- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.781
çekirdeklerini de çiğneyip yutuyorum bende inşallah ilaca gerek kalmadan çözerim diyorum. Bu arada ben çayı çok seviyordum en az 10 büyük fincan içiyordum (açık) şimdi onu azalttım. Yemeklerden en az bir saat sonra içmeye dikkat ediyorum. Yemeklerde yoğurt çok tüketmemekte çalışıyorum oda demir emilimini azaltıyormuş sabah kahvaltıda aşırıya kaçmadan (adet söktürücü özelliği olduğu için) hemen 4 5 dal maydonoz yemeye çalışıyorum.oda hem demir emilimini artırıyor hemde c vitamini açısından çok zengin.bakalım ay sonunda troid için kan tahlilin var.o zaman hemograma da bakılıyor
Seninki de secdeye yatmis bu haftalarda moda bu galiba:)). 18de hissedildigini soyluyolar ama doktorlar 20 21. Haftada hissedilir diyoSon ultrason fotoğrafımız da bu sizce nedir cinsiyeti
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama çok şükür bebiş iyimiş lütfen stres yapma dinlen kuzunda dinlensin
çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda atlatırsınız.
Geçmiş olsun canım çok şükür bebiş iyiymiş rahat ol stres yapma kendine iyi bakk
Cok
Çok geçmiş olsun canım, bende bu hafta okulda çok yoruldum cuma nobetten geldim belim catliyodu pazar da misafir vardı temizlik yemek çok yoruldum yemekten sonra bi wc ye gittim senin gibi kanama, korkudan bayılacaktım. Bende plasenta asagidaymis rahim ağzına yapışmış yorulunca da kanama yapmış on gün raporluyum kalkmadan yatıyorum riskli bir durum. Şükür ki sende böyle bir durum yok 3 gün dikkat et bol bol yat dinlen ınş geçecek ama bize ders olsun okulda paralamam artık kendimi olduğu kadar. Ki benim heyet raporuna dönüşebilir dedi doktorum belki doğuma dek yatman gerekebilir takip edicez dedi. Sen kendine iyi bak bununla geçmiş olsun inşallah
Seni cok iyi anliyorum bende gecen aksam ayni seyi yasadim. Insan oylesine siyo o kipkirmizi rengi gorunce soka girdim resmen bi yarimdakka bilincim gitti sonra kendimi toparladim attim hastaneye. Bizde de bir sikinti yok cok sukur ama 10 gun istirahatteyim. Ve yuregim agzimda. Igne yapildi ilac verildi. Sanada yapilmistir illaki klasik zaten verilen ignede ilacta. 2 gun kahve lekelenme devam edebilir korkma benim etti. Bende kendime cok kızıyorum isten gelip agir agir su bidonlarini kaldirmistim. Olacağı varmis orasi ayri ama ona bagliyorum. Insan basina gelmez saniyo. Smdi nasilsin gecti mi. Benim cok az olmustu boyle adet kani gibi degildi. Hatta hastaneye gittiginde muayene olmadan kahveye donmustu kanamanin rengi. Seninde o sekilde sanirim oldu.
Geçmiş olsun canım, ben hep öğretmenliği ideal meslek olarak görmüştüm şuan ondan da soğudum demekki neymiş torpili olan hangi meslekte olursa olsun rahatmış olmayanda sıkıntıdaymış. Geçmiş olsun moralini bozma inşallah hepimiz sağsalim alıcaz bebeklerimizi kucağımıza
çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Biz can taşıyoruz ve çok dikkatli olmamız gerekiyor, bastığımız oturduğumuz yere, fazla ayakta kalmamaya, herşeye dikkat etmemiz gerekiyor, stres yapma kendine herşey yolundaymış bak, stres zarar verir, kendine ve bebeğine zulm etme lütfen, dinlen ve iyi olmanızın tadını çıkar canım, bebeğinin kollarında olacağı günleri düşün ve gülümse çünkü o günler sayılı, az kaldı
Geçmiş olsun cnm korkmaz mı insan korkar tabi Allah korusun birşey olmaz artık. Ben de 5 yıllık çalışma hayatım rapor almış insan değildim ama alacağım galiba başkaları keyif için gelmiyor biz ağrıyla bile geliyoruz. Bebeğini düşünmelisin sen de dikkatli ol çalışma programın değiştirilsin ciddi konuş müdürünle.
