancım hiç yoktur asla inanmam. Halen bile inanmak gelmiyor içimden daha nar yemedim ama denicem ya ben bakalım olcakmı.

Canım ben her gün türk kahvesi içiyorum, kahve gibi yararlı bir şeyin zararlı olacağına inanamıyorum

Canım bende tek tük içiyordum önceden 2 türk kahvesi 5 6 bardakta sadece nescafe içerdim tabi midemi mahvettim ama kahve bende 10 yıldır falan bağımlılık oldu. Şimdi çok az içiyorum tek tük. Türk kahvesiyle ilgili bir yazı okumuştum ben günde 1 bardak çok iyi gelirmiş insan vücudunda. Tabi herşeyin fazlası zarar yinede dikkatli içmek lazım ama. O kadar çok şeyler söylüyorlarki insan şaşırıyor napcağını.

Narın leke yaptığı batıl inanç gibi dursada büyükler tecrübe etmiş tıpkı ciğer lekesi gibi ben leke anlamında değil ama narı fazla tüketirsek zararlı Oyüzden dikkat ediyorum zaten şu sıralar midede çok bar istemiyor... Peygamber efendimiz nesli çok çirkin olan bir kavme nar ve ayca iyin bebekleriniz güzel olsun buyurmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…