2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
yurt disi dedigin icin ilk aklima gelen isa oldu cnm

Yavuz beyi bekleyemedim burda bi doktora gittim :)

Günaydın herkese gece uyuyamayıp sabah derin uykuda olanlardanım uykuya doyamıyorum bu saatlerde. Siz nasılsınız ?

Günaydın herkese gece uyuyamayıp sabah derin uykuda olanlardanım uykuya doyamıyorum bu saatlerde. Siz nasılsınız ?
Günaydın
Bende aynıyım gece sağa sola dönmekten büyülü rahat uyuyamıyorum bu saatlerde anca uyanabiliyorum o yüzden oğlum anaokuluna gitmemiş olsa 11 de hala uyuyo olurum

Hic erkek cocugumuz olsun derdine dusmedik ama ilk kizimin adi bilge nas ikinciside kızmış :)onuda ferhan hüma koycaz unisex isimlere takintimiz var sanirsam sanki hep erkek beklemiste tutturamamis gibi :))))

Günaydın hanımlar dün biraz sancim var diye doktora gittik bebeğin esi asagidaydi hala yukarı çıkmamış doktor aşağı da olduğu için baskı yapması normal dedi progestan verdi 2. Kez bı başka doktorda erkek dedi bende nub çin rus hiç bişey tutmadı hepsi kız diyodu hayırlısı olur inşallah önemli olan sağlıklı olmaları

Benim var 2 normal doğum yaptım canım 2. Gebelik acayip kabızlık sıkıntısı oldu 3. Yine aynıydı o sezeryan oldu bu 4. Bundada aynen devam hemoroit tavan yaptı artık her tuvalette kanama var doktorum şurup verdi hiç işe yaramadı İnş artık fazla olmaz gerçekten acılı oluyor

Zeynosrkn84 cim bende o kadar çok yok kanama falan da olmuyor inşallah da olmaz
Ilac dışından patlıcan sapını kaynatıp içiyormuşsun toparliyormus. Duydun mu denedin mi hamilelikte yapılabilir mi bilmiyorum o yüzden doğumu bekliycem bende yapmak icin

Kızlar ben tuvalette uzun beyaz yassı ip gibi şeyler gördüm ama fazla bi kaşıntı yok bende...kurt mu acaba bu...ben doktora gidip de gaita tahlili veremem şu anda o kadar ıkına sıkına yapamam yani...ve acıkıyorum yiyorum ama kilo da alıyorum kıl kurdu falan olsa kilo alamamam gerekmez mi? Doğal yollarla bir çare bulamaz mıyım ben buna, var mı bir fikriniz???

Çocukken kuzenimde vardı çiğ kabak çekirdeği yedirirlerdii ustune ayran icrirlerdi

Çocukken kuzenimde vardı çiğ kabak çekirdeği yedirirlerdii ustune ayran icrirlerdi
Aslında çiğ kabak çekirdeği yiyordum bir süredir okulda ders aralarında falan kuru erik kayısı armut ve çiğ kabak çekirdeği...kurt zaten vardı da o mu attırıyor acaba

Geçmiş olsun aç karnına kabak çekirdeği ye baya baya. O temizliyormuş varsa öyle bişey. Kaşıntı yapmaz mı ama kıl kurdu ya

Kaşıntı da var mı kabak çekirdeği döker kuzenimde var di kilo sorunu olmadi ama bence bir doktora görün Sonuç ta hamileyiz normal bir durumda değiliz 2 canliyiz canım.

Kaşıntı da var mı kabak çekirdeği döker kuzenimde var di kilo sorunu olmadi ama bence bir doktora görün Sonuç ta hamileyiz normal bir durumda değiliz 2 canliyiz canım.
Salı randevum var kendi doktoruma sorucam ama dediğim gibi tahlil için örnek vermem mümkün değil her sabah kahvaltıdan sonra tuvalete çıkarım düzenli olarak belki başka zaman olsa zorlayıp yapabilir insan ama şu anda o şekilde zorlayamam kendimi...ya anlamadım çok sağlıklıyımdır normalde kefirimi yoğurdumu yaparım yer içeriz mis gibi, oğluma hamileyken ne kanım düştü ne vitamin vs kullandım...ama şurda 1 hafta öncesine kadar kusuyordum bu hamileliğimde okulda bütün gün ayaktayım dayanacak gücüm kalmıyordu ve sadece tost dürüm pide gibi saçmasapan şeyler yiyordum galiba metabolizmam mahfoldu

Ssedmikraska Kızıma hamileyken çok sorun yaşamıştım doktorum toz magnezyum vermişti ölçüsünü biraz fazla kaçırınca ishal yapıyor :) Ben kabız olduğum zamanlatda öyle çözüm bulmuştum zararıda yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…