- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.561
Kötü sonuç çıkarsa gebeliğimi sonlandıracağım maalesef
Kızlar neden mısır ve nar yenmez diyorsunuz ben ikisinden de tükettim
Ben varım canım kanamam olunca öğrendim bende plasenta previa tanısı koydu. Yatıyorum pztesiden beri. Inş yukarı çıkar da normale dönerMerhaba arkadaşlar, ben 17haftalık hamileyim. Tüp bebek. Haftaiçi kontrolum vardı. Doktorum plesantanın rahim ağzında olduğunu söyledi. Takip edeceğiz dedi. Panik olmama için uyardı, kanama olursa diye. Benimle benzer durumu yaşayan var mı?
Sağolun, amin inşallahgeçmiş olsun size de, ben de nöbetlerde çok yoruluyorum ve anlayışsız bir müdür yardımcısına sahibim korkuyorum birşey olacak diye. rabbim meleklerimizi korusun inşallah
Günaydın annisler. Nasılsıniz ? Kanama yaşayan arkadaslara çok geçmiş olsun. İnşallah tekrardan aynı şeyi yasamazsiniz.
Kiz anneleriiii..İsim dusunuyo musunuz bakalım ? Ben erkenden isim derdine dustum. Cunku kimsenin kalbini kirmak istemiyorum. Direk bi isim bulup soranlara ''x olacak ismi'' diyip kestirip atmak istiyorum. Ama bi türlü begenemiyorum. Zeynep,Beren biraz aklıma yattı. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Kızlar günaydın, rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun tez vakitte düzelirsiniz inşallah. Bende isim bulamayanlardanım henüz eşim benim istediğim ismi istemiyor, önceden de anlaşmıştık erkek sen kız ben diye Ki bu anlaşmayıda yapan benim ama çok pişmanım şuandaBakalım ikna edebilecekmiyim bilmiyorum. Ben birşey sorucam günde ne kadar süt ve yoğurt tüketiyorsunuz? Birde ben arada kahve içiyorum varmı benim gibi içen arada tek tük.
Sıkma canini hic. Allahin izniyle sag salim kucagina alirsin bebegini. Ben de sehirdeyim hatta merkeze cok yakinim carsi yurume mesafesinde. Ama disari cikinda daha cok bunaliyorum insanlar ustume ustume geliyor gibi hissediyorum. Zorunlu olmadikca evden disari adim atmiyorum.
Belirtisiznesne canım sen çok iyisin ben yogurt süt peynir ağzına süremiyorum. Yeşillik hiç yok tavuk kokusu yeter balık 2 kere yedim yataktan kalktım çıkartmak için et zaten yiyemem. Bulgur yiyordum oda artik gitti Sabahları 1 yumurta kaşar peyniri ve ekmek akşam tarhana çorbası ekmek arada findik uzum leblebi armut bunları yediğimde de cikarmiyacagin garantisi yok.
Ve çok üzülüyorum kalsiyum vitamin alamıyorum diye. Diş köklerim sızlıyor artik damagim hep sis
Kızlar neden mısır ve nar yenmez diyorsunuz ben ikisinden de tükettim
Bir bardak sut bir kase yogurt ideali
Kahveyi bende iciyorum ozellikle Türk kahvesi gunluk 1-2 fincani gecmiycek sekilde icebilirsin tabii fazlasi zarar
Nar bebekde dogum lekesi yapiyor ben esime kizimda cok yapiyorudum. Ben boyle seylere inanmiyordum ama inanmicaksin ama kizimin tam kafasi ortasi ve ensesinde leke var Allahdan oralarinda sac kapiyor hatta burnun altida cok kirmiziydi Allahdan orasi cok cok silik oldu zamanla. Nar anladimda mısır senden duydum ben misir yiyorum o ne yapiyor bilmiyorum.
Canım ben her gün türk kahvesi içiyorum, kahve gibi yararlı bir şeyin zararlı olacağına inanamıyorum
Narın leke yaptığı batıl inanç gibi dursada büyükler tecrübe etmiş tıpkı ciğer lekesi gibi ben leke anlamında değil ama narı fazla tüketirsek zararlı Oyüzden dikkat ediyorum zaten şu sıralar midede çok bar istemiyor... Peygamber efendimiz nesli çok çirkin olan bir kavme nar ve ayca iyin bebekleriniz güzel olsun buyurmuş....Nar bebekde dogum lekesi yapiyor ben esime kizimda cok yapiyorudum. Ben boyle seylere inanmiyordum ama inanmicaksin ama kizimin tam kafasi ortasi ve ensesinde leke var Allahdan oralarinda sac kapiyor hatta burnun altida cok kirmiziydi Allahdan orasi cok cok silik oldu zamanla. Nar anladimda mısır senden duydum ben misir yiyorum o ne yapiyor bilmiyorum.
Kizlar hepden kanli su kustum. Kan hapi aldim ondanmidir agzim kan tadi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?