Arkadasim suan bebegin daha degerli. mudurle bencede sonra ayarlat programini. suan icin kafana hic birsey takma sakin ol. bebeginle mutlu gunleri dusun. bende bu hamilelikde senin gibi kan gordum pecete sonra pihti felan ama cok sukur iyiyiz. sende iyi olacaksin ben kendimi gayet sakinn o kadar yormuyo olarak goruyordum. hep yetersiz ama herkez farkinda degilsin kendini alistirmissin bes dakika durdugun yok diyo. isin ilginc yani ruhen yorgun hissetmiyorum ama bedenim artik bi dur diyor. Koca koca kutuk bile tasidim kanamam gelmedi. bi sitres yasadim ustune gene ise verdim kendimi kanamam basladi. Tam durdu derken gene basladi suan durdu seninkide duzelecek insallah sitres bebege cok zarar ben ikinci dusumde cok sitresliydim. simdi dunya yansa umrumda degil moduna kendimi almaya calisiyorum. Bence sitres herseyi tetikliyor pozitif ol gecece insallah
geçmiş olsun, ben de öğretmenim sürekli ayakta olmak yoruyor gerçekten
Ben bir kaç haftadır böyle seğirme falan olunca bebiş diyordum ama bir kaç gündür baya vuruyor gibi oluyor.Kızlar merhaba. Biz bugün 18 hafta 4 günlüğüz. Ne zaman oynayama başlarız acaba ilk gebeliğim. Daha cinsiyetinden de emin değiliz merakla bekliyorum
Kuru kayısı ya da kuru eriği akşamdan suya koyup sabah suyunu içebilirsiniz ve tanelerini de yiyin. Biraz faydası oluyor. Kefir, hoşaf da biraz ise yarıyor. Bir de biraz ılık sıcağa yakın suya ayaklarınızı koyarsanız o da beni çok rahatlatmıştı. Hamileliğimin başında kabız olmuştum beni en çok rahatlardan sıcak su oldu.Kizlar cok afedersiniz tam bir haftadir kabizim. Kuru kaysı yedim ustune su ictim bana misin demiyor. Gunluk nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hafif seyler yiyorum tik yok. Canim cok yaniyor.
Sanirim ilac yada fitil kullansaniz gerekebilir. Bence doktora gidin daha uzatmayin. Bana hemsirem kabiz olmamak icin lifli besleneceksin. Kabiz olmamak icin sunlari yiyeceksin ( sanirim yulafli sut gibinpaket gidalardi biz hala esimle onlarin ne oldugunu bulamadik) kabiz olursan is isten gecmistir ilac iceceksin demisti. Hamilelik icin kullanilan ilac listesi vermisti. Hemoroide donebilir onun ta tedavisi zor dogumda sikinti yapabilir. O yuzden tipis tipis doktora gidin.Kizlar cok afedersiniz tam bir haftadir kabizim. Kuru kaysı yedim ustune su ictim bana misin demiyor. Gunluk nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hafif seyler yiyorum tik yok. Canim cok yaniyor.
Ya kesin çözüm var ama bebiş için nasıl olur bilmiyorum. Bir elmanın kabuğunu bir bardak suda kaynat iç kesin çıkarsın lavaboyaKizlar cok afedersiniz tam bir haftadir kabizim. Kuru kaysı yedim ustune su ictim bana misin demiyor. Gunluk nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hafif seyler yiyorum tik yok. Canim cok yaniyor.
Canım turşu suyu bana iyi geldi artık kanamaya başlamıştı okadar kabızlık sonrası o söktü bence bi deneKizlar cok afedersiniz tam bir haftadir kabizim. Kuru kaysı yedim ustune su ictim bana misin demiyor. Gunluk nerdeyse 3 litre su iciyorum. Hafif seyler yiyorum tik yok. Canim cok yaniyor.
Bende de akşam başladı. Nefes almakta zorlanıyorum. Ilık duş alıp uzandımHanimlar sag boslugumda siddetli agri var dinlenmeye calisiyorum sizede oluyormu bu sanki yariliyorum kramp gibi
Bende de akşam başladı. Nefes almakta zorlanıyorum. Ilık duş alıp uzandım
Kalsiyum ihtiyacı arttığından kasilmalar olabiliyomusKızlar bu konuda tekim sanırım geceleri eskiden bacaklarımda oluyodu magnezyuma başlayalı geçti şimdi göbeğimde resmen titreme ağrı kasılma gece 3-4 defa oldu bu hafta başladı korkuyorum ya bişeymi oldu bebeğime yoksa
Çok geçmiş olsun canım, istanbulda miydin senVee kötü bir haber malesef dizinden aşağı damar patladı öyle acıyorki sanki kaynar su dökülmüş içi yanıyor adeta bu Ne demek varislerim geliyor demekkk
Kalsiyim için süt yoğurt yeterlimi ilaç alıyomusunuz?Kalsiyum ihtiyacı arttığından kasilmalar olabiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?