2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bn cay bi bardak iciyorum. Insallah senin sonuclarin guzel cikar bende bu sekil beslenicem artik

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama çok şükür bebiş iyimiş lütfen stres yapma dinlen kuzunda dinlensin

Canım çok teşekkürler

çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda atlatırsınız.

Teşekkürler o sabahtan sonra bi daha olmadı Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın

Geçmiş olsun canım çok şükür bebiş iyiymiş rahat ol stres yapma kendine iyi bakk

Çok teşekkür ederim

Sınıfta pek ayağa kalkmiyorum nöbette de sandalye çekip oturuyorum Simdilik araya haftasonu girdiği için üç gün rapor aldım Pazartesi yine okuldayim bakalım ama inan içimden okula gitmek bile gelmiyor artık

Benim peçeteye geldikten sonra hiç olmadı başka Hatta hastanede doktor Çamaşırıma baktı hiç yoktu Evde oldu bi daha olmadı yani Aynen iğne serum vs..
O şoku anlatamam Önce evin içinde iki üç tür attım sanırım şaşkınlıktan Allahım napcam napcam diye ..

İnşallah canım teşekkür ederim

N nisann_tr canim.cok gecmis olsun ilk once kendini ve bebegini dusun o daha minicik sana cok ihtiyaci var.yorulmamaaya calis kendine dikkat et lutfen

Çok teşekkür ederim canım

İnşallah canım hepimiz sağ salim doğurup büyütelim kuzularımızı

Teşekkürler canım

Aynen stres çok etkiliyor Sana da geçmiş olsun

geçmiş olsun, ben de öğretmenim sürekli ayakta olmak yoruyor gerçekten

Ben sınıfta hep oturuyordum aslında son zamanlarda ama yine de okul çok yorucu olmaya başlamıştı

Hepinize teşekkür ederim kızlar Allah bu korkuyu hiçbirimize yaşatmasın inşallah

Kızlar merhaba. Biz bugün 18 hafta 4 günlüğüz. Ne zaman oynayama başlarız acaba ilk gebeliğim. Daha cinsiyetinden de emin değiliz merakla bekliyorum
Ben bir kaç haftadır böyle seğirme falan olunca bebiş diyordum ama bir kaç gündür baya vuruyor gibi oluyor.

Kizlar cok afedersiniz tam bir haftadir kabizim. Kuru kaysı yedim ustune su ictim bana misin demiyor. Gunluk nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hafif seyler yiyorum tik yok. Canim cok yaniyor.

Kizlar cok afedersiniz tam bir haftadir kabizim. Kuru kaysı yedim ustune su ictim bana misin demiyor. Gunluk nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hafif seyler yiyorum tik yok. Canim cok yaniyor.
Kuru kayısı ya da kuru eriği akşamdan suya koyup sabah suyunu içebilirsiniz ve tanelerini de yiyin. Biraz faydası oluyor. Kefir, hoşaf da biraz ise yarıyor. Bir de biraz ılık sıcağa yakın suya ayaklarınızı koyarsanız o da beni çok rahatlatmıştı. Hamileliğimin başında kabız olmuştum beni en çok rahatlardan sıcak su oldu.

Sanirim ilac yada fitil kullansaniz gerekebilir. Bence doktora gidin daha uzatmayin. Bana hemsirem kabiz olmamak icin lifli besleneceksin. Kabiz olmamak icin sunlari yiyeceksin ( sanirim yulafli sut gibinpaket gidalardi biz hala esimle onlarin ne oldugunu bulamadik) kabiz olursan is isten gecmistir ilac iceceksin demisti. Hamilelik icin kullanilan ilac listesi vermisti. Hemoroide donebilir onun ta tedavisi zor dogumda sikinti yapabilir. O yuzden tipis tipis doktora gidin.
Cok gecmis olsun

Hanimlar sag boslugumda siddetli agri var dinlenmeye calisiyorum sizede oluyormu bu sanki yariliyorum kramp gibi

Ya kesin çözüm var ama bebiş için nasıl olur bilmiyorum. Bir elmanın kabuğunu bir bardak suda kaynat iç kesin çıkarsın lavaboya

Canım turşu suyu bana iyi geldi artık kanamaya başlamıştı okadar kabızlık sonrası o söktü bence bi dene

Kalsiyum ihtiyacı arttığından kasilmalar olabiliyomus

N nisann_tr ya neden olmuski o zaman. Mesela plasebta asagidaysa cok pihtili ve fazlaca kanama oluo. Benimde senin gibi hastaneye gittgimde kahverengiye donmustu. Sanki bi anlik bisey gibi. Anlamadim neden oldugunu. Sana doktorun bir sebep soyledi mi? Birde evde istirahat ediyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…