2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ssedmikraska canım kabizlik icin daha önce de yazmıştım tekrar olcak ama belki isine yarar. Ben günde 1 öğlen 1 akşam en az 2 armut yiyorum ve Zeynosrkn84 arkadaşımız gibi turşu suyu çok iyi geliyor.
Ama 1 hafta oldu diyorsun 1 çay kaşığı saf zeytinyağı iç sabah ve akşam çıktıktan sonra sabah akşam devam etme ishale çevirebilir. Emin ol zeytinyağı ise yarayacak.
Ben ilk hamileliğim de bunları keşfettim ama hemoroid kurtulamadım az da olsa var hemde cok fazla kabiz olmadigim halde o yüzden eger cikamazsan bunlari deneyip dr git canim.

Normal doğum yapanlarda da hemoroid oldu mu ben dr a sorduğumda normal doğum sonrası bu normal dedi.

Bende bebisimi dün sabah hissettim ama tekme olarak değil sabah 5 de uyandım mesanem bebisimi sıkıştırmış oda gobegimin az altinda sol tarafında yüzeyde sertlik olarak duruyordu. Biraz bastırınca saga doğru biraz kaydı. Orada biraz okşadım hemen içeriye doğru kaydı.
Tekmeyide yakın zamanda hissederim inşallah. Ilk hamileliğim de 20 haftalık gibi hissettim

Doktor sebep söylemedi Ultrasonda baktığında kanama alani da göremedi Hiçbir sebep söylemedi aslında bu da beni hiç tatmin etmedi ve başka doktora da gitmek istiyorum ama sık sık ultrasona sokmuş olacağız diye de endişe ediyorum
Pazartesi yine okula gideceğim
Su anda bel ağrım var

Deneyecem canim gelen fikirleri. Hemoroid bende zaten normalde de var

2017 mayis annesiyim :) cok heyecanlandim basligi gorunce. Gecen sene bu zamanlar yeni yeni hissetmeye baslamistim bebegimi simdi koca adam oldu :)
Mayis kesinlikle dogum yapmak icin en uygun ay havalar tamamen isinmis oluyor ve soguyana kadar da bebek kocaman olmus oluyor :) umarim herkes saglikla kavusur bebegine

Benimkide sebep soylemedi. Dedigin gibi tatmin olamiyosun. Icine sinmiyosa doktorun git ama bu kanama olayi cogu kiside sebepsiz olabiliyo doktorlarinda tecrubesi biyere kdr gercekten hamilelik kisiye ozel bisey. Insallah birdaha yasamayiz diyelim. Tekrar kontrole ne zaman cagirdi seni. Benim zaten kanama oncesi bel agrim olmustu. Simdide ayakta kalirsam hemen basliyo bel agrisi.

Kanama olduğu gün hastanede yattım ertesi gün de tekrar gittim Normal randevum iki hafta sonraydı zaten Ondan önce kırmızı renkli kanama olmazsa gelmene gerek yok ama kırmızı renk bizim için önemli dedi

Merhaba kızlar
Ben hep kızım olur diye hayal ettim sanırım kafamdaki isimler hep kız isimleriydi.. şimdi oğluma isim bulamıyorum bana böyle evrensel yurtdışında da kolayca kullanabileceği bi isim önerebilir misinizn?

Kanama olduğu gün hastanede yattım ertesi gün de tekrar gittim Normal randevum iki hafta sonraydı zaten Ondan önce kırmızı renkli kanama olmazsa gelmene gerek yok ama kırmızı renk bizim için önemli dedi
Ama ihmal etmemis yatirmis cok basit gorunen kanama icin bile. Istanbuldamisn doktorun kim acaba. Gönlünü ferah ttut. Insallah pazartesi hicbirsey olmaz yerinden kalkma

Aminn insallah canim :) allah bagislasin bebisini.
Kelin ilaci olsa kendi kafasina surermis yurt disinda kolaylik acisindan adem geliyor ilk aklima.

Ama ihmal etmemis yatirmis cok basit gorunen kanama icin bile. Istanbuldamisn doktorun kim acaba. Gönlünü ferah ttut. Insallah pazartesi hicbirsey olmaz yerinden kalkma

Yok canım ya keşke Büyükşehirde olsam bin tane hastane doktor alternatifi olurdu Benim yaşadığım ilçede devlet hastanesi ve iki özel hastane var o kadar Ben ozele gidiyorum Bize en yakın Antalya var Büyükşehir olarak orası da yine kendi Arabamızla 3-3.5 saat sürer yani

Merhaba canım hayırlı olsun kaçıncı haftada söyledi yavuz hoca :) ben de önümüzdeki hafta içi cinsiyet için gideceğim 16yı geçmiş olucam bakalım :) isim içinse ben aslanı çok seviyorum. Benimki muhtemelen erkek ve göktuğ koyucaz . İkisi favorim :)

canım sen içini ferah tut benim sürekli olmasada bir ay boyunca kanama ve kahverengi akıntı devam etti.bolca dinlen kafanı takmamaya çalış.ben doktoruma ne zaman korkmam gerekiyor dediğimde adet gibi kanamam olursa ve kadınlarında ağrı olursa demişti.birde kanama için hangi doktora gidersen git aynı tedaviyi uyguluyorlar ve geçmesini bekleyeceğiz diyorlar.inşallah seninki de biran önce geçer

Canım benimde plesanta rahmi kapatmış. Perinatoloğa gidiyorum. Antalya da da iki tane varmış. Bende birini seçtim ona gidiyorum. Gelmeyi düşünürsen isim yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